Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Καλά το πάει ο Βαγγέλας μέχρι στιγμής.Αντε να πάρουμε και ένα ποιοτικό αμυντικό χαφ

Ναι ρε φιλε. Εναν Καρεμπέ πρέπει να φέρει τωρα.

Ωστε να μπορέσει να παίξει και λίγο με Σάμαρη στο κέντρο, να έχει και τον Τσορι κρυφό επιθετικό που άλλωστε εκει παίζει.

Αν πάρει και τον Μολό, μιλάμε για τρομακτική ταχύτητα στην επίθεση.

Βάις, Μολό και Σαβιόλα ειναι γρήγοροι και τεχνίτες παίχτες, ενω Χολέμπας και Πορτογάλλος Τάσος Πάντος, ειναι επίσης πολύ γρήγοροι.

Φυσικά σε Ευρωπαικά παιχνίδια δε ξέρω αν θα αντέχει ο Πορτογάλλος Τασος, οπότε εκει θα θέλεις Μανιάτη και λογικά τον Τορες σαν αριστερό μπακ.

• Like 1
Δημοσ.

H μεταγραφή Σαβιόλα μου αρέσει, δεδομένου του ότι δεν μιλάμε για έναν τελειωμένο παίκτη που κάποτε μεσουρανούσε. Μιλάμε για έναν παίκτη που συνεχίζει στο υψηλό επίπεδο και πέρσυ τα πήγε πολύ καλά στη Μάλαγα σε πρωτάθλημα-CL.

QIjRq3Z.png

• Like 1
Δημοσ.

Late '81 είναι, θέλει 5 μήνες ακόμα για να κλείσει τα 32.

11/12/1981 είναι, 7/12/1981 είμαι εγώ. Μικρότερος είμαι, χοντρέ αγόρασε :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Πολλά συγχαρητήρια στον ολυμπιακό για την απόκτηση του παιχταρά!!

Ομορφαίνουν το πρωτάθλημα τέτοιες κινήσεις...

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 6
Δημοσ.

Εντωμεταξυ  Περνά ιατρικά ο Αμπντούν!

Ο Αλγερινός θεωρείται παίκτης των «Ρεντς», με τον Ολυμπιακό να έχει αποδεχθεί την πρόταση 2.4 εκατ. ευρώ.

Λιγα ειναι αλλα αν σκεφτεις οτι τον πηραμε 500.000 ενταξει ... :-D  :-D  :-D

Αν παρουμε και Μολο θα εχουμε δυο παιχτες που παιζουν κατα κυριο λογο αριστερα και συγκλινοντας με το δεξι ποδι.

Και ποιος θα παιζει δεξια και ποιος αριστερα ?

Δημοσ.

νομιζω ο βαις ειχα διαβασει οτι αρεσκεται να παιζει με αναποδο ποδι και να συγκλινει προς την περιοχη..

Δημοσ.

νομιζω ο βαις ειχα διαβασει οτι αρεσκεται να παιζει με αναποδο ποδι και να συγκλινει προς την περιοχη..

Nαι ετσι ειναι ,παρολο που λογω ταχυτητας μπορεις να τον χρησιμοποιησεις και ως καθαρο εξτρεμ .

Δημοσ.

Επιτέλους πήρε ενα παίχτη της προκοπης ο χοντρός.

Μάλλον φοβήθηκε την ανοδο του ΠΑΟΚ.

Δημοσ.

Eτσι.

Μεγάλες μεταγραφές και μάλιστα ουσίας.

Πάρε τωρα και τον Μολό να κάνεις τη πιο ολοκληρωμένη επιθετικη γραμμή των τελευταίων ετών

και χτύπα και ένα αμυντικό χαφ που να ξέρει μπαλίτσα και δε χρειάζεσαι τιποτε άλλο για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ενα παιχτη το χρονο θα παιρνεις και θα γεμιζεις το γηπεδο.

Δημοσ.

Ποιος Σαβιολα ρε;;; Ολοι στον οσε να υποδεχτουμε Μανταλο!

Μην το λες αυτό το όνομα εδώ μέσα, μας πονάει πολύ εμάς τους Ολυμπιακούς...  :fear:

Eτσι.

Μεγάλες μεταγραφές και μάλιστα ουσίας.

Πάρε τωρα και τον Μολό να κάνεις τη πιο ολοκληρωμένη επιθετικη γραμμή των τελευταίων ετών

και χτύπα και ένα αμυντικό χαφ που να ξέρει μπαλίτσα και δε χρειάζεσαι τιποτε άλλο για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ενα παιχτη το χρονο θα παιρνεις και θα γεμιζεις το γηπεδο.

Ξεχνάς το δεκάρι.

Δημοσ.

Ξεχνάς το δεκάρι.

Σχετικό.

Έχεις τον Τσόρι που παίζει σαν κρυφος επιθετικός, έχεις τον Φουστέρ, έχεις τον Ιμπαγάσα για λιγα παιχνίδια και έχεις και τον Μασάδο που επιτέλους πρέπει να παίξει.

Ο Μασάδο πλέον με τόσο γρηγορους παιχτες διπλα του, ειναι μεγάλη ευκαιρία να φανεί.

Δε θα τον πουλησει ο χοντρός.

Ειδικά τωρα που δε κατάφερε να πάρει τον Αμαλφιτανό, θα κοιτάξει να πάρει αμυντικο χαφ που να ξέρει μπάλα.

Αν μου φέρει έναν παιχτη επιπέδου Μακουν με τα χαρακτηριστικά δηλαδή τέτοιου παιχτη (άσχετα αν σε εμάς δεν έπιασε οσο θα περιμέναμε), θα ειμαι ευχαριστημένος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...