Cossutius. Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Βασικά το θέμα κορμου δεν το υιοθετώ στο μπάσκετ και αυτο διοτι έχω το παραδειγμα του ΠΑΟ. Αν εξαιρέσει κανεις τον Διαμαντίδη, οι υπόλοιποι ήταν νέοι, με νέο προπονητή κτλ κτλ. Στο τσακ δε πηγε στους 4, μας νίκησε εμάς 3 φορές, αφου το ήθελε περισσότερο. Θέμα παιχτών και προπονητή νομίζω πως ειναι. Ας φέρουν οι Αγγελόπουλοι τον Νοβίτσκι λόγου χάρη και θα δουμε για πότε θα διασκορπιστουν οι κορμοί και τα υπόλοιπα. Να μου πεις θα μπορει ο Μπαρτσωκας να διαχειρισθεί ένας συνηθισμένο ηγέτη που στηρίζεται ολοκληρη ομάδα ΝΒΑ επάνω του? Παίχτες που να σπάνε τις άμυνες έχουμε ανάγκη που να ειναι ανεξάρτητοι συστημάτων. Πόσοι ειναι αυτοι στην Ευρώπη? Υπάρχουν? (οκ στο ΝΒΑ ξέρουμε οτι υπάρχουν) Αν υπάρχει έστω και ένας ας τα σκάσουν να τον φέρουν. Εντάξει, ισοπεδωτικη η λογικη μου και το ξέρω, αλλά γενικά βλέπω οτι το μπασκετ, πέρα απο τα συστήματα και την επικοινωνία, στηρίζεται ακόμα στο ατομικό ταλέντο παιχτών.
margaritagr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Εχω ξενερωσει τη ζωη μου. Ετσι δε και γινει του ινγκλις θα μιλαμε για ΜΕΓΙΣΤΗ μαλακια. 1
Cossutius. Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Βαρέθηκα όμως. Πράγματικά βαρέθηκα. Είμαστε τέλος Ιουλίου, και το μόνο που κάνουμε ειναι επικοινωνιακο παιχνίδι, διαψευδοντας συνεχως συγκεκριμένους στοχους. Είμαστε τέλος Ιουλίου και κάποιος Γκρέκο και Φεισα ειναι ακόμα στην ομάδα, αμυντικό χαφ που θα έπρεπε να έχουμε κλείσει εδω και 2 μήνες, παιζει ο....Μασάδο, παίχτη να φτιάξει παιχνιδι ακομα δεν έχουμε εκτός απ τον 37χρονο Ιμπαγάσα, το βασικό μας εξτρέμ και ο βασικος μας επιθετικος περιμένουν πότε θα φύγουν και εμείς έχουμε πάρει έναν 33χρονο παίχτη που ουσιαστικά ειναι κρυφός κυνηγός (θα βοηθησει δε λέω) και ένα γρήγορο εξτρεμ ενώ έχουμε προβλημα με το τέρμα απ οτι φαινεται, και να μη ξεχνάμε το αριστερό μπακ που επίσης δεν έχουμε!!! Α ναι ο Κοντρέρας έχει τα χάλια του, και ο Παπ δεν ειναι ετοιμος. Χρειάζεσαι άμεσα, αμυντικο χαφ 11αδάτο, εξτερμ 11αδατο, μέσο που να μπορει να κάνει παιχνιδι, επιθετικο διοτι έχουμε μονο Μητρογλου και ισως και τερμα. Δηλαδή 4 παίχτες. Βαγγέλα. Αν επενδυσεις 10 εκατομμύρια ΤΩΡΑ, θα πάρεις 3 πολύ καλους παίχτες και μπορεις επισης να πάρεις και έναν πολύ καλό δανεικό. Το γήπεδό σου θα γεμιζει ακόμα και με τη Καλλονή, θα πουλησεις φανέλες, και πιθανον θα πας καλά και στην Ευρώπη!!!!!!Και μετά με τόσους Ελληνες που έχεις μαζέψει, ΕΝΑΝ καλό ξένο με 2-3 εκατομμύρια να παιρνεις το χρόνο θα εισαι οκ... ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ????????????????????????????????????? Εχω πει οτι του έχω εμπιστοσύνη, μέχρι τις 31 Αυγουστου. Εχει 3 ανθρωπους να ασχολουνται με μεταγραφές....Του κερατά δηλαδή. Οκ στάθηκε ατυχος με τον Αμαλφιτανό...τι κανεις τωρα? Όσο για το μπάσκετ?? Μονο εγω δεν έχω θέμα που έφυγε ο Παπ? Καλυτερα λεφτά παιρνει, σε καλυτερο πρωτάθλημα πάει, κινητρο έχει, μικρός ειναι, μια χαρά έπαιξε σε εμάς. Ας φέρουμε καλυτερο. 3
Stavrakas13 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Εσύ τώρα έχεις κάποιο σκοπό και βάζεις την εικόνα
Tilemaxx Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Έχεις πλέον Ντάνστον και Σίμονς, που ο δεύτερος μπορεί να δώσει σκόρ. Αθλητικά-αλτικά πεντάρια που σκεπάζουν την ρακέτα. Ο Μπέγκιτς είναι rim-protector με μεγάλο εκτόπισμα, φέτος στο πρώτο δεκάλεπτο του τελικού είχε ρίξει πόσες τάπες σε εμάς πρίν βγεί. Καλούτσικες κινήσεις με πλάτη, και καλός ριμπαουντερ. Πρώτος μπλοκέρ στην Ευρωλίγκα πέρσυ νομίζω. Ωραία προσθήκη που κλείνει την ρακέτα μας απ' οτι φαίνεται. Τέτοια αμυντική frontline είχαμε χρόνια να δούμε πάντως.Στην ουσία έχουμε σε σχέση με πέρσυ:Χαϊνς>ΜπέγκιτςΠάουελ<ΣίμμονςΣερμαντίνι<ΝτάνστονΗ μόνη ουσιαστική απώλεια είναι ο Χαϊνς. Ο οποίος αντικαθιστάται με ένα παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Οι άλλοι δύο είναι σαφώς ανώτεροι απο Πάουελ-Σερμα. Πάμε τώρα για το τριάρι, ελπίζω Μός (απ' τους αγαπημένους μου παίκτες στην Ευρωλίγκα).
margaritagr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Πολυ καλος παιχτης ο Μος αλλα για δυαροτριαρι οχι το καθαρο 3ρι που θελουμε
LRoi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 500.000 δίνουμε για Μός? Ωιμέ... http://www.eurohoops.net/2013/07/dribbling/30045 Μόνο αν έρθει Κλέιζα, ρεφάρουμε τις εντυπώσεις στα μεταγραφικά φέτος...
Tilemaxx Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Ο Κλεϊζα με τι κασέ θα έρθει ρε παιδιά; Εκτός και αν ρίξει εντυπωσιακά πολύ τις απαιτήσεις του. Αλλά και πάλι δεν θα είναι ο παίκτης που ήταν το 2009, πάλι υπεραξία θα πληρώσουμε.
LRoi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Με κάτι λιγότερο από αυτά που πήρε ο Σπανούλης, επειδή ακριβώς δεν είναι ο παίχτης του 2009
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Mακαρι να παρετε Κλειζα. Απο το στομα του LRoi και στου θεου τ'αυτι Χτυπηστε και καναν Τεοντοσιτς μετα και ειστε gg κομπλε (Kαι ακομα πιο μακαρι αν ο Κλειζα ερθει αντι του Μος).
LRoi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Θα τον μαρκάρει ο Κινέζος ε? Σωστά, φόβητρο, θα του κάνει και την κίνηση του πελαργού σε κανένα drive... Μετά και την αποχώρηση του Παπ και την επιλογή Μπέγκιτς, δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος πάντως. Αν κρίνω και από τις μεταγραφικές επιλογές του Μπαρτζώκα πέρυσι με Πάουελ, Πέρκινς, μας βλέπω τον Γενάρη να ψάχνουμε για 2-3 παίχτες...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δεν ξερω ποιος θα τον μαρκαρει (και γιατι να τον μαρκαρει αλλωστε, ειναι πια ακομα πιο αστειος απο τον Κλειζα που ειδαμε στον ΟΣΦΠ πριν 2-3 χρονια...), αλλα θα εχει απιστευτη πλακα το ποσο βαρια 3ρια θα εχετε, ποσο αργη ομαδα θα ειστε και το οτι ο Γιανκοβιτς (για να μην σου πω ο Γιαννοπουλος ) θα φλερταρουν με 20ποντους+ σε καθε μεταξυ μας αν ειναι να τους μαρκαρουν ο Κλειζα και ο Περπε Η αλλη πλακα ειναι οτι θα τσακωνονται 2-3 παιχτες σας για το ποιος θα εχει τη μπαλα δικη του.Αντιθετως ο Μος κανει καποιες δουλειες μεσα στο γηπεδο και τις κανει καλα, αυτος ειναι και ο λογος που ελπιζω οι Αγγελοπουλοι να πονταρουν στο επικοινωνιακο και να φερουν το γατακι αντι του σκληροτραχηλου παιχτη ομαδας χωρις φρουφρου κι αρωματα, Μος. Ιn other news μιλαμε για ΤΟ παντελονιασμα. http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/olympiakos_apo_xryso_sthn_11h_thesh_twn_kerdwn_ths_uefa.2340815.html
LRoi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Ο Μος είναι ένας ακριβός ρολίστας. 500.000 το buy out και κανένα 700αρι το συμβολαιό του, πάει το 1.200.000, τη στιγμή που άφησες τον Παπ να πάει σε ανταγωνιστή σου για 300.000 επιπλέον. Κοινώς, μια τρύπα στο νερό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις