Dropsreef Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Ο Κώστας Πρέκας σπάει τη σιωπή του και μιλάει για το ντέρμπι Άννα μου άκουσε να δεις τι έπαθα και πάλιΞύπνησα μ' ένα πρήξιμο στο κάτω το κεφάλιΑπ'το πρωί το ένιωθα, μου είχε γίνει ΤΟΣΟΚαι έλεγα πρέπει πια να βρω κάποια για να ξεδώσωΚαι τότε στο τηλέφωνο με παίρνει μια βαζέλαΚαι λέει είμαι μόνη μου, απόψε σπίτι έλαΤοτ' άναψα και φούντωσα σαν να 'μουν σε καμίνιΚαι πρήστηκε τόσο πολύ που μπλε μου είχε γίνειΓια να μη φαίνεται πολύ έβαλα μπλε φανέλακαι έφυγα για επίσκεψη στην πρόθυμη βαζέλαΜιάμιση ώρα μού 'κανε κολπάκια και τσαλίμιακι ένιωθα μες στο σώβρακο σαν να'χα τρία αγρίμιαΞάφνου μου λέει Κώστα μου, θέλω να δω το ΛούτσοΕγώ όμως παράκουσα, νόμιζα είπε….….….….….….….Μήτρογλου.Ανοίγει τηλεόραση. Ήταν στο ογδόντα δύογονατισμένος ήμουνα. Έγλυφα το………….….….….κουταλάκι του καφέ.Εκεί πάνω στο γλείψιμο παίρνει τη μπάλα ο ΘρύλοςΟ Κίτσος μου ανέβηκε ωσάν να ήταν γρύλοςΟ Κώστας δίνει στο Φουστέρ και ο Φουστέρ στον ΚώσταΚαι λέω ήρθε η ώρα σου, φόρα πάρε και χώσταΟ Κώστας μπαίνει αριστερά κάνει το πλασεδάκιΚαι η βαζέλα έσκυψε να δώσει κο….….….….….…… κακόλα.Όταν η μπάλα τίναξε του βάζελου το τέρμαΈνιωσα μες στα σκέλια μου να εκρήγνυται το σπέρμαΑπ' τα καπούλια έπιασα τη νεαρή βαζέλατην κάρφωσα και άρχισα να τραγουδώ με τρέλαΜΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧείσαι μέσα στο μυαλό θρύλε μου και θεέ μουβαζέλα ρίξε σκούπισμα, κάνε και τον καφέ μου 5
zeniath Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστώ τον Θεό, που ο παππούς και στην συνέχεια ο πατέρας μου ήταν Ολυμπιακοί (και Πειραιώτες) . Αυτές τις γελοιότητες που βλέπω να γράφουν οι βάζελοι 1-2 ώρες μετά το ματς εν έτη 2013 και μιλάνε για ματς που συνέβησαν πριν κάμποσα χρόνια μπας και κρύψουν (?) την κατάντια τους δεν τις εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Πλέον έχω αρχίσει να λυπάμαι για τους βάζελους και το λέω σοβαρά. Αλλά από την άλλη.... Είναι ωραία στο εξοχικό ρε σεις 2
nasos o psaras Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 εγω μια φορα το πιου πιου του μητρογλου ακομα το βλεπω στο gif του phoenix
daPro Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Πάει η ΑΕΚ πάει ο βαζελος στο τέλος Θα λέμε ντέρμπι με ΠΑΟΚ...ωραίο σύστημα έχει ο βαζελος...μόλις κλέψει ο αμυντικός κατευθείαν πάσα στα τυφλά στον Φιγκεροα κ ότι γίνει. Κάποιος να πει στον Βαλβερδε ότι ο Κωστάκης έχει 17 γκολ μέχρι τώρα...
~mxls~ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Και τώρα το ματς της χρονιας με Μπενφίκα. Χρωστανε ένα καλό ματς Βάις τελευταίο διάστημα και Σαβιόλα από ξεκίνημα σεζόν.
optimus_crime Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Και κλαίει ο Αλαφούζος στο twitter Και τώρα το ματς της χρονιας με Μπενφίκα. Χρωστανε ένα καλό ματς Βάις τελευταίο διάστημα και Σαβιόλα από ξεκίνημα σεζόν. Χθες φαινοταν οτι δεν εβαζαν τα ποδια τους στην φωτια, προσεχαν οι παιχτες μας, δεν επαιξαν με το 100%, χωρις να θελω να θίξω την προσπαθεια του Παο, που η αληθεια ειναι οτι ηταν καλυτερος απο τον Ολυμπιακο. Οσο για το παιχνιδι την Τριτη, μην φοβαστε... Και το βραδυ, το βραδακι 1
margaritagr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Περυσι πανηγυριζανε για το χ. Φετος νιωθουν ικανοποιημενοι με το διπλο! Γιατι? γιατι εφαγαν μονο ενα! Απιστευτο το ποσο πολυ μικραινουν οι ιδιοι την ομαδα τους. Καλα το αλλο το επικο που διαβασα σε πρασινο φορουμ, ειναι οτι ο μητρογλου δεν επρεπε να πανηγυρισει ετσι λογω του φονικου.. Εχουνε καει κυτταρα λεμε!!!!!
optimus_crime Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Το κορεό που έκαναν το είδε κανένας; Πραγματικά γελοίο...Πιστεύω να τους δώσουμε κανά μάθημα την Τρίτη ; Άσε που στο 90' αντιστραφήκαν οι ρόλοι... 1
konstantinos77 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Περυσι πανηγυριζανε για το χ. Φετος νιωθουν ικανοποιημενοι με το διπλο! Γιατι? γιατι εφαγαν μονο ενα! Απιστευτο το ποσο πολυ μικραινουν οι ιδιοι την ομαδα τους. Καλα το αλλο το επικο που διαβασα σε πρασινο φορουμ, ειναι οτι ο μητρογλου δεν επρεπε να πανηγυρισει ετσι λογω του φονικου.. Εχουνε καει κυτταρα λεμε!!!!! Καλα τωρα το ξαναγυρισανε στα γνωστα πρωταθλημα της πλακας,παραγκα ,δεν ασχολουμαστε με ποδοσφαιρο ,μπλα μπλα ...Μια ετσι μια αλλιως ..Περυσι ημασταν "ολο λογια" για καποιους επειδη καταφεραν και πηραν μια ισοπαλια στο Καραισκακη και ειδαν χαρα μετα απο 16 χρονια .Οταν βγηκαν εκτος Ευρωπης σταματησαν να ασχολουνται παλι ,και φετος το ξαναγυρισαν στο ποδοσφαιρο μετα το ματς με την Παρι . Μετα το ματς με την Αντερλεχτ ομως σταματησαν ξανα να ασχολουνται και τωρα με τον πονο που τους εδωσε για πολλοστη φορα ο Μητρογλου μπροστα στην 13 στο 90' το ριξανε παλι στην παλαβη και στα σκληρα . Ελπιζω τουλαχιστον να βγαλανε τις σκουπες και να καθαρισανε την Λεωφορο μετα... Επισης ακομα περιμενω μια απαντηση στο ερωτημα αν αυτοι που γεμισαν την Λεωφορο ειναι βαζελοι που ασχολουνται με ποδοσφαιρο ή πικραμενοι μπασκετικοι που περναγαν να παρουν ματι απο το παλιο τους αθλημα ή αναρχικοι ή ηδονοβλεψιες... .
Dropsreef Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Να "απολογούμαστε" στο βαζελοτόπικ γιατί κερδίσαμε με 0-1 και όχι με 0-3. Ήμαρτον Παναγία μου.Έτσι γιατί είμαστε σαδιστές και αποφασίσαμε να δώσουμε πόνο στο 90'. 1
margaritagr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Ο μεγαλος Γρηγορης Γεωργατος επεστρεψε στον θρυλο ως γενικος αρχηγος των ακαδημιων.<br><br> Ας θυμηθουμε κ μια χαρακτηριστικη του στιγμη <br><br><br><br> <br><br><br><br> [ATTACH]398486[/ATTACH]
Προτεινόμενες αναρτήσεις