Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την αντιμετωπιση συγκρινα απο τα αντικειμενικα μμε και τον πολεμο που γινεται προς τον συλλογο .την τελευταια φορα που εριξαν καποιοι ανεγκεφαλοι ενα βαρελοτο εξω απο εναν συνδεσμο το ειχαν πρωτο θεμα

Μα τα μεγέθη ειναι ανόμοια πια...παρόλο που η βλακεία ειναι καθολα όμοια σε μερίδα οπαδών και των δυο. Η ΑΕΚ μίκρυνε και εξαιτίας των λαθών της και εξαιτίας του διορισμένου. Δεν ειναι το ίδιο ένας πρωταθλητής με ευρωπαϊκές παραστάσεις και μια ομαδα που πλεον κάνει το αγροτικό της. Πρόπερσι που έγιναν ουκ ολίγα καραγκιοζιλίκια απο μέρους μας δεν είχαν επαρκή κάλυψη; Δεν ασχολήθηκε ο τύπος επισταμένως με τα γεγονότα που έγιναν με τον Πανθρακικό;

Εγώ εχω ησυχάσει πάντως απο τον εμετό. Ουτε απ´εξω δεν περνάω πια...και δεν θα περάσω ποτε μεχρι να εξαφανιστούν. Σημερα στη Ριζούπολη θα θέλα να μουν και αντ´αυτου πήγα και ειδα Μανδραικος - Κρανίδι, μπάσκετ Γ´ εθνικής. Ήσυχα, όμορφα, χαλαρά και καθαρά οπως πρεπει να ναι όλα τα ματσάκια.

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

διαφωνω  ως προς το πρωτο σκελος  ,η αεκ παραμενει ιστορικος συλλογος ,ασχετα αν ο τιγρακος  επελεξε να την ριξει στην γ  για να αναλλαβει. η αντιμετωπιση τετοιων γεγονοτων θα πρεπει να ειναι η ιδια  για ολους ,ειδικα απο τα αντικειμενικα μμε  και οχι να στοχοποιουμαι με την πρωτη ευκαιρια  μια μονο ομαδα.

ολη αυτη η βια  προερχεται απο πληρωμενους στρατους των καθε προεδρων ,δεν προκειται να αλλαξει κατι αν δεν το θελησει πρωτα απο ολα η πολιτεια ,και σιγουρα  δεν θελει γιατι καθε κυριακη εχουμε τα ιδια .δεν γινεται στα ευρωπαικα παιχνιδια να μην πεφτει καρφιτσα και στην ελλαδα να ζουμε συνεχεια αυτα που γινονται .  και οσο οι συνδεσμοι χαρτζιλικωνονται προτιμοτερο ειναι να βλεπεις τετοια  ματσακια  χωρις να θελω να υποτιμησω  τον μανδρακικο και το κρανιδι,ξερωντας  οτι θα γυρισεις σπιτι και θα εχεις ολα τα μελη του σωματος σου

• Like 1
Δημοσ.

@konstantinos77: Αλλα αντ αλλων εντελως. Μιλαμε για μπαλα το πας στο μπασκετ.

Στο σπιτι του κρεμασμενου δε μιλαμε για σχοινι και παει λεγοντας. ξεχασες να αναφερεις τα περι πουλμαν, αποδειξεων, επενδυσεων κλπ

Δεν ειμαι βαζελος, το εχω ξαναπει. Απλα δε γουσταρω αυτο που γινεται απο το 96 και μετα. Τα μισα και βαλε χρονια που βλεπω μπαλα τα εχετε καταντησει σιχαμα στη κυριολεξια. Και αυτο το εχει κανει μια ομαδα μονο !!! τοσο απλο ειναι. Ουτε κανενας βαζελος, ουτε παοκ ουτε αεκ. 

Ανεφερα χειρουργειο σα το χτεσινο. Αλλα και πολλα αλλα αλλων ομαδων - προεδρων να προσπαθησω να θυμηθω δε τα καταφερνω. Αν μου βρειτε εσεις καποιο ευχαριστως να αναθερμανω τη μνημη μου. Μιλαμε για 40 φασεις προκληση κατα συρροη

Παλι το ιδιο και εσυ σαν τον αλλο ...Δεν ειμαι βαζελος λες ,λες και αν ησουν θα εκανε καμια διαφορα σε αυτα που σου ειπα ...Ρε μην γραφετε με νευρα και προσπαθειτε να βγαλετε απωθημενο εδω ,εκτος του οτι εκτιθεστε δεν προκειται να σας βγει ...Εχεις μισος απεναντι σε καποια ομαδα ομορφα ,χαλαρωσε λοιπον και ακου και την αλλη αποψη ...Γιατι να μην το παω στο μπασκετ? Το καλο του ποδοσφαιρου δεν αφορα γενικα τον αθλητισμο ? Τι σε χαλασε λοιπον ? Μαλλον αστο ,εκει δεν παιρνει πρωταθλημα ο Ολυμπιακος οποτε δεν σε ενδιαφερει .:)

Στην αρχη ειπες παρακολουθεις απο το 1980 ,τωρα δεν σου αρεσει πια το ποδοσφαιρο απο το 96 και μετα ,μαλιστα...Αρα απο το 1980 μεχρι το 1996 σου αρεσε και ηταν οπως λεει και ο αλλος αγγελικα πλασμενο ...Συμπερασματακι ευκολο να υποθεσω ? Να μην το γραψω ε?Αστο ...:) Μαθε και κατι αλλο ,οταν πας απο την μια πλευρα στεγνα για να ικανοποιησεις το μισος και τον εγωισμο σου δικιο δεν θα βρεις ποτε απο κανενα και καταρχην δεν θα ικανοποιηθεις ποτε εσυ ο ιδιος ...Εκτος αν θες να συμφωνουν μαζι σου τα τσουκαλοπαιδα οποτε παω πασο ..:) Στα λεω επειδη εισαι και μεγαλος και ειναι κακο στα 20 posts που γραφεις τα 30 να πιπιλανε την ιδια καραμελα ...

Δημοσ.

Δεν βγαζω κανενα απωθημενο. Εγραψα μια προσωπικη διαπιστωση η οποια αποτελει γεγονος και εσυ αρπαχτηκες (και κανα δυο αλλοι).

Το οτι αποτελει γεγονος φαινεται απο το οτι το κραξιμο που πεφτει ειναι και απο πολλους δικους σας οπαδους. Εμενα ως ουδετερο με ενοχλει αυτο που βλεπω. τοσο απλο ειναι. Οταν βγαλεις τα οπαδικα γυαλια τοτε συζηταμε. 

Φυσικα και νευριασα με αυτο που εβλεπα. Οποιοσδηποτε λογικος και νοημων ανθρωπος θα νευριασει. Αυτο ειναι το φυσιολογικο. Και οχι αυτο που παει να παρουσιασει ο Γκαιμπελισμος του Γαυρου. Στο προηγουμενο μεγαλο εγκλημα αυτο με του πάικταρα Μανιατη που επαιζε μπακοτερμα το γηπεδο αδειασε στην απονομη. Θυμαμαι αναλογο κραξιμο ειχε πεσει απο τους Ολυμπιακαρες και στο Κατσουρανειο ματς. Το κακο ομως με αυτον τον βοθρο ειναι οτι τα κανατε, τα κανετε και συνεχιζετε να τα κανετε. Και στις 3 περιπτωσεις επεσε το κραξιμο της αρκουδας αλλα μετα παλι εδω ειναι ολοι οι αποσβωλομενοι οπαδοι που μολις ανακαλυψαν την Αμερικη. Επεσαν απο τα συννεφα. Δε το περιμεναν αυτο απο το μεγαλειο του ΟΣΦΠ. Και μου μιλας για το σκοινι στο σπιτι του κρεμασμενου.

Θα μου πεις τι να κανω ρε μεγαλε να αλλαξω ομαδα; Οχι φυσικα και δε γινεται να αλλαξεις ομαδα. Αλλα τουλαχιστο κανε το μοκο η τουμπεκι γιατι δε σε παιρνει να μιλας για εγκληματα. Και ειμαστε τωρα εδω οχι τα προηγουμενα 20 χρονια.

Και αντ αυτου καθεσαι και μου λες για Αλαφουζ και το Μπασκετ. Ρε ειμεθα σοβαροι; Ο Αλαφουζ φταιει γι αυτο που εγινε στη τριπολιτσα; Εγω δεν ειδα κανεναν Αλαφουζ να στηνει απροκαλυπτα παιχνιδια. Ουτε να τον πανε πριμα οι διαιτητες κατα συρροην. Αντιθετως εχω δει να τον πηγαινουν καροτσακι τα κορακια σε κατι Βολους, ΠΑΣαδες, Εργοτεληδες, Πλατανιαδες κλπ. Γιατι αραγε;

Ελεος δηλαδη. Πραγματικα ελεος. Ορισμενοι δεν εχετε τον θεο σας.

• Like 1
Δημοσ.

Μιλαμε για τον γιο του αρχιπαραγκαρχη επι Σωκου, αυτου που συμετειχε στην περιφημη συνομιλια με τον Θωμα "ο ΟΣΦΠ και το Αιγαλεω να νικανε και ολοι οι αλλοι να πανε να γα". Προφανως και ο υιος δε θα αφησει κανεναν Καλογεροπουλο και λοιπα γατακια, να χαλασουν το ονομα της οικογενειας του που ειναι βαρυ.

Ο γιος ο οποιος το 2010 μια χαρα ικανός ηταν οταν πηρε ο Παο το πρωτάθλημα. Γκρινιαξε τοτε κανενας για τον κ. Σπάθα και τις ικανότητες του;

zzz1.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Ο γιος ο οποιος το 2010 μια χαρα ικανός ηταν οταν πηρε ο Παο το πρωτάθλημα. Γκρινιαξε τοτε κανενας για τον κ. Σπάθα και τις ικανότητες του;

Αστειεύεσαι; Στην Θεσσαλονίκη κόντεψε να γίνει εμφύλιος! Εδώ τα κάλη του...

Δημοσ.

Δεν βγαζω κανενα απωθημενο. Εγραψα μια προσωπικη διαπιστωση η οποια αποτελει γεγονος και εσυ αρπαχτηκες (και κανα δυο αλλοι).

Το οτι αποτελει γεγονος φαινεται απο το οτι το κραξιμο που πεφτει ειναι και απο πολλους δικους σας οπαδους. Εμενα ως ουδετερο με ενοχλει αυτο που βλεπω. τοσο απλο ειναι. Οταν βγαλεις τα οπαδικα γυαλια τοτε συζηταμε. 

Φυσικα και νευριασα με αυτο που εβλεπα. Οποιοσδηποτε λογικος και νοημων ανθρωπος θα νευριασει. Αυτο ειναι το φυσιολογικο. Και οχι αυτο που παει να παρουσιασει ο Γκαιμπελισμος του Γαυρου. Στο προηγουμενο μεγαλο εγκλημα αυτο με του πάικταρα Μανιατη που επαιζε μπακοτερμα το γηπεδο αδειασε στην απονομη. Θυμαμαι αναλογο κραξιμο ειχε πεσει απο τους Ολυμπιακαρες και στο Κατσουρανειο ματς. Το κακο ομως με αυτον τον βοθρο ειναι οτι τα κανατε, τα κανετε και συνεχιζετε να τα κανετε. Και στις 3 περιπτωσεις επεσε το κραξιμο της αρκουδας αλλα μετα παλι εδω ειναι ολοι οι αποσβωλομενοι οπαδοι που μολις ανακαλυψαν την Αμερικη. Επεσαν απο τα συννεφα. Δε το περιμεναν αυτο απο το μεγαλειο του ΟΣΦΠ. Και μου μιλας για το σκοινι στο σπιτι του κρεμασμενου.

Θα μου πεις τι να κανω ρε μεγαλε να αλλαξω ομαδα; Οχι φυσικα και δε γινεται να αλλαξεις ομαδα. Αλλα τουλαχιστο κανε το μοκο η τουμπεκι γιατι δε σε παιρνει να μιλας για εγκληματα. Και ειμαστε τωρα εδω οχι τα προηγουμενα 20 χρονια.

Και αντ αυτου καθεσαι και μου λες για Αλαφουζ και το Μπασκετ. Ρε ειμεθα σοβαροι; Ο Αλαφουζ φταιει γι αυτο που εγινε στη τριπολιτσα; Εγω δεν ειδα κανεναν Αλαφουζ να στηνει απροκαλυπτα παιχνιδια. Ουτε να τον πανε πριμα οι διαιτητες κατα συρροην. Αντιθετως εχω δει να τον πηγαινουν καροτσακι τα κορακια σε κατι Βολους, ΠΑΣαδες, Εργοτεληδες, Πλατανιαδες κλπ. Γιατι αραγε;

Ελεος δηλαδη. Πραγματικα ελεος. Ορισμενοι δεν εχετε τον θεο σας.

Συνεχιζεις να εκτιθεσαι με αυτα που γραφεις επιμενω ...Γραφεις τα ιδια και τα ιδια και προσπαθεις εδω τωρα να βγαλεις απωθημενα ,ξερω εγω που σου λεω ,γιατι αυτα που λες μονο ανθρωπο με απωθημενα φανερωνουν .Το οτι εδω μου το παιζεις ουδετερος εμενα δεν μου λεει τιποτα ,οποτε μην το επαναλαμβανεις ,οπως επισης βιαστηκες να τονισεις οτι δεν εισαι οπαδος του παναθηναικου λες και εγω υποστηριξα κατι τετοιο .. :) .Eγω ποτε δεν ειπα οτι πχ δεν ηταν χερι του Μανιατη ,ή οτι δεν ευνοηθηκε στην Τριπολη ο Ολυμπιακος,απλα εισαι σε συγχυση και δεν μπορεις να σκεφτεις καθαρα ή να διαβασεις σωστα οποτε το παραληρημα σου το καταλαβαινω .Ο Τσουκαλας ομως και ο καθε Τσουκαλας σε κατι τετοιους απευθυνεται φιλε μου ,σε Τσουκαλοπαιδα καθε λογης πρασινα ,κιτρινα ,ροζ ... :) Τωρα το "μοκο τουμπεκι" και αλλες τετοιες διαλεκτους πες τις καλυτερα εκει που σε παιρνει ..

Δημοσ.

Μάλλον εννοει απο πλευρας οπαδών του ΠΑΟ.

Α οκ τότε.. Ντάξει αυτό έλειπε, αφού κατά βάθος όλοι μας είμαστε ελεηνά τομάρια.. Αν την Κυριακή ο Σπάθας ρίξει ένα γερό χειρουργίο στον ΟΣΦΠ με τον Πανθρακικό, μέχρι και follow στο twitter θα τον κάνω!

Δημοσ.

Α οκ τότε.. Ντάξει αυτό έλειπε, αφού κατά βάθος όλοι μας είμαστε ελεηνά τομάρια.. Αν την Κυριακή ο Σπάθας ρίξει ένα γερό χειρουργίο στον ΟΣΦΠ με τον Πανθρακικό, μέχρι και follow στο twitter θα τον κάνω!

Με Παο παιζετε Κυριακη ?

Δημοσ.

... follow στο twitter θα τον κάνω!

lol xD

Θυμάσαι που σου ελεγα και στο θέμα του ΠΑΟΚ, ο "δυνατός" βάζει τους δικους του κανόνες.

Επί του θέματος, επειδη γυρίζει το πράγμα, όπως έβλεπαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟ με Πιλάβιο να παίρνουν πέτσινα απ'τον Νίνη μέχρι τον...Βυντρα, έτσι με Σαρρή δεν βγαίνει κάρτα και ας σπάσουν το πόδι του Μπεργκ. Οι ρεφς τότε (λέγε με Καλόπουλο ή Σπάθα) δεν είχαν παναθηναϊκά αισθήματα, απλα απο κει έπεφταν καλύτερα τιπς.

Η υποκρισία των πιο φανατικών, είναι ότι ελάχιστα θα μετριάσει τη χαρά τους αν προεδρεύουν ανέντιμα άτομα που θέλουν πρωτια με "κάθε" τρόπο. Ούτε φυσικα αν μπαίνουν μέσα και προπηλακίζουν ρεφς.

Απο δικια μας πλευράς. το πρόβλημα ίσως των περισσότερων φιλάθλων του ΟΣΦΠ σε ηλικίες >20, είναι πως δεν έζησαν, δεν πρόλαβαν να ζήσουν μάλλον τη διαιτησία να τον αντιμετωπίζει σαν ομαδούλα, όπως την Τρίπολη τώρα καλή ώρα. Όταν δεν θες να σε αδικουν, δεν πρέπει και να αδικεις με τη σειρά σου.

• Like 1
Δημοσ.

Mπορει αραγε ο Παο να το παρει το διπλο ? Δεν ξερω αν παιζει πανω Τουμπα ...

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει την αναμενόμενη κοιλιά του. Δεν πιστεύω ότι θα παίξει με τίποτα ο Μακ και δύσκολα ο Ρατς. Ο Άγγελος θα κοιτάξει ΣΙΓΟΥΡΑ να μην χάσει και θα ελπίζει στην ώθηση της Τούμπας για να κατηφορίσει το γήπεδο και να πάρει το ματς με μισό μηδέν. Πολύ πολύ δύσκολα το βλέπω διπλό γιατί και ο ΠΑΟ έχει τα χάλια του..

Πιστεύω θα πονέσουν τα μάτια μας και θα πάμε σε ένα σβηστό 0-0.

lol xD

Θυμάσαι που σου ελεγα και στο θέμα του ΠΑΟΚ, ο "δυνατός" βάζει τους δικους του κανόνες.

Επί του θέματος, επειδη γυρίζει το πράγμα, όπως έβλεπαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟ με Πιλάβιο να παίρνουν πέτσινα απ'τον Νίνη μέχρι τον...Βυντρα, έτσι με Σαρρή δεν βγαίνει κάρτα και ας σπάσουν το πόδι του Μπεργκ. Οι ρεφς τότε (λέγε με Καλόπουλο ή Σπάθα) δεν είχαν παναθηναϊκά αισθήματα, απλα απο κει έπεφταν καλύτερα τιπς.

Η υποκρισία των πιο φανατικών, είναι ότι ελάχιστα θα μετριάσει τη χαρά τους αν προεδρεύουν ανέντιμα άτομα που θέλουν πρωτια με "κάθε" τρόπο. Ούτε φυσικα αν μπαίνουν μέσα και προπηλακίζουν ρεφς.

Απο δικια μας πλευράς. το πρόβλημα ίσως των περισσότερων φιλάθλων του ΟΣΦΠ σε ηλικίες >20, είναι πως δεν έζησαν, δεν πρόλαβαν να ζήσουν μάλλον τη διαιτησία να τον αντιμετωπίζει σαν ομαδούλα, όπως την Τρίπολη τώρα καλή ώρα. Όταν δεν θες να σε αδικουν, δεν πρέπει και να αδικεις με τη σειρά σου.

Το θυμάμαι και συμφωνώ απολύτως. Θα μου άρεσε να μην ίσχυε αλλά δυστυχώς ισχύει... Για να είμαι ειλικρινής βέβαια, με εξαίρεση τον Σπάθα στο Χαριλάου δεν θυμάμαι άλλη τέτοια σφαγή επί βασιλείας Πατέρα. Είναι λίγο πιο μετριοπαθείς οι βάζελοι, λίγο πιο εκλεπτησμένοι, με το γάντι θα σε σφάξουν. Ο βάγγος είναι στηγνός εκτελεστής και είναι άσχημο αυτό γιατί ταπεινώνει τους φίλους του οσφπ που προκειμένουν να υποστηρίξουν την ομάδα τους λένε ότι το άσπρο είναι μαύρο και γελοιοποιούνται..

Δεν έχω δει ΠΟΤΕ τον οσφπ να τον παίζουν σαν ομαδούλα και είμαι 25.. Εκτός από 1 ευρωπαϊκό ματς, νομίζω με την σαχτάρ εκτός δεν έχω δει σφαγή Ολυμπιακού ποτέ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...