Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Mετα θα βγαινουν καποιοι και θα λενε γιατι ο Μητρογλου τρωει παγκο και παιζει ο Τζιμπουρ....Ε να γιατι ,και δεν λεω μονο για το αχαστο γκολ που δεν εβαλε αλλα γενικα για την παρουσια του εκτος μεγαλης περιοχης .

Δημοσ.

Για σενα μπορει να μην λεει ,για αλλους λεει πχ Βαλβερδε ,Ζαρντιμ ...Το παιχταρας δεν λεει τιποτα,ολοι παιχταραδες ειναι με την λογικη αυτη ...Οταν σουταρεις 2 φορες απο τοσο κοντα και πιανεις αερα τοτε εισαι για κανενα Ατρομητο ή αντε για τον παγκο του Ολυμπιακου ,για ενδεκαδα ομως no no no...

Δημοσ.

Ποιοι ολοι πλακα κανουμε;;;; Δεν εχεις δει δηλ επιθετικους μεγαληςκλασης να χανουν σιγουρα γκολ; Γιατι εγω εχω δει και τον ροναλντο και τον μεσι ακομα. Αλλα οταν εχασε ο μεσι πχ το πεναλντι κοντρα στον παο επρεπε να του πουν μ αυτα που χανεις αγορι μου για καναν παγκο εισαι το πολυ!με τη δικη σου λογικη.... Οταν ηρθε απο τον παγκο και σκοραρε δυο φορες συνεχομενες στο τς.λ ηταν καλος, τωρα με μια μεγαλη χαμενη ευκαιρια εγινε μετριος...τι να πω

Ο Μητρογλου ειναι ο καλυτερος ελληνας επιθετικος αυτη τη στιγμη, και το γκολ. Εχει, και πουθενα δε κωλωνει, και τεχνικη, και κεφαλια. Σ 1-2 χρονια θα φυγει για καλη ομαδα ρου εξωτερικου

• Like 2
Δημοσ.

Ποιοι ολοι πλακα κανουμε;;;; Δεν εχεις δει δηλ επιθετικους μεγαληςκλασης να χανουν σιγουρα γκολ; Γιατι εγω εχω δει και τον ροναλντο και τον μεσι ακομα. Αλλα οταν εχασε ο μεσι πχ το πεναλντι κοντρα στον παο επρεπε να του πουν μ αυτα που χανεις αγορι μου για καναν παγκο εισαι το πολυ!με τη δικη σου λογικη.... Οταν ηρθε απο τον παγκο και σκοραρε δυο φορες συνεχομενες στο τς.λ ηταν καλος, τωρα με μια μεγαλη χαμενη ευκαιρια εγινε μετριος...τι να πω

Ο Μητρογλου ειναι ο καλυτερος ελληνας επιθετικος αυτη τη στιγμη, και το γκολ. Εχει, και πουθενα δε κωλωνει, και τεχνικη, και κεφαλια. Σ 1-2 χρονια θα φυγει για καλη ομαδα ρου εξωτερικου

Ξεχασες και το ματς με τον Παο που το πηρε μονος του (2-0) ...

Καλυτερα κανουμε να μην φαμε το καλυτερο ταλεντο που εχει η Ελλαδα στην επιθεση, και που ισως τελικα δεν ειναι ταλεντο αλλα τωρα πλεον διεθνης παιχτης.

Y.Γ

Συμφωνω πως ας χαναμε χθες και ας παιζαμε μπαλαρα γτ το πρωταθλημα το 'χουμε σιγουρα... Παμε για νικη στο ch.l και ας παρουμε και -Χ- στο πρωταθλημα

Δημοσ.

Ο Μητρογλου εχει τεραστια ευθηνη για την ισοπαλια εχθες,αυτα που εχασε δεν χανονται

παρολα αυτα ειναι ο καλυτερος ελληνας επιθετικος.

Δημοσ.

Επειδη εδω δεν καταλαβαινομαστε συχνα ,ο Μητρογλου δεν εγινε κακος παιχτης επειδη εχασε αυτα που εχασε με τον Αρη ουτε επαψε να ειναι (πραγματι) ο καλυτερος Ελληνας επιθετικος απλα συνηθιζει να δειχνει επιπολαιοτητα στην συμπεριφορα του και στην αγωνιστικη του φιλοσοφια οταν ειδικα τις προηγουμενες μερες εχει ακουσει διθυραμβικα σχολια .

Αν δεις την καριερα του Μητρογλου στον Ολυμπιακο ειναι ευκολη διαπιστωση και περα απο αυτο το να πιστευεις εσυ εγω ο αλλος τι ειναι και τι αξιζει ο Μητρογλου ειναι δικαιωμα του καθενος .Το θεμα ομως ειναι τι εκαναν οι προπονητες που ειχε ο Ολυμπιακος που ειναι και πιο ειδικοι και τον βλεπουν καθημερινα μεσα απο τις προπονησεις .

Σου εφερα παραδειγμα τον Βαλβερδε ,κατσε μελετησε ρεπορταζ να δεις τι γνωμη ειχε για τον Μητρογλου ή ακομα και ο Ζαρντιμ.Δεν αναρωτηθηκες ποτε γιατι τον εχει παγκο ?Ειναι χαζος ?Μηπως ειναι και ο Βαλβερδε που δεν τον ηθελε καν στην ομαδα ?

Δεν ειναι σου επαναλαμβανω τα γκολ που χανει ειναι ο τροπος που παιζει ,αυτη η αισθηση του εγωισμου οταν παιρνει την μπαλα που προσπαθει να βαλει το απιαστο γκολ με το που παιρνει την μπαλα χωρις να βλεπει γυρω του ξεμαρκαριστους παιχτες κανοντας ενα σουτακι ή οταν στον αγωνα με τον Αρη πολλες φορες πηγε να κανει κατι ντριπλες αναμεσα σε 3 παιχτες λες και επαιζε ποδοσφαιρο αλανας .

Τωρα καλυτερα μην συγκρινεις Μεσι ,Ροναλντο με Μητρογλου γιατι νομιζω θα πεσει το ταβανι να μας πλακωσει ουτε για αστειο μην τα λες αυτα ...Ομαδα καλη για τον Μητρογλου ξεχασε το ..Να τον παρει ποια ομαδα με τα μυαλα που εχει να τον κανει τι ?Για το ελληνικο πρωταθλημα εδω καλος ειναι να κανει πλακα στους αμπαλους ,για εξωτερικο αστο... Εκει μεχρι να στριψει ο Μητρογλου τον εχουν φαει λαχανο .

Δημοσ.

Για τον λογο που τον παιρνουμε (ριμπαουντερ) καλος φαινεται.

Χειροτερος απο τον Dorsey στο επιθετικο κομματι αποκλειεται να ειναι, ο Dorsey ηταν μαυρος, τεσσαροπενταρι επαιρνε την μπαλλα κατω απ το καλαθι και δεν μπορουσε να καρφωσει, τρατζικ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...