capten- Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Τα παιδιά του τουίτη δεν...... Σαν την περυσινή Αεκ μου μοιάζει ο Παο.Μάλλον για αυτό αυξήθηκαν οι ομάδες απο 16 σε 18.Μπας και δεν υποβιβαστούν.Μάλιστα αν δεν πάρουν τα λεφτά απο πώληση Μαυρία πως θα πληρώσουν τους παιχταράδες τύπου Μπεργκ και σια?Απατοι στην Γ θα πάνε και θα βρίζει τον Σαρρη ο Γιαννάκης ο Αλαφούζος. Αλλά μετά εκεί στην ομίχλη θα ερθει ενας χοντρος εφιοπλιστής ο Πατέρας σε σκηνές αλλοφροσύνης,αποθέωσης απο δεκάδες βαζελους θα πάρει καθαρό τον παο και ίσως ενα γηπεδάκι απο τον κ.Σγούρο τον γνωστό μάγκα με τα χρήματα των Ελληνων φορολογουμενων πολιτων. Τουλάχιστον να τους φιλοδωρήσουμε και μια εξάρα στον ναό.Επιβάλλεται.Και με ενα πέναλτυ αλά Παπουτσέλη.Για να μας θυμούνται.
margaritagr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Tι να μαθει; 15π μο ειχε στο Eurocup περσι. Εννοω το οτι εφυγε για τα λεφτα, πηγε σε μια μετρια ομαδα, κ εχασε 2 ευρωλιγκες.
Alxnks Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 http://www.sport-fm.gr/article/raznatobits-erxetai-sto-telos-tis-ebdomadas-o-ntanston/686766 παλι αυτος ο μανατζερ μπροστα μας. δεν τον γλυτωνουμε με τιποτα!
Superpie Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Καλα ρε παιδια,ποσους παικτες εχει αυτος πελατες? Πρεπει να βγαζει τα διπλα απο καθε παικτη που εχει αυτος...
Alxnks Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Καλα ρε παιδια,ποσους παικτες εχει αυτος πελατες? Πρεπει να βγαζει τα διπλα απο καθε παικτη που εχει αυτος... παρε μια ιδεα: https://twitter.com/MiskoRaznatovic http://www.draftexpress.com/agents/Misko-Raznatovic-135/ Current and Future Known Guaranteed Salary Represented as Primary Agent: $9,687,150 http://www.beobasket.net/
Superpie Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Καλα αστα να πανε.10εκ το χρονο κοντα? Και επισης μπορει καποιος να μου πει τι ακριβως ειναι τα draft στο NBA?
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/Bryant_Dunston τώρα αυτό είναι βιογραφικό? πιο άκυρη μεταγραφή δεν έχω ξαναδεί
Alxnks Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 αν πας βεβαια στο δευτερο site κι επιλεξεις top agents θα δεις οτι ο πρωτος ειναι: Arn Tellem $682,703,172
Superpie Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Αυτος ειναι εν ενεργεια Μανατζερ? Και τα ποσα αυτα ειναι ποσα/χρονο?
washcloud Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 μπορει καποιος να μου πει τι ακριβως ειναι τα draft στο NBA? Κάθε χρόνο τέτοιον καιρό κι αφού έχει λήξει το πρωτάθλημα, οι ομάδες επιλέγουν τους νεοεισερχόμενους σε αυτό παίκτες, μέσα από ένα σύστημα πολλαπλών γύρων (χωρίς πίτες). Συνήθως τα μεγαλύτερα ονόματα προέρχονται από το κολεγιακό πρωτάθλημα όπου έχουν ψηθεί 4 χρόνια ήδη (ήτοι 21χρονοι-22χρονοι ως επί το πλείστον), αλλά τα τελευταία χρόνια είθισται να εισέρχονται στο draft (πες το "διαλογή"), ταλέντα που έχουν ήδη χαρακτηριστεί εξαιρετικά, παρά το άγουρο της ηλικίας των (17χρονοι/18χρονοι που δεν πάτησαν καν το πόδι τους έξω από πανεπιστημιακό ίδρυμα - ή ακόμη και 2ετείς ή 3ετείς που τα παρατάγανε για τη δόξα και το χρήμα του επαγγελματισμού). Κάτι Κόμπηδες, Λεμπρόνηδες, Σακίληδες είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα. Παλιότερα αυτό απαγορευόταν, αλλά ως γνωστόν ο άνθρωπος είναι βιαστικό πλάσμα και προκειμένου να περιμένουν να εντάξουν ολοκληρωμένες -ακαδημαϊκώς αλλά και αθλητικώς/σωματικώς- προσωπικότητες, είπαν να φροντίσουν ν' αλλάξουν οι κανόνες. Άλλωστε πολλοί απλώς κωλοβαράγανε στα κολεγιακά μαθήματα και παίρνανε σχεδόν τυπικά το χαρτί (με λίγο ζμπρώξιμο, κάθε είδους), αν ήταν τόσο γαμάτοι παικταράδες (κι ας συνέχιζαν να είναι τούβλα, εκπαιδευτικώς). Τεσπα το καλό (και το ζουμί) που έχει αυτό το σύστημα (αν και έχω χρόνια που δεν ξέρω αν έχουν γίνει αλλαγές σημαντικές), είναι ότι οι επιλογές των νεοεισερχόμενων στο πρωτάθλημα γίνονται με βάση την θέση στην οποία τερμάτισαν οι ομάδες την χρονιά που μόλις έληξε. Και για την ακρίβεια, το "Νο 1" είχε δικαίωμα να το επιλέξει η τελευταία ομάδα, το 2 η προτελευταία κ.ο.κ. Μ' άλλα λόγια, το μεγαλύτερο κελεπούρι πάει στον πιο χάλια, για να μπορέσει να τον ανεβάσει μελλοντικά, χτίζοντας ομάδα γύρω του, αν έχει την πρόθεση και τα φράγκα για να το κάνει. Κι έτσι αποφεύγονται φαινόμενα όπως πχ αυτό που βιώνουμε εν Ελλάδι, όπου οι κραταιότεροι σύλλογοι (δλδ ΠΑΟ και ΟΣΦΠ την τελευταία 10ετία) είναι πάντα αυτοί που έχουν το πάνω χέρι στην απορρόφηση ταλέντων (βέβαια παίζουν είπαμε και τα φράγκα ρόλο για την κατάσταση εδώ, αλλά λέμε τώρα).
Rabican Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 παει κι ο αμαλφιτανο.. παμε και εκει για πανω ραφι!!!! not!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nash-gf Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Οι αλήτες οι Γάλλοι φταίνε, τόλμησαν να ζητήσουν λεφτά αντί να μας τον δώσουν τσάμπα. 2
Cossutius. Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Βασικά το ποσό που ζητησαν απ ότι ειπε ο ρεπορτερ του Ολυμπιακου, ήταν το διπλάσιο απο αυτο που ειχε συμφωνηθει. Απ όσο ξέρω διαπαραγματευοντουσαν για 4 μυρια. Μάλλον οι Γάλλοι βρηκαν καλυτερη προσφορά. Αλλά απ ότι επισης λένε απ τον Ολυμπιακο, έχουν σχεδον κλεισμένη άλλη μεταγραφη.
LRoi Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Οι αλήτες οι Γάλλοι φταίνε, τόλμησαν να ζητήσουν λεφτά αντί να μας τον δώσουν τσάμπα. Έλα εντάξει, μην τα χώνουμε και σε υποθέσεις που απλά μας χρησιμοποιούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις