Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου βγηκε το μακαρονι απο τη μυτη

...ξαναβάλε το στη...μύτη λοιπόν  :P , διότι ο Μαρκόπουλος, προπονητικά/αγωνιστικά είναι ό,τι καλύτερο/εμπειρότερο/δοκιμασμένο/ανθρώπινο/σωστό έχει να παρουσιάσει το ελληνικό μπάσκετ.

ΑΛΛΟΥ είναι το...γέλιο...(κοίτα πιο πάνω)

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Ταβανι του το Μαρουσι 

Κατι σαν τον Πεδουλακη

Ακομα θυμαμαι που πηγαινα με το Μαρουσι κ φωναζανε " Σουυυυυυληηηηηηη"...

Δημοσ.

Δεν ήξερα οτι ήταν ακόμα στον ΠΑΟΚ. Πάντως πρέπει να του δωθεί μια ευκαιρία σε ομάδα Ευρωλίγκας, ο τύπος είναι ΜΕΓΑΑΑΛΗ γάτα.

• Like 1
Δημοσ.

...ξαναβάλε το στη...μύτη λοιπόν  :P , διότι ο Μαρκόπουλος, προπονητικά/αγωνιστικά είναι ό,τι καλύτερο/εμπειρότερο/δοκιμασμένο/ανθρώπινο/σωστό έχει να παρουσιάσει το ελληνικό μπάσκετ.

ΑΛΛΟΥ είναι το...γέλιο...(κοίτα πιο πάνω)

Επειδή μάλλον του λες να κοιτάξει το δικό μου post και να γελάσει μπορείς να μας πεις ποιοι είναι οι τίτλοι του Μαρκόπουλου σε σχέση με το potential που είχε λόγω των άπειρων του γνώσεων στο άθλημα;

Δημοσ.

...επειδή μάλλον είσαι προπέτης, εννοούσα το ΔΙΚΟ μου ποστ όπου έκανα κουώουτ στον Τηλέμ.

Φιξντ τώρα;  :P

Δημοσ.

Δεν ήξερα οτι ήταν ακόμα στον ΠΑΟΚ. Πάντως πρέπει να του δωθεί μια ευκαιρία σε ομάδα Ευρωλίγκας, ο τύπος είναι ΜΕΓΑΑΑΛΗ γάτα.

...εγώ θα έλεγα ότι πρέπει να δωθεί ευκαιρία στην ομάδα που ΚΟΟΥΤΣΑΡΕΙ, να βγει Ευρωλίγκα.... B)

Δημοσ.

Ο Γιαννάκης χάλασε πολύ το όνομά του, με την συμμετοχή του στον ΟΣΦΠ.

Και μιας κι εδώ είναι Βαλκάνια ως γνωστόν, καλά θα έκανε να μην ξαναπλησίαζε είτε τον ΟΣΦΠ, είτε τον ΠΑΟ...

Δημοσ.

...εγώ θα έλεγα ότι πρέπει να δωθεί ευκαιρία στην ομάδα που ΚΟΟΥΤΣΑΡΕΙ, να βγει Ευρωλίγκα.... B)

Και με το μπάτζετ που του δίνουν τι να κάνει μωρέ στον ΠΑΟΚ και στην Ευρωλίγκα; Ταβάνι αυτών των ομάδων είναι η 4η θέση στον όμιλο και πρόκριση στους 16.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...