zizu10 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Ο Ολυμπιακός κάνει τα ίδια εσκεμμένα λάθη που έκανε και πέρσυ!! Ξέρει βέβαια ο Βαγγέλας, λέμε στον τύπο ότι δίνουμε απίστευτα συμβόλαια σε παιχταράδες αλλά αυτοί δεν προτιμούν την Ελλάδα και γιαυτό θα μείνουμε με τα καφενία που έχουμε τώρα και καμιά 20αριά δανεικούς σε ομάδες ότι να'ναι και θα φτάσει τέλος Αυγούστου και θα βγει ο Καράπαπας να μας πει αυτές ήταν οι μεταγραφές-τέλος...
alexis333 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 εγώ θα τα έσκαγα και θα έφερνα Scocco! Κι εγω τον Φαλκαο .. Α , αυτον τον εκλεισε η Μονακο.
Superpie Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Κι εγω τον Φαλκαο .. Α , αυτον τον εκλεισε η Μονακο. Γιατι λιγος μας πεφτει ο Σκοκο ή μηπως πιστευεις οτι χρειαζεται 10+ εκ. για να ερθει?
margaritagr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Πλεον φιλε μου δε μπορεις να χτυπησεις τετοιο παιχτη. Εμενα δε μ αρεσε οσο επαιζε στην αεκ αλλα μετα τη φετεινη του χρονια ευκολα βρισκει καλο συμβολαιο
alexis333 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Γιατι λιγος μας πεφτει ο Σκοκο ή μηπως πιστευεις οτι χρειαζεται 10+ εκ. για να ερθει? Τωρα που κανει θαυματα νομιζεις οτι δεν εχει επιλογες να παει σε Ισπανια ? Εχουν ακουστει πολλες ομαδες. Και επισης ξερεις ποσα ζητανε για να τον δωσουν ? Με ολα αυτα που εχει κανει δε νομιζω οτι ειναι για την τσεπη μας αυτος ο παιχτης. Οταν ηταν στην Ελλαδα θα μπορουσε να τον παρει και εγω τον ηθελα απο τοτε αλλα δεν το εκανε. Τωρα πεταξε το πουλακι.
Superpie Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μα δεν προκειται να ειχε αυτη την εξελιξη αν ειχε ερθει στον Ολυμπιακο..Και επισης δεν μπορεις να παρουσιαζεις την μεταγραφη τοσο αδυνατη οσο το να πας να ζητησεις τον Φαλκαο που ειπες..Επισης βλεπουμε οτι ο Μαρινακης δεν θελει να σπρωξει χρημα,τουλαχιστον μεχρι τωρα.Πρωτη φορα βλεπω ομαδα που περιμενει προτασεις απο Μανατζερ και λεει προταθηκε ο ταδε θα εξεταστει,προταθηκε ο ταδε παλι και θα εξεταστει.Λεγεσαι Ολυμπιακος ρε φιλε,πηρες 22εκ απο το CL + 6 απο τον Μιραλας αρα συνολο ειχες 28 εκ ευρω χωρις να υπολογισεις τα τηλεοπτικα του Πρωταθληματος και χωρις τα εισιτηρια.Τοσο δυσκολο ειναι απο αυτα τα δαπανησεις τα 8-10εκ ευρω για 2-3 πρωτοκλασατους παικτες? Και επισης,λεγεσαι Ολυμπιακος οπως ειπα,πηγαινε σαν Ολυμπιακος και πες,θελω αυτον τον παικτη γιατι τον γουσταρω,ειναι καλος κ.τ.λ - κ.τ.λ,κανε μια προταση ΕΣΥ,ΣΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ οχι να δεχεσαι προτασεις απο 500 παικτες απο μανατζερ.Εκει πρεπει να χαλανε το μισο μπατζετ σε χαρτι απο τα Φαξ που λαμβανουν καθε τρεις και λιγο.
dismemberer Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Διαβάστε πρώτα αυτό : http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=292317&Competition=114&Team=1250&Sport=2&Round=27282&Misc=4&Season=4994&Country=82 Και μετά αυτό : http://greenhoop.blogspot.gr/2013/06/blog-post_3563.html ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ να χαρώ εγώ δημοσιογραφάκια ρε!! Ρε αυτά μας τρολλάρουν! 3
Tilemaxx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Εγώ θέλω ανανέωση Χαϊνς, Πέτγουεϊ και καπάκι το μπάμ με Λάσμε. Φροντλαϊν απ' τα παλιά
dismemberer Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Εγώ θέλω ανανέωση Χαϊνς, Πέτγουεϊ και καπάκι το μπάμ με Λάσμε. Φροντλαϊν απ' τα παλιά Εγώ θέλω τη Τζεσικα Αλμπα.
Rabican Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Διαβάστε πρώτα αυτό : http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=292317&Competition=114&Team=1250&Sport=2&Round=27282&Misc=4&Season=4994&Country=82 Και μετά αυτό : http://greenhoop.blogspot.gr/2013/06/blog-post_3563.html ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ να χαρώ εγώ δημοσιογραφάκια ρε!! Ρε αυτά μας τρολλάρουν! copy paste με αλλαγη ονοματων... εντωμεταξυ ο σοφο εχει συμβολαιο νομιζω...............
Aristomaxos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 O Σερμαντίνι πιθανότατα αποχωρεί απ' τον Ολυμπιακό, http://www.sport-fm.gr/article/leei-adio-o-sermadini/683901 . Αν υποθέσουμε ότι μένουν Χάινς, Μαυροειδής, αναζητούμε 2 ψήλους.
margaritagr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Πολυ δυσκολο μπυ φαονεται να θελει 800.000!! Αν ισχυει κακο του κεφαλιου του<br><br> Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
LRoi Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 750.000 δολάρια λένε ότι θέλει. Ας του δώσουν 400.000 δολάρια κι ας μείνει. Αν δεν του αρέσει, κλωτσηδόν όξω. 2
capten- Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Ο Βαγγέλης μετά το πλιάτσικο που έκανε στην εθνική τράπεζα όπου λογικά μελλοντικά θα του δώσει πάρα πολλά κέρδη φαίνεται οτι δεν πολυασχολείται με την ομάδα μας.Οκ ο παο είναι για τα μπάζα αλλά οι μπουγάτσες πάνω το παλευουν.Αλλά καλό θα είναι να μην ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ μ'ονοι μας. Για Ευρώπη ούτε του χρόνου μας βλέπω να κάνουμε κάτι ουσιαστικό.Τουλάχιστον να εξελίξουμε κάποιους νεαρούς π.χ.Λυκογιάννη,είτε κάποιον νεαρό στόπερ π.χ.Ιωαννίδης απο τισ ακαδημίες μας. Έφόσον την άνοιξη δεν κάναμε τίποτα ουσιαστικό στην ανευρεση ξένων ταλαντούχων παικτών και μετά το ναυάγιο με Βερδού πάλι σούπα θα φάμε του χρόνου.Γαμώτο μου. Ρε παίδες τελικά κάτι πρεπει να γίνει.Με τον μαλάκα τον Αλαφούζο να διαλύει τον παο,την αεκ στην αφασία και αν ο Ρώσος δεν φτιάξει τον παοκ τα πράματα θα γίνουν σταδιακά πολύ δύσκολα και για την δικιά μας ομάδα.Διότι δεν βλέπω και κανένα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΌ σχεδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις