~mxls~ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Margarita έχει το turnover στο DNA του. Είναι ο κορυφαίος γκαρντ στην Ευρώπη ωστόσο. 1
konstantinos77 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 O αλλος πηγε και εδωσε δανεικο τον Βλαχοδημο και κρατησε Μασαντο ... Αυτος ο Μιτσελ δεν ξερω απο την αρχη δεν μου εχει κατσει καλα ...Μπορει να ειμαι λαθος θα δειξει . 1
alexdelpiero Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 κρατα μασαντο και δεν υπολογιζει τατο.Που εδειξε οτι ξερει κανταρια μπαλα.
alexis333 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 O αλλος πηγε και εδωσε δανεικο τον Βλαχοδημο και κρατησε Μασαντο ... Αυτος ο Μιτσελ δεν ξερω απο την αρχη δεν μου εχει κατσει καλα ...Μπορει να ειμαι λαθος θα δειξει . Να εδινε δανεικο το Μασαντο καλυτερα ? Νσι λογικο φαινεται. Αυτος χρειαζεται παιχνιδια για να παρει εμπειρια και οχι ο μικρος ... Ειναι μια απο τις καλυτερες επιλογες που εχουμε καιρο να δουμε στον Ολυμπιακο. Ο μικρος θα παιξει μπουντεσλγκα λογικα βασικος ... Εδω να κατσει να κανει τι ?
margaritagr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Ο Μασαντο ΔΕΝ εχει θεση στον οσφπ. Μονο για να κουβαλα τις μπαλες ειναι 3
konstantinos77 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Να εδινε δανεικο το Μασαντο καλυτερα ? Νσι λογικο φαινεται. Αυτος χρειαζεται παιχνιδια για να παρει εμπειρια και οχι ο μικρος ... Ειναι μια απο τις καλυτερες επιλογες που εχουμε καιρο να δουμε στον Ολυμπιακο. Ο μικρος θα παιξει μπουντεσλγκα λογικα βασικος ... Εδω να κατσει να κανει τι ? Ο Μασαντο ειχε μια γεματη χρονια ,σου εδειξε οτι δεν μπορει το παλικαρι .Ο Βλαχοδημος μπορει να αξιοποιηθει στην επιθεση ειδικα στα ακρα εστω απο τον παγκο.Μην ξεχνας οτι περυσι στον πρωτο γυρο ηταν εξεδρα...Αν δεν παιξει τωρα ποτε θα παιξει ? Οταν θα παει 30 ? Αυτα με τους δανεικους στον Ολυμπιακο που λες ειναι χωρις κανενα προγραμματισμο ,τα κανει χρονια η ομαδα...Επειτα στις πτερυγες ειμαστε ενα μηδενικο ,δεν βλεπω για ποιο λογο περισσευε ο Βλαχοδημος . Επειτα μου κρατας Μασαντο οταν εισαι γεματος στο κεντρο και οταν ολο μα ολο το γηπεδο τον αποδοκιμαζε.Τι επιμονη ειναι αυτη δεν μπορω να την καταλαβω με τον συγκεκριμενο κλοουν. Να δω αυτον τον κακομοιρη τον Ντε Βιντσεντι αν σκοπευει να τον βαλει καθολου να παιζει ή θα τον δωσει και αυτον δανεικο . 1
Rabican Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 νομιζω το μασαντο α τον εχει παλι βασικο μπας και παιξει κανα παιχνιδι κι ενδιαφερθει κανεις να τον παρει. στη μαπα θα τον φαμε σιγουρα. και νομιζω αποδεδειγμενα οπου και να τον δοκιμασαν δεν εκανε. πολυ λιγος, ειδικα για τα λεφτα που ξοδευτηκαν.... 1
Superpie Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Το θεμα ειναι μην ο Μασαντο παιξει καμια μπαλαρα φετος και τριβουμε τα ματια μας...
konstantinos77 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Mπαλαρα δεν προκειται να παιξει στο εγγυωμαι ..Μπαλα να παιξει υποφερτη ναι ,αλλα ξεχνας κατι ,εΙναι η δουλεια του αυτη ,για αυτο πληρωνεται και κανεις δεν θα του μπει μπραβο αν κανει το αυτονοητο που δεν εκανε περυσι που μας εβγαλε τα αντερα εξω απο αυτο που βλεπαμε .
Superpie Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Αν καταφερει να παιξει οπως επαιζε στην Τουλουζ θα βγαλει ματια στον Ολυμπιακο.. 1
LRoi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Αν τον βάλουμε να παίξει στη θέση του, θα αλλάξουμε γνώμη
konstantinos77 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Περυσι σε αρκετα παιχνιδια επαιξε στην θεση του και ηταν χειροτερος...
LRoi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Ναι, επειδή η περσινή ομάδα πηδούσε και έδερνε γενικώς, συνεπώς αυτός ξεχώριζε σαν τη μύγα μέσα στο γάλα Εγώ εννοώ να πλαισιωθεί με σοβαρούς μέσους και επιθετικούς
alexis333 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Ο Μασαντο ειχε μια γεματη χρονια ,σου εδειξε οτι δεν μπορει το παλικαρι .Ο Βλαχοδημος μπορει να αξιοποιηθει στην επιθεση ειδικα στα ακρα εστω απο τον παγκο.Μην ξεχνας οτι περυσι στον πρωτο γυρο ηταν εξεδρα...Αν δεν παιξει τωρα ποτε θα παιξει ? Οταν θα παει 30 ? Αυτα με τους δανεικους στον Ολυμπιακο που λες ειναι χωρις κανενα προγραμματισμο ,τα κανει χρονια η ομαδα...Επειτα στις πτερυγες ειμαστε ενα μηδενικο ,δεν βλεπω για ποιο λογο περισσευε ο Βλαχοδημος . Επειτα μου κρατας Μασαντο οταν εισαι γεματος στο κεντρο και οταν ολο μα ολο το γηπεδο τον αποδοκιμαζε.Τι επιμονη ειναι αυτη δεν μπορω να την καταλαβω με τον συγκεκριμενο κλοουν. Να δω αυτον τον κακομοιρη τον Ντε Βιντσεντι αν σκοπευει να τον βαλει καθολου να παιζει ή θα τον δωσει και αυτον δανεικο . Δε μπορεις να καταλαβεις οτι ο Βλαχοδημος ειναι μικρος και χρειαζεται παιχνιδια ? Και οτι στον Ολυμπιακο δε θα τα εβρισκε ? Και ηταν απο τις καλυτερες επιλογες να παει σε ενα καλυτερο πρωταθλημα να παρει εμπειριες και να ερθει πολυ καλυτερος του χρονου ? Το Μασαντο τι θες να τον κανουν ?Διακοπη συμβολαιου ? Τον εχουν πληρωσει 2-3εκ και θα τον αφησουν ? Τι μου λετε ?Δε καταλαβαινω .. 1
konstantinos77 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δε μπορεις να καταλαβεις οτι ο Βλαχοδημος ειναι μικρος και χρειαζεται παιχνιδια ? Και οτι στον Ολυμπιακο δε θα τα εβρισκε ? Και ηταν απο τις καλυτερες επιλογες να παει σε ενα καλυτερο πρωταθλημα να παρει εμπειριες και να ερθει πολυ καλυτερος του χρονου ? Σου ξαναλεω ,το καλυτερο θα ηταν να του δωσουν παιχνιδια στον Ολυμπιακο γιατι τα ταλεντα πρεπει να παιζουν σε μικρη ηλικια σε μια ομαδα και να γαλουχηθουν μεσα σε αυτη και οχι να δινονται δανεικοι απο εδω και απο εκει .Επειτα σου ειπα οτι για την θεση που παιζει ο Βλαχοδημος δεν εχουμε πολλες εναλλακτικες .Θα ηθελα να ξερω διαβαζετε τα μηνυματα πριν ή γραφετε ετσι ? Το Μασαντο τι θες να τον κανουν ?Διακοπη συμβολαιου ? Τον εχουν πληρωσει 2-3εκ και θα τον αφησουν ? Τι μου λετε ?Δε καταλαβαινω .. Να τον πουλησουν αρχηγε μου ...Ποιο ειναι το δυσκολο να καταλαβεις ? 5 εκατομμυρια δεν ειχε ερθει προσφορα ? Ας τον δινανε ,χαμενοι θα ειχαμε βγει ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις