Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τους δυο ελληνες απο που τους πηρε? φετος που τους ανακοινωσε μαζι,τους δυο πιιτσιρικαδες..

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

τους δυο ελληνες απο που τους πηρε? φετος που τους ανακοινωσε μαζι,τους δυο πιιτσιρικαδες..

Μάλιστα. Τον Παππά και το Γιάνκοβιτς εννοείς από τον Πανιώνιο. ok..

Τον Παππά και τον Γιάνκοβιτς του Πανιωνίου εννοεί λογικά

Damn you, με πρόλαβες  :-D

Δημοσ.

Και Άντιτς τέλος όπως ήταν φυσικό επόμενο

http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=292929&Competition=114&Team=1250&Sport=2&Round=27282&Season=4994&Country=82&utm_source=dlvr.it&utm_medium=Facebook.com%2FNovasports.gr&utm_content=import_rss_HomepageNews&utm_campaign=novasports.gr_newsfeed

Θα μας λείψεις πορνοστάρ

pero-gol-300.jpg

Αν και αυτό που έγραψες στο twitter θα το μετανιώσεις ΚΑΙ εσύ  :devil:

Δημοσ.

Τίμιος και σταθερός κατα την διάρκεια της διετίας. Η αλήθεια είναι όμως οτι ο Πέτγουεϊ είναι πολύ καλύτερος παίκτης.

Δημοσ.

Θα δείξει, μην προτρέχουμε. Πολύ πιο αθλητικός σαφώς ο Κιάμος, αλλά το σουτ του Πέρο θα μας λείψει πάρα πολύ.

Δημοσ.

Εντάξει, δεν έχει τρίποντο αλλά έχει παιχνίδι μέσα στη ρακέτα. Εκεί όπου ο Άντιτς δεν πατούσε ούτε για αίτηση.

Δημοσ.

Για μενα απ τον ΟΣΦΠ πρεπει να κρατησει το Σπανουλη,αν θελει να συνεχισει στο ιδιο επιπεδο.Αν φυγει θα ειναι ειστε απλα μια καλη ομαδα διχως ηγετη.

Ολοι οι παιχτες σας ανεβαινουν επιπεδο κ μονο που ειναι αυτος στην ομαδα.

Ο Σπανουλης ειναι μισθοφορος,αν του δωσεις περισσοτερα χρηματα θα μεινει,ουτε ολυμπιακοφροσυνη σας πουλησε ποτε,ουτε τιποτα.

Ξερει οτι αυτο που κανει το κανει πολυ καλα κ απλα ανεβαζει τη τιμη του.

Για το Χαινς εχω πει πως δε μου γεμιζει το ματι κ δεν αλλαζω τωρα γνωμη.

Δημοσ.

@ Midi 

Κλασικός βάζελος. Όταν παίζουν οι ίδιοι παίχτες στον βάζελο είναι παιχταράδες, όταν παίζουν στον Ολυμπιακό γελάει ο κόσμος.

Στο F4 βέβαια σου είχε κοπεί το γελάκι με τον Σερμαντίνι.

Mπα τον Σερμαντινι εχω καιρο που τον κραζω, πρωτου ερθει σε σας και οποιος εχει τα ματια του ανοιχτα και δεν μπερδευει το μπασκετ με το χαντμπολ συμφωνει.

Ποιο f4? Στο ανετο μου και χαλαρο νταμπλ-σκουπα με πονεσε πολυ ο Σερμαντινι...Ακομα τους εφιαλτες του εχω.

Δημοσ.

Ρε midi καταλαβε οτι στους τελικους δεν πηγε κανεις καλα,ΚΑΝΕΝΑΣ ειτε αυτος λεγεται Χαινς ειτε Σπανουλης

Δημοσ.

Για μενα απ τον ΟΣΦΠ πρεπει να κρατησει το Σπανουλη,αν θελει να συνεχισει στο ιδιο επιπεδο.Αν φυγει θα ειναι ειστε απλα μια καλη ομαδα διχως ηγετη.

Ολοι οι παιχτες σας ανεβαινουν επιπεδο κ μονο που ειναι αυτος στην ομαδα.

Ο Σπανουλης ειναι μισθοφορος,αν του δωσεις περισσοτερα χρηματα θα μεινει,ουτε ολυμπιακοφροσυνη σας πουλησε ποτε,ουτε τιποτα.

Ξερει οτι αυτο που κανει το κανει πολυ καλα κ απλα ανεβαζει τη τιμη του.

Για το Χαινς εχω πει πως δε μου γεμιζει το ματι κ δεν αλλαζω τωρα γνωμη.

Δεν ξέρω αν έβλεπες Ολυμπιακό αυτή τη διετία αλλά πληροφοριακά, όλες τις μεγάλες διαφορές εις βάρος μας τις γυρίσαμε χωρίς Σπανούλη στην πεντάδα.

Δημοσ.

Mπα τον Σερμαντινι εχω καιρο που τον κραζω, πρωτου ερθει σε σας και οποιος εχει τα ματια του ανοιχτα και δεν μπερδευει το μπασκετ με το χαντμπολ συμφωνει.

Ποιο f4? Στο ανετο μου και χαλαρο νταμπλ-σκουπα με πονεσε πολυ ο Σερμαντινι...Ακομα τους εφιαλτες του εχω.

Παίρνε εσύ τα σωληνοπρωταθλήματα και άσε με εμένα με τις ευρωκούπες, εκεί που παίζεται το πραγματικό μπάσκετ, εκεί που ήσουν η χαρά του κάθε πικραμένου.

Έκανε τίποτα ο Σπανούλης φέτος γενικά? 

Τίποτα, απλά είχε πάνω του συνεχώς 2 και 3 παίχτες και στον τελικό με τη Ρεάλ ούτε αυτό ήταν αρκετό.

Δεν ξέρω αν έβλεπες Ολυμπιακό αυτή τη διετία αλλά πληροφοριακά, όλες τις μεγάλες διαφορές εις βάρος μας τις γυρίσαμε χωρίς Σπανούλη στην πεντάδα.

Προφανώς, γιατί απλά γινόμασταν απρόβλεπτοι.

Δημοσ.

Καλά εντάξει παιδιά μην τσακώνεστε, ας παίρνει κάθε χρόνο ο ΠΑΟ ντάμπλ με 3-0 στους τελικούς, και ας παίρνω εγώ την Ευρωλίγκα. Win-win βαρβάτο.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...