saks80 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Πως γίνεται να μετράνε οι ευρωλιγκες, να έχω έξι και συ τρεις, να παραδέχεστε οι ίδιοι ότι είμαι η κορυφαία ομάδα την τελευταία 15ετια και κατα τα αλλα να είμαι εγώ το μυρμηγκι και εσύ ο ελέφαντας , ούτε ο νικολακοπουλος μεθυσμένος δεν μπορεί να το συλλάβει. Καλή συνέχεια στο παραλήρημα, αν μη τι άλλο είναι ενδεικτικό. Ειδικά όταν αναφέρεται το μισό ΝΒΑ δείχνει ότι μάλλον δεν κατάλαβαν κάποιοι με ποιες 12αδες και ποιους προπονητές σήκωσαν ευρωλιγκες, μειώνοντας το δικό τους άθλο. πως γινεται να εχω καλυτερη ομαδα να παιρνω 2 σερι ευρωλιγκες και να με σφαζουν μετα στην ελλαδα λες και ειμαι το ρεθυμνο?πως γινεται να πηγαινω τελικο ευρωλιγκας με τσιλντρες,κλειζα κτλ κτλ να ερχομαι ελλαδα μετα να σου κανω πλακα μεσα στο οακα και ξαφνικα να αρχιζει η μεγαλυτερη σφαγη ολων των εποχων και να γυριζει παιχνιδι 16 ποντων απο τους διαιτητες?ξυπνα.μεγαλυτερη παραγκα απο αυτη του μπασκετ δεν υπαρχει. και λογικο να ελεγχεις εσυ ολο το συστημα στο μπασκετ.7-8 χρονια μονο οι κοντοι εβαζαν λεφτα και ειχαν μεγαλα μπατζετ οποτε μονο αυτοι ταιζαν μμε και συντηρουσαν το ελληνικο μπασκετ στην ευρωπη.λογικο λοιπον να ειναι ολοι στην δουλεψη τους γιατι αν δεν ηταν αυτοι θα εμεναν παρα πολλοι ανεργοι στο χωρο του μπασκετ.απο την στιγμη που οι αγγελοπουλοι δεν θελουν να παιξουν στο παρασκηνιο και να ταισουν κοσμο εγω απλα δεν ασχολουμε με ελληνικο πρωταθλημα γιατι ξερω την καταληξη
gamanos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Οποίος πει για 1 2 καθαρά είναι αποδεδειγμένα ουγκ. ΑΛΛΑ Τις εποχές της παντοδυναμίας του Κόκκαλη , όταν ο γεωργατος τα παραδεχοταν, ξεφυγες. πολύ χωρίς να το αξιζεις. Στο μπάσκετ που σαρωναμε εντός και εκτός , για κάθε δυο νταμπλ είχαμε και μια Ευρωλίγκα , με κατα τεκμήριο τους καλύτερους προπονητές, έναν η δυο απο τους πεντε καλύτερους παίχτες και ένα σταθερό και δυνατό ρόστερ. Στο ποδόσφαιρο, όταν κοντραραμε αγιαξ, μπαρτσα, δις τροπαιουχο πορτο, γερμανικές, γιουβε, Ίντερ και γενικα ολεσ τισ ιστορικεσ για τον παο στιγμές, προσπαθουσες να καταφέρεις το πρώτο σου διπλό, αλλα τα μυρια μυρια. Εκεί λοιπόν, με κάποια μυρια που δεν αξιζες, με μια παράγκα θείου κοκκαλιαρη που δύσκολα θα την αρνηθεί κανείς γιγαντωθηκες οικονομικά , με αποτέλεσμα την πορεία που έρχεται στο σήμερα. Saks, μάλλον δεν ξέρεις ποιος πήρε πρωτάθλημα στο μπάσκετ περισυ και πόσο αδειος και χωρίς προπονητή κατεβηκες να παίξεις φέτος, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο με εκπλήξεις που ετοιμαζοτανε ξεκούραστα δυο μήνες για αυτήν και μόνο τη σειρά.
Cossutius. Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 gamanos στο ποδοσφαιρο ο Παναθηναικος έπαιζε μια ζωη με το γνωστο αμυντικο συστημα. Ελάχιστες φορές ειδαμε θέαμα. Το γνωστο τσουκου τσουκου, αντιποδοσφαιρο για το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακος έχει φάει και 7άρα πηγαίνοντας να πάρει νικη. Πάντα έπαιζε επιθετικά. Με επιθετικη νοοτροπία έχει χάσει 4-2 στο Μπερναμπέο τρέχοντας να ισοφαρισει μέχρι τη τελευταία στιγμη, με την ιδια νοοτροπία έχει φάει 4 απ τη Βαλένθια, ακριβως με την ιδια έφαγε 4 με τη Παρι τωρα... Τι κέρδισε ο ΠΑΟ με τις "Ευρωπαικές επιτυχίες" τόσα χρόνια? Οκ νικησε κάποιες φορές τα μεγαθηρια και έμεινε στην δικη του ιστορία οτι το μυρμήγκι πάτησε τον γιγαντα μια φορά στη ζωή του. Oλοι θυμουντε το κατορθωμα στον Αγιαξ το 96, κανεις ομως δε θυμάται τι εκανε ο Αγιαξ στη Ρεβανς οταν κατάλαβε οτι παίζετε με αντεπιθέσεις. Όλα έχουν το τιμημά τους. Και το τιμημα για τον ΠΑΟ ηταν οτι ήθελε να κάνει τον Ευρωπαίο με αμυντικο ποδόσφαιρο. Στην Ελλάδα αυτά δεν έπιαναν όταν ειχες Ολυμπιακο να τρωει φάπες στην Ευρωπη έχοντας τόσο καλή επιθετικη γραμμή πάντα. Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟ έχει ξεχάσει τι θα πει Ευρωπαική ιστορία, χάνει απο τον καθένα πλέον...έχουμε να θυμόμαστε ένα διπλό στη Ρωμη, την εποχή που επιτέλους ειχε επενδύσει και έφερε παιχταράδες οπως ο Σισέ και ο Σιλβα... Γνωμη μου? Επενδυστε και αφηστε τους Μαρινακιδες. Αυτά τα Αλαφουζικα και οι συναντησεις με τιγρηδες και Σαβιδιδες δε θα καταφέρουν τιποτε αν δε ριξει η κάθε ομάδα καμια 20άρα για μεταγραφές ή αν δεν αρχισει να πουλάει ακριβά... 2
saks80 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Οποίος πει για 1 2 καθαρά είναι αποδεδειγμένα ουγκ. ΑΛΛΑ Τις εποχές της παντοδυναμίας του Κόκκαλη , όταν ο γεωργατος τα παραδεχοταν, ξεφυγες. πολύ χωρίς να το αξιζεις. Στο μπάσκετ που σαρωναμε εντός και εκτός , για κάθε δυο νταμπλ είχαμε και μια Ευρωλίγκα , με κατα τεκμήριο τους καλύτερους προπονητές, έναν η δυο απο τους πεντε καλύτερους παίχτες και ένα σταθερό και δυνατό ρόστερ. Στο ποδόσφαιρο, όταν κοντραραμε αγιαξ, μπαρτσα, δις τροπαιουχο πορτο, γερμανικές, γιουβε, Ίντερ και γενικα ολεσ τισ ιστορικεσ για τον παο στιγμές, προσπαθουσες να καταφέρεις το πρώτο σου διπλό, αλλα τα μυρια μυρια. Εκεί λοιπόν, με κάποια μυρια που δεν αξιζες, με μια παράγκα θείου κοκκαλιαρη που δύσκολα θα την αρνηθεί κανείς γιγαντωθηκες οικονομικά , με αποτέλεσμα την πορεία που έρχεται στο σήμερα. Saks, μάλλον δεν ξέρεις ποιος πήρε πρωτάθλημα στο μπάσκετ περισυ και πόσο αδειος και χωρίς προπονητή κατεβηκες να παίξεις φέτος, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο με εκπλήξεις που ετοιμαζοτανε ξεκούραστα δυο μήνες για αυτήν και μόνο τη σειρά. μαλλον δεν ξερεις οτι στο μπασκετ εχεις παραγκα.καλυτερα μαλλον το ξερεις αλλα δεν θες να το παραδεχτεις.εχει κανει απιστευτα οργια.πραγματικα γελαει ο κοσμος μαυτα που λες.εσφαξαν περσι τον δις πρωταθλητη ευρωπης για να παρεις και εσυ μια κουπα στο μοναδικο αθλημα που μπορουσες να διεκδηκησεις κουπα.πολο-βολευ-ποδοσφαιρο στο μηδεν.ε λοιπον ο τρακης τα κανονισε καλα για να παρεις και εσυ μια κουπα.σε γλεντησαν περσι καλα τσσκα και ρεαλ με 50-50 και εγω αυτες τις 2 ομαδες τις ξεφτυλισα.αν ειχες την διαιτησια που εχεις στην ελλαδα θατις νικουσες και εσυ.αυτη ειναι η διαφορα μας.εγω μπορω με 50-50 εσυ μονο με 90-10 υπερ σου.τα μονα δικαια πρωταθληματα που πηρες ηταν οταν ειχε παρατησει ο κοκκαλης το μπασκετ και το μπατζετ μου ηταν το 1/5 απο το δικο σου. κανεις δεν αρνειτε την παραγκα σας στο μπασκετ.ειναι πολυ δυνατη και μπραβο σας.μεχρι και ο επικεφαλης του αντι-ντοπινγκ κοντρολ υπαλληλος σας ειναι.απο παντου το εχετε κλειδωμενο.πανε παλι με τον μποχου φετος ευρωλιγκα να γελασει ο καθε πικραμενος και μετα ριξτα στον μπερτομεου.
margaritagr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Ακομα περιμενουμε την αποφαση της Εφιπ απο τοτε http://www.redplanet.gr/basket/a1_basket/oi-dikaiologies-toy-efeyreth-kai-h-fygh-toy.2257384.html !! Μαλλον για "παραγραφη" το βλεπω και αυτο.
~mxls~ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 ...Και φυσικά, κανείς εδώ μέσα δεν βγήκε να πει μπράβο για την κίνηση του Τράκη, ... Ζητάς να πει κάποιος μπράβο σ'αυτην τη διπρόσωπη οχια;
margaritagr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Σπανουλης με γαστρεντεριτιδα και πυρετο, Μπεγκιτς εκτος με προβλημα στη μεση, και οι δυο αμφιβολοι για τη δευτερα. Βαλε και τον Λο που ειναι εξω... Καλα παμε! Τετοιο βουντου πια σ αυτη την ομαδα, δεν υπαρχει λεμε 1
LRoi Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Από την ντόπα είναι, δεν την δέχτηκε ο οργανισμός τους. 2
margaritagr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 http://www.sport-fm.gr/article/epeisodia-opadwn-stin-patra/726845 Μα αυτοι ειναι ανωτερου επιπεδου :/
margaritagr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Ο Ολυμπιακός στην κλήρωση διαιτητών αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει τιμωρηθεί από την ΕΦΙΠ με 6 μήνες στέρηση φιλάθλου ιδιότητας και εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους. Ο ρόλος του διαιτητή Αναστόπουλου στον ανασταλτικό χαρακτήρα της ποινής και ο διάλογος Συμεωνίδη - Σταυρόπουλου http://www.redplanet.gr/basket/proedros-ypo-anastolh.2451113.html http://www.zougla.gr/greece/article/diavivastike-i-dikografia-tou-proin-if-a8litismou-g-nikitiadi Σωπα οπου να ναι θα σημανουν οι καμπανες!!
margaritagr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Ενα ωραιο αρθρο κατα τη γνωμη μου, μιας και το κλιμα οντως παιζει ρολο στο να θελει να ερθει καποιος αλλα και στις εντυπωσεις που εχει οταν φυγει. Στην πρόσφατη συνάντηση γνωριμίας που είχαμε με τον αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού, Πιέρ Ισά, έγινε αρκετή κουβέντα σχετικά με το ευρωπαϊκό προφίλ που έχει χτίσει ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια. Όλοι οι παίκτες που έρχονται, ιδιαίτερα από το εξωτερικό, αλλά και αυτοί που αποχωρούν για τον άλφα, ή βήτα λόγο έχουν μόνο θετικές εντυπώσεις και μία καλή κουβέντα να πουν για τον μεγαλύτερο αθλητικό οργανισμό της χώρας. http://www.redplanet.gr/Editorial/panagiotis_garaganis/poythena-opws-edw.2451684.html Υγ:οκ εχει λιγη υπερβολη σε καποια σημεια αλλα κατα τ αλλα λεει πολυ σωστα πραγματα
LRoi Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μη βάζεις τέτοια, βάλε κανένα βίντεο από τον τελικό της ΣωληνΑ1, σιγά. Σαμπώς τι έκανε ο Ολυμπιακός, μήπως κάτι που ΔΕΝ έχει ξανακάνει καμία ελληνική ομάδα και ελάχιστες στην Ευρώπη? Βάλε κανένα βίντεο λοιπόν από καμιά τάπα του Λάσμε να χαρούν οι πουθενάδες. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2013 από LRoi 2
margaritagr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Ρε χαρισμα τους και το φετεινο! Μπορουμε να κανουμε το θριπιτ και να παιζουμε με το εφηβικο στην α1; 1
Phoenix7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Ρίχνουμε από μια ψήφο στον Μήτρογλου... να βγει πρώτος για το γκολ απέναντι στην Βέροια http://bit.ly/1gzkec4
Προτεινόμενες αναρτήσεις