Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρισκάρει να φάει καμιά 8άρα όμως και μετά δεν ξέρω από που θα γυρίσει το αεροπλάνο και που θα προσγειωθεί.

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Το ρισκο με Ντιακιτε μου θυμίζει το ρίσκο με Μαρκανο αντι Αβρααμ πέρυσι Μακάρι βέβαια να παίξουμε όσο καλά όσο τότε και ας κάνει και 1-2 λάθη ο Ντιακιτε όπως είχε κάνει και ο Μαρκανο.

Edit:

Wait... Ιμπαγασα εκτός, Γκρεκο μέσα? Το μαμησε το πράμα. :-D

Δημοσ.

Περιμενε ρε φιλε τι μου θες τον Ιμπαγασα μεσα ?

Θες να τον κουρασει ?

Εχει να παιξει δυσκολο ματς με την Τριπολη.Επαιξε και 90λεπτο με τον Ατρομητο.

Ο τυπος ειναι τρελος.

Δεν υπαρχει περιπτωση.

Η ενδεκαδα σημερα :

Μεγιερι , Ντιακιτε , Κοντρερας , Μανωλας , Χολεμπας , Σιοβας , Μανιατης , Γκρεκο , Φουστερ , Μασαντο , Μητρογλου.

Κι ο Θεος βοηθος ..

Δημοσ.

Τι να πεις. Παίρνει μεγάλο ρίσκο. Αν φάμε 4-5 γκολακια άντε μετά να το συμμαζέψει το πράγμα.

Αυτός που θα τρίβει τα χέρια του πάντως είναι ο Μαρινκης. Ολο το φταίξιμο θα πέσει στον Ζαρντιμ :-D

Δημοσ.

Νταξει να παιξω το 4-1? Εχει ωραια αποδοση στο στοιχημα

Βάλε λίγα ακόμα :-D

"Πολλά ερωτηματικά για τις επιλογές του Πορτογάλου, ενώ σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ενδεχομένως ο Γκρέκο να παίξει στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής και ο Μασάντο στον άξονα."

Δημοσ.

Βάλε λίγα ακόμα :-D

Οσο πιο πολυ το ανεβασω τοσο πιο πολυ ανεβαινει η αποδοση και εχω καλυτερο cover. πχ 5-0 @34 5-1 @41!

Και το αρσεναλ αρσεναλ για πιο safe!

Δημοσ.

Τι εντεκάδα είναι αυτή ρε? Πολλά με λίγα σας βλέπω εκτός κι αν κοιμηθεί ο θεός...

Πόσα τσαφ θα κάνει ο μανωλάκος απόψε?

Δημοσ.

Eπειδη δεν έχω τηλεοραση εδω που είμαι και το βλέπω μεσω νετ, ο Αγγλος σπορκαστερ μολις ειπε οτι ο διαιτητής χαρίστηκε στον παιχτη της Αρσεναλ για το δολοφονικο μαρκάρισμα. Καθαρή κοκκινη λέει.

Αυτοι οι συνδυασμοί της Αρσεναλ και οι κάθετες ομως...μαγία. Χαζους μας έχουν κάνει.

Δημοσ.

Κλείσε στόματα αγόρι μου Ζαρντίμ, κλείσε στόματα!!!

:devil:

Στα διάλα ρε Μασάδο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Δημοσ.

Ο βενγκερ νομίζει ότι έχει την μπάρτσα και δεν έχει βάλει παίχτη να πατάει περιοχή στον άξονα.

Όσο παίζει έτσι, θα νομίζει ο kirile ότι κλείνει στόματα ο ζαρντιμ :P

Δημοσ.

Ο βενγκερ νομίζει ότι έχει την μπάρτσα και δεν έχει βάλει παίχτη να πατάει περιοχή στον άξονα.

Όσο παίζει έτσι, θα νομίζει ο kirile ότι κλείνει στόματα ο ζαρντιμ :P

Τρου, τρου!

Edit: Τώρα που θα το βάλουμε, θα νομίζεις ότι είναι 1-0 αντί για 0-1. :-D

... Μέγιερι αλλού για αλλού!!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...