Atallos1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Στο ματς με την Εφες ο Πετγουει ηταν πολυ καλος παντως , τουλαχιστον μεχρι το πρωτο ημιχρονο που ειδα Το τελευταιο σουτ του Λοτζεσκι ειναι τρομερα δυσκολο
margaritagr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 20 μερες εξω ο λο με θλαση. Πολυ ασχημα νεα
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, πάντως ακόμα μια φορά χθες ο Σαβιολα ήταν περιπατητής....... Παίζει μόνο με την εμπειρίατου που για Ελλ'αδα είναι μια χαρά..... Αλλά για Ευρώπη όχι........ Για μένα μπροστά πρέπει να δοκιμάσει Ολαϊτάν δεξιά, Βάις αριστερά κορυφή Μητρογλου καιπίσω του σε ελεύθερο ρόλο ο Φουστέρ......
LRoi Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ξέρω τι λες εσύ, αλλά ο Σαβιόλα χθες ήταν η μισή ομάδα. Όταν θα περπατάει στην Ευρώπη, θα τον πούμε περιπατητή, όταν πετάει στην Ελλάδα, θα τον λέμε airbender
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Και όμως φίλε μου περπατούσε χθες... Δεν έκανε ούτε 1 σπριντ....... Και όπως είπα και πριν για το Ελλάντα μια χαρά είναι αφου παίζει με την εμπειρία του.... Το είδαμε κι χθες με την μπαλιά του στον Βάις και στην κίνησή του στην περιοχη στο γκολ που έβαλε....... Στην Ευρώπη όμως είναι σαν να παίζεις με παίκτη λιγότερο.... Και αν έχεις και Μήτρογλου μπροστά 1,5....... Για μένα στην Ευρώπη καλύτερα να παίζει ο άμπαλος ( δεν κάνω πλάκα ) Φουστέρ......
Crash_Batic Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Φαντασου μολις ειναι ετοιμος και αρχισει να τρεχει τι θα κάνει...
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Φαντασου μολις ειναι ετοιμος και αρχισει να τρεχει τι θα κάνει... Νομίζω πως μόλις θα είναι έτοιμος θα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα....... Πάντως για να του δώσουμε και ένα ελαφρυντικό δεν έκανε προετοιμασία και έμεινε πίσω απο φυσική κατάσταση..... Τέλος πάντων.... θα ήθελα να δω ένα σχήμα με Βάις αριστερά δεξιά Ολαϊτάν ΄Μήτρογλου και Φουστέρ......
konstantinos77 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 O Σαβιολα εχει την ικανοτητα να δινει καθετες μπαλιες κατι που δεν κανει ο Μητρογλου .Αν περπαταει ο Σαβιολα ο Μητρογλου τι κανει ? Πουλαει εφημεριδες? 1
Crash_Batic Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Νομίζω πως μόλις θα είναι έτοιμος θα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα....... Πάντως για να του δώσουμε και ένα ελαφρυντικό δεν έκανε προετοιμασία και έμεινε πίσω απο φυσική κατάσταση..... Τέλος πάντων.... θα ήθελα να δω ένα σχήμα με Βάις αριστερά δεξιά Ολαϊτάν ΄Μήτρογλου και Φουστέρ...... Ο Σαβιολα αχρηστος.Το γατακι!
Rabican Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 εν ολιγοις ο Σαβιολα της Εθνικης Αργεντινης η της Μπαρτσελονα, της Ρεαλ και της Μπενφικα, δε χωραει στο τιτανοτεραστιο ροστερ του Ολυμπιακου και απεναντι σε ομαδες επιπεδου πλατανια και απολλωνα... (οκ υπερβαλλω λιγο, δεν ειπες ακριβως αυτο, I am just saying).
LRoi Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ο Στελλάρας ο Γιαννακόπουλος δήλωσε ότι δεν έκρυψε ποτέ ότι ήταν βάζελος από μικρό παιδί. Έτσι εξηγείται που σε κάποια ματς ανταγωνιζόταν σε χάρη τον πρωταθλητή στις βουτιές, τιτανοτεράστιο: Και http://www.gazzetta.gr/stili/paraskinia/article/546220/danos-pitsirikas-fan-toy-loya-loya Θρύλε Μανία μέχρι τη Δανία!
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 εν ολιγοις ο Σαβιολα της Εθνικης Αργεντινης η της Μπαρτσελονα, της Ρεαλ και της Μπενφικα, δε χωραει στο τιτανοτεραστιο ροστερ του Ολυμπιακου και απεναντι σε ομαδες επιπεδου πλατανια και απολλωνα... (οκ υπερβαλλω λιγο, δεν ειπες ακριβως αυτο, I am just saying). Ρε παίδες αυτό που είδα το Σάββατο είπα.... Σε όλο το ματς έκανε μια φοβερή κάθετη πάσα και είχε πολύ καλές τοποθετήσεις λόγω της τεράστιας εμπειρίας - κλάσης του.... Αύτα...... Που ξαναλέω για εδώ είναι σούπερ.... Ευρώπη όμως........ Επειδή μαρκάρει με τα μάτια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις