Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ενω ο Φωτσης  ειναι ο Πετροβιτς απο το τριποντο και μου τον εφερες και σαν παραδειγμα εστω και σε 4αρι εκδοχη ...Το σουτ του Αντιτς μια χαρα αξιοπιστο ειναι απλα εχει πολλα μειονεκτηματα σε αλλους τομεις με αποτελεσμα να βαραει μονο τριποντα .

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Αυτό του το δίνω. Ολοκληρωμένος παίχτης δεν υπήρξε ποτέ. Μια ζωή ακροβολισμένος στη γωνία της ρακέτας για να σουτάρει.

Δημοσ.

Πολύ σημαντικές οι ανανεώσεις Χαϊνς-Λό θεωρώ. Σήμερα κλήθηκε ο Χαϊνς και πολύ σωστά, ο συνολικός MVP του Ολυμπιακού για φέτος.

Δημοσ.

Νομίζω ότι αν του δώσουν κάτι παραπάνω από 700.000 θα μείνει, παρά την πρόταση για ένα μύριο

Δημοσ.

Ναι ενω ο Φωτσης ειναι ο Πετροβιτς απο το τριποντο και μου τον εφερες και σαν παραδειγμα εστω και σε 4αρι εκδοχη ...Το σουτ του Αντιτς μια χαρα αξιοπιστο ειναι απλα εχει πολλα μειονεκτηματα σε αλλους τομεις με αποτελεσμα να βαραει μονο τριποντα .

Μα για 4ρια μιλαμε. Θυμησε μου κανα αλλο 4ρι με καλυτερο 3π απτου Φωτση, μιλωντας για ΠΑΟ-ΟΣΦΠ παντα των τελευταιων χρονων.

Kατα τ'αλλα αν εσεις το 20% στα τριποντα σε Ευρωλιγκα και 0% σε τελικους με ΠΑΟ, το μεταφραζετε σε μια χαρα 3ποντο, υπαρχει θεμα στην αντιληψη των πραγματων και σιγουρα δεν θελω να σας το χαλασω...

Αυτό του το δίνω. Ολοκληρωμένος παίχτης δεν υπήρξε ποτέ. Μια ζωή ακροβολισμένος στη γωνία της ρακέτας για να σουτάρει.

Εβλεπες τοσο μπασκετ εσυ τοτε, οση μπαλα εβλεπα εγω...

Τουλαχιστον εγω δεν βγαινω να πω οτι ο Τζορτζεβιτς ηταν καλο σεντερ μπακ :D

extra tip: Eχουν ριξει κλαμα και κλαμα οι ομοιδεατες σου απο τα fade away του "ακροβολισμενου στη γωνια της ρακετας" Αλβερτη.

Αυριο θα εξηγησουμε τι ειναι το fade away.

Δημοσ.

Αν ο Αντιτς παιζει βρωμοξυλο, τοτε ο Βουισιτς ηταν ο Μπαρκλει μεταμφιεσμενος.

Αναλογη περιπτωση με τον δικο μας τον χοντρο ειναι

35saex.jpg

Δημοσ.

35saex.jpg

Γιατι? Ο χοντρος δεν εχει βγαλει 5-6 παιχνιδαρες φετος? Δεν με εχει καψει σε αλλα 10? Ε ενταξει η διαφορα του Αντιτς ειναι οτι ουτε 5-6 παιχνιδαρες δεν εβγαλε, εβγαλε 3-4 :P
Δημοσ.

Γιατι? Ο χοντρος δεν εχει βγαλει 5-6 παιχνιδαρες φετος? Δεν με εχει καψει σε αλλα 10? Ε ενταξει η διαφορα του Αντιτς ειναι οτι ουτε 5-6 παιχνιδαρες δεν εβγαλε, εβγαλε 3-4 :P

Ρε συ, πραγματικά υπερβάλλεις για τον Αντιτς. Τελοσπαντων, δεν έχει νόημα να το συζητάμε, για το συγκεκριμένο θέμα έχουμε εντελώς διαφορετικές απόψεις. 

Δημοσ.

extra tip: Eχουν ριξει κλαμα και κλαμα οι ομοιδεατες σου απο τα fade away του "ακροβολισμενου στη γωνια της ρακετας" Αλβερτη.

Αυριο θα εξηγησουμε τι ειναι το fade away.

Καλα στις γωνιες του τριποντου δεν εκανε fade away σουτ ο Αλβερτης απλα καμια φορα επεφτε σαν την πουτανα να παρει και το φαουλ ,fade away εκανε απο το ζωγραφιστο συνηθως οταν ποσταρε .Οτι ηταν κωλοχερο ηταν δεν το συζηταω απλα επειδη αναφερθηκες στον Αλβερτη εχει ριξει και αυτος πολυ κλαμα μην ανησυχεις .Εχει και στο σβερκο το επικο +35 ,για να μην ξεχνιομαστε δηλαδη οχι τιποτα αλλο ...

Δημοσ.

Καλα στις γωνιες του τριποντου δεν εκανε fade away σουτ ο Αλβερτης απλα καμια φορα επεφτε σαν την πουτανα να παρει και το φαουλ ,fade away εκανε απο το ζωγραφιστο συνηθως οταν ποσταρε .Οτι ηταν κωλοχερο ηταν δεν το συζηταω απλα επειδη αναφερθηκες στον Αλβερτη εχει ριξει και αυτος πολυ κλαμα μην ανησυχεις .Εχει και στο σβερκο το επικο +35 ,για να μην ξεχνιομαστε δηλαδη οχι τιποτα αλλο ...

Πρωτον στον Αλβερτη δεν αναφερθηκα εγω, ανοιχτε τα ματια σας και διαβαστε καλυτερα.

Δευτερον, ειδικα αυτο το +35 τον εχει πονεσει πολυ :D Τοσο πολυ που αν τον ρωτησεις ποσους τιτλους εχει δεν τους θυμαται καν!

Ξερεις για ποιο πραγμα λυπαμαι? Γιατι ειχα στοιχηματισει με φιλο Παναθηναικο οτι του χρονου θα τον εχετε ξεπερασει σε τιτλους ως συλλογος και με το νταμπλ μου φετος, χανω το στοιχημα, μαθηματικα. Ξινος μου βγηκε ο Αλβερτης με λιγα λογια.

Δημοσ.

Εγώ πάντως στοίχημα ότι θα ξεπεράσετε τον Τζόλε δεν θα βάλω ποτέ.

Α, επίσης ρώτα τον Σιγάλα να σου πει για τα fade away του Αλβέρτη

Δημοσ.

Εγώ πάντως στοίχημα ότι θα ξεπεράσετε τον Τζόλε δεν θα βάλω ποτέ.

Οποιος σου προτεινει τετοιο στοιχημα, μακρια, για κοροιδα ψαχνει.

Τον περναμε ηδη :D

Εσεις τον Αλβερτη ΟΥΤΕ του χρονου με τριπλ κραουν δεν τον τρωτε :D

Ρε συ, πραγματικά υπερβάλλεις για τον Αντιτς. Τελοσπαντων, δεν έχει νόημα να το συζητάμε, για το συγκεκριμένο θέμα έχουμε εντελώς διαφορετικές απόψεις.

Eτσι μου λεγανε και οταν τα λεγα εξω απτα δοντια για τον χοντρο, οταν αυτος επαιζε στον ΟΣΦΠ. Τι πλαγια βηματα, τι θωρηκτο, τι παιρνει φαουλ, τι ξεφτυλισε την dream team, τι εχασε κιλα φετος.

Ο Αντιτς αν εχει αφησει στοιχειωδη καλη εντυπωση σε καποιους ειναι απλα επειδη τον τραβαει ενα εκπληκτικο συνολο απτο χερακι. Θυμησου ξανα το παραδειγμα που εφερα με την πολυτελεια του επιθετικου ριμπαουντ σας. Εδω ο Καλαιτζης και τον λεγανε μοντερνο πλει μεικερ να πουμε, επειδη ειχε ενα σωρο παιχταραδες να μαζευουν τις αδυναμιες του...

Ειναι τυπικος ρολιστας για ριμπαουντ και για να δινει ανασες στον Πριντεζη. Επιθεση λουλουδια, αμυνα λουλουδια. Αυτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...