LRoi Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 εμείς για το ματς της ζέλας δε μιλήσαμε, αυτοί έχουν βγάλει αφρούς όπως και για κάθε παιχνίδι μας. δλδ τι, να μην τους πληγώσουμε τα αισθήματα; άσε ρε μαν, μας έχουν πρήξει σε κάθε αγώνα κοιτάνε αν το μυτοτσίμπιδο του θυρωρού ήταν στην σωστή εργαλειοθήκη για να βρουν από κάπου να πιαστούν και εσύ λες να μην τους ειρωνευτούμε; αυτούς που έλεγαν ότι στήθηκε η κλήρωση για να μην μας αποκλείσουν και να συναντηθούμε στον τελικό μόνο; σιγά μην τρέφουμε και αισθήματα για την ζέλα έλεος κερδίσαμε, γυρίσαμε έναν αγώνα που όλοι θεωρούσαν χαμένο, και θα φωνάζουμε και θα γουστάρουμε, σιγά μην ζητήσουμε και άδεια να χαιρόμαστε για τον Θρύλο Τώρα είδα τα από εκεί. Συνέχισε αβέρτα, μπασκετικός πολιτισμός over.
Tilemaxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Και μην ξεχνάμε οτι στην ουσία χάσαμε μόνο σε ένα απο τα 5 μάτς. Γιατί και στο τέταρτο στην ουσία απο 2 αβίαστα λάθη χάθηκε το παιχνίδι. Βέβαια αυτό δεν λέει κάτι, απλά η πρόκριση ήταν μάλλον πιο εύκολη απ' οτι φαίνεται. Το κλειδι στη χρονιά ήταν η 2η θέση στο Top 16, το να παίζαμε με μειονέκτημα έδρας απέναντι σε ΠΑΟ-ΤΣΣΚΑ θα ήταν πολύ δύσκολο για εμάς.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 εσύ είσαι ένα καλό γλυκό χνουδοτό βαζελάκι Άχου το! Καλά, δεν θα σε βρω σε κανένα online game; Εκεί να δεις τι καλό, γλυκό και χνουδωτό που είμαι.
winterman Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Και εγω γαβρος ειμαι ....αλλα μου καιγεται η καρδια να εχει σηκωσει κουπα ευρωπαικη στο ποδοσφαιρο η Γαλατα.....τωρα να ειναι στο δρομο και η φενερμπαχτσε.....και εμεις να ασχολουμαστε με το ποιος θα σηκωσει το κατσαρολι στο Λονδινο .... εμεις η ο βαζελος....(παει αυτος βεβαια...)
Tilemaxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Και εγω γαβρος ειμαι ....αλλα μου καιγεται η καρδια να εχει σηκωσει κουπα ευρωπαικη στο ποδοσφαιρο η Γαλατα.....τωρα να ειναι στο δρομο και η φενερμπαχτσε.....και εμεις να ασχολουμαστε με το ποιος θα σηκωσει το κατσαρολι στο Λονδινο .... εμεις η ο βαζελος....(παει αυτος βεβαια...) Δυστυχώς οι ποδοσφαιρικές τους ομάδες έχουν προϋπολογισμούς που τους επιτρέπουν να κάνουν τέτοιες πορείες. Εμείς με τι ρόστερ θα χτυπήσουμε UEFA;
hashashin Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μην ασχολείστε. Αυτοί ακόμα νομίζουν οτι αποκλείστηκαν λόγω της διαιτησίας, και ο Ολυμπιακός πήγε σπρωχτός στο Φ4. Είναι γενικό φαινόμενο αυτό, όχι μόνο στο Insomnia. Γενικο φαινομενο ε?Κοιτα να δεις εγω δηλαδη που ειμαι Παναθηναικος και ουτε ειπα οτι χασαμε λογω διαιτησιας ουτε εβγαλα κανενα κομπλεξ απεναντι στον Ολυμπιακο, πρεπει να ειμαι ειδος προς εξαφανιση βαζελος ε? 2
Tilemaxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Εσύ φαίνεται δεν θα είσαι στο άρμα του Τράκη και του KWSN-Men. 2
winterman Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δυστυχώς οι ποδοσφαιρικές τους ομάδες έχουν προϋπολογισμούς που τους επιτρέπουν να κάνουν τέτοιες πορείες. Εμείς με τι ρόστερ θα χτυπήσουμε UEFA; Αμα δεν ειχαν μαζευτει ολα τα λαμογια σ αυτο το ερμο το πρωταθλημα κατι θα μπορουσε να γινει....Αλλα ολοι κοιτανε να φανε δυστυχως....
Tilemaxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Είναι συνδυασμος πολλών πραγμάτων. Αλλά κυρίως αυτό που λές εσύ.
LRoi Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 και του KWSN-Men. Τι κάνει αυτή η ψυχή? Κλαίει σαν τη χήρα στο interbasket ακόμα ή του έκοψαν το τρολάρισμα εκεί?
Alxnks Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Τι κάνει αυτή η ψυχή? Κλαίει σαν τη χήρα στο interbasket ακόμα ή του έκοψαν το τρολάρισμα εκεί? δεν ξερω για αλλου, αλλα σιγουρα συνεχιζει το κλαψιμο στο φορουμ των 4τροχων! χαχαχα!
LRoi Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 δεν ξερω για αλλου, αλλα σιγουρα συνεχιζει το κλαψιμο στο φορουμ των 4τροχων! χαχαχα! Καλά αυτός και στο forum της κοκκινοσκουφίτσας θα κλαιγόταν γιατί φοράει κόκκινα. Κρίμα να μην τον έχουμε απόψε κοντά μας, να του αλλάζουμε τις πλερέζες
Alxnks Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Καλά αυτός και στο forum της κοκκινοσκουφίτσας θα κλαιγόταν γιατί φοράει κόκκινα. Κρίμα να μην τον έχουμε απόψε κοντά μας, να του αλλάζουμε τις πλερέζες χτες να εβλεπες κλαμα μετα την ηττα τους!!! ενας αυτος κι ενας ο συριγος στο super euroleague της nova!
LRoi Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Για τον Συρίγο ήταν ο Στιβ εκεί να τον φρενάρει, να μην πετάει π@παριές ο σιχαμένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις