MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Ωραιος ο antreaslamn τα εξηγει καλα, τα εξηγει ομορφα. Να προσθεσω οτι απτην ωρα που ο τρακης ειπε πως ο ΚΑΕ περασε ελεγχο για την τριετια 2009-2012, τα αυγα ΜΟΥΓΚΑ. Ουτε καν, να βγαλουν αλλη ανακοινωση-απαντηση ετσι για το εθιμοτυπικο, οπως συνηθιζουν οταν παιζουν επικοινωνιακα παιχνιδια εκ του ασφαλους. Τυχαιο? Γενικα τα αυγα, τεινουν να ξεπερασουν τον Αλαφουζο στα επιπεδα γραφικοτητας. Τωρα που θα τους ερθει και η 2η καρπαζια του Βασιλοπουλου μετα του Παπαλουκα, ξαναμιλαμε.
LRoi Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Έχουν πλάκα οι βάζελοι οικονομικοί αναλυτές που το μείζον θέμα που έχει προκύψει με την ανηψιά των Χόμπιτς, το κάνουν γαργάρα. Έχουν να πέσουν σβερκιές το χειμώνα στη μπάλα, γιατί τόσα χρόνια στο μπάσκετ ο όμιλος πρέζας είχε πιάσει όλα τα πόστα και ακόμα διαβάζουμε για τον Γκαγκάτση και τον Τριτσώνη.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Περι οικονομικων αναλυτων να απευθυνθεις στα προεδρακια σου, αυτα το κατεχουν καλυτερα απ'ολους Εξου και οι φοροδιαφυγες με Παπαλουκαδες κλπ.
Galaxys4 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Περι οικονομικων αναλυτων να απευθυνθεις στα προεδρακια σου, αυτα το κατεχουν καλυτερα απ'ολους Εξου και οι φοροδιαφυγες με Παπαλουκαδες κλπ. Για την ανιψια μουγκα ε?
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 <p>Για την ανιψια μουγκα ε?</p><br><br><br><br><br><br> Είπε και έφυγε προς το δάσος<br><br> Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
gamanos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Ωραια ρε φιλε,πες μου εσυ λοιπον,πως γινεται μια ΚΑΕ με το μεγεθος του ΠΑΟ να εχει μετοχικο κεφαλαιο 300χιλ μονο? Αυτο πες μου,ειναι λογικο? Φιλε εγω ερωτηση κανω και μονιμως δεν απανταει κανεις σας.Μπορει να ειμαι ασχετος λοιπον μπορει μπορει μπορει.Αφου εσεις γνωριζετε ας μου απαντησει καποιος να μαθω και εγω..Δεν ειμαι ουτε το υπουργειο οικονομικων ουτε γνωριζω τα παντα και το παιζω ξερολας.Αν εχεις την διαθεση και θελεις μπορεις να μου πεις αν αυτο το ποσο ως μετοχικο κεφαλαιο μπορει να ειναι φυσιολογικο και να στεκει για μια ΚΑΕ στο μεγεθος του ΠΑΟ και Πρωταθλητη Ευρωπης εκεινης την χρονιας.. Το μπατζετ οπως αναφερθηκε απο τον προεδρο της ΚΑΕ ηταν 32εκ ευρω,στον ισολογισμο αναφερονται 11εκ ευρω..Αρα κατι δεν ισχυει απο τα δυο. Επισης το μετοχικο κεφαλαιο του ΠΑΟ ειναι 300χιλ ευρω και το αντιστοιχο του ΟΣΦΠ ηταν 75εκ.. Το βλεπεις λογικο εσυ αυτο? Πάρε 3 μόνο, γιατί βαριέμαι.
Galaxys4 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Περι οικονομικων αναλυτων να απευθυνθεις στα προεδρακια σου, αυτα το κατεχουν καλυτερα απ'ολους Εξου και οι φοροδιαφυγες με Παπαλουκαδες κλπ. Τους Μπατιστ μην ξεχνας...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Ρε να βγει ο Αλαφουζο να μας πει για το φακελο. Γιατι δε βγαινει?
Galaxys4 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Ρε να βγει ο Αλαφουζο να μας πει για το φακελο. Γιατι δε βγαινει? Ελα ντε δεν ξερω.Ειναι πολυ πληρης μαλλον και φοβαται μην προσβαλει τις αλλες ομαδες απο την πληροτητα του...
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Για την ανιψιά μούγκα? Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App 1
Galaxys4 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Για την ανιψιά μούγκα? Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App Ρε καλα κανει και σας γλενταει ο Μαρινακης με καθε τροπο,με καθε τροπο ομως..Φετος θα φατε καλα... Δεν πειραζει,μια παραγκα εσυ στο μπασκετ,μια παραγκα εγω στο ποδοσφαιρο και ειμαστε ικανοποιημενοι και οι δυο...
gamanos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Το ότι μας έπρηζες σε δύο τόπικ για την φοροδιαφυγή, ότι έλεγες τις απίστευτες κουτουράδες για τα οικονομικά, οτι προκαλούσες κάποιον να βγει και να στα εξηγήσει τη στιγμή που και οι ίδιοι οι Αγγελόπουλοι κάναν κοκοκο , δεν σε επηρρεάζει στο ελάχιστο έτσι;
konstantinos77 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 γιατί οποιοσδήποτε έχει την ελάχιστη νοημοσύνη, πριν να παπαγαλίσει την οποιαδήποτε π@π@ρια διαβάζει, σε οπαδικά σάιτς και ανακοινωσεις, θα πρέπει να ψάξει λίγο. Τι εννοώ? Πενταροδεκάρες... Φάουλ 1ο οι αυγουλομάτηδες, να μην ξέρουν να διαβάσουν ισολογισμό, δύσκολο. (Σωστα?) Ο ισολογίσμος του παναθηναικού λοιπόν, αναφέρει, μετοχικό κεφάλαιο 311κ, και καταθέσεις προορισμένες για αύξηση κεφαλαίου, 47,5 εκατομμυρια. Δεν ξέρουν άραγε οι ηθικοί, ότι αυτα προσμετρώνται στα ίδια κεφάλαια? και αν δεν το ξέρουν δε μπορούν να το διαβάσουν λες? Απλά, αν πεις στον οποιοδήποτε ουγκα, που ειναι διατεθημένος να δεχθεί τα πάντα από τον μέγιστο πρόεδρα, ότι το μετοχικό κεφάλαιο του αντίπαλου δεν είναι 311κ, αποδυναμωνεται το επιχείρημα του "αυτοί κλέφτες, εμείς ηθικοί". Kαταρχην ευχαριστω εγω προσωπικα που μπηκες στο τρυπακι να γραψεις αυτα που εγραψες . Δευτερον ,στο δια ταυτα ..Οι Αγγελοπουλοι απο οσο εγω καταλαβα αμφισβητησαν τον ελεγχο και την επιβολη φορου που εγιναν απο τα αρμοδια οργανα στην ΚΑΕ και εμμεσα ανεφεραν το θεμα με μηδενικα συμβολαια παιχτων θελονταν να πουν οτι με αυτον τον τροπο αποφευγουν την φορολογηση .Ειχε ακουστει αυτο ξανα και στο παρελθον απο οσο θυμαμαι .Οφειλω να συμφωνησω ομως με 2-3 βαζελους που λενε οτι ειναι μια κινηση που γινεται εκ του ασφαλους καθοτι ειναι σαν παω εγω πχ σε καποιον ελευθερο επαγγελματια και να του πω οτι δεν δηλωσες τα x εξοδα σου για να μην φορολογηθουν επιπλεον σε σχεση με τα εισοδηματα που εχεις .Επι της ουσιας δηλαδη σαν να σου λεει οτι αγοραζω παιχτες τους πληρωνω μαυρα δηλωνω μικροτερα ποσα και δεν φορολογουμαι ,αυτο το απλο δηλαδη .Ακρη με αυτο που λενε οι Αγγελοπουλοι δεν βγαζεις για μενα παρα μονο μεσω ΣΔΟΕ .Αυτο που αναφερεις με τον ισολογισμο της ΚΑΕ οκ ειναι δημοσιευμενο επισημο στοιχειο δεν αναφερει ομως κατι επι της ουσιας σε σχεση με αυτο που ειπαν οι Αγγελοπουλοι . Το θεμα με τον Παπαλουκα ηταν ατυπη συμφωνια ,καμια σχεση δεν εχει με φορολογηση εκει πιαστηκαν μαλακες οι Αγγελοπουλοι απο την στιγμη που συμφωνησαν με τον παιχτη στο προφορικο (αν συμφωνησαν ).
gamanos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Το θεμα με τον Παπαλουκα ηταν ατυπη συμφωνια ,καμια σχεση δεν εχει με φορολογηση εκει πιαστηκαν μαλακες οι Αγγελοπουλοι απο την στιγμη που συμφωνησαν με τον παιχτη στο προφορικο (αν συμφωνησαν ). Δηλαδή η εφορία πώς θα φορολογήσει μια προφορική συμφωνία ;
Galaxys4 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δηλαδή η εφορία πώς θα φορολογήσει μια προφορική συμφωνία ; Ρε φιλε θα φορολογηθει με βαση το κατατεθεμενο συμβολαιο που υπαρχει για τον Παπαλουκα το οποιο ηταν μεγαλυτερο απο το προφορικο συμφωνηθεν..Δηλαδη εχει συμβολαιο 2εκ ευρω και προφορικα συμφωνουν αντι να πληρωθει με 1εκ ευρω..Αρα οι αγγελοπουλοι θα πληρωσουν το 1εκ στον Παπαλουκα ως προφορικη συμφωνια και την φορολογια που αντιστοιχει στο κατατεθεμενο συμβολαιο.Με λιγα λογια πληρωνουν 1εκ στον Παπαλουκα + την εφορια που αντιστοιχει στο συμβολαιο των 2εκ ευρω η οποια ειναι περιπου 1εκ,αρα με λιγα λογια πληρωνουν 2εκ ευρω συνολικα αντι να πληρωσουν 2εκ + την εφορια 1εκ αρα 3..Αρα κερδιζουν 1εκ περιπου..Δεν ειναι οτι δεν θα πληρωσουν εφορια
Προτεινόμενες αναρτήσεις