konstantinos77 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει την αναμενόμενη κοιλιά του. Δεν πιστεύω ότι θα παίξει με τίποτα ο Μακ και δύσκολα ο Ρατς. Ο Άγγελος θα κοιτάξει ΣΙΓΟΥΡΑ να μην χάσει και θα ελπίζει στην ώθηση της Τούμπας για να κατηφορίσει το γήπεδο και να πάρει το ματς με μισό μηδέν. Πολύ πολύ δύσκολα το βλέπω διπλό γιατί και ο ΠΑΟ έχει τα χάλια του.. Πιστεύω θα πονέσουν τα μάτια μας και θα πάμε σε ένα σβηστό 0-0. Ο Αναστασιαδης γενικα δεν χανει ,τον πιστευω πολυ στην δουλεια του παρολο που ειναι ετσι λιγο γραφικος καποιες φορες αλλα μου ειναι πολυ συμπαθης ..Αν νικησει Παο ο Παοκ και μεινει αηττητος στο Καραισκακη νομιζω πλεον ο δρομος ειναι ανοιχτος μετα οσο ποτε αλλοτε με βαση παντα την εικονα που εχουμε τωρα...Κοιλια παντως δεν βλεπω να εχει κανει ο Παοκ ,για την ακριβεια μονο ο Παοκ δεν εχει κανει κοιλια απο τους μεγαλους .
TAKE5 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Εντάξει κάναμε την πλάκα μας αλλά προσωπικά με κούρασε η συζήτηση για την διαιτησία γιατί δεν υπάρχει διαθεση να αλλάξει κάτι και εδώ που τα λέμε δεν είμαι σιγουρος ότι μπορεί πια μια και για να γίνει θα πρέπει να τιμωρηθεί τόσο αυστηρά ο Ολυμπιακός που να μην τολμήσει να υπάρχει επόμενος. Στην Ελλάδα ζούμε που λένε. Αγωνιστικά είναι ξεκάθαρες πια οι ελλείψεις ως τον Γενάρη δεν καλύπτονται και η προσωπική μου άποψη είναι ότι οι ευρωπαικές νίκες στα παιχνίδια που ήταν και πολύ τυχερός είναι οι μόνες που κρατάνε τον Μιτσελ στον πάγκο. Ψάχνει για ένα βαθμό στα 2 επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια και αν επρεπε να μαντεψω θα έλεγα ότι αν δεν πάρει στο Τορίνο μετά ψάχνει για βοήθεια από την Ατλετικο που δεν θα καιγεται στο Τορίνο αλλιώς καλό και το europa. Με βάση τις εμφανίσεις του εως τώρα το europa είναι επιτυχία προκριση στην επόμενη φάση θα είναι κατόρθωμα
we_will_rise Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Ο Αναστασιαδης γενικα δεν χανει ,τον πιστευω πολυ στην δουλεια του παρολο που ειναι ετσι λιγο γραφικος καποιες φορες αλλα μου ειναι πολυ συμπαθης ..Αν νικησει Παο ο Παοκ και μεινει αηττητος στο Καραισκακη νομιζω πλεον ο δρομος ειναι ανοιχτος μετα οσο ποτε αλλοτε με βαση παντα την εικονα που εχουμε τωρα...Κοιλια παντως δεν βλεπω να εχει κανει ο Παοκ ,για την ακριβεια μονο ο Παοκ δεν εχει κανει κοιλια απο τους μεγαλους . Στον αγώνα με τον Εργοτέλη ο ΠΑΟΚ ήταν φριχτός. Για μεγάλο διάστημα δεν μπορούσαν να αλλάξουν 2η πάσα. Ευτυχώς έχουμε επιθετικό που τελειώνει τις φάσεις αλλιώς το παιχνίδι πήγαινε για 0-0.. Είναι εμφανώς κουρασμένοι σημαντικοί παίκτες και οι αντικαστάτες τους είναι σαπάκια. Φαντάσου τώρα, Σπυρόπουλο αντί Ρατς, Μαρτενς αντί Μακ, Μαντούρο στην άμυνα... Ευτυχώς επιστρέφουν Τζαβέλας και Σκόνδρας μετά την διακοπή..
mtzs Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 ............ .Eγω ποτε δεν ειπα οτι πχ δεν ηταν χερι του Μανιατη ,ή οτι δεν ευνοηθηκε στην Τριπολη ο Ολυμπιακος,απλα εισαι σε συγχυση και δεν μπορεις να σκεφτεις καθαρα ή να διαβασεις σωστα οποτε το παραληρημα σου το καταλαβαινω .\ Οποιος λεει τα πραγματα με το ονομα τους βρισκεται σε συγχιση. Το ακουσαμε και αυτο. Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι σχεση εχουν ο Σπαθας, με το μπασκετ και τον Αλαφουζ και αν δεν αποτελει αυτο συγχιση τοτε τι; Καθρεφτες υπαρχουν εκει που βρισκεσαι; Απλη απορια το εχω Τελος αντιπαραθεσης απο εμενα
zizu10 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Mvp οκτωβριου ο Σπανουλης ΔΕΝ τα λέμε αυτά εδώ! Θα στεναχωρηθούν οι γκουρού του μπάσκετ που τον κράζουν κάθε δεύτερη βδομάδα...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Οχι οτι το mvp του ταδε μηνα δηλωνει κατι (περα απο σκοραρισμα), αλλα προφανως ο Σπανουλης ηταν εκπληκτικος στα παιχνιδια με Βαλνεθια και ειδικα Νεπτουνας. Με τοσους ποντους δεν υπηρχε αλλη επιλογη για mvp. Γενικα αυτα τα παιχνιδια ειναι κομενα και ραμενα για τον Σπανουλη και το στυλ του, αποδειξη οτι παραδοσιακα ειναι πολυ καλος στη φαση των 32, συνηθως και στο τοπ16. Δεν θα μου κανει εντυπωση να παρει 1-2 mvp of the month ακομα, εως τοτε. @mtzs προσπαθεις να βγαλεις ακρη με ατομα που για να εξιλεωθουν ως οπαδοι για αυτο που ειδες προχθες με Σπαθα ή το κι εγω καλυπτα τον Κατσουρανη ή τον τελικο κυπελλου με Αστερα, οχι απλα ανακαλυπτουν αλλα ΕΞΙΣΩΝΟΥΝ κιολας με το μπασκετ. Αν καποιος ξερει τροπο να παρω γερμανικη υπηκοοτητα ας μου πει, για να πηγαινω να ψηφιζω Μερκελ για λογαριασμο ορισμενων.
Tiger.7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Οποιος λεει τα πραγματα με το ονομα τους βρισκεται σε συγχιση. Το ακουσαμε και αυτο. Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι σχεση εχουν ο Σπαθας, με το μπασκετ και τον Αλαφουζ και αν δεν αποτελει αυτο συγχιση τοτε τι; Καθρεφτες υπαρχουν εκει που βρισκεσαι; Απλη απορια το εχω Τελος αντιπαραθεσης απο εμενα Συγχιση ξερεις τι ειναι? Που καθε φορα που αναφερουμε το μπασκετ,θα αρχισουν οι κωλοτουμπες για "τωρα το ριξαμε στο μαπσκετ" "ωραιο επιχειρημα το μπασκετ" κτλ κτλ.. Ναι φιλε,εχουμε παραγκα στο ποδοσφαιρο,οκ τωρα? Παει αυτο,αποσαφηνιστηκε αυτο το θεμα..Και τωρα πες μας για το μπασκετ.. (Καινουρια συζητηση,η αλλη με το ποδοσφαιρο τελειωσε) Οχι τιποτα αλλο,να δουμε τι θα μας πει και ενας....αντικειμενικος ρε παιδι μου.. 1
thanos77 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Αν καποιος ξερει τροπο να παρω γερμανικη υπηκοοτητα ας μου πει, για να πηγαινω να ψηφιζω Μερκελ για λογαριασμο ορισμενων. καμια εκπληξη δεν μου προκαλει , καποτε εδινες φιλικα με την γκεσταπο, την μερκελ δεν θα ψηφιζες ? μια αδυναμια στην γερμανια την εχετε
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 καμια εκπληξη δεν μου προκαλει , καποτε εδινες φιλικα με την γκεσταπο, την μερκελ δεν θα ψηφιζες ? μια αδυναμια στην γερμανια την εχετε http://www.newsbomb.gr/ellada/apokalypseis/story/327178/oikonomikoi-dosilogoi-oikogeneia-aggelopoyloi Αλλαξε θεμα καλυτερα. 1
thanos77 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 δεν το ανοιξα καν μολις ειδα το λινκ απο newsbomb ..δειχνει παντως οτι ενημερωνεσαι σοβαρα , απο αξιοπιστα site ,και το newsbomb ειναι γνωστο για την σοβαροτητα που το διακρινει και οτι λεει παντα αληθειες . εχει παρει της αρχες και της ηθικες του ιδιοκτητη του ,τρακη γιαννακοπουλο σε λιγο θα βαζειςλινκ απο τα πρασινα νεα και την λεωφορο 1
zizu10 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 http://www.newsbomb.gr/ellada/apokalypseis/story/327178/oikonomikoi-dosilogoi-oikogeneia-aggelopoyloi Αλλαξε θεμα καλυτερα. Μήπως ξέρεις και ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης ιστοσελίδας?
Tiger.7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Midi,ασε τις Γερμανικες υπηκοοτητες,και τραβα στο χρωματοπωλειο..Εχει διακοπη πρωταθληματος σε λιγο,πρεπει να πιασετε δουλεια!!!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 δεν το ανοιξα καν μολις ειδα το λινκ απο newsbomb ..δειχνει παντως οτι ενημερωνεσαι σοβαρα , απο αξιοπιστα site ,και το newsbomb ειναι γνωστο για την σοβαροτητα που το διακρινει και οτι λεει παντα αληθειες . εχει παρει της αρχες και της ηθικες του ιδιοκτητη του ,τρακη γιαννακοπουλο σε λιγο θα βαζειςλινκ απο τα πρασινα νεα και την λεωφορο Στρουθοκαμηλισμος με προσχημα το link. Καλως, εισαι εδω λοιπον, για να μη σε ταλαιπωρω με αλλα links απο αλλα site: http://www.politeianet.gr/books/9789604541270-koukounas-dimosthenis-erodios-i-elliniki-oikonomia-kata-tin-katochi-bibliodetimeni-ekdosi-212823 Αλλαξε θεμα οσο ειναι καιρος, για σχεσεις με τους ναζι η ιστορια (και οχι το newsbomb) εκθετει τους παραγοντες σου, των οποιων εισαι και προσωπικος υποστηρικτης. Μήπως ξέρεις και ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης ιστοσελίδας? Για να καταλαβω. Αυτο ειναι επιχειρημα αμφισβητησης των γεγονοτων επι κατοχης ; Γεγονοτα γνωστα σε οποιονδηποτε Ελληνα δεν ειναι αστοιχειωτος; Εχω, περα απο το βιβλιο του ιστορικου που παρεθεσα παραπανω, αποσπασματα ελληνικων εφημεριδων εκεινης της εποχης, θες να τα δουμε ή θα τα μπλεξετε με την καθαρευουσα και θα μου απαντατε για τρακηδες, πρεζακηδες κλπ;
Tiger.7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Mια χαρα ειναι το newsbomb. Οπως και το παραπολιτικα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις