xstreamgamer Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Συγχαρητήρια ομαδάρα κρατάς την Ελλάδα ψηλά. Για να καταφέρουν να μας κερδίσουν οι Ρώσοι πρέπει να μην πάμε να παίξουμε καθόλου.Σπανούλη σύντεκνε έχεις φάει το μπινελίκι του αιώνα από την πάρτη μου μέχρι το 37,5 ερχόμενος στο τέλος να παραληρώ με αυτήν την νεκρανάσταση του τελευταίου τριλέπτου.Πρέπει να έχεις πολύ μεγάλα κοχόνες για να κάνεις τέτοιο comeback σε τέτοιο ματς και σε αυτό το χρονικό σημείο....Απλά respect στο μέταλλο αυτής της ομάδας και τώρα πάμε γερά να το σηκώσουμε.
xstreamgamer Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Aκομα δεν μαθανε μερικοι οτι με το inside game ειναι απολυτα αναμενομενο να κερδισεις πολλαπλασιες βολες αποτι με το να σουταρεις τριποντα απο το γαμο του καραγκιοζη σε ολη τη διαρκεια του παιχνιδιου. Ακομα ερμηνευουν διαιτησιες με βαση την αναλογια βολων, λες και μιλαμε για πεναλτι. Aκομα τους μαθαινουν μπασκετ οι μπαρουφες του Ιωαννου. Επομενο βημα ειναι να βγαλετε τις βολες και σε μπλουζακι. Oh wait Καλώς τον Midi milz.Πού είσαι ρε ψυχή μας έλειψες...Απορία τώρα είναι ορθά τα πολλά account; 1
Kostas93 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 κάποιος θα βρεθεί να τις παρηγορήσει.Πάντως πόσα κιλά αρχ... πρέπει να έχει κάποιος να πάρει τη τελευταία επίθεση και να ρίξει τρίποντο από εκεί?Τεράστιος ο Σπανούλης για άλλη μία φορά, και ας αργησε να μπει στο παιχνίδι.
margaritagr Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Πάντως πόσα κιλά αρχ... πρέπει να έχει κάποιος να πάρει τη τελευταία επίθεση και να ρίξει τρίποντο από εκεί? Τεράστιος ο Σπανούλης για άλλη μία φορά, και ας αργησε να μπει στο παιχνίδι. Μα γι αυτο ειναι ο κορυφαιος, γι αυτο τον αποθεωνει ολη η ευρωπη, γι αυτο οι αντιπαλοι τον περιμενουν μετα τα ματς για αυτογραφο. Οπως ειπε και ο Σφαιροπουλος τετοιοι παιχτες βγαινουν μια στο τοσο. Ειναι ευλογια να τον εχουμε στην ομαδα, οπως φυσικα ευλογια ειναι που αυτα τα παιδια, αυτη η παρεα Ελληνων εχουν δεσει ετσι, και πλασιωμενοι απο ξενους ρολιστες κανουν ο,τι κανουν. Περηφανεια. 1
kirileman Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Καλώς τον Midi milz.Πού είσαι ρε ψυχή μας έλειψες...Απορία τώρα είναι ορθά τα πολλά account; Ποιά πολλά; Ένα έχει.
xstreamgamer Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Ποιά πολλά; Ένα έχει. Και ένα ακόμα.Πόσα ήθελες δηλαδή να έχει κάποιος που ειρωνευόταν και στηλίτευε άτομα επειδή έκαναν ξανά εγγραφή στο forum..Φυσικά και αν δεν πικάριζε τόσο τους συμφορουμίτες του για αυτόν τον λόγο δεν θα έλεγα τίποτα.Αλλά πάντα σε αυτήν την ζωή ο τροχός γυρίζει για όλους...Τεσπα τέλος το offtopic 1
pontez2 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Παίχτες σα το Σπανούλη ρισκάρουν το όνομά τους, την ομάδα τους, τη καριέρα τους σε ένα σουτ. Και συνηθως πετυχαίνουν. Θα μπορουσε να τα έχανε και τα 3 σημερα και να τον έβριζαν όλοι. Τα έβαλε όμως. Αυτό τον κάνει νικητή. 1
DosCanones Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Και ένα ακόμα.Πόσα ήθελες δηλαδή να έχει κάποιος που ειρωνευόταν και στηλίτευε άτομα επειδή έκαναν ξανά εγγραφή στο forum..Φυσικά και αν δεν πικάριζε τόσο τους συμφορουμίτες του για αυτόν τον λόγο δεν θα έλεγα τίποτα.Αλλά πάντα σε αυτήν την ζωή ο τροχός γυρίζει για όλους...Τεσπα τέλος το offtopicΣε ποναει ο permabanned χρηστης στον οποιο αναφερεσαι
xstreamgamer Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Εμένα αγορίνα μου δεν με πονάει τίποτα άλλοι πονάνε απόψε πολύ..Και να φάω μόνιμο ban και να μην φάω καμία διαφορά φτιάχνω άλλο account....Αλλά εσύ ο είρωνας των χρηστών οι οποίοι είχαν και άλλο account να εμφανίζεσαι με δεύτερο;Τσκ τσκ τσκ τσκ.Anyway περαστικά σε πολλαπλά επίπεδα... Του λείπει. @kirileman δεν νομίζω να έχουμε καμία διαφωνία μαζί και δεν θέλω να χαλάσω το ενθουσιασμό που έχω απόψε.ότι άλλο θες σε π.μ Ίσα ίσα που μέχρι στιγμής έχω μεγάλο σεβασμό για αυτά που λες και γράφεις.Μην το χαλάς
Tigris7 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δεν χρειαζετε να τους ξερω ολους μια βολτα στα διαφορα σχολια στο ιντερνετ αμεσως ασχοληθηκαν με τον παναθηναικο κοιτα τον απο πανω σου το μυαλο τους εκει ειναι.25 χρονια ασχολουμαι με τα αθλητικα απο τα 10 μου τους ξερω πολυ καλα πιστεψε με Οταν ασχολεισαι εσυ με την Ατλετικο Κερατσινιου ειναι καλα ε? Δεν πειραζει,και εμεις σας ξερουμε καλα,και ακομα καλυτερα ξερουμε που θα σας βρουμε. ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ! 1
margaritagr Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Ο mvp του ιντερνετ και η ομαδουλα του τρωνε 20. Με ρεαλ στον τελικο λοιπον. Θα ξυπνησουν κ σ αυτους μνημες 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις