fullon Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 ΤΑ ΜΑΤΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ Επανέρχεται το Διηπειρωτικό με διεκδικητή τον Ολυμπιακό 2
Demon13 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Τα χρήματα που χρωστάγατε στον Ξανθό επι σειρά ετών τα δώσατε, ή μόνο τις ατασταλείες των απέναντι κοιτάτε; Τι έγινε με τα αυτά τα χρωστούμενα;
Demon13 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δώστε εκεί τα λεφτά του ανθρώπου και αφήστε την καμπούρα των άλλων, τα χάλια σας να κοιτάτε. «Μίλησα με τους Αγγελόπουλους, δεν τους ζήτησα τόκους για τα χρωστούμενα. Εγώ ήθελα το κεφάλαιο. Είναι πρωτοφανές να περιμένουμε δέκα χρόνια για τα χρήματα αυτά. Μου είπαν πως έχουμε κάνει μια συμφωνία με τον Κόκκαλη για να τα πληρώσουμε μισά, μισά. Εγώ δεν έχω να κάνω με τον Κόκκαλη. Έχω να κάνω με την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Τους είπα ότι θα κάνω ότι διευκόλυνση θέλουν. Είχα την διάθεση να βρούμε μια λύση και δεν ήθελα να πάω στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού», τόνισε ο κ. Ιωαννίδης. http://www.woop.gr/article/17266/ioannides-tha-ethela-na-guriso
LRoi Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Τον Ντομινίκ να πληρώσετε εσείς και αφήστε τον Ιωαννίδη στην άκρη
Galaxys4 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Τα χρήματα που χρωστάγατε στον Ξανθό επι σειρά ετών τα δώσατε, ή μόνο τις ατασταλείες των απέναντι κοιτάτε; Τι έγινε με τα αυτά τα χρωστούμενα; Ρε φιλε εισαι εκτος τοπου και χρονου το ξερεις? Τι σχεση εχουν τα χρωστουμενα απεναντι σε εναν παικτη με το οτι ο ΠΑΟ δηλωσε στον ισολογισμο του 300χιλ ευρω? Ειναι λογικο η ομαδα σαν τον ΠΑΟ να δηλωνει 300χιλ ευρω? Τι συμβολαια πληρωνε στους παικτες? Ή οι παικτες ειχαν 25χιλ ευρω συμβολαια κατα μεσο ορο ή δηλωναν συμβολαια αυτου του ποσου και επαιρναν τα 50πλασια.. Αλλο το ενα με χρωστουμενα προς εναν παικτη και αλλο γενικα σαν ΚΑΕ τι ισολογισμο δηλωνει.. Γινεται ρε demon το μετοχικο κεφαλαιο του Ολυμπιακου να ειναι 75εκ ευρω και το αντιστοιχο του ΠΑΟ να ειναι 300χιλιαδες?
fullon Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 δε καταλαβα, ο μπασκετικος παο δηλωσε 300 χιλιαρικα;;
Galaxys4 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Το μπατζετ οπως αναφερθηκε απο τον προεδρο της ΚΑΕ ηταν 32εκ ευρω,στον ισολογισμο αναφερονται 11εκ ευρω..Αρα κατι δεν ισχυει απο τα δυο. Επισης το μετοχικο κεφαλαιο του ΠΑΟ ειναι 300χιλ ευρω και το αντιστοιχο του ΟΣΦΠ ηταν 75εκ.. Το βλεπεις λογικο εσυ αυτο?
fullon Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 οχι δε το βλεπω καθολου λογικο αυτο .. και βασικα εαν ισχυει κατι τετοιο πρεπει να εισαι χαζος για να μη το ξεψαχνισεις! ειναι δυνατον;
Galaxys4 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δηλαδη πληρωνει συμβολαια δηλωμενα στον ΕΣΑΚΕ αξιας 11 εκ οταν ο ιδιος λεει οτι το μπατζετ της ομαδας ειναι 32εκ ευρω και ταυτοχρονα το μετοχικο κεφαλαιο του ΠΑΟ να ειναι 300χιλ ευρω..Δηλαδη τα υπολοιπα χρηματα απο που βγαινουν? Εκτος αν βαζουν απο την τσεπη τους οι προεδροι τους 10 και 20 εκ ευρω ή εχουν κανεναν χορηγο που τους αποφερει αυτα τα ποσα και πληρωνουν τα συμβολαια..Οποτε ή απληρωτοι ειναι οι παικτες,ή δηλωνουν συμβολαιο 200χιλ και τους δινουν 800χιλ (πληρωνοντας την εφορια που αντιστοιχει στα 200χιλ) ή δεν πληρωνουν καθολου φορους..
Demon13 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Γινεται ρε demon το μετοχικο κεφαλαιο του Ολυμπιακου να ειναι 75εκ ευρω και το αντιστοιχο του ΠΑΟ να ειναι 300χιλιαδες? 75εκ ευρώ και να χάνεται 4-0; Όχι δεν γίνεται. Κάτι έχετε κάνει λάθος. Ή δεν έχει βάλει ποτέ τα 75εκ που είναι και το πιθανότερο. Σε κάθε περίπτωση αυτές οι υποθέσεις είναι δουλειά του ΣΔΟΕ, δεν έχει καμιά δουλειά ο Αγγελόπουλος. Ας κάνει επώνυμη καταγγελία, όχι να κάνει λεονταρισμούς της πλάκας. Ακου λέει να το στείλουμε τα αντίγραφα των συμβολαίων, τι δουλειά έχει αυτός να μας ελένξει. Τα λεφτά στον ξανθό να δώσει, που θέλει να τα μοιραστεί με τον Κόκκαλη να δώσει 110 χιλιάδες ευρώ αντι για 220 ο μάγκας με τα 75εκ.
Galaxys4 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 75εκ ευρώ και να χάνεται 4-0; Όχι δεν γίνεται. Κάτι έχετε κάνει λάθος. Ή δεν έχει βάλει ποτέ τα 75εκ που είναι και το πιθανότερο. Σε κάθε περίπτωση αυτές οι υποθέσεις είναι δουλειά του ΣΔΟΕ, δεν έχει καμιά δουλειά ο Αγγελόπουλος. Ας κάνει επώνυμη καταγγελία, όχι να κάνει λεονταρισμούς της πλάκας. Ακου λέει να το στείλουμε τα αντίγραφα των συμβολαίων, τι δουλειά έχει αυτός να μας ελένξει. Τα λεφτά στον ξανθό να δώσει, που θέλει να τα μοιραστεί με τον Κόκκαλη να δώσει 110 χιλιάδες ευρώ αντι για 220 ο μάγκας με τα 75εκ. Αρα παλι το φταιξιμο ειναι του Ολυμπιακου που εχασε με 4-0 ενω το μετοχικο κεφαλαιο ειναι 75εκ ετσι? Και οχι που εσυ πληρωνεις συμβολαια 11εκ με μετοχικο κεφαλαιο 300χιλ ευρω.. Μαλιστα,το ακουσαμε και αυτο.Τι να πει και η Σιτι που με το μπατζετ της καταφερε και πηρε ενα βαθμο μονο στο CL και αποκλειστηκε απο την Ευρωπη απο τους ομιλους.. Παρα εσυ ενα δανειο 100χιλ ευρω με φορολογικη δηλωση 15χιλ ετησιο εισοδημα και να παρω και εγω ενα δανειο με 300χιλ ευρω με ετησιο εισοδημα 100χιλ ευρω και επειδη εσυ με το δικο σου δανειο φταιξεις καλυτερο σπιτι απο το δικο μου που θα φτιαξω εγω με το δικο μου δανειο να γυρισεις να μου πεις οτι το μεμπτο της υποθεσης το εχω εγω λογω σπιτιου και οχι εσυ που καταφερες και σου εδωσαν δανειο 100χιλ ευρω με ετησιο εισοδημα 15χιλ..Μαλιστα! Α και κατι ακομα demon,οσο αφορα που λες οτι εμεις με 75εκ χασαμε 4-0 αρα κατι δεν παει καλα,(το οποιο να πω οτι τα 75 εκ οπως και τα 300χιλ που αναφερονται,αναφερονται σε ισολογισμους καταθετημενους στο υπουργειο οικονομικων και δεν ειναι απλα λογια απο τους Προεδρους των ομαδων) θελω να μου πεις,εγω ειχα 75εκ και εχασα με 4-0 αρα κατι δεν παει καλα,για πες μου εσυ τωρα πως με 300χιλ πηρες Ευρωλιγκα?
panosno1com Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μαλλον φευγει ο Χολέμπας?http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/eliseoy_gia_antixolempas.2360733.html
Demon13 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Την Σίτι την έχει πάρει ένας Ρώσσος και μέχρι και εγώ ο άσχετος με το Αγγλικό πρωτάθλημα, έχω καταλάβει τι κάνει και γιατί το κάνει. Ωραίο παράδειγμα, έπεσες μέσα. Δεν γνωρίζω τι ακριβώς γίνεται με τα μετοχικά κεφάλαια των ομάδων. Επι πολυμετοχικότητας γινόντουσαν συνέχεια υποτιμήσεις και ενώ είχαμε μεγάλες ΑΜΚ είχαμε συρικνωμμένο μετοχικό κεφάλαιο κάτι εκ ευρώ. Δεν ήρθα να μιλήσω για αυτό εγώ, εσύ μου κάνεις ερωτήσεις. Τα 300χιλιάρικα είναι λίγα και τα 75εκ μου φαίνονται πολλά. Και το ένα βρωμάει και το άλλο. Αν όντως τα δώσατε(εγώ δεν το βλέπω), τι να πω, πάρτε κανα scola, πάρτε κανα μαύρο τις προκοπής απο NBA.
Galaxys4 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Ρε φιλε μετοχικο κεφαλαιο ξερεις τι σημαινει? Δεν μπορεις ρε φιλε να πληρωνεις συμβολαια 11εκ ευρω και τα εχεις κεφαλαιο 300χιλ ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις? Αν δεν ξερεις τι ειναι μετοχικα κεφαλαια αστο,δεν εχει νοημα.Οτι το μετοχικο κεφαλαιο του ΟΣΦΠ ειναι 75εκ δεν βρωμαει καθολου,γιατι 75εκ ειναι το ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ της ΚΑΕ απο το οποιο βγαινουν τα χρηματα και πληρωνονται οι παικτες και τα εξοδα της ΚΑΕ..Δηλαδη εγω σαν επειχηρηση μπορει να εχω μετοχικο κεφαλαιο 100χιλ ευρω τον χρονο και να πληρωνω μισθους σε υπαλληλους 50χιλ και αλλα 30χιλ ας πουμε στα λειτουργικα εξοδα της εταιριας,τα υπολοιπα 20 ειναι πλεονασμα που μενει στην εταιρια.Δεν γινεται ομως η εταιρια μου να εχει μετοχικο κεφαλαιο 100χιλ και να πληρωνω μισθους σε υπαλληλους αξιας 150χιλ ευρω..Αυτο λεμε..Γιαυτο και τα 75εκ δεν βρωμανε καθολου που λες,δεν ισχυει.Μπορει το μετοχικο κεφαλαιο να ειναι 200εκ,δεν εχει σχεση..Το προβλημα ειναι οταν η εταιρια εχει μικροτερο μετοχικο κεφαλαιο απο οτι πληρωνει σε μισθους και εξοδα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις