Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

''Υπάρχει θέμα Μπαρτζώκα. Σύμφωνα με πληροφορίες μου θα δηλώσει παραίτηση μέσα στην ημέρα, αν δεν το έχει κάνει ήδη''

Τάδε έφη Μελάγιες

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Να αναλάβει ο Σπανούλης και προπονητής που αντί να κάνει το φάουλ χθες καθόταν και έβλεπε τα τραίνα να περνούν.

Περάσοβιτς ή χάος. 

Δημοσ.

Ασε το μπάσκετ και θυμήσου την τελευταία φορά που εχασες το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο πως αντέδρασαν οι οπαδοί και μην μου πει κανείς ότι έχουν ωριμάσει από τότε.

Ναι φιλε μου τι εκαναν ? Ωραια αντεδρασαν ,ποια ηταν η υπερβολικη αντιδραση που ειδες εσυ και τελος παντων θελω να μου αποδειξεις ή εστω να μου δωσεις ενδειξεις οτι αυτο συνεπαγεται αυτο που λες εσυ οτι θελουμε πιο πολυ εμεις να νικαμε απο οτι εσεις ..Δηλαδη ειδες εσυ 1-2 μεμονωμενες αντιδρασεις και απο αυτο βγαινει το συμπερασμα οτι εμεις ειμαστε πιο του "πρεπει" απο εσας?Προσπαθω ομως να καταλαβω για ποιες αντιδρασεις λες ακριβως ,ισως να μου εχει ξεφυγει κατι ..Καναμε κατι που εσεις πχ δεν το εχετε κανει ποτε ? Θυμησε μου σε παρακαλω ..

Επισης η σημερινη απολυση οπως ολα δειχνουν του Μπαρτζωκα ειναι και μια απαντηση στον φιλο μου τον wash που θεωρουσε και δυσκολακι να σπασει το συμβολαιο του απο τους Αγγελοπουλους ...Ουσιαστικα με αυτο παραδεχονται και οι ιδιοι την μαλακια τους να τον κρατησουν τριτη σεζον στην ομαδα μετα το στραπατσο στους τελευταιους τελικους ...

Δημοσ.

Aν τον διώξουν τώρα, υπάρχει χρόνος γιατί στην ουσία η ομάδα δεν μπαίνει στα βαθιά πρίν τον Δεκέμβρη. Λες και τώρα που ήταν η τρίτη του σεζόν, είδαμε καμία δεμένη ομάδα στην πρεμιέρα. Παπάρια.

Δημοσ.

Ο Τζόρτζεβιτς ναι. 

Αν έρθει ο Κατσικάρης θα τον απαξιώσει το σύστημα του Σωλήνα σε χρόνο DT, όπως έκανε κάποτε με τον Γιαννάκη.

Δημοσ.

ενω τωρα το συστημα μας εχει στα ωπα-ωπα  :-)

Μπορεί να γίνει και χειρότερα πάντα

mpartzokas_12-5_1.jpg&width=620&height=4

Ευχαριστούμε τον Γιώργαρο για την back2back κούπα. Καλή συνέχεια στην καριέρα του

Φέρε Τζόλε να ξυπνήσουν οι εφιάλτες των βάζελων από τη μπάλα. :lol:

Δημοσ.

Aν δεν μπει το χερι στην τσεπη απο τα αυγα δεν παει να φερει και τον Φιλ Τζακσον μια απο τα ιδια θα ειμαστε ...Ο Μπαρτζωκας ηταν το ευκολο θυμα ,τον εδιωξαν (δηθεν παραιτηθηκε μονος του ) και τωρα παλι οι Αγγελοπουλοι κερδιζουν χρονο αφου δεν υπαρχουν σημαντικοι αγωνες πλεον παρα μονο πολυ αργοτερα .Φυσικα θα ακολουθησει και το κοπαδι με τα προβατα απο πισωκαι γενικα θα συνεχιστει η χαρουμενη ζωη στο λιβαδι σαν μην τρεχει τιποτα .Μαλλον ο Κατσικαρης θα ταιριαζε καλυτερα τωρα που το σκεφτομαι ...

Δημοσ.

Ποιον πρεπει να φερουν δηλαδη για να παρεις πρωταθλημα απο τα πιτσιρικια του Παο?

Δεν ξερω ,παντως χθες με αυτους που εχουμε τα πιτσιρικια οπως λες δεν τα κερδισαμε ...Εσυ πιστευεις μονο θεμα προπονητη ειναι ? Δικαιωμα σου ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...