johnbond Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Παιδια, ειναι και η δικη σας εικονα χαλια? Ναι φταιε η φόρμουλα στο hd.... Μας λέγανε για μια σειρήνα που χτύπησε και σήμερα είναι σαν το Σαράγεβο απο τις σειρήνες.
Andy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Γαμω ρε πριντεζη!!!βαλε και τα δυο χερια στο καρφωμα αγορινα μου Sent from my iPhone using Insomnia
gnsX Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Γαμω ρε πριντεζη!!!βαλε και τα δυο χερια στο καρφωμα αγορινα μου Sent from my iPhone using Insomnia Δε γίνεται φίλε,αυτή τη δουλειά κάνουν οι σειρήνες,σε αποσυντονίζουν και δεν μπορείς να βάλεις 2ο χέρι στο κάρφωμα
johnbond Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δε γίνεται φίλε,αυτή τη δουλειά κάνουν οι σειρήνες,σε αποσυντονίζουν και δεν μπορείς να βάλεις 2ο χέρι στο κάρφωμα Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχουν διαμαρτυρηθεί απο τον ολυμπιακο.επίσης οι διαιτητές έπρεπε να επέμβουν.
margaritagr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Σειρηνες, και αγκωνια απο τον Μασιουλις. Αυτοι ειναι. Και σιγα μην εδινε το αντιαθλητικο
gnsX Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Εμένα μου χει σπάσει τα @@ κι επίσης το θεωρώ ξεφτύλα
Andy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 η αγκωνια του μασιουλις δεν ηταν τιποτα το μεμπτο..κανει αυτο που κανουν ολοι για να παρει φαουλ και την σκαει καταλαθος πιστευω.. μια χαρα ηταν το επι8ετικο.δεν νομιζω οτι χρειαζοταν κατι παραπανω.. παντως μια χαρα το πηγαιναμε αλλα το φειλαραμε στο τελος..αλλα παλι ματς πανω απο 70 ποντους δεν το κοβω να βλεπουμε ετσι οπως πανε
LRoi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Απρόσμενα καλή διαιτησία. (μέχρι στιγμής) Αγγελόπουλοι, ήχο από πυροβόλο Apache σε κάθε επίθεση του βάζελου από εδώ και πέρα στο ΣΕΦ.
Cossutius. Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Οπως το περιμέναμε. Αλλο ματς θα ηταν το σημερινο. Δεν γινοταν να παρουσιαστει πάλι τοσο κακος ο Ολυμπιακος. Ανεξάρτητα με το τι θα γινει σήμερα (γιατι στο ποντο το βλέπω το ματς και στις λεπτομέρειες, είχαμε τη χαρά να δουμε ένα repeat και να πάρουμε τιτλο απ τον Παναθηναικο του Ομπράντοβιτς. Εμένα αυτο μου αρκεί έχοντας το μπάσκετ σα δευτερο άθλημα σε προταιρεότητα). Σαφως θα χαρω αν το πάρουμε φέτος, σαφως θα λυπηθω (αλλά θα κοιμηθω μια χαρά το βράδυ), αν δε το πάρουμε. (Τελείωσε παρεμπιπτοντος..όσο ηταν μέσα ο Λο ηταν καλά...μεγάλη αντεπιθεση του ΠΑΟ...11-0)
margaritagr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Ωραια η τεχνικη, αξιοι!!! Και Τρακης μεσα στο παρκε, διπλα στη μπασκετα
johnbond Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Οπως το περιμέναμε. Αλλο ματς θα ηταν το σημερινο. Δεν γινοταν να παρουσιαστει πάλι τοσο κακος ο Ολυμπιακος. Ανεξάρτητα με το τι θα γινει σήμερα (γιατι στο ποντο το βλέπω το ματς και στις λεπτομέρειες, είχαμε τη χαρά να δουμε ένα repeat και να πάρουμε τιτλο απ τον Παναθηναικο του Ομπράντοβιτς. Εμένα αυτο μου αρκεί έχοντας το μπάσκετ σα δευτερο άθλημα σε προταιρεότητα). Σαφως θα χαρω αν το πάρουμε φέτος, σαφως θα λυπηθω (αλλά θα κοιμηθω μια χαρά το βράδυ), αν δε το πάρουμε. (Τελείωσε παρεμπιπτοντος..όσο ηταν μέσα ο Λο ηταν καλά...μεγάλη αντεπιθεση του ΠΑΟ...11-0) Ε όχι και τελειωσε...
Cossutius. Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Ε όχι και τελειωσε... Δυσκολη η ανατροπή. Ο Λο δεν έχει ανάσες, ο Πριντεζης ειναι κάκιστος παλι, οι άλλοι το βλεπουν βαρέλι..ε δε θέλει πολλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις