Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις SIEMENS διαλέγω εγώ. Σας ταιριάζει πιστεύω, ίδιο προφίλ εταιρείας-συλλόγου σας.

Και η diana επίσης. Χαρτιά υγείας - ενώ η ομάδα σας είναι υγιής! 

Siemens - Diana μην το σκέφτεστε, τοπ  :-D

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Εγω λεω στην δικια σας να βαλετε ΣΚΑΙφουζ!

Και απο κατω μια τσεπη με φερμουαρ για να μαζεψετε λεφτα για την εγγυητικη..Δεν εχετε πολυ χρονο,μεχρι 30 Σεπτεμβριου...

Και κατι ακομα,την τριτη αγωνιστικη να πειτε στον Αλαφουζο να βαλει τα εισιτηρια στα 30 ευρω,ακους εκει να βαλει ενα ψωρο20αρικο το εισιτηριο.Δεν ντρεπεται?

Δημοσ.

Τις SIEMENS διαλέγω εγώ. Σας ταιριάζει πιστεύω, ίδιο προφίλ εταιρείας-συλλόγου σας.

γάντι σου έρχεται το "Μένουμε Ελλάδα" 

%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1.png

Πλησιάζει η επιστροφή στην λεωφόρο.

οι μέρες του 1-4 , ξεχάστηκαν εύκολα ε; 

021119vs9.jpg

Και σε οπτικοακουστική ανάλυση για καλύτερη απόλαυση

(στο τέλος έχει και bonus μην βιαστείς να το κλείσεις)

• Like 1
Δημοσ.

Οχι καθόλου, έχει ένα φοβερό ποιηματάκι ο Superpie που αρχίζει κάπως "μια ζωή θα σας....  σας νικάμε 1-4, και είστε στα 4". Τον έχω πρίξει να σβύσει τις βρισιές και να το ποστάρει εδώ αλλα δεν θέλει (pm only)  :-D

Δημοσ.

μηπως να το αφηναμε κενό να το παιξουμε Μπαρτσελόνα; :P
fly emirates ,να το παιξουμε αρσεναλ αλλα θα χαλασουν οι σχεσεις με liverpool !!! :P
γκαζπρομ,ζιμενς και χοχοχοχο if u know what i mean :P

πλακα πλακα οποια δωσει τα πιο πολλα!

Δημοσ.

Eλα εδω εισαι ...

3jm1.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Οχι καθόλου, έχει ένα φοβερό ποιηματάκι ο Superpie που αρχίζει κάπως "μια ζωή θα σας....  σας νικάμε 1-4, και είστε στα 4". Τον έχω πρίζει να σβύσει τις βρισιές και να το ποστάρει εδώ αλλα δεν θέλει (pm only)  :-D

Αλλα ντ'αλλων..Δεν ειναι ποιηματακι,ειναι η αληθεια φιλε Demon και ποναει,ποναει παρα πολυ...Δες πανω να μαθαινεις και ασε τι θελεις να γραφουν οι φανελες μπροστα...Δες τι γραφουν οι φανελες πισω για την ωρα να μαθαινεις, γιατι την 10η αγωνιστικη τα ονοματα θα εχουν αλλαξει...

Δημοσ.

Ρε φιλε να βαλω τι? Pm σου εστειλα,τα pm μπορει να πει καποιος οτιδηποτε θελει το οποιο απαγορευεται δημοσια και αυτο εκανα..Δεν αλλαζει κατι σε αυτο που σου ειπα,οτι μια ζωη θα σε γλενταω και εσυ κλαμα κλαμα κλαμα για την διαιτησια...Αυτη ειναι η αληθεια.. Οπως σου ειπαν και τα παιδια απο πανω,δες το βιντεακι να μαθαινεις..Και να ξερεις...

Ποτε καμια ομαδα δεν... μα@@σε με τα μπροστινα στις φανελες αλλα μονο με τα πισω....

Δημοσ.

Oποτε θα εχουμε επιτελους καλα μπακ αν φυγει ο Χολεμπας. Ο Τορρες η ο Σαλινο προβλεπεται για τα δεξια και ο Μπονγκ για τα αριστερα... Προτιμω Τορρες στα δεξια καθως ειναι πιο αμυντικογενης παικτης και με τετοια εξτρεμ δεν θελουμε πια μπακ τυπου Χολεμπας για ανεβαινουν..

Είπε το «ναι» ο Γιαταμπαρέ!

http://www.gazzetta.gr/football/article/532929/eipe-nai-o-giatampare#comments

Να'τη η βομβα, εν τω μεταξυ ο παικτης δεν ειναι καν καθαρο αμυντικο χαφ.. 

Δημοσ.

Βασικά, μόλις με το καλό αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ και με τη βούλα από το Τσου Λου και πάρουμε όλο το market pool, μην εκπλαγείς αν δεις βόμβα.

Κι αν φύγει και Μασάντο, ετοιμάσου για twin bomb

http://www.sport24.gr/football/ChampionsLeague/apokleismos_ths_metalist_anoigei_o_dromos_gia_paok.2370346.html

:P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...