Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

http://en.wikipedia.org/wiki/Javier_Saviola

καποιος το εβαλε και στη γουικιπιντια!

Καλά, δεν έχει να λέει, πριν λίγο καιρό και τον Αμαλφιτανό στον Ολυμπιακό τον είχαν, δεν τον είδα να έρχεται.

Τέλος πάντων, μεταγραφάρα ο Σαβιόλα, κι ας ήρθε με λίγα καλοκαίρια καθυστέρηση...  :mrgreen:

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά αν υπογράψει ο Σαβιολα παίρνει και το περιβραχιονιο του αρχηγού σπίτι..αφού είναι ο πιο παλιός στην ομάδα.

• Like 4
Δημοσ.

Εμενα με ενοχλει λιγο αν ερθει ο σαβιολα. Θυμαμαι οτι τον πολιορκουμε εδω και ποσες χιλιαδες καλοκαιρια (οπως λεει και η demy). Ερχεται στα 32 του, για να παρει το τελευταιο μεγαλο του συμβολαιο. Τον σαβιολα τον θυμαμαι απο την μπαρτσελονα ακομα και τον εχω στο μυαλο μου σαν εκεινο το παιδακι.

Δημοσ.

Το ιδανικό (από άποψη ηλικίας) θα ήταν να τον είχαμε πάρει όταν πήγε στην Μπενφίκα. Βέβαια την επόμενη σεζόν μας έκατσε λαχείο ο Μιραλλάς, οπότε όλα κομπλέ.

Τώρα όμως η ομάδα έχει πραγματικά ανάγκη από έναν παίχτη της αξίας του.

Δημοσ.

Ο Σαβιόλα στην Ελλάδα με την κλάση που έχει θα κάνει πλάκα.Το θέμα είναι τι θα κάνει στο champions league!!!!!!

Δημοσ.

<p>Περικλής Άντιτς πάει Ατλάντα Χώκς. </p>

Και ο καλαθης παει γκριζλις. Τους ειδανε καλους κ τους προλαβανε..

Sent from my GT540 using Insomnia

Δημοσ.

Ο Πέρο υπέργαψε συμβόλαιο, ενώ προηγουμενως παρακαλούσε να μείνει στον Ολυμπιακό και εμείς θέλαμε τον fotiamefotia και το Mirza-the Beast-Begic. Ο Καλάθες δεν νομίζω ότι υπέγραψε συμβόλαιο, απλά μεταφέρθηκαν τα δικαιωματά του.

Δημοσ.

Έλα ρε και οι Χόκς ψωνίζουν ντοπέ παίχτες? Μετά την ΤΣΣΚΑ με Χάινς, την Μπαρτσελόνα με Παπανικολάου και Σπανούλη που δεν έκατσε, τώρα και οι Χόκς είπαν να επενδύσουν στη ντόπα. Δεν βλέπουν Χίο οι ανόητοι να τους ανοίξει τα ματάκια.

Ρε να μας βράσουν καμιά μπάλα να πάρουμε μυρωδιά οι γνωστοί :lol:

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...