margaritagr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Ενταξει σκεψου οτι αλλαξαμε 100% τη φροντλαιν με παιχτες μαλιστα που δεν εχουν παιξει σε υψηλο επιπεδο(τους μαυρους λεω). Ο Μπεγκιτς δεν εχει κανει ουτε μια προπονηση ολοκληρη, με προβλημα στη μεση ειναι απο τη βραζιλια και μετα. Να δουμε φετος που χουμε ρακετα, και αθλητικους ψηλους τι θα κανουν ο Λασμε κι ο Γκιστ. Εχει ενδιαφερον η μαχη.
daPro Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Χάλια μαύρα κ οι 2 ομάδες που υποτίθεται ότι ειναι γίγαντες του ευρωπαϊκού μπάσκετ....αλλά έχουν πλάκα οι δικαιολογίες των δίπλα ότι κ καλά είναι νωρίς κ είναι ανετοιμοι... 1
ribo7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μαγική εικόνα και από τις δύο ομάδες. Αλλιώς θα παρουσιαστούν στα επόμενα ματς. Πάντως για μένα δε μπορεί να νιώθει και πολύ χαμένος ο Παναθηναϊκός γιατί είναι στο +1 και κυρίως μπορεί να δουλέψει σε πράγματα που δε περίμενε π.χ. πως να αντιμετωπίσει Λοτζέσκι. Ελπίζω αντίστοιχη δουλειά να κάνει και ο Μπαρτζώκας και να μην επαναπαυτεί στη νίκη. Μαργαρίτα, μπορεί να γελάγαμε με τον Χάινς-Μαυροκεφαλίδη, απλά ο Λουκάς τα ποντάκια του τα βάζει από μέση απόσταση και κάποια μικρή ζημιά μπορεί να σου την κάνει. Πάντως, θέλω να πιστεύω ότι μπορούμε να κοντράρουμε τον ΠΑΟ στην φροντλαιν με τους Αμερικανούς (Μπέγκιτς δεν ελπίζω πολλά να είμαι ειλικρινής, μακάρι να διαψευστώ) Αγραβάνης, Παπαπέτρου είχαν κάποιο πρόβλημα ή απλά επιλογή?
margaritagr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Αν ετρωγε 10π στην αμυνα, ας εβαζε και 4. Αλλωστε ο Χαινς ειναι γρηγορος παιχτης που ανετα τον ακολουθει ψηλα
ribo7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δε νομίζω να έριχνε Μαυροκεφαλίδη πάνω στον Χάινς στην άμυνα, αλλά anyway, υποθετική συζήτηση. Ή μάλλον ας ελπίσουμε σε πιθανά ματσάκια ΤΣΣΚΑ - ΠΑΟ να το δούμε btw o Πετγουεϊ μου φάνηκε ότι νόμιζε ότι έπαιζε σε All star game, ασόβαρος. Επίσης άκουσα ότι είναι πολύ αδύνατος και πρέπει να πάρει κιλά να δυναμώσει.
margaritagr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Πως το χε πει οτρακης οτι θα κερδισουν ευκολα;; Το βλεπες, το παιξες;;; 3
capten- Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Ανέτοιμες και οι δυο ομάδες. Τραγικό θα ήταν το ματς.Δεν το παρακολούθησα αλλά υποψιάζομαι θα υποφέρανε όσοι το είδαν. Αντε την άλλη εβδομάδα έχουμε ματσάρα με Μπενφίκα.Ας ελπίσουμε να τους κλείσουμε το σπίτι.Αν και εγώ για φέτος δεν έχω απαιτήσεις αλλά όλα γίνονται.
vlachaquito Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Κακο παιχνιδι, πολυ καλος λοτζεσκι. Οσο για τον ουκιτς, το προβλημα που εχει θελει χρονο, αλλα παιζει και με ενεσεις. Οτι εγινε με την εθνικη και το τραβηξαν ετσι ενα μηνα. Οι ψηλοι θελουν δουλεια, αλλα γενικα φετος ο μπαρτζωκας μετα την περυσινη σφαλιαρα κατω απο το καλαθι επαιξε στην ποσοτητα. Μπαινουν βγαινουν δεν καταλαβαινεις διαφορα, και φαινονται ολοι παικτες καλου επιπεδου.
LRoi Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Φυσιολογικό αποτέλεσμα πάντως. Ο b2b πρωταθλητής Ευρώπης και κάτοχος του διηπειρωτικού απλά κέρδισε έναν πρωταθλητή μιας χώρας. Σα να παίζαμε με την Οστάνδη κοινώς. Και ένα ωραίο που διάβασα: -Ρε φίλε, ο Τράκης το έμαθε ότι έχασαν; -Ναι, λογικά πρέπει να το πήρε γραμμή.
margaritagr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 <p>Κακο παιχνιδι, πολυ καλος λοτζεσκι. Οσο για τον ουκιτς, το προβλημα που εχει θελει χρονο, αλλα παιζει και με ενεσεις. Οτι εγινε με την εθνικη και το τραβηξαν ετσι ενα μηνα.</p> <p> </p> <p>Οι ψηλοι θελουν δουλεια, αλλα γενικα φετος ο μπαρτζωκας μετα την περυσινη σφαλιαρα κατω απο το καλαθι επαιξε στην ποσοτητα. Μπαινουν βγαινουν δεν καταλαβαινεις διαφορα, και φαινονται ολοι παικτες καλου επιπεδου.</p> Μ@λακιες χρονο θελει ακομα κι ο ιδιος δηλωσε οτι δεν πονα καθολου πια. Αλλα ενω τον ξερουμε τον τρακη τι ειναι, μ αρεσει που χαψαμε τα περι 2μηνης απουσιας κλπ. Μεχρι και οτι πανε γι αντικαταστατη διερρευσε.
LRoi Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Λάσμε 2, Μπατίστ 2, Μπράμος 3, Γκιστ 0 No dope, no hope 1
SlimData Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 O σπανουλης ποσους εβαλε ειπαμε...; Sent from my iPhone using Insomnia
LRoi Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 O σπανουλης ποσους εβαλε ειπαμε...; Sent from my iPhone using Insomnia Που προέρχεται από διπλό τραυματισμό και καλοκαίρι με προπονήσεις σε εθνική και επίσημους αγώνες σε διηπειρωτικό και εθνική? Και όλος ο παναθηναϊκός προσαρμοσμένος κλασικά πάνω του? Οι άλλοι τι υποχρεώσεις είχαν όλο το καλοκαίρι και δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους? Η απάτη ο Λάσμε που τον ήθελε και καλά η ΤΣΣΚΑ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις