Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλυτερα ο Βαγγελας να κανει ενα εξεταστικο κεντρο στο Καραισκακη το οποιο θα πανε εγγραφομενοι φιλαθλοι του ΟΣΦΠ για να προσληφθει ως προπονητης καποιος απο τους φιλαθλους ρε παιδια.Μην δινει και μισο με 1 χαρτι σε καθε προπονητη...

Γνωστα τα πραματα, οι μισοι φετος θα κανουνε κολοτουμπα παλι

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Την είδα και εγώ τη συνέντευξη, δεν νομίζω οτι άφησε αιχμές. Δεδομένου οτι στα κρίσιμα μάτς (τελικοί) έγιναν σε όλα τα ματς ελέγχοι.

Άφησε αιχμές για το ματς Ολυμπιακός - Πανιώνιος. Τόσο τρόμπας

dd.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Απο που προκυπτουν ολα αυτα?

Οκ δικια μου ανοησια.

Απο τις φυλλάδες τα διάβασα.

Και καλοκαίρι είναι ακόμα και σε προετοιμασία βρίσκεται η ομάδα μας.

Πάντως σοβαρά για Παπάζογλου πιθανολογώ οτι θα είναι ο βασικός μας εφέτος δεξί μπακ.

Καλυτερα ο Βαγγελας να κανει ενα εξεταστικο κεντρο στο Καραισκακη το οποιο θα πανε εγγραφομενοι φιλαθλοι του ΟΣΦΠ για να προσληφθει ως προπονητης καποιος απο τους φιλαθλους ρε παιδια.Μην δινει και μισο με 1 χαρτι σε καθε προπονητη...

Δεν έχεις και άδικο αλλά......

γιατί να μην ασκεί κάποιος κριτική σε κόουτς,διοίκηση και παίκτες?

Ακόμα ο φίλαθλος πληρώνει για να δεί κάτι που αγαπάει.Αν δεν του αρέσει θα πρεπει να βγάζει τον σκασμό.

Σαν τους χριστιανούς που ακουν τους παπάδες πίστευε και μην ερευνας ή κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Οκ δικια μου ανοησια.

Απο τις φυλλάδες τα διάβασα.

Και καλοκαίρι είναι ακόμα και σε προετοιμασία βρίσκεται η ομάδα μας.

Πάντως σοβαρά για Παπάζογλου πιθανολογώ οτι θα είναι ο βασικός μας εφέτος δεξί μπακ.

Δεν έχεις και άδικο αλλά......

γιατί να μην ασκεί κάποιος κριτική σε κόουτς,διοίκηση και παίκτες?

Ακόμα ο φίλαθλος πληρώνει για να δεί κάτι που αγαπάει.Αν δεν του αρέσει θα πρεπει να βγάζει τον σκασμό.

Σαν τους χριστιανούς που ακουν τους παπάδες πίστευε και μην ερευνας ή κάτι τέτοιο.

Που ακριβως διαβασες οτι ο Βαις ειναι απογοητευση? Γιατι παντου μονο αυτο δεν γραφουν..Οπως και επισης οτι ο Παπαζογλου θα φαει την θεση του Σαλινο,μην σου πω οτι δεν κανουν καν αναφορα στον Παπαζογλου πουθενα

Δημοσ.

Που ακριβως διαβασες οτι ο Βαις ειναι απογοητευση? Γιατι παντου μονο αυτο δεν γραφουν..Οπως και επισης οτι ο Παπαζογλου θα φαει την θεση του Σαλινο,μην σου πω οτι δεν κανουν καν αναφορα στον Παπαζογλου πουθενα

Aφου σχεδον ολες οι εφημεριδες τις αθηναικες ομαδες προμοταρουν,πως να μην γραφουν καλα λογια?

Δημοσ.

Πρώτο φιλικό σήμερα με σιμρούκ στις 18.30 στη nova . θα πάω σε μια καφετέρια να το δω . ελπίζω να έχει άλλαξει στυλ παιχνιδιού η ομάδα

Δημοσ.

Aφου σχεδον ολες οι εφημεριδες τις αθηναικες ομαδες προμοταρουν,πως να μην γραφουν καλα λογια?

Ναι οκ μπορει να το κανουν,μπορει και οχι ομως.. εσυ που το ξερεις οτι ειναι χαλια?

Δημοσ.

1-0 στο ημιχρονο

Πολυ καλοι οι Βαις Διαμαντακος καλος δειχνει και ο Σαλινο κεφια ο Φετφα

Ο Ντομιγκεζ δεν εδειξε τιποτα στο λιγο που επαιξε

Ο Μασαντο στο γνωστο του υπνο

Δημοσ.

Εμενα παντως μ'αρεσε ο Ντομινγκεζ , φαινεται κοντρολαρισμενος παιχτης χωρις να χανει ευκολα την μπαλα και ξερει τι να την κανει

Κλαιν βεβαια το μισαωρο απλα λεω

Δημοσ.

1-0 στο ημιχρονο

Πολυ καλοι οι Βαις Διαμαντακος καλος δειχνει και ο Σαλινο κεφια ο Φετφα

Ο Ντομιγκεζ δεν εδειξε τιποτα στο λιγο που επαιξε

Ο Μασαντο στο γνωστο του υπνο

Δε το ειδα το ματς αλλα με αυτο τον αντιπαλο κι εγω να επαιζα φοβερος θα φαινομουν.... :-D  :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...