Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Παροιμιωδης η ανεση με την οποια φτανει στο καλαθι η Τσεντεωιτα στο τελευταιο κρισιμο 5λεπτο που και καλα σφιγγουν οι...αμυνες,

Παρολα αυτα το σκοτωσατε το θεριο..Παραταση ζωης για τον φρυδια.

Μου θυμιζει ο ΟΣΦΠ εκεινη την ομαδα του Γιαννακη...

Δημοσ.

Σε όλο το παιχνίδι έφτανε εύκολα στο καλάθι η ΚΚ με απλά side pick n' roll. Απίστευτα πράγματα. Έτσι δεν πάμε πουθενά.

Δημοσ.
Σε όλο το παιχνίδι έφτανε εύκολα στο καλάθι η ΚΚ με απλά side pick n' roll. Απίστευτα πράγματα. Έτσι δεν πάμε πουθενά.

Αν εχεις προπονητη Μπαρτζωκα ολα γινονται

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Θετικοί σήμερα απέναντι σε έναν αξιόμαχο ΟΦΗ.

Το καλύτερο παιχνίδι του Μασάδο, απόρησα γιατί βγήκε ο Βλαχοδήμος.

Ορισμός του πέναλτι αυτό του Φετφατζίδη. Δεν έχουμε ανάγκη από τέτοια βλακώδη σφυρίγματα,

• Like 1
Δημοσ.

Ανεβαίνει σιγά σιγά ο Μασαντο. Αλήθειά, πόσα χρονια είχαμε να βάλουμε γκολ απο απευθείας χτύπημα φαουλ? Από εποχές Ριβαλντο? λολ.

Ο Βλαχοδημος ειναι ξεκάθαρο οτι ακόμα δεν το εχει. Ναι οκ όταν παίρνει την μπαλα σε ανοιχτό χώρο δημιουργεί κινδύνους άλλα από εκει και πέρα δεν βοηθάει καθόλου την ομάδα.

Ο Φεισα ήταν πολύ καλός χτες. Ας ελπίσουμε να μην βγάλει πάλι τραυματισμό.

Καλά ο διαιτητής τραγικός εντελώς. 70-30 έδρα έπαιξε χτες.

Δημοσ.

Τι βλακας που δεν εδωσε το πεναλντι, ελεος.

Ο Φεισα ηταν πολυ καλος ΑΣ ΜΗ ΞΑΝΑΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ!!! Ο Μασαδο ρε βαζει τα δυσκολα κ χανει τα ευκολα :P απευθειας ειχαμε να βαλουμε απο Γκαλετι εποχη... Ο Βλαχοδημος θελει χρονο ρε παιδια, μολις δευτερο ματς ηταν το χτεσινο

Δημοσ.

Ουτε ενα αθλημα δε τους εχει μεινει

Νικη με 3-0 σημερα στο ρεντη, στο βολλευ

Υπαρχει ενα που ειναι πρωταθλητες παντοτινοι

132007057.jpg

Δημοσ.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό, τους συμπαίκτες καις τους προπονητές μου για την εμπειρία που είχα στην Ελλάδα, τους τελευταίους 10 μήνες. Καταφέραμε κάποια απίθανα πράγματα, τα οποία θα είναι πάντα θησαυρός. Ξέρω ότι η συμπεριφορά μου ήταν λάθος, μιλώντας και αντιδρώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο. Ειλικρινά έχω μετανιώσει πολύ και πραγματικά θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από το κάθε μέλος της ομάδας ξεχωριστά. Δεν μπορώ να γυρίσω πίσω και να αλλάξω ό,τι έγινε, αν και θα το ήθελα πραγματικά. Μακάρι να έμενα στην ομάδα, αλλά καταλαβαίνω και σέβομαι την απόφαση της διοίκησης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους, οι οποίοι ήταν πάντα ζεστοί και παθιασμένοι μαζί μου. Ξέρω πως τους απογοήτευσα και θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για την αντίδρασή μου και να τους πω να μείνουν κοντά και να υποστηρίξουν την ομάδα, όπως ξέρουν να κάνουν. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους στην ομάδα τα καλύτερα για το υπόλοιπο της σεζόν.

Κριμα :(

(τζοι ντορσει)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...