Superpie Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 τους δυο ελληνες απο που τους πηρε? φετος που τους ανακοινωσε μαζι,τους δυο πιιτσιρικαδες..
LRoi Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Τον Παππά και τον Γιάνκοβιτς του Πανιωνίου εννοεί λογικά
dismemberer Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 τους δυο ελληνες απο που τους πηρε? φετος που τους ανακοινωσε μαζι,τους δυο πιιτσιρικαδες.. Μάλιστα. Τον Παππά και το Γιάνκοβιτς εννοείς από τον Πανιώνιο. ok.. Τον Παππά και τον Γιάνκοβιτς του Πανιωνίου εννοεί λογικά Damn you, με πρόλαβες
LRoi Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Και Άντιτς τέλος όπως ήταν φυσικό επόμενο http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=292929&Competition=114&Team=1250&Sport=2&Round=27282&Season=4994&Country=82&utm_source=dlvr.it&utm_medium=Facebook.com%2FNovasports.gr&utm_content=import_rss_HomepageNews&utm_campaign=novasports.gr_newsfeed Θα μας λείψεις πορνοστάρ Αν και αυτό που έγραψες στο twitter θα το μετανιώσεις ΚΑΙ εσύ
Tilemaxx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Τίμιος και σταθερός κατα την διάρκεια της διετίας. Η αλήθεια είναι όμως οτι ο Πέτγουεϊ είναι πολύ καλύτερος παίκτης.
LRoi Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Θα δείξει, μην προτρέχουμε. Πολύ πιο αθλητικός σαφώς ο Κιάμος, αλλά το σουτ του Πέρο θα μας λείψει πάρα πολύ.
Tilemaxx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Εντάξει, δεν έχει τρίποντο αλλά έχει παιχνίδι μέσα στη ρακέτα. Εκεί όπου ο Άντιτς δεν πατούσε ούτε για αίτηση.
tool1983 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Για μενα απ τον ΟΣΦΠ πρεπει να κρατησει το Σπανουλη,αν θελει να συνεχισει στο ιδιο επιπεδο.Αν φυγει θα ειναι ειστε απλα μια καλη ομαδα διχως ηγετη. Ολοι οι παιχτες σας ανεβαινουν επιπεδο κ μονο που ειναι αυτος στην ομαδα. Ο Σπανουλης ειναι μισθοφορος,αν του δωσεις περισσοτερα χρηματα θα μεινει,ουτε ολυμπιακοφροσυνη σας πουλησε ποτε,ουτε τιποτα. Ξερει οτι αυτο που κανει το κανει πολυ καλα κ απλα ανεβαζει τη τιμη του. Για το Χαινς εχω πει πως δε μου γεμιζει το ματι κ δεν αλλαζω τωρα γνωμη.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 @ Midi Κλασικός βάζελος. Όταν παίζουν οι ίδιοι παίχτες στον βάζελο είναι παιχταράδες, όταν παίζουν στον Ολυμπιακό γελάει ο κόσμος. Στο F4 βέβαια σου είχε κοπεί το γελάκι με τον Σερμαντίνι. Mπα τον Σερμαντινι εχω καιρο που τον κραζω, πρωτου ερθει σε σας και οποιος εχει τα ματια του ανοιχτα και δεν μπερδευει το μπασκετ με το χαντμπολ συμφωνει. Ποιο f4? Στο ανετο μου και χαλαρο νταμπλ-σκουπα με πονεσε πολυ ο Σερμαντινι...Ακομα τους εφιαλτες του εχω.
Superpie Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Ρε midi καταλαβε οτι στους τελικους δεν πηγε κανεις καλα,ΚΑΝΕΝΑΣ ειτε αυτος λεγεται Χαινς ειτε Σπανουλης
Tilemaxx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Για μενα απ τον ΟΣΦΠ πρεπει να κρατησει το Σπανουλη,αν θελει να συνεχισει στο ιδιο επιπεδο.Αν φυγει θα ειναι ειστε απλα μια καλη ομαδα διχως ηγετη. Ολοι οι παιχτες σας ανεβαινουν επιπεδο κ μονο που ειναι αυτος στην ομαδα. Ο Σπανουλης ειναι μισθοφορος,αν του δωσεις περισσοτερα χρηματα θα μεινει,ουτε ολυμπιακοφροσυνη σας πουλησε ποτε,ουτε τιποτα. Ξερει οτι αυτο που κανει το κανει πολυ καλα κ απλα ανεβαζει τη τιμη του. Για το Χαινς εχω πει πως δε μου γεμιζει το ματι κ δεν αλλαζω τωρα γνωμη. Δεν ξέρω αν έβλεπες Ολυμπιακό αυτή τη διετία αλλά πληροφοριακά, όλες τις μεγάλες διαφορές εις βάρος μας τις γυρίσαμε χωρίς Σπανούλη στην πεντάδα.
LRoi Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Mπα τον Σερμαντινι εχω καιρο που τον κραζω, πρωτου ερθει σε σας και οποιος εχει τα ματια του ανοιχτα και δεν μπερδευει το μπασκετ με το χαντμπολ συμφωνει. Ποιο f4? Στο ανετο μου και χαλαρο νταμπλ-σκουπα με πονεσε πολυ ο Σερμαντινι...Ακομα τους εφιαλτες του εχω. Παίρνε εσύ τα σωληνοπρωταθλήματα και άσε με εμένα με τις ευρωκούπες, εκεί που παίζεται το πραγματικό μπάσκετ, εκεί που ήσουν η χαρά του κάθε πικραμένου. Έκανε τίποτα ο Σπανούλης φέτος γενικά? Τίποτα, απλά είχε πάνω του συνεχώς 2 και 3 παίχτες και στον τελικό με τη Ρεάλ ούτε αυτό ήταν αρκετό. Δεν ξέρω αν έβλεπες Ολυμπιακό αυτή τη διετία αλλά πληροφοριακά, όλες τις μεγάλες διαφορές εις βάρος μας τις γυρίσαμε χωρίς Σπανούλη στην πεντάδα. Προφανώς, γιατί απλά γινόμασταν απρόβλεπτοι.
Tilemaxx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Καλά εντάξει παιδιά μην τσακώνεστε, ας παίρνει κάθε χρόνο ο ΠΑΟ ντάμπλ με 3-0 στους τελικούς, και ας παίρνω εγώ την Ευρωλίγκα. Win-win βαρβάτο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις