Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει μεγαλωσει ο Ντορσει; wtf? απλα εχει προβλημα στη πλατη-μεση, κι ενω κανονικα ο γιατρος του πε μια βδομαδα ξεκουραση, αυτος παιζει λογω της κρισιμοτητας των αγωνων. Μου το ειπε χτες ο ιδιος στο fb γιατι κι εμενα μου κανε εντυπωση που δε μπορουσε να παρει ουτε ριμπαουντ. Ο Χαινς ειναι εξαιρετικος παιχτης κι ειμαστε πολυ τυχεροι που τον εχουμε. Τι 1.98 κ μ@λακιες, 3 μετρα ειναι το παιδι

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Αυτο που λεει η μαργαριτα. ο ντορσει δεν ειναι καλα σωματικα και φαινεται. ο χαινς ειναι απλα φανταστικος, δεν υπαρχει αυτη η μαχητικοτητα... λιρα 100 του εκατσε...

Δημοσ.

Απ' ότι φαίνεται ο Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει τον Γκέτσε, και θα πάμε για τον Ντιόντε Κρίστμας που πρόσφατα κόπηκε απο τους Σέλτικς.

Δημοσ.

Δυσκολο το ματσακι σημερα και χριεαζεται προσοχη,στοιχηματικα το οβερ ειναι καλη περιπτωση.

Δημοσ.

Εγω δεν βλεπω κατι για σημερα παντως ,μακαρι να βγω ψευτης δηλαδη ...Οταν δεν παιζει ο Ιμπαγασα δεν βγαζει παιχνιδι η ομαδα και μην ξεγελιεστε απο τον αγωνα με την Ξανθη.Ο Μασαντο επισης για μενα ειναι μεγαλη παλτουδια ετσι οπως τον βλεπω με τα μεχρι στιγμης δεδομενα ,ο Γκρεκο πιστευω θα βελτιωθει .

Δημοσ.

Στην καλυτερη Χ ...

Δυσκολο το διπλο ...

Οχι οτι εχουν καμια ομαδα αυτοι αλλα κι εμεις δεν εχουμε τπτ ...

Δημοσ.

Μετριοτατη εμφανιση

0 κατοχη 0 αναπτυξη

Ο Γκρεκο καπως βελτιωμενος απο την παλια πληρη ανυπαρξια στην οποια παραμενει ο Μασαντο

Δημοσ.

Μασαδο φουστερ απαραδεκτοι

Γενικως πρεπει να το παρουμε αποφαση οτι δεν ειμαστε για μεγαλα πραγματα εκτος. Χ κ πολυ μας ειναι

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Το απολυτο χαλι σε σχεση με αυτο που βλεπαμε περυσι.

Περυσι τον πνιγαμε τον αντιπαλο στο μισο του γηπεδο.

Εδω εμεις παιζουμε σαν να ειμαστε ο Λεβαδειακος της Ελλαδας απεναντι στον πρωταθλητη.

Αμυνα , αμυνα , αμυνα χωρις ΚΑΝΕΝΑ σχεδιο αναπτυξης .....

Ελεος..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...