Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που μου μένει είναι το τελευταίο 25λεπτο του αγώνα.  Έτσι θέλω να βλέπω να παίζει η ομάδα ειδικά σε εκτός έδρας παιχνίδια.

Θέλω Φουστέρ πίσω απο Μήτρογλα και Μπονγκ -  Χολέμπας αριστερά Μανιάτη(Σαλίνο) - Βάις δεξιά.

Για το παιχνίδι έχω να πω πως επιτέλους δικαιούμαστε και εμεις μια τέτοια νίκη....... Τώρα για παίκτες Μπονγκ και Εντινγκά κατσίκια, Βάις καλός αλλά ατομιστής, Σαβιόλα ανεβαίνει αλλά είναι ακόμα πίσω σε φυσική κατάσταση, Σάμαρης φιλότιμος αλλά άπειρος για τέτοια παιχνίδια, ο Ολαϊτάν μου αρέσει αλλά δεν του βγήκε το παιχνίδι και έπεσε ψυχολογικά ειδικά μετά απο 1-2 λάθη που έκανε....... Μακάρι η ομάδα να προχωρήσει στην Ευρώπη (δεν με  νοιάζει σε ποιά διοργάνωση) γιατί θέλω να δω πως θα παίζει το Φλεβάρη όταν λογικά θα έχει δέσει......

• Like 1
  • Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Ο Μανιάτης ήταν παραδόξως καλώς εχτές, ανέβηκε κατακόρυφα στο δεύτερο. Μακάρι να συνεχίσει έτσι ως δεξί μπακ. Και να μην τον ξαναδούμε στα χαφ ελπίζω. :P

Για τον Σάμαρη, ελπίζω να ήταν μια κακή παρένθεση το χτεσινό, να κάτσει να δουλέψει κι αυτός, για να μην τον κάψουν οι ΑΡΔ που από το δεύτερο ματς τον βάφτιζαν next big thing.

Ο Φουστέρ σταθερή αξία.

Ο Ρομπέρτο τεράστιος, Βαγγέλη σκάσε 10-12 εκ. στην Ατλέτικο για τον παιχταρά και έχεις τέρμα για τα επόμενα 10 χρόνια.

Ο Μήτρογλου, το κλασικό του παιχνίδι, αλλά killer. Του 'χω σύρει πολλά αλλά μπράβο του, πραγματικά εχτές ήταν επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ.

Δημοσ.

Δύσκολα να μείνει ο Ρομπέρτο με τέτοια ρήτρα που έχει βάλει η Ατλέτικο.

Αν συνεχίσουν πάντως τέτοιες εμφανίσεις στην Ευρώπη δύσκολα θα μείνουν το καλοκαίρι Μήτρογλου και Σιώβας........ Και καλά θα κάνουν....... Κακά τα ψέματα μάγκες, έτσι πρέπει να λειτουργούν σύλλογοι όπως ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη....... Απο τώρα πρέπει να έχουν προγραμματίσει και τους αντικαταστάτες τους........ Βλέπε Σκέποβιτς και Λεάντρο....

Δημοσ.

Ο Ρομπερτο δεν μενει με τπτ. Δεν εχει ρητρα και η Ατλετικο παιζει με τον Courtois που ειναι δανεικος απο την Τσελσι. Του χρονου θα παει βασικος ο Ρομπερτο εκει.

Δημοσ.

... και Εντινγκά κατσίκια,

Είσαι λάθος μαν. Το παιδί έκανε πολύ δουλεια ανασταλτικά. Πολλές δυνάμεις επίσης.

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ κακη εμφανιση ειδικα στο πρωτο ημιχρον απο  τους αμυντικους και χαφ...Νομιζω οτι ολοι ειδαμε οτι δεν μπορουμε να παιζουμε 4-4-2 στην ευρωπη αν δεν εχεις 2 τοπ αμυντικους χαφ που να τρωνε σιδερα.

Οι παιχτες τωρα:

Ρομπερτο φοβερος,αλλα δειχνει πως εχει προβλημα στις εξοδους και ειδικα οταν διωχνει με τις γροθιες..

Ο Μανιατης καλος ειδικα στο 2ο,

ο Μπονγκ μπαζει πιο πολυ απο τον Χολεβα,

Ο Εντιγκα ετρεξε πολυ και εκοψε αρκετες φορες και επισης μου εδειξε οτι μπορει να περασει σωστα την μπαλα στην επιθεση,

Ο Σαμαρης ειναι στοκος??? Παλι πεναλτυ??,

Ο Βαις παιζει για τον εαυτο του και χθες δεν μαρκαρε ουτε με τα ματια,

Ο Σαβιολα επαιζε απλο και γρηγορο ποδοσφαιρο και ειναι αρκετα ομαδικος αλλα ΔΕΝ μπορουμε να παιζουμε με 2 φορ,

Ο Φουστερ ΠΡΕΠΕΙ να παιζει βασικος και

ο Μητρο φανταστικος, το εχει το γκολ με ολους τους τροπους + η αριστη τεχνικη του τον βοηθαει απιστευτα!

• Like 1
Δημοσ.

Οταν  κατεβαινεις με 2 επιθετικους το κανεις για να παιξεις επιθετικα και να εχεις εσυ τις περισσοτερες τελικες .

Παιζεις στους ομιλους και σε εκτος εδρας περιμενεις να παει Ελληνικη ομαδα και να κανει και περισσοτερες τελικες απεναντι σε μια πολυ δυνατη ομαδα; Μπερδευεις τον Ολυμπιακο και το Ελληνικο Πρωταθλημα με καποια αλλα νομιζω. Ο Μιτσελ ρισκαρει, οσα φαμε και οσα βαλουμε ειναι το συστημα και του βγαινει,το 0-1 ειναι και τυχη (βλ Βαζελο-Αγιαξ) το 0-3 ομως ειναι επιτευγμα.

Αν δεν ξερεις τραβα ρωτα να σου πουν γιατι μπορει να εγινες και εσυ  Ολυμπιακος απο τα πρωταθληματα του Κοκκαλη και μετα που μαθανε ολοι να πανηγυριζουν μονο χωρις να σκεφτονται ...

Αυτο το ανεκδοτακι πες το σε κανεναν πιτσιρικα. Οποτε και να εγινε ο καθενας Ολυμπιακος πρεπει να ειναι προσγειωμενος και να ξερει τις δυνατοτητες της ομαδας του, το χορτο του Φιλιπιδη περι συστηματικης διεκδικησης τιτλου το εφαγαν μερικοι δικοι μας μου φαινεται και περιμμενουν την υπερομαδα να σκορπαει σε εκτος εδρας ομαδες του CL.  Μαλλον εσυ ελλειπες τις εποχες κοκκαλη που η ομαδα επερνε αεροπλανο και γυρνουσε με 3-5 μπαλακια στις αποσκευες ή οι υπερομαδες Ροζεμποργκ και Πορτο μας εκαναν χαβαλε και σου φαινεται λιγο και προβληματικο το 0-3.

Δημοσ.

Είσαι λάθος μαν. Το παιδί έκανε πολύ δουλεια ανασταλτικά. Πολλές δυνάμεις επίσης.

Συμφωνώ ότι έχει πάρα πολλές δυνάμεις...... Αλλά φίλε είναι κρι-κρι..... με την μπάλα στα πόδια......  Δεν μαρκάρει ποτέ οριζόντια..... Που σε ρε Ορμπάιθ......

Καθόλου απαγορευτικό δεν είναι, αν είναι να ρολάρει η ομάδα όπως χθες

Τέτοια ποσά με τίποτα δεν τα δείνει ο Ολυμπιακός και ειδικά σε τέτοια θέση....

Δημοσ.

Οποτε και να εγινε ο καθενας Ολυμπιακος πρεπει να ειναι προσγειωμενος και να ξερει τις δυνατοτητες της ομαδας του,

Aκριβως αυτο σου ειπα και εγω ,προσγειωσου λιγο και μην κανεις σαν να κατακτησαμε c.l . Επισης μαθε να μην χαρακτηριζεις ολους τους αλλους οπαδους του Ολυμπιακου κομπλεξικους ,μαμοθρεφτα κτλ λες και εσυ που πανηγυρισες πιο πολυ και που ταχα μου πηρες πρωταθλημα απο τον Οκτωβριο οπως λες εισαι ο Μεγας Αλεξανδρος ή ο επαναστατης του γλυκου νερου .Επειτα μαθε να διαβαζεις ,δεν ειπα μου φαινεται λιγο το 0-3 μιλησα για την αγωνιστικη εικονα της ομαδας οπως και αλλοι εδω .Αν δεν μπορεις να καταλαβεις κολλα μια ταμπελα "προβατο" και παρατα το . Ασε τουλαχιστον τους υπολοιπους να κανουν ποδοσφαιρικη συζητηση ...

Δημοσ.

Ο οπαδος που καθεται και δεχεται οτι του σερβιρουν ειναι του βαζελου ,της Αεκ και παει λεγοντας ,του Ολυμπιακου ειναι αλλιως...

Nicolas%20Cage%20Laugh.gif

• Like 1
Δημοσ.

Μην αναπολειτε κάποιοι τον Ορμπαιθ! Παίζαμε άλλο παιχνίδι τότε. Το τορινο εχει να κάνει με τη ταχύτητα. Ο Ορμπαιθ δεν ήταν Ο κοφτης. Αλλο χάρισμα είχε το οποίο επέτρεπε στον Μανιατη να ασχολείται καθαρα με τα αμυντικά του καθήκοντα, άσχετα αν αυτός ήταν πιο προωθημενος.

Κατα τα αλλά σας το πα απ την αρχή ότι φέτος έχουμε τέρμα το οποίο θεωρώ ίσως το καλύτερο που είχαμε ποτε.!!!!

Παίζει πολύ σπουδαίο ρόλο.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...