Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

με οσους μιλαμε στο τοπικ της μπαρτσα, ξερετε την αδυναμια που εχω στον μασερανο...

αλλα δε γινεται παιδες... ειναι αδυνατο. περα απο το οικονομικο, οσο η μπαρτσα δεν παιρνει κεντρικο αμυντικο ειναι αναντικαταστατος. αν παρει, ισως τον αφησει, αλλα και παλι πολυ δυσκολα θα ερχοταν ολυμπιακο στα 28-29 του με τοσες γεματες σεζον.

αν ερχοταν, μιλαμε δε θα περναγε τιποτα πισω. μυγες θα βαραγανε ο αβραμης και ο μανωλας..

• Like 1
Δημοσ.

Technical Profile: Joel Campbell

o Vais τι θεση παιζει κανονικα?

ο Μολλο χωραει μονο αν παιζει δεξια ο Βαις, κεντρο ο καμπελ και αριστερα ο μολλο.. ( μολλο επειδη ακουγεται και καλα οτι θα κλεισει αν και δε το νομιζω)

Δημοσ.

javier-mascherano.jpg

Γιατι τρολαρεις ?

Πες μου γιατι ?? :P

Ο κυριος ειναι τοπ κλας αμυντικο χαφ που αμα σκασει μυτη οτι φευγει απο Μπαρτσα θα τρεξουν ισα με 10 τοπ κλας ομαδες να τον παρουν.

Ο μονος λογος για να ερθει θα ηταν μονο αν απο πιτσιρικι ηταν Ολυμπιακος και θελει να κανει το ονειρο του πραγματικοτητα ..

• Like 3
Δημοσ.

Παιδια χαμηλα η μπαλα.Ειπαμε μεταγραφαρες κανει φετος ο Μαρινακης,και εγω σαν ελληνας φιλαθλος χαιρομαι που θα δω τετοιους παικταραδες στην Ελλαδα αλλα σιγα μην ερθει ο Μασερανο στην Ελλαδα.

• Like 1
Δημοσ.

Μονο αυτοι οι 5 ?

Βαλε πραμα λεμεεεε ...

Δωσε ονοματα στο λαο ...

Κατι πιο πικαντικο δεν εχεις ?

Δημοσ.

Μέχρι εκεί φτάνω man, μετά πάμε σε επιστημονική φαντασία! :-D

δηλαδη σα να λεμε ..... mascherano!!!!!

Δημοσ.

Επιστημονική φαντασία είναι ο Εσιέν πάντως

αμα ερθει ο εσιενα δεν θα χρειαζεται να τρεχει κανενας αλλος :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...