vision Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 κοίταξε μην περιμένουμε πάντα από τον Σπανούλη να βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά. Πρέπει όλη η ομάδα να βοηθάει επιθετικά. Έχουν αλλάξει οι καιροί που έβαζε ο Γκάλης και οι υπόλοιποι έπαιζαν άμυνα. Πρέπει να βάζουν όλοι πλέον. Η Ρεάλ πήρε παίχτες αμυντικούς. Πρωτοφανές για Ρεάλ! Κατάλαβε όμως πως δεν γίνεται να κερδίσει Ευρωλίγκα χωρίς να δώσει και λίγο ξύλο. Μην τα θέλουμε πάντα όλα δικά μας. Το ρόστερ όπως είναι φέτος και στην έδρα της Ρεάλ, δεν μπορούσε 1η θέση.
Zus Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Εγώ νομίζω ότι σε ένα ουδέτερο γήπεδο θα μπορούσαμε και αυτή την υπέρβαση πάντως.
harisv Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Η ρεαλ η φετινη ειναι πιο σκληρη σε σχεση με τα 2 προηγουμενα χρονια. Μπορει ο μιροτισ να τους αφησε για nba, αλλα πηρε παικτες αναγνωρισμενης αξιας, οπως νοτσιονι ματσιουλις και τον αγιον. Η αληθεια ειναι οτι οι ελληνικες ομαδες δεν αγοραζουν παικτες αυτης της αξιας, και αναγκαζονται να βρισκουμε παικτες-λαχεια σαν τον γκιστ και τον λοτζεσκι. Απλα αυτοι οι παικτες δεν ειναι ηγετες και παιζουν καλα κυριως λογω διαμαντιδη και σπανουλη . Η ρεαλ και χωρις τον ρουντι θα πηγαινε ψηλα, οι ελληνικες θα ηταν πολυ χειροτερες.
vision Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Εγώ νομίζω ότι σε ένα ουδέτερο γήπεδο θα μπορούσαμε και αυτή την υπέρβαση πάντως. στο ΣΕΦ.
Zus Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 στο ΣΕΦ. Μπα. Σε ένα Βερολίνο ο Κάρολ δεν θα είχε βάλει ποτέ 4 σερί τρίοποντα με παίχτη κρεμασμένο πάνω του. Αγγελόπουλοι "Κάποια στιγμή ήμασταν κοντά στον Κέβιν Γκαρνέτ, αλλά δεν προχώρησε, επί Ίβκοβιτς, στο λοκ άουτ", είπαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ.
harisv Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μπα. Σε ένα Βερολίνο ο Κάρολ δεν θα είχε βάλει ποτέ 4 σερί τρίοποντα με παίχτη κρεμασμένο πάνω του. Αγγελόπουλοι Φιλε οπως τα εβαζε ο σπανουλης με την τσσκα τα εβαζε και ο caroll. Μιλαμε για εναν απο τους καλυτερους σουτερ στην ευρωπη με σχεδον 50% στα τριποντα.
SlimData Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Τα επαρκή στοιχεία ενοχής είναι η κατάθεση του Γεωργέα. Μάιστα Ρε συ ψηλέ, μη μου απαντάς σα τον πασπαρόγατο, δεν είμαι μέσα στο γραφείο του ανακριτή για να ξέρω πως πείστηκε. Αυτό που ξέρω είναι ότι εαν ο ανακριτής προτείνει περιοριστικά μέτρα, το κάνει γιατί έχει βάσιμες υποψίες ενοχής. Αλλιώς δεν επιβάλλονται περιορισμοί. Απλά. Και αυτοί που κάνουνε ρεπορτάζ έπο λέγανε από τις πρώτες μέρες που ακούσαμε για το θέμα ότι δύσκολα ο ανακριτής θα προτείνει περιοριστικά μέτρα βασισμένος στις καταθέσεις γεωργέα και προπονητή. Επίσης μας είπαν ότι αν όντως τους επιβληθούν περιοριστικά θα έχουν οι δικαστικοί κάποιο στοιχείο που δεν το γνωρίζουμε. Φαντάζομαι πως κάτι τέτοιο θα παίζει. Σε κάθε περίπτωση, η κατευθυνόμενη λίγκα εκτίθεται ανεπανόρθωτα για πολλοστή φορά μέσα σε λίγους μήνες. Θα μου πεις, τι έχεις γιάννη, τι είχα πάντα.. Γενικά δεν καταλαβαίνω. Εσένα σε χαλάει να τιμωρηθεί η βέροια αν προσπάθησαν οι παράγοντές της να χειραγωγήσουν αποτέλεσμα; Προς τι η υπεράσπιση;
Zus Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Εφόσον υπάρχουν στοιχεία να τιμωρηθεί η Βέροια και η κάθε Βέροια. Επειδή όμως πίσω από την ιστορία της Βέροιας κρύβεται ο Μελισσανίδης και εμπλέκει και τον Ολυμπιακό στην υπόθεση, με σούπα, μούπες κατηγορίες, ξέρω πολύ καλά τι συμβαίνει.
SlimData Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Πιστεύεις πραγματικά ότι υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί ο μαρινάκης ή ο ολυμπιακός απλά επειδή το θέλει ο μελισσανίδης και χωρίς στοιχεία; Ρε αδερφέ, για τον μαρινάκη μιλάμε. Για τον κάθε πάμπλουτο και πανίσχυρο στην ίδια θέση τέλος πάντων. Όχι για εσένα και εμένα
krom291 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Γενικά δεν καταλαβαίνω. Εσένα σε χαλάει να τιμωρηθεί η βέροια αν προσπάθησαν οι παράγοντές της να χειραγωγήσουν αποτέλεσμα; Προς τι η υπεράσπιση; Γιατι και ο ιδιος ξερει πως δεν ειναι μπλεγμενη μονο η Βεροια αλλα και η ομαδα συνωνυμο της διαφθορας... Αστους να σκουζουν πως ελαμψε η δικαιοσυνη μπας και το πιστεψουν και οι ιδιοι....
harisv Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Ειναι καποιος που πιστευει οτι η βεροια ειναι αθώα ομαδα? Δεν γινεται και καλα να ψαχνουμε στοιχεία για να πεσει η βεροια και ο λεβαδειακος, όλοι γνωριζουμε το πως λειτουργουν....
washcloud Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δεν πάει πουθενά ο Σλούκας. Είδε τί έπαθαν οι άλλοι που έφυγαν και τους έφαγε η μαρμάγκα και θα κάτσει στα αυγά του. Ας ρωτήσει τον Πρίντεζη για αρχή. Ποιόν έφαγε η μαρμάγκα, εκτός από τον Χάινς (αγωνιστικά μιλάμε πάντα, διότι τα φράγκα του, φράγκα); Ο Θεοδόσης χάρη έκανε στον ΟΣΦΠ όταν έφυγε και να μην πω για κλαιειζάδες κλπκλπ. Τεσπα νομίζω ότι ο Σλούκας είναι παίκτης που πρέπει να πάρει πιο ενεργό ρόλο στο παιχνίδι του. Και στον ΟΣΦΠ με Σπανούλη μαζί, αυτό δεν παίζει. Είναι σε κατάλληλη ηλικία για να βρεθεί σε ομάδα που χτίζεται και θα την βοηθήσει με την εμπειρία του, πράγμα που θα βοηθήσει και αυτόν παικτικά. Και όπως είπα χτε, πέρα από μια ιν ρημπήλντινγκ πρόσες ΑΕΚ, αλλού δεν βλέπω χαΐρι για αυτόν. Το να μείνει ΟΣΦΠ, θεωρώ πως είναι η "σιγουριά" χωρίς προσωπικές προκλήσεις και αναβαθμισμένο μέλλον. Και ενστικτωδώς κάτι μου λέει ότι ο Σλουκ δεν είναι και τόσο γαβροματήριαλ, οπότε ανθίζομαι την ΑΕΚ που είπα (εάν βεβαίως του γίνει προσφορά, η οποία μου κάνει λογικότατο να του γίνει, καθώς ψοφάνε για τέτοιον παίκτη που θα είναι ταμάμ για τη φάση τους). Με την συνθήκη να μαζέψει ρόστερ που θα παίζει Ευρωλίγκα κλπ πάντα ε.( Τεσπα, θα δείξει. Ψυχανεμίζομαι απλώς, με βάση κάποια δεδομένα, και λέω εκτίμηση. Φάση όμως "θα κάτσει στα αυγά του" (...σπόντα για Αγγελόπουλους ήταν αυτό ωρέ; :ρ), δεν θεωρώ πως παίζει. Το να μείνει νομίζω θα είναι απόρροια μεγάλης σκάψης, κι όχι δόγμα "μπα δεν πάω πουθενά".
adi32 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 http://sports.in.gr/football/superleague/article/?aid=1231409187 Ο ανακριτής θα καλέσει όλους τους παίκτες της Βέροιας Για το Κολοσσός - Παναθηναϊκός 75-73 δε βλεπω τον ανακριτη Θωμαιδη να λεει τιποτα Θα μου πεις ειναι απολυτα φυσιολογικο να κερδισει ο Κολοσσος και οχι ο Ολυμπιακος
we_will_rise Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 http://sports.in.gr/football/superleague/article/?aid=1231409187 Ο ανακριτής θα καλέσει όλους τους παίκτες της Βέροιας Για το Κολοσσός - Παναθηναϊκός 75-73 δε βλεπω τον ανακριτη Θωμαιδη να λεει τιποτα Θα μου πεις ειναι απολυτα φυσιολογικο να κερδισει ο Κολοσσος και οχι ο Ολυμπιακος Σκεψου οτι εξετισε αλλη μια τιμωρια εδρας 1
Chris_85 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Ποια αεκ θα παει ο σλουκας σε ομάδα που δεν μπήκε ούτε καν στο final4 του ελληνικού πρωταθληματος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις