Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τοσα χρονια ο βαζελος γιατι ειχε κινητρο για το πρωταθλημα ενω σηκωνε ευρωλιγκες; δεν υπαρχει δικαιολογια...

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

τοσα χρονια ο βαζελος γιατι ειχε κινητρο για το πρωταθλημα ενω σηκωνε ευρωλιγκες; δεν υπαρχει δικαιολογια...

Θες να μου πεις δηλαδή οτι εσύ σα φίλαθλος καιγεσαι για το πρωτάθλημα όσο πέρσι τέτοια εποχή;

Τέλος παντων ,άποψη μου είναι,λογικο να διαφωνεις.

Δημοσ.

εμενα με καιει ως φιλαθλο. γιατι οχι;

φυσικα δε θα απαξιωσω την ομαδα αν τελικα το χασουμε, εχουν προσφερει πολλες χαρες αυτα τα παιδια. απλα θεωρω δεδομενο οτι καθε χρονο παμε για πρωταθλημα (κλαιν μαιν αφου μονο 2 ομαδες ειναι που το διεκδικουν) ενω παραλληλα αναμενω μια καλη παρουσια στην ευρωπη. τωρα αν κατσει ευρωλιγκα, καλοδεχουμενη. thats all!

Δημοσ.

Θες να μου πεις δηλαδή οτι εσύ σα φίλαθλος καιγεσαι για το πρωτάθλημα όσο πέρσι τέτοια εποχή;

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω αδερφε μου.

Το "δεν καιγομαι και τοσο για το πρωταθλημα" δεν υπαρχει, ειδικα στο μπασκετ. Που τα τελευταια 15 χρονια εχουμε παρει ενα(1).

Εκαναν μια κακη εμφανιση, ο βαζελος ηταν καλυτερος, εχασαν. Αυτο. Το να λεμε οτι δε μας νοιαζει και τοσο ειναι οτι χειροτερο μπορει να τυχει σε αυτη την ομαδα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν αυριο γινει το 2-0 μην σου κανουν εντυπωση τα "ποιος δινει σημασια μωρε στο μπασκετακι".

Ηδη ξεκινησαν τα "ε σιγα το πρωταθλημα και να το χασουμε" και τα "δεν υπαρχει κινητρο".

Δημοσ.

Φιλε δεν γινεται μια ομαδα οπως ο Ολυμπιακος και ο Παο να μην καιγονται για το Πρωταθλημα.Αυτα τα περι "σιγα το κυπελακι,ποιος δινει σημασια" "σιγα μωρε και να χασω το Πρωταθλημα στα τετοια μου,εχω παρει δυο φορες ευρωλιγκα στην σειρα" ειναι μαλακιες τουμπανα που λεμε..Αυτες ειναι μαλακιες των κολλημενων.Αν δεν παρει ο Ολυμπιακος το πρωταθλημα θα βγουν να πουν,σιγα μωρε το πρωταθλημα,εχω κανει repeat στην Ευρωλιγκα με 2 κατακτησεις και αλλα τετοια.Αν ομως το παρει το Πρωταθλημα ο ολυμπιακος οι ιδιοι θα βγουν να πουν ετσι σας γ@@με και τετοια..Οπως και σε αυτη την περιπτωση θα βγουν καποιοι Παναθηναικοι να πουν στα τετοια μου το πρωταθλημα,εχω 500 και εχεις 5,παλι απο κατω εισαι.. Το πρωταθλημα ειναι αυτο που καιει περισσοτερο και απο την Ευρωλιγκα γιατι εχει να κανει με τους αιωνιους και οχι Ευρωπαικες ομαδες..

Δημοσ.

Θα είναι κρίμα να το χάσουμε με αυτό τον τρόπο. Θέλω να παλέψουν και ας το χάσουμε. Άλλωστε δεν παίζουμε με ομαδούλα.

Όσον αφορά για το κίνητρο εννοείται ότι δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Λες και έχουμε 300 κούπες...

Δημοσ.

Και 1000 να ειχαμε και καμια ο Παο θα επρεπε να τους εδιαφερει ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο σαν να μην εχεις ποτε σου..

Δημοσ.

Παντως οι φετινοι τελικοι μαλλον θαναι οι ποιο αδιαφοροι της τελευταιας 10ετιας.

Ο Παο σιγουρος πρωταθλητης, και το επομενο ματς στο ΟΑΚΑ απλα θα χει σημασια ποια θα ναι η διαφορα . Στοιχιματιζω πανω απο 20-25 ποντους υπερ του ΠΑΟ θυμιζοντας εποχες Ομπραντοβιτς. B)

Ο ΟΣΦΠ δεν εχει κινητρο κι αυτο φανηκε χτες, ο ΠΑΟ Ειναι ποιο διψασμενος και λογικα η σειρα θα τελειωσει ετσι απλα 0-3 χωρις πολλα πολλα. Απολαυστε τα μπανια σας παιδια και μην φανατιζεστε. Ειναι απλα αγωνες ..Ουτε εμεις κερδιζουμε ουτε χανουμε.

Φιλικα.

Δημοσ.

Παντως οι φετινοι τελικοι μαλλον θαναι οι ποιο αδιαφοροι της τελευταιας 10ετιας.

Ο Παο σιγουρος πρωταθλητης, και το επομενο ματς στο ΟΑΚΑ απλα θα χει σημασια ποια θα ναι η διαφορα . Στοιχιματιζω πανω απο 20-25 ποντους υπερ του ΠΑΟ θυμιζοντας εποχες Ομπραντοβιτς. B)

Ο ΟΣΦΠ δεν εχει κινητρο κι αυτο φανηκε χτες, ο ΠΑΟ Ειναι ποιο διψασμενος και λογικα η σειρα θα τελειωσει ετσι απλα 0-3 χωρις πολλα πολλα. Απολαυστε τα μπανια σας παιδια και μην φανατιζεστε. Ειναι απλα αγωνες ..Ουτε εμεις κερδιζουμε ουτε χανουμε.

Φιλικα.

Σωστος!! Προσεξε μονο, γιατι ο προηγουμενος που ηταν τοσο σιγουρος και εκανε τετοιες βαρυγδουπες δηλωσεις τωρα κανει μπανακια στο νεφελωμα του Ωριωνα.

δεν εχετε καμια ελπιδα αυριο μπροστα στην ρεαλ. η ρεαλ αυτη τη στιγμη ειναι η πιο γρηγορη ομαδα του κοσμου κ οταν πιασει ρυθμο δεν παιζεται. δεν πιανεται απο κανεναν. εχει κ δολοφονικους σουτερ τριων ποντων οποτε καληνυχτα! αλλα κ η συμμετοχη στον τελικο πολυ καλη επιτυχια ειναι για εσας. αλλα βασιλισσα ειναι μονο μια!

• Like 2
Δημοσ.

Φιλε δεν γινεται μια ομαδα οπως ο Ολυμπιακος και ο Παο να μην καιγονται για το Πρωταθλημα.Αυτα τα περι "σιγα το κυπελακι,ποιος δινει σημασια" "σιγα μωρε και να χασω το Πρωταθλημα στα τετοια μου,εχω παρει δυο φορες ευρωλιγκα στην σειρα" ειναι μαλακιες τουμπανα που λεμε..Αυτες ειναι μαλακιες των κολλημενων.Αν δεν παρει ο Ολυμπιακος το πρωταθλημα θα βγουν να πουν,σιγα μωρε το πρωταθλημα,εχω κανει repeat στην Ευρωλιγκα με 2 κατακτησεις και αλλα τετοια.Αν ομως το παρει το Πρωταθλημα ο ολυμπιακος οι ιδιοι θα βγουν να πουν ετσι σας γ@@με και τετοια..Οπως και σε αυτη την περιπτωση θα βγουν καποιοι Παναθηναικοι να πουν στα τετοια μου το πρωταθλημα,εχω 500 και εχεις 5,παλι απο κατω εισαι.. Το πρωταθλημα ειναι αυτο που καιει περισσοτερο και απο την Ευρωλιγκα γιατι εχει να κανει με τους αιωνιους και οχι Ευρωπαικες ομαδες..

Εγώ δεν είμαι κομπλεξικος ουτε ανασφαλής για να σκέφτομαι έτσι..

Ειλικρινά πήρα τέτοια χαρά με την ευρωλίγκα που δε με νοιάζει το πρωταθλημα .

Ουτε είμαι αντιπαναθηναικος για να τρεμω μην μου την πουν οι βαζελοι.φέτος τον υποστήριζα στην Ευρώπη και στεναχωρηθηκα που δεν πέρασε στο φάιναλ φορ.

Στο μπασκετ είναι καλύτεροι, γιατί έχουν 6 ευρωπαικα. Και εγώ έχω τρια. Αν φτάσω και εγώ τα 6 θα είμαστε ισοι . Έχω βέβαια και το ριπιτ που δεν το εχουν, και πολύ θα το ήθελαν.

Δημοσ.

Συμφωνω,αλλα δεν συμφωνω με το οτι δεν πρεπει να τους ενδιαφερει το πρωταθλημα.Οταν εισαι επαγγελματιας πρεπει να κανεις ακριβως το αντιθετο απο αυτο που κανεις εσυ ως φιλαθλος.Δηλαδη εσενα δεν σε νοιαζει οταν θα στην πουν ή οχι αν χασεις/κερδισεις το πρωταθλημα,θελω να πω πως στον επαγγελματια δεν πρεπει να ειναι ετσι το μυαλο του.Πρεπει να εχεις ως στοχο να παρεις το Πρωταθλημα και οποιαδηποτε κουπα ή διακριση σου προκυψει και οτι να βαζεις στις ακρες καποια απο αυτες γιατι εχεις κερδισει μια αλλη..Και ειδικα οταν εχεις την δυνατοτητα να το κανεις αυτο.Δλδ δεν μπορει ο απολλων που ανεβηκε φετος να βαλει στοχο το κυπελλο,γιατι δεν θα μπορει αν το κανει και το ξερει.Σε αυτη την περιπτωση ναι,να τον παραμερησει αυτον τον στοχο για να επικεντρωθει στην σωτηρια στην κατηγορια..Αυτο εννοω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...