Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν γραψεις λιγες σειρες ακομα μπορει και να τα πιστεψεις!

Ποσο χαλια ποιοτητα εικονας ρε παιδια;; Ετσι θα δουμε ντερμπι? τι χαλι αυτο στην δτ, λες και βλεπουμε τηλεοραση το '90

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Εγώ να πιστέψω ότι το πώπω κάβλα που τα βαζέλια είναι τάβλα , από επίσημα χείλη, μετά από πρωτάθλημα Ευρωλίγκας απέναντι σε τρίτη ομάδα δεν είναι υβριστικό και είναι η σκούπα που ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ σημαίνει την νίκη με τρία μηδέν  ( οχι firewalker δε σε φωνάξαμε :-D  ) σερί;

Προτιμώ να σε νομίζω γκεμπελίσκα παρά ανόητη.

Δημοσ.

Εγώ να πιστέψω ότι το πώπω κάβλα που τα βαζέλια είναι τάβλα , από επίσημα χείλη, μετά από πρωτάθλημα Ευρωλίγκας απέναντι σε τρίτη ομάδα δεν είναι υβριστικό και είναι η σκούπα που ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ σημαίνει την νίκη με τρία μηδέν  ( οχι firewalker δε σε φωνάξαμε :-D  ) σερί;

Καταλαβε οτι δεν κερδισες αλλα εγω εχασα λογω τραγικης εμφανισης..

Ολα αυτα περι σκουπας κτλ δειχνουν ποσο πονεσε το b2b της Ευρωλιγκας.. Ειδικα στο επισημο τραπεζι της ΚΑΕ..

Για τριτη ομαδα που αναφερεις για ποια λες? Λογω Ευρωπαικων? Ε απο καπου δεν ξεκινουν ολοι? Εσυ ξεκινησες με 6 κατευθειαν?

Οχι δεν ειπαμε οτι ειναι χειροτερο ή οχι το ενα υβριστικο συνθημα και το αλλο ενας υπαινιγμος για το πρωταθλημα και τον τροπο που ηρθε αυτο περυσι...Αλλα τωρα βγαινει το προσωπο καποιων που κατα τα αλλα δεν τους αρεσει ο Τρακης ή δεν επικροτουν καταστασεις του...Μουγκα ομως οτι ειναι κατι που δεν αρμωζει ή ειναι ξεφτυλικι...

Ξεκινησε να δυναμιτιζει το κλιμα απο τωρα,εξαλλου την γνωστη σειρα την ξερουμε..Φωτοβολιδες μεσα στα κεφαλια,δεν ειδαν τιποτα οι διαιτητες..Με το μολις πεσει κατι στο ΣΕΦ διακοπη,εκκενωση,οριστικη διακοπη..Αληθεια,στο ΟΑΚΑ θα διακοπει ή θα εκκενωθει κανενα παιχνιδι ή μπα? Αλλα και να γινει,δεν φοβομαστε,η τιμωρια θα ειναι στο Κτησμα του ΟΑΚΑ,δλδ αλλαζουμε γηπεδο και δεν υφισταται τιμωρια.Και αν τιμωρηθει η ομαδα με αφαιρεση βαθμων μετανομαζουμε προσωρινα το πρωταθλημα της Α1 σε αλλο ονομα ή το ονομα του Παναθηναικου το αλλαζουμε σε Παναθηναηκος και λεμε οτι δεν τιμωρηθηκα εγω ή σε αυτο το πρωταθλημα αλλα το αλλο ονομα του Παο ή του πρωταθληματος...

Δημοσ.

Τανατζής, Σχινάς πώς και δεν προσκλήθηκαν?

Επίσης τα βαζέλια που είναι τάβλα είστε εσείς? Αποδέχεστε δηλαδή και επίσημα τον όρο βαζέλια?

Δημοσ.

Τανατζής, Σχινάς πώς και δεν προσκλήθηκαν?

Επίσης τα βαζέλια που είναι τάβλα είστε εσείς? Αποδέχεστε δηλαδή και επίσημα τον όρο βαζέλια?

Ε και εσυ κανεις κατι ερωτησεις!

Δεν ξερεις οτι το βραδινο ειναι πολυ πιο νοστιμο απο το πρωινο?

Οταν παντρευεις τον γαμπρο πριν τον γαμο τον συγχαιρεις ή μετα?

Δημοσ.

Φυσικά και όχι.

Εμείς δεν είμασταν τάβλα, είμασταν ορθιοι κρατώντας σκούπες.

Άλλοι δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους και ψάχνανε κουρτίνες να κρυφτούνε.

Και μήνες μετά, άλλοι πονάνε και προσπαθούν να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι με απίθανους συμψηφισμούς από τα παρεπόμενα ενός οικογενειακού γεύματος.

Και φυσικά, κανείς εδώ μέσα δεν βγήκε να πει μπράβο για την κίνηση του Τράκη, όπως έχουν κάνει άλλοι για τις κότες του Κόκκαλη, τους τραμπουκισμούς του ΜΑρινάκη ή τις καρπαζομαγκιές του Τόμιτς.

Και το ότι το είπε ο Τόμιτς, δεν σημαίνει ότι το αποδεχόμαστε, σου είπα εμείς ήμασταν όρθιοι, αλλά μην μου πεις ότι δεν εννοούσε τον ΠΑΟ με αυτό το σύνθημα.

Δημοσ.

Φυσικά και όχι.

Και μήνες μετά, άλλοι πονάνε και προσπαθούν να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι με απίθανους συμψηφισμούς από τα παρεπόμενα ενός οικογενειακού γεύματος.

Οπως προσπαθουσες και εσυ πριν λιγους μηνες να αποδωσεις το b2b Ευρωλιγκας στην ντοπα?Μαλλον ε?

Δημοσ.

Φυσικά και όχι.

Και φυσικά, κανείς εδώ μέσα δεν βγήκε να πει μπράβο για την κίνηση του Τράκη, όπως έχουν κάνει άλλοι για τις κότες του Κόκκαλη, τους τραμπουκισμούς του ΜΑρινάκη ή τις καρπαζομαγκιές του Τόμιτς.

Και το ότι το είπε ο Τόμιτς, δεν σημαίνει ότι το αποδεχόμαστε, σου είπα εμείς ήμασταν όρθιοι, αλλά μην μου πεις ότι δεν εννοούσε τον ΠΑΟ με αυτό το σύνθημα.

το ξερουμε οτι οι διαιτητες κρατουσαν σκουπεσ στο σωληνο πρωταθλημα.κανετε που καντε τις βρωμιες σας τις καμαρωνεται κιολας.ρωτα λιγο την ρεαλ και την τσσκα να σου πουν ποια ομαδα τις διελυσε με 50-50 διαιτησια και ποια ομαδα νικησαν ευκολα αυτες οι 2 απο ελλαδα με 50-50 διαιτησια και υστερα τα ξαναλεμε.οσο εμεις παιρνουμε ευρωλιγκες εσυ μπορεις να πανηγυριζεις τα πετσινα ελληνικα πρωταθληματα και παραλληλα να σκουζεις για τον μπερτομεου που σας κυνηγαει.αφου θελετε σανο φατε το σανο σας

ταβλα ειστε φιλε.η ευρωλιγκα μετραει.εμεις το εχουμε παρει αποφαση οτι το ελληνικο πρωταθλημα θα παραμεινει στημενο και θα δινεται στο διορισμενο.απο την στιγμη που οι αγγελοπουλοι δεν θελουν να παιξουν βρωμικα θα αλωνιζει ο εφευρετης της αλητειας στην ελλαδα ο οποιος εχει στην δουλεψη του και τον επικεφαλη του αντι-ντοπινγκ κοντρολ στην ελλαδα.θα πηγαινεται μετα ευρωπη θα τρωτε φαπες οπως περσι και θα λετε φταιει ο μπερτομεου.αυτοι ειστε και ουτε φετος δεν θα ειστε το φαιναλ φορ αλλα θα παρετε το στημενο πρωταθλημα παλι και θα χαιρεστε

Δημοσ.

Παντως το ποιοι ειναι διδακτορες στον γκεμπελισμο φαινεται ξεκαθαρα. Ο ΠΑΟ ξεφτιλιστηκε περυσι απο τον Ολυμπιακο σε καθε πιθανο αθλημα, η ομαδα εκανε το back to back στις Ευρωλιγκες και ενα κουτσο-πρωταθλημα στο μπασκετ σταθηκε ικανο να στην λεει ο καθε πικραμενος,

Τετοια  "αντιστροφη κλιματος"  απο ενα πρωταθλημα μπασκετ δεν εχω ξαναδει. Εχει πατησει ο ελεφαντας το μυρμηγκι αλλα το μυρμηγκι υπερηφανευεται που του εγδαρε την  σολα

• Like 2
Δημοσ.

Παντως το ποιοι ειναι διδακτορες στον γκεμπελισμο φαινεται ξεκαθαρα. Ο ΠΑΟ ξεφτιλιστηκε περυσι απο τον Ολυμπιακο σε καθε πιθανο αθλημα, η ομαδα εκανε το back to back στις Ευρωλιγκες και ενα κουτσο-πρωταθλημα στο μπασκετ σταθηκε ικανο να στην λεει ο καθε πικραμενος,

Τετοια  "αντιστροφη κλιματος"  απο ενα πρωταθλημα μπασκετ δεν εχω ξαναδει. Εχει πατησει ο ελεφαντας το μυρμηγκι αλλα το μυρμηγκι υπερηφανευεται που του εγδαρε την  σολα

Και να ηταν μονο το περυσινο καλα θα ηταν..

Ας εχουν το μπασκετ να λενε και κατι,με τι θα ασχολουνται? Με τον Αλαφουζο?

Κατσε γιατι κατι ακουγεται για συμμαχιες (Οχι παναθηναικες) για ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και σερβιτορος και δημοσιες σχεσεις (Τουιτ) ο Αλαφουζος..

Καθηστε μην παρει αναποδες ο Μαρινακης και κανει καμια συμμαχια Μαρινακης-Κοκκαλης και Τζιγκερ μαζι και εξαφανιστουν ακομα και απο τον χαρτη των τοπικων...

Δημοσ.

αποδεδειγμενα υπαρχει παραγμα μονο στο μπασκετ.αυτο που λενε οι αλλοι στο ποδοσφαιρο οτι και τον μεσι να φερω θα το χασω λογω παραγκας το καναμε εμεις στο μπασκετ.στο ποδοσφαιρο ειναι υποθετικο ακομα γιατι κανεις δεν ξεπερασε  κατα πολυ το μπατζετ το δικο μας φερνωντας καλυτερους παιχτες.ολοι εχουν χαμηλοτερο μπατζετ απο εμας και χειροτερους παιχτες.

στο μπασκετ ομως εμεις ξεπερασαμε το μπατζετ του παο κατα 10.000.000 φερνωντας το μισο nba και ολη την αφροκρεμα και παλι τα κορακια και το συστημα μας νικησαν.ετσι αποδειξαμε οτι δεν αξιζει να ασχολεισε με το ελληνικο μπασκετ γιατι και με τον μεσι χανεις

Δημοσ.
Εχει πατησει ο ελεφαντας το μυρμηγκι αλλα το μυρμηγκι υπερηφανευεται που του εγδαρε την  σολα

xaxaxaxaxa....αυτη η ατακα ειναι κορυφαία λέμε!!!

Δημοσ.

Πως γίνεται να μετράνε οι ευρωλιγκες, να έχω έξι και συ τρεις, να παραδέχεστε οι ίδιοι ότι είμαι η κορυφαία ομάδα την τελευταία 15ετια και κατα τα αλλα να είμαι εγώ το μυρμηγκι και εσύ ο ελέφαντας , ούτε ο νικολακοπουλος μεθυσμένος δεν μπορεί να το συλλάβει.

Καλή συνέχεια στο παραλήρημα, αν μη τι άλλο είναι ενδεικτικό.

Ειδικά όταν αναφέρεται το μισό ΝΒΑ δείχνει ότι μάλλον δεν κατάλαβαν κάποιοι με ποιες 12αδες και ποιους προπονητές σήκωσαν ευρωλιγκες, μειώνοντας το δικό τους άθλο.

Δημοσ.

Πως γίνεται να μετράνε οι ευρωλιγκες, να έχω έξι και συ τρεις, να παραδέχεστε οι ίδιοι ότι είμαι η κορυφαία ομάδα την τελευταία 15ετια και κατα τα αλλα να είμαι εγώ το μυρμηγκι και εσύ ο ελέφαντας , ούτε ο νικολακοπουλος μεθυσμένος δεν μπορεί να το συλλάβει.

Ρε φιλε ξεχασες πως πηρες την μια Ευρωλιγκα? Ξεχασες πως εχεις παρει και αλλα τοσα πρωταθληματα? Τα non call τα ξεχασες? Τις ατιμωρησιες τις ξεχασες? Και ο αλλος αν καταλαβες και ξερεις να διαβαζεις μιλαει για το πρωταθλημα,στους μεταξυ μας τελικους και οχι για Ευρωλιγκες..Εκει παει η ατακα!

Υ.Γ Μην καθεσαι και μου μιλας για τιτλους/καλυτερη ομαδα..

Γιατι οταν σου λεω 40 εγω 37 ΟΛΟΙ ΣΑΣ γυριζετε και μου λετε το τροπαριο " ας ειναι καλα η ΚΕΔ,τα κορακια η ΕΠΟ στα στημενα και και και"

Εχουμε 15 αθληματα και οι δυο ομαδες.Μονο στο μπασκετ με περνας,σε ολα τα αλλα εισαι στην φαπα..

Και κατι τελευταιο,δεν αμφισβητησα ΟΛΑ ΣΟΥ τα Ευρωπαικα,και πρεπει να ειμαστε περηφανοι που οι 9 Ευρωλιγκες εχουν παει σε Ελληνικα χερια..Αλλος αφησε αιχμες οτι ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ Ευρωλιγκες τις πηρα με ντοπα...Και μαντεψε,δεν ειναι ο Αλαφουζος ουτε ο Νικολακοπουλος

Δημοσ.

To αν εισαι κορυφαία ομάδα ή όχι, δεν έχει να κάνει με το τι κάνεις στο εθνικο πρωτάθλημα.

Στην Ελλάδα για 10 χρόνια ήσουν μόνος σου. Εδω και 4-5 χρόνια σε κοντράρει σε εισαγωγικά κάποιος...

Και γενικά το πόσες επιτυχίες έχει πλέον ο καθένας δεν έχει καμία σημασία.

Εδω στο ποδόσφαιρο για 15 χρόνια ο Ολυμπιακός έχει φέρει παιχταράδες, έχει φτιάξει καλές ομάδες που έχουν πάει καλά ΚΑΙ στην Ευρωπη (βάση των δυνατοτητων πάντα των Ελληνικων ομάδων διοτι το μπάσκετ με το ποδόσφαιρο δεν έχουν καμια σχέση), αλλά είμαι σιγουρος οτι και εσυ δε θα παραδεχτεις πάνω απο 1-2 πρωταθληματα ως δίκαια....

Οπως αντιλαμβάνεσαι, οσο συνεχιζετε αυτη η αρρωστημένη νοοτροπία, τόσο θα υπάρχει γενικά κοντρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...