CrashBandicoot_123 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Καπου ειχα διαβασει πως αμα ο Μιτσελ απολυθει το 2013, τοτε ο Μαρινακης θα χρειαστει να πληρωσει 2 μυρια συνολικα αποζημιωση σε αυτον και το τεχνικο τιμ, οποτε αμα συνεχισει ετσι η ομαδα, τοτε αλλαγη προπονητη θα γινει λογικα τον Ιανουαριο. Πλακα-πλακα οι προπονητες που ανεφερε ο Superpie ειναι αρκετα καλοι, απορω που πηραμε τον Μιτσελ και οχι καποιον απο αυτους.
konstantinos77 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Mονο το γεγονος οτι ο Παοκ εχει Στεφενς και εμεις Μιτσελ μιλαει απο μονο του .Ξεχασα ομως ,εμεις παιζουμε το ισπανικο μοντελο ποδοσφαιρου με κατοχη σε ολη την διαρκεια του αγωνα ...
gchris7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Κουλαρατε λίγο. Και με τον Βαλβερδε στα πρώτα ματς κάθε σεζον η ομάδα δεν βλεπόταν και φυσικά πάλι κράζατε και τον βγάζατε άχρηστο, βισματια, κτλ. Στο τέλος βέβαια το ρίχνατε στις κολοτουμπες. 1 ματς έχουμε παίξει, ας δούμε πως θα πάει το πράγμα.
konstantinos77 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 O καθενας γνωριζει τι ελεγε για τον Βαλβερδε και αν το εριχνε στις κωλοτουμπες μετα ,δεν χρειαζεται εσυ chris να τους τσουβαλιαζεις ολους ...Κρινουμε αυτο που βλεπουμε μεχρι στιγμης και σε οποιον αρεσει .Ασε που δεν θελω να πω και τιποτα για τον Βαλβερδε τωρα που μου τον κανατε πια Αγιο ... Στο φιναλε αν βγαζει ματια η ομαδα μετα απο 2 μηνες ας κανουνε καποιοι και κωλοτουμπα τι πειραζει ,λεφτα κλεβουνε? Η μαγκια ειναι να λες την γνωμη σου απο πριν και οχι κατοπιν εορτης ,εκ του ασφαλους πια ..
gchris7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 O καθενας γνωριζει τι ελεγε για τον Βαλβερδε και αν το εριχνε στις κωλοτουμπες μετα ,δεν χρειαζεται εσυ chris να τους τσουβαλιαζεις ολους ...Κρινουμε αυτο που βλεπουμε μεχρι στιγμης και σε οποιον αρεσει .Ασε που δεν θελω να πω και τιποτα για τον Βαλβερδε τωρα που μου τον κανατε πια Αγιο ... Στο φιναλε αν βγαζει ματια η ομαδα μετα απο 2 μηνες ας κανουνε καποιοι και κωλοτουμπα τι πειραζει ,λεφτα κλεβουνε? Η μαγκια ειναι να λες την γνωμη σου απο πριν και οχι κατοπιν εορτης ,εκ του ασφαλους πια .. Δεν θυμάμαι τι έλεγες εσύ προσωπικά και δεν τσουβαλιαζω ολους, απλά λέω οτι υπήρχαν πολλοί που στην αρχη κράζανε τον Βαλβερδε και στο τέλος παραδέχτηκαν οτι ηταν καλός προπονητής. Για τον Μιτσελ είχα πει την γνώμη μου πριν καν υπογράψει. Τι να κάνουμε όμως τωρα, αυτόν έχουμε. Να διαλύσουμε την ομάδα από τον Αυγουστο και φτου και από την αρχή να βρούμε άλλον? Δεν πρεπει να κάνουμε υπομονή και να τον στηρίξουμε για λίγο μέχρι να δούμε πως θα παει το πράγμα? Δεν καταλαβαίνω με τι λογική πάμε να πάρουμε τον Μιτσελ. Δεν τον ξέρω σαν προπονητή αλλά από αυτά που διαβάζω, δεν στέκει. Αφού σταμάτησε το ποδόσφαιρο η καριέρα του είναι έξης: -Σχολιαστής στην τηλεόραση -Προπονητής στην Ραγιο Βαγιεκανο 3η εθνική Ισπανίας οπού την έβγαλε 5η -Προπονητής στην δεύτερη ομάδα Ρεαλ, την υποβίβασε και τον διώχνουν -Σχολιαστής πάλι για κάνα χρόνο. -Προπονητής στην Χεταφε 3 χρόνια, 17ος, 6ος, 16ος. Τον διώχνουν -Προπονητης στην Σεβιλη για 2 μισες σεζον, 8ος, 12ος. Τον διωνουν Να πεις οτι ειναι φθηνος, να το καταλαβω, αλλα αυτος θελει λεει 1.5 μυριο...
dismemberer Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Επίσημη προσφορά της Μπενφίκα για το Φέισα είπε μόλις τώρα ο Νικολακό. Δεν είπε ακριβές ποσό αλλά είπε ότι είναι αρκετά σοβαρή. Στο καλό.
gavros10 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Αν ισχύουν τα 3 εκ. τότε ξέρετε ότι πρέπει να αρνηθούμε. Δεν γίνετε ο παο να καταφερε να πούλησε τον μαυρια τοσο και να μην πάρουμε για τον φεισα παραπανω Sent from my LG-E900
margaritagr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Τι λεει ο υπευθυνος επικοινωνιας της καε παο, εγραψε στο φβ "μερκελ καργιολα ο παοκ πανω απ ολα" αλλα δεν ειδα τα παλικαρια που τους προσβαλει ο Καραπαπας, να γραφουν κατι...Κεχρι και σε πρασινο οπαδικο φορουμ σχολιαστηκε. Επιπεδο, σε ολα τα σημεια η πρασινη διοικηση, δε μπορω να πω!
*nenya* Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Να εκφράσω την ντροπή και την απογοήτευσή μου για τον αγώνα με την Καλλονή. Πήγα γήπεδο μετά από χρόνια και δεν απόλαυσα μπαλίτσα. Μα να σέρνεται τόοοοσο πολύ πια η ομάδα μου;;;; Δηλαδή έπρεπε νά'ρθει το 2ο ημίχρονο και να μπει ο Μήτρογλου για να ξυπνήσουν λίγο; Ήταν νομίζω ο μόνος που χτύπαγε και κανα απ'ευθείας σουτ. Ο Σαβιόλα έπαιξε έτσι κι έτσι προς καλά. Σίγουρα μπορούσε και καλύτερα, ίσως σε διαφορετική θέση, δεν ξέρω. Φαινόταν γενικά να πιέζεται από παντού. Και που νικήσαμε σιγά δηλαδή. Δεν είναι αυτή η ομάδα που ήξερα. Φταίει μάλλον το γεγονός ότι δεν έχουμε κάποιον παίχτη να τους οργανώνει όλους και να κάνει παιχνίδι. Και οι παίχτες είναι σαν να μην γνωρίζονται μεταξύ τους..
margaritagr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Τι περιμενετε απο ομαδα που αλλαξε τοσους πολλους παιχτες, 17/8;; Ναι θεωρω τον μιτσελ απατη ΟΜΩΣ δε μπορω να παραβλεψω αυτο το γεγονος. Δε γινεται να υπαρξει τοσο γρηγορα ομοιογενεια, το λαθος του ηταν οτι εβαλε ολους τους νεους μαζι. Ο σαβιολα επρεπε να μεινει παγκο, να παιζαν ο φουστερ η ο φετφα....
zeniath Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Να δω και χωρίς τον Φέισα ποιος θα είναι στην μεσαία γραμμή. Θα φωνάξουμε τον Αλέφαντο να παίζει δίπλα στον Μανιάτη έτσι όπως πάμε..
nash-gf Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 http://www.redplanet.gr/Editorial/panagiotis_garaganis/to-gyali-exei-ragisei.2379789.html Κοντολογίς, ο Μίτσελ φεύγει. Το ματς με τον Ατρόμητο θα είναι το τελευταίο του μάλλον, γιατί η ομάδα έπρεπε ήδη να παίζει σαν την Μπαρτσελόνα και να κερδίζει 7-0 στην πρεμιέρα. Τι σημασία έχει που το ρόστερ αριθμεί 15 καινούργιους ποδοσφαιριστές; Δυστυχώς η στήριξη που έδειχνε ο Μαρινάκης στον Βαλβέρδε αποδείχτηκε απλή προσωπολατρεία και όχι μια τακτική που θα καθιέρωνε για όλους τους προπονητές. Εύκολα σκούπισε τον Ζαρντίμ, εύκολα θα σκουπίσει και τον Μίτσελ... 2
CrashBandicoot_123 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Τα λεφτα που μπορει να παρουμε απο τον φεισα θα τα δωσει για αποζημιωση;
zeniath Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 " Η φάση των ομίλων του Champions League αρχίζει σε λιγότερο από ένα μήνα και ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει κανονικό προπονητή στην άκρη του πάγκου." Όταν το Redplanet αρχίζει να σκάβει τον λάκκο... 3εκ είναι η αποζημίωση για Μίτσελ και συνεργάτες οπότε όντως όσα πάρει από Φέισα θα δώσει. Προσωπική μου άποψη είναι, να κόψει τις μαλακίες και να πορευτεί με τον Μίτσελ και αν αποτύχει στο CL τότε να τον στείλει. Δεν είναι λογικό να διώχνεις ένα προπονητή χωρίς να έχει κάνει ούτε 2 παιχνίδια. Την ομάδα τώρα την έχτισε, τώρα θέλει να την δέσει, να αρχίσουν να χρησιμοποιούν τις τακτικές του. Αν τον διώξει θα κάνει μεγάλη βλακεία. Αν όμως είναι να τον διώξει να το κάνει τώρα, αν είναι η απόφαση του χοντρού αυτή, να μην χάνει χρόνο ο επόμενος που θα έρθει. 1
LRoi Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Βασικά έπρεπε να τον είχε διώξει μετά τον τελικό. Τώρα είναι αργά. Εκτός αν τον κρατούσε για τις μεταγραφές, αλλά this does not compute 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις