Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τοτε γιατι κλαιγεσαι για διαιτησιες κ.τ.λ στο ποδοσφαιρο? Και επισης δεν απαντησες στο αλλο ερωτημα μου

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Τοτε γιατι κλαιγεσαι για διαιτησιες κ.τ.λ στο ποδοσφαιρο?

Eπειδη ειναι υπαρκτο + αποδεδειγμενο?

Και επισης δεν απαντησες στο αλλο ερωτημα μου

Μπα εγω εχω συνηθισει να δινω συγχαρητηρια και να παραδεχομαι την ανωτεροτητα του αντιπαλου οχι για το τυπικο της υποθεσης αλλα με επιχειρηματα. Ανετρεξε στο περσυνο σου πρωταθλημα σε ευρωλιγκα και α1, ανετρεξε στην φετινη σου ευρωλιγκα κλπ. Αλλοι εχουν αναγκη να μου λενε για repeat και 35ρες, πριν καλα-καλα συνελθουν απτην ζαλαδα του 0-3. Και μαντεψε γιατι.
Δημοσ.

Μπα εγω εχω συνηθισει να δινω συγχαρητηρια και να παραδεχομαι την ανωτεροτητα του αντιπαλου οχι για το τυπικο της υποθεσης αλλα με επιχειρηματα. Ανετρεξε στο περσυνο σου πρωταθλημα σε ευρωλιγκα και α1, ανετρεξε στην φετινη σου ευρωλιγκα κλπ. Αλλοι εχουν αναγκη να μου λενε για repeat και 35ρες, πριν καλα-καλα συνελθουν απτην ζαλαδα του 0-3. Και μαντεψε γιατι.

Ειπε κανεις οτι δεν κερδισες δικαια με 3-0 φετος?

Δεν ειπα οτι δεν ειναι υπαρκτες,αλλα αφου οπως λες δεν ασχολεισαι με το ποδοσφαιρο τι σε νοιαζουν το τι γινεται εκει? Γιατι ας πουμε δεν ασχολεισαι και με το Βολει και το τι γινεται εκει? Απο την στιγμη που μ λες οτι ειχες ομαδαρα και στο ποδοσφαιρο και οτι τις περισσοτερες φορες σε κερδιζα με την διαιτησια και οτι επαιρνα πρωταθληματα με διαιτησιες και ετσι τοτε ειναι σαν να μου την λες..

Δημοσ.

Απλα επειδη περυσι βγηκε παραπανω γλωσσα απο οσο χρειαζοταν ηρθε η φετινη σκουπα για να σας βαλει στη θεση σας και να σας θυμισει οτι ησασταν, ειστε και θα ειστε πελατες. 

Γεια σου ρε midi με τα ωραία σου...

Δημοσ.

Μα χρειαζεται ενα αθλημα να λεμε οτι υπαρχει δυνατος ΠΑΟ..Γιατι σε ολα τα αλλα δεν υπαρχετε και ουτε θα υπαρξετε πλεον...

Θα παιρνω πρωταθληματα και κυπελλα στο ποδοσφαιρο,στο πολο,στο βολει,παντου.Θα παιζω στην Ευρωπη στην μπαλα και θα παιρνω Ευρωλιγκες στο μπασκετ ενω εσυ θα εισαι ανυπαρκτος σε ολα.Και παιρνε το Πρωταθλημα και το κυπελλο καθε χρονο στο μπασκετ με 3-0

Δημοσ.

Γεια σου ρε midi με τα ωραία σου...

Είναι μεγάλη η πίκρα από το repeat, μην τον παρεξηγείς, έφτασε αμυγδαλές.

Προσπαθεί να εξισώσει το repeat με ένα 3-0 στο υποβαθμισμένο ελληνικό πρωτάθλημα του Βασιλακόπουλου.

Ότι δεν κατάφερε ο βάζελος σε 15 χρόνια, το κατάφερε ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα σε ένα χρόνο και αυτό τσούζει.

Περαστικά Midi. Κι εγώ αν είχα μόνο αποκούμπι το μπάσκετ και έβλεπα τον αιώνιο να καταφέρνει σε ένα χρόνο, όσα εγώ δεν κατάφερα ποτέ, θα σπαζόμουν άγρια.

Φιλάκια

Δημοσ.

Μαλλον εσυ δεν εχεις καταλαβει και δεν σε παρεξηγω στο εχω ξαναπει αλλωστε ...Κανεις δεν αμφισβητησε το 0-3 σου και μαλιστα πολλοι απο εμας ειπαμε και συγχαρητηρια .Εσυ εισαι αυτος που βγαινει και κλαιγεται ολο τον χρονο για ποδοσφαιρα ,αδικιες ,Μαρινακηδες σαν τον κακομοιρη ...Επειτα να στο παω και αλλιως βαλε ολα τα αθληματα μαζι και κανε το αθροισμα που φανταζομαι θα ξερεις τουλαχιστον αυτο να κανεις και ελα μετα να μου δειξεις τι χρωμα εχει ο σβερκος σου απο τις φαπες που τρως...

Στο μπασκετ το εχουμε πει οτι εχεις περισσοτερους τιτλους κτλ αλλα οταν θα σου λεμε για το +35 μην εκνευριζεσαι(οπως κανεις και σε αλλα threads) και μαθε να συγκρατεισαι για να μην παθεις και τιποτα . :-D Στο φιναλε πρωταθλητες Ευρωπης ειμαστε αυτη την στιγμη ειτε 6 εχεις εσυ ειτε 16 ...Ειπαμε να  σεβεσαι το γεγονος οτι ολο το χρονο δεν σε εχουμε παει καροτσακι στο ποδοσφαιρο και στα υπολοιπα αθληματα αλλιως θα ειχαμε εγκεφαλικα εδω και δεν βλεπω να ξαναεμπαινες ... :-D  Μην εκμεταλλευσαι ομως την καλοσυνη μας Μιδι... :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε ζημιες που εχει κανει το νταμπλ στο κεφαλι λεμε. Δεν το υπολογιζα για τοσο σοβαρο το προβλημα...

Ειδικα ο απο πανω ειναι ο ορισμος του παραμιλητου...

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ
Δημοσ.

Αν βαλουμε κατω τα νταμπλ που εχω φετος και τα προηγουμενα χρονια οπως και  τους τιτλους  μαλλον  το δικο σου  κεφαλι θα εχει σοβαρο προβλημα. :-D  Νομιζω αλλωστε οι περισσοτεροι συμφωνουν σε αυτο ... :-D Παιζει βεβαια να το ειχες και απο παλια οταν πρωτοξεκινησαν οι κουπες να γινονται κοκκινες...

Ειπαμε μην εκνευριζεσαι ηρεμια θελει και ψυχραιμια να περασουν και οι ζεστες και μετα στρωσε τον σβερκο σου για νεες φαπες...

Δημοσ.

Αν βαλουμε κατω τα νταμπλ που εχω φετος και τα προηγουμενα χρονια οπως και τους τιτλους μαλλον το δικο σου κεφαλι θα εχει σοβαρο προβλημα. :-D Νομιζω αλλωστε οι περισσοτεροι συμφωνουν σε αυτο ... :-D Παιζει βεβαια να το ειχες και απο παλια οταν πρωτοξεκινησαν οι κουπες να γινονται κοκκινες...

Ειπαμε μην εκνευριζεσαι ηρεμια θελει και ψυχραιμια να περασουν και οι ζεστες και μετα στρωσε τον σβερκο σου για νεες φαπες...

Δυο πραγματα:

-Αυτο το "μην εκνευριζεσαι" που σπαμαρεις σε καθε ποστ ειναι η εξυπναδα γυμνασιου που επιστρατευεις στα 36 σου για να νομισουν οι υπολοιποι οτι με εχεις στριμωξει?

-Το οτι καθεσαι να βριζεις φορα παρτιδα (με τροπο εξευγενισμενο) καποιον δειχνει ακριβως το αντιθετο περι εκνευρισμου και δυστυχως αδυνατεις να το συνηδητοποιησεις,,. Παραλληλα δεν συνεπαγεται οτι εκνευριζεται ο καποιος. Καθε αλλο, κατανοηση δειχνω.

Κατα τ'αλλα εγω για μπασκετ και φροντ λαιν μιλαγα, μεχρι να γινει η επιδρομη των γνωστων (πονεμενων εσχατως) τρολλ :)

Δημοσ.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον Χάινς να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, 

http://www.sport-fm.gr/article/xains-gi%E2%80%99-auto-efuga/684757

Άλλη εντύπωση μου έδωσαν αυτά που είπαν οι Αγγελόπουλοι σε σχέση με τη σειρά των χρονικών γεγονότων που αναφέρει ο Χάινς. Μήπως δεν ήθελαν τελικά να του ανανεώσουν το συμβόλαιο με τόσα χρήματα ;

Δημοσ.

Δυο πραγματα:

-Αυτο το "μην εκνευριζεσαι" που σπαμαρεις σε καθε ποστ ειναι η εξυπναδα γυμνασιου που επιστρατευεις στα 36 σου για να νομισουν οι υπολοιποι οτι με εχεις στριμωξει?

-Το οτι καθεσαι να βριζεις φορα παρτιδα (με τροπο εξευγενισμενο) καποιον δειχνει ακριβως το αντιθετο περι εκνευρισμου και δυστυχως αδυνατεις να το συνηδητοποιησεις,,. Παραλληλα δεν συνεπαγεται οτι εκνευριζεται ο καποιος. Καθε αλλο, κατανοηση δειχνω.

Κατα τ'αλλα εγω για μπασκετ και φροντ λαιν μιλαγα, μεχρι να γινει η επιδρομη των γνωστων (πονεμενων εσχατως) τρολλ :)

Ισχυει ακριβως οτι σου ειπα στο προηγουμενο post ...Ολα τα αλλα που λες δειχνουν αυτο ακριβως ,οτι εκνευριζεσαι και για αυτο τσιμπας με το παραμικρο και σχολιαζεις επι προσωπικου (απο το πληκτρολογιο σου βεβαια)  και μιλας  με εξυπναδα νηπιαγωγειου οπως σου εχω ξαναπει ... :-D

Κατα τ'αλλα εσυ που μιλαγες για μπασκετ εμεις σου ειπαμε για το +35 και μετα στο γυρισαμε στο ποδοσφαιρο ,ετσι για να γινεται κουβεντα ρε αδελφε... :-D

Περαστικα ... :-D

Δημοσ.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον Χάινς να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, 

http://www.sport-fm.gr/article/xains-gi’-auto-efuga/684757

Άλλη εντύπωση μου έδωσαν αυτά που είπαν οι Αγγελόπουλοι σε σχέση με τη σειρά των χρονικών γεγονότων που αναφέρει ο Χάινς. Μήπως δεν ήθελαν τελικά να του ανανεώσουν το συμβόλαιο με τόσα χρήματα ;

Αυτος δεν ελεγε πριν λιγες εβδομαδες οτι θελει να μεινει ΟΣΦΠ. Μετα ενιωσε ανασφαλειες? :P

Καλως ηλθατε στον κοσμο του Ραζνατοβιτς :) Εντωμεταξυ οι ΑΓεγελοπουλοι βγαλαν χολη εναντιον του δημοσιως, εχοντας ξεχασει μαλλον οτι η ανανεωση του Σπανουλη εξαρταται απο τον ιδιο μανατζερ. Ισως βεβαια να εχουν αποφασισει να μην τον κρατησουν.

Κωνσταντά του '77, nuff said για την περιπτωση σου.

Δημοσ.

Καθένας απαντάει ότι γουστάρει εδώ μέσα και ότι τον βολέυει.Φίλε midi milz εγώ μόνο μία ερώτηση θα σου κάνω και αν θες την απαντάς αλλά ξέρω από τώρα ότι δεν θα το κάνεις.Μαθηματικά ξέρεις πιάσε λοιπόν όλο το φάσμα των δύο συλλογων από το ποδόσφαιρο μπασκετ βόλει στίβο πόλο μέχρι και το γυναικείο τάβλι ποου είπε ο άλλος πιο πάνω και μέτρα τίτλους.Όταν τελειώσεις θα έχεις την καλοσύνη να μου απαντήσεις ποιος είναι ο πιο καταξιωμένος σύλλογος στην Ελλάδα σε όλα τα αθλήματα με τεράστια συλλογή τίτλων σε όλα ανεξαιρέτως;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...