Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το αν δεν είναι γκολτζής δεν μπορούμε να το δούμε ακόμα, καθίστε να παίξει πρώτα, με την πεσκάρα πέτυχε γκολάρες και είχε και αρκετές ασσιστ

Δεν ειναι γκολτζης οπως ο Μιραλλας,και δεν προκειται να δεις τα 20 γκολ που εβαλε ο Μιραλλας απο τον Βαις..

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Δεν ειναι γκολτζης οπως ο Μιραλλας,και δεν προκειται να δεις τα 20 γκολ που εβαλε ο Μιραλλας απο τον Βαις..

ξέρεις το μέλλον φίλε Galaxy; 20 μπορεί να μην δούμε,αλλά πίστευες την πρώτη χρονιά που τον έκραζαν ότι θα βάλει 20 γκολ ο μιραλλάς στον Ολυμπιακό;

Δημοσ.

Την πρωτη χρονια εβαλε 14 γκολ και την δευτερη 20.Οχι δεν ξερω το μελλον φιλε,απλα αναφερομαι με βαση τι ειδους παικτης ειναι ο καθενας.Και ο Σαβιολα σαν αστερι επιθετικος ηρθε που θα βαλει 35 γκολ για πλακα στην Ελλαδα με βαση την αξια του.Μπορει να τα βαλει αλλα μπορει και να βαλει 5 μονο..Θελω να πω οτι ο Βαις ειναι καθαρο εξτρεμ ενω ο Μιραλλας ηταν πιο επιθετικογενης παικτης απο τον Βαις..

Δημοσ.

Δεν εχω δει κάνα φιλικό.Ισως μπορέσω να πάω να δω με Αντερλεχτ.Αλλά τόσο χάλια η ομάδα?

Νωρίς δεν είναι?

Μην ξεχνάμε οτι κάποιους παίκτες ο Μίτσελ τους έχει πάρει πολυ πρόσφατα.Και μάλιστα γράφεται οτι Σαβιόλα και Κάμπελ είναι αγύμναστοι.Σημασία η ομάδα μας να είναι έτοιμοι στα μέσα του Σεπτέμβρη.Εκεί θα δούμε.

Αλλά εμένα με ενοχλεί και ο αφελληνισμός πάλι της ομάδας μας.

Γενικώς ούτε εφέτος περιμένω πολ΄΄α στην Ευρώπη.Αμα πάμε στους 32 ή 16 του Εuropa πάλι υπέρβαση θα είναι.Αλλά η Ελλάδα θέλει βαθμούς.Δράματα.

Δημοσ.

Μοντελα που το παιζουν ποδοσφαιριστες και ειναι μονο λογια,γκρινια και ποσταρισματα σε φωτογραφιες (Χολεβας,Παπαζογλου,Μανιατης)

Μοντελα οι Γυναικες τον ποδοσφαιριστων μας

Και το Super Top Model Μιτσελ!

Απο ποδοσφαιρο παλι ειμαστε ΠΑΝΟΥΚΛΕΣ.

1)  Δεν εχω δει κάνα φιλικό.Ισως μπορέσω να πάω να δω με Αντερλεχτ.Αλλά τόσο χάλια η ομάδα?
Νωρίς δεν είναι?

2) Μην ξεχνάμε οτι κάποιους παίκτες ο Μίτσελ τους έχει πάρει πολυ πρόσφατα.Και μάλιστα γράφεται οτι Σαβιόλα και Κάμπελ είναι αγύμναστοι.Σημασία η ομάδα μας να είναι έτοιμοι στα μέσα του Σεπτέμβρη.Εκεί θα δούμε.

3) Αλλά εμένα με ενοχλεί και ο αφελληνισμός πάλι της ομάδας μας.

4) Γενικώς ούτε εφέτος περιμένω πολ΄΄α στην Ευρώπη.Αμα πάμε στους 32 ή 16 του Εuropa πάλι υπέρβαση θα είναι.Αλλά η Ελλάδα θέλει βαθμούς.Δράματα.

1) Εισαι απο τους τυχαιρους λοιπον...

2) Επισης μην ξεχναμε οτι και ο Μιτσελ δεν ειναι προπονητης!Οσο για τους παικτες που ηρθαν προσφατα,και ο Βαλβερδε μεχρι τις 30 Αυγουστου του ελειπαν 4 παικτες βασικοι αλλα και παλι αυτο δεν αναιρεσε οτι η ομαδα εδειχνε εστω και για ελαχιστα διαστηματα οτι κατι δουλευετε εκει απο τον προπονητη,καποιους αυτοματισμους,καποιο αγωνιστικο πλανο και φιλοσοφια την εβγαζε!Οσο αφορα το αλλο που λες,η ομαδα μπορει να ειναι ετοιμη στα μεσα Σεπτεμβρη αλλα ο Μιτσελ δεν προλαβαινει να ειναι μελος της!

3) Βρε ο προπονητης αν δεν....,δεν πας να εχεις και ολη την Εθνικη Ισπανιας τα ιδια χαλια θα εισαι!

4) Βασικα υπερβαση θα ειναι να ΜΗΝ τερματισεις 4ος με την εικονα και τον προπονητη που εχεις!

Δημοσ.

993548.jpg

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός μέσω ανακοίνωσης γνωστοποίησε ότι επέδωσε σήμερα (5/08) στον ΕΣΑΚΕ με δικαστικό επιμελητή εξώδικη πρόσκληση, μέσω της οποίας αιτείται να της δοθούν αντίγραφα συμβολαίων παικτών και προπονητών του Παναθηναϊκού την τελευταία πενταετία.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός επέδωσε σήμερα στον ΕΣΑΚΕ με δικαστικό επιμελητή εξώδικη πρόσκληση, με την οποία αιτείται να της δοθούν αντίγραφα συμβολαίων καλαθοσφαιριστών και προπονητών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τις αγωνιστικές περιόδους 2008-2009, 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012 και 2012-2013 που κατατέθηκαν στον Ε.Σ.Α.Κ.Ε.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναγκάστηκε να προβεί στην ενέργεια αυτή μετά από συνεχείς αδικαιολόγητες αρνήσεις του προέδρου του ΕΣΑΚΕ να ικανοποιήσει το παραπάνω αίτημα και επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της αν δεν έχει τα αιτηθέντα αντίγραφα μέσα σε δύο εργάσιμες ημέρες“.

Δημοσ.

Τα χρήματα που χρωστάγατε στον Ξανθό επι σειρά ετών τα δώσατε, ή μόνο τις ατασταλείες των απέναντι κοιτάτε;

Τι έγινε με τα αυτά τα χρωστούμενα;

Δημοσ.

Δώστε εκεί τα λεφτά του ανθρώπου και αφήστε την καμπούρα των άλλων, τα χάλια σας να κοιτάτε.

«Μίλησα με τους Αγγελόπουλους, δεν τους ζήτησα τόκους για τα χρωστούμενα. Εγώ ήθελα το κεφάλαιο. Είναι πρωτοφανές να περιμένουμε δέκα χρόνια για τα χρήματα αυτά. Μου είπαν πως έχουμε κάνει μια συμφωνία με τον Κόκκαλη για να τα πληρώσουμε μισά, μισά. Εγώ δεν έχω να κάνω με τον Κόκκαλη. Έχω να κάνω με την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Τους είπα ότι θα κάνω ότι διευκόλυνση θέλουν. Είχα την διάθεση να βρούμε μια λύση και δεν ήθελα να πάω στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού», τόνισε ο κ. Ιωαννίδης.

http://www.woop.gr/article/17266/ioannides-tha-ethela-na-guriso

Δημοσ.

Τα χρήματα που χρωστάγατε στον Ξανθό επι σειρά ετών τα δώσατε, ή μόνο τις ατασταλείες των απέναντι κοιτάτε;

Τι έγινε με τα αυτά τα χρωστούμενα;

Ρε φιλε εισαι εκτος τοπου και χρονου το ξερεις? Τι σχεση εχουν τα χρωστουμενα απεναντι σε εναν παικτη με το οτι ο ΠΑΟ δηλωσε στον ισολογισμο του 300χιλ ευρω? Ειναι λογικο η ομαδα σαν τον ΠΑΟ να δηλωνει 300χιλ ευρω? Τι συμβολαια πληρωνε στους παικτες? Ή οι παικτες ειχαν 25χιλ ευρω συμβολαια κατα μεσο ορο ή δηλωναν συμβολαια αυτου του ποσου και επαιρναν τα 50πλασια..

Αλλο το ενα με χρωστουμενα προς εναν παικτη και αλλο γενικα σαν ΚΑΕ τι ισολογισμο δηλωνει..

Γινεται ρε demon το μετοχικο κεφαλαιο του Ολυμπιακου να ειναι 75εκ ευρω και το αντιστοιχο του ΠΑΟ να ειναι 300χιλιαδες?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...