LRoi Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Εμετική ποιότητα εικόνας, εμετική περιγραφή. Σα να παίζει ο βάζελος με τούρκικη ομάδα...
Chris_85 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Καθολου βηματα το καλο παιδι του ελληνικου μπασκετ
LRoi Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Όχι ρε, κίνηση Jordan. Απλά το σταθερό έχει καταργηθεί για τον καλύτερο του Νίκου Γκάλη
Andy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μπασκεταρα βλεπουμε!! Sent from my iPhone using Insomnia
Atallos1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Nταξει μιλαμε δεν βλεπεται Ο Σπανουλης δεν μπορει ουτε βολες να βαλει...
margaritagr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Ο Σπανουλης ειναι εντελως ανεροιμος. Πρωτα διαστρεμμα, μετα μεχρι πριν δυο μερες ιωση, αντε να παιξεις μετα. Οπως ανεροιμος και ο Μπεγκιτς με ουτε μια ολοκληρη προπονηση. Γενικα το ματς δε προσφερεται για θεαμα κι ηταν αναμενομενο. Υγ:Πετγουει παλικαρι μου συγκεντρωσου και θα μας δωσεις μεγαλες στιγμες
HERTHAN Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μπασκεταρα βλεπουμε!! <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Διαφημιση του μπασκετ οχι μ@λ@κιες.
Andy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Με εκανε και χεστηκα πανω μου ο μιλαν... Sent from my iPhone using Insomnia
margaritagr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 10π γι αρχη καλα ειναι!! Ενταξει το ματς δε πολυθελει κριτικη, δε χωραει δηλαδη. Ευχαριστη εκπληξη ο Λοτζεσκι, επιτελους επιστροφη Μαντζαρη(φτου σου παλικαρι μου σιδερενιος!!!) και ρακετα. Μεγαλο κριμα να μη ζησουμε το μαυροκεφαλιδης-χαινς να γελαμε ενα χρονο. Υγ:ειναι που ο Ουκιτς θα μενε εκτος 2 μηνες.
LRoi Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Το πάλεψαν τα κοράκια στο τέλος, αλλά ήταν τόσο πεθαμένος αυτός ο βάζελος που ούτε ο Τόμυ δεν θα μπορούσε να τον αναστήσει. Σπανούλης, Μπέγκιτς χάλια μαύρα Λοτζέσκι παιχτάρα, Σλούκι, Μάντζαρης άψογοι, Πέτγουει κακός με εκλάμψεις και στο δεύτερο πήρε μπρος ο Πριντεζάκος. Οι ψηλοί μας θέλουν δουλειά. PS Ήταν που δεν θα έπαιζε ο Ούκιτς και είχαμε οδυρμούς από δίπλα μισό μήνα τώρα. Λες και τώρα θα τον μάθουμε τον Τράκη και τα media του. 2
nash-gf Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέτριο παιχνίδι, ήμασταν καλύτεροι όμως και κερδίσαμε. Ωραίος ο Λοτζέσκι, Σλούκας, Μάντζαρης σταθεροί. Ο Πανοςκιάμος δεν μου άρεσε, ο Σπανούλης πολύ κακός. Κατά τ' άλλα είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά μια νίκη απέναντι στον ΠΑΟ είναι πάντα σημαντική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις