Dropsreef Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Είχαμε τον Τοροσίδη , και τον αντικαθιστά επάξια ο Σιόβας τώρα ;
margaritagr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ακομα πρησμενο το ποδι του Σπανουλη, χανει το τουρνουα της Πολης και περιμενουμε τη μαγνητικη αυριο. Πολυ ασχημα νεα.
alexdelpiero Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δυνατο ματς στο Αγρινιο.Μετριος ο Ολυμπιακος.Πολυ καλο ματς οι Μασαντο,Σαμαρης,Μανωλας,Σιοβας.Με λαθη Τσορι,Σαβιολα...Τιποτα και ο Μητρογλου.
TeZaS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστούμε που διαφημίζεται την εταιρεία του προέδρου μας τσάμπα τελικά
Rabican Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 σκυλοβρωμαει γκελα. δεν πρεπει να παιζουμε μια....
kirileman Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ακόμα 0-0 είναι; Επίσης άκουσα ότι κατέβηκε με κάτι σαν 4-2-4. Μήπως έπρεπε να το αποφύγει αυτό το σύστημα μέρες που είναι;
Rabican Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στο 95 λεει το ματς.. αν δε βαλουμε γκολ δε ληγει ακουσα!χαχαχαχαχ
Atallos1 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Αναμενομενη γκελα μετα απο Ευρωπαικο παιχνιδι
Dropsreef Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Κλέβω ατάκα Φάνη........ Κερδισμένη της αγωνιστικής η ΑΕΚ, η οποία μετά από τη νίκη της και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Ολυμπιακού, μείωσε τη διαφορά της από τους ερυθρόλευκους στους -186 βαθμούς. 4
adi32 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ακαρπη υπεροχη Αγγαρια κανανε οι περισσοτεροι Μανωλας σουπερ δεν πρεπει να βγαινει ο Ντιγκα μου αρεσε περισσοτερο απο τον Γιαταμπαρε στο πως κινειται Οι αλλοι απογοητευτικοι
konstantinos77 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Απαραδεκτη εμφανιση η σημερινη ,πονεσαν τα ματακια μου .Εντωμεταξυ στο β ημιχρονο του αγωνα με την Παρι ηταν ολοι χωμα και δεν μπορουσαν να παρουν τα ποδια τους και μου τους εβαλε ο Μιτσελ στο σημερινο αγωνα ? Μιλαω για Σαμαρη .Μανιαταρο ,Μητρογλου ,Τσορι,Μασαδο κτλ .Μονο ο Βαις ετρεξε τον οποιο θεωρω μεχρι στιγμης και την μοναδικη μεταγραφη του Ολυμπιακου που βγαινει και οποιος καταλαβε καταλαβε ... Αυτο ομως που δεν καταλαβαινω εγω ειναι πως βαζεις σχημα με 2 επιθετικους την στιγμη που ξερεις οτι θα πρεπει να τρεξουν τα χαφ πιο πολυ στο κεντρο (Σαμαρης-Μασαντο) οταν τους βγηκε η Παναγια στο c.l και συγχρονως αφηνεις χωρους στον αντιπαλο να μαρκαρει και να κανει αντεπιθεσεις .Τοσους παιχτες δηλαδη τι τους πηρε για να βαζει τους ιδιους να παιξουν μετα το c.l? Koινη λογικη ... Με λιγα λογια για να κανω την σουμα ,ο Μιτσελ εβγαλε ενα καλο ημιχρονο με την Παρι και ποιο ηταν το τιμημα ? Φαγαμε 4 στο δευτερο ημιχρονο και χασαμε 2 βαθμους απο τον Παναιτωλικο σημερα που κατα τα αλλα ειναι καλη και σκληρη ομαδα .
Crash_Batic Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Το συμπερασμα της ημερας Τωρα σοβαρα το τουιταρε αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις