Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν είναι η Μάντσεστερ, όχι βατή, αλλά η καλύτερη δυνατή κλήρωση που από από κάτω της είναι η Σουόνσι ξέρω γω κάπου εκεί στα αζήτητα της Πρέμιερ, τότε ποιά είναι;

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Αν δεν είναι η Μάντσεστερ, όχι βατή, αλλά η καλύτερη δυνατή κλήρωση που από από κάτω της είναι η Σουόνσι ξέρω γω κάπου εκεί στα αζήτητα της Πρέμιερ, τότε ποιά είναι;

Η Μαντσεστερ φιλε ειναι βατη για την Ντορμουντ ,την Ρεαλ ,την Μπαρτσα ,την Αρσεναλ ,την Τσελσι ,την Λιβερπουλ κτλ οχι για τον Ολυμπιακο .Εμεις εδω βεβαια μπορει να λεμε οτι θελουμε εκ του ασφαλους ,αν ομως τον Φεβρουαριο ο Ολυμπιακος παει με την νοοτροπια οτι ειναι ανωτερος της Μαντσεστερ την πατησε .Αν τωρα γυρισει το φεγγαρι και κοιμηθει λιγο ο Θεος ισως λεω ισως κανει την υπερβαση του αιωνα ..Αυτα ...

• Like 1
Δημοσ.

Η Μαντσεστερ φιλε ειναι βατη για την Ντορμουντ ,την Ρεαλ ,την Μπαρτσα ,την Αρσεναλ ,την Τσελσι ,την Λιβερπουλ κτλ οχι για τον Ολυμπιακο .Εμεις εδω βεβαια μπορει να λεμε οτι θελουμε εκ του ασφαλους ,αν ομως τον Φεβρουαριο ο Ολυμπιακος παει με την νοοτροπια οτι ειναι ανωτερος της Μαντσεστερ την πατησε .Αν τωρα γυρισει το φεγγαρι και κοιμηθει λιγο ο Θεος ισως λεω ισως κανει την υπερβαση του αιωνα ..Αυτα ...

Τώρα μπήκες στον κόπο να μου εξηγήσεις τι σημαίνει "βατός-η"; Εξήγησέ τα σε εκείνους που τη χαρακτήρισαν έτσι.

Δημοσ.

Βατη κληρωση. Απο τις καλυτερες που μπορουσε να βγει για τον γαυρο

Βατη κληρωση η Μαντσεστερ Γιουναιτεντ για τον Ολυμπιακο. :blink: :wacko:

Το ακουσα και αυτο. Οσο ζω θα ακουω..... :eek:

Δημοσ.

Καλά, εσύ έλεγες και για τη ρεάλ στο μπάσκετ ότι είναι η πιο γρήγορη ομάδα στον πλανήτη, δώσε ελπίδες άρχοντα.

Κουτσα η Μαντσεστερ ? Μαλιστα ,οτι πεις αρχηγε ..

Ναι αδερφέ, αν παρακολουθήσεις την Μάντσεστερ αυτή την περίοδο, θα καταλάβεις. Δεν είπε κανείς ότι γίναμε ίσα κι όμοια, αλλά για δες και πες μας ποια θα προτιμούσες στη θέση της Μάντσεστερ?

Δημοσ.

Βατη κληρωση η Μαντσεστερ Γιουναιτεντ για τον Ολυμπιακο. :blink: :wacko:

Το ακουσα και αυτο. Οσο ζω θα ακουω..... :eek:

Απο τις υπολοιπες εκτος Σαλκε ναι ειναι η πιο βατη για να περασει. Δηλαδη εσυ τι ηθελες καμια Ατλετικο ας πουμε?

Δημοσ.

Σαλκε και ντορτμουντ θα ηταν πιο ευκολες. Κατα τ αλλα βατη δε λες τη γιουναιτεντ για κανενα λογο. Το οτι δεν ειναι σε τοπ φορμα δε σημαινει οτι δε μπορει να ριξει 3-4 σε ελληνικη ομαδα. Μπορει και μαλιστα ευκολα.

Οποτε παμε να κανουμε το παιχνιδι μας, με προσοχη στην αμυνα κι αν γινει κανα θαυμα καλοδεχουμενο

• Like 1
Δημοσ.

Απο τις υπολοιπες εκτος Σαλκε ναι ειναι η πιο βατη για να περασει. Δηλαδη εσυ τι ηθελες καμια Ατλετικο ας πουμε?

Αλλο ΠΙΟ βατη αλλο βατη. Εκτός αν εννοουσε οτι ειναι η πιο βατη κληρωση σε σχεση με τις αλλες πιθανοτητες που υπηρχαν.

Εκτός των αλλων θεωρω την Μαντσεστερ πολυ πιο δυσκολο αντιπαλο απο Τσελσι και Ντορτμουντ.

Εκτός της φανελας και της εμπειριας εχει και την καλυτερη ομαδα(απο Τσελσι και Ντορτμουντ). Ετσι πιστευω. ΟΚ ειναι ντεφορμε τωρα και εχει στραβοπατησει ουκ ολιγες φορες φετος στο νησι, αλλά στην Ευρωπη μπορει να κοντραρει και Ρεαλ και Μπαρτσελονα στα ισια(οχι οτι θα ηταν φαβορι βεβαια). Λογω ονοματος. Και οι κοκκινοι διαβολοι ειναι μαζι με Ρεαλ/Μπαγερν/Μπαρτσελονα/Μανστεστερ Σιτυ η ομαδα που μπορει να συντριψει και να διασυρει εναν αντιπαλο. Η Τσελσι δεν ηταν. Με την Μανστεστερ Γ. ο διασυρμος με ενα 1-4, 1-5 ειναι αρκετα πιθανο ενδεχομενο. Με Τσελσι δεν θα ηταν.

Σαλκε και ντορτμουντ θα ηταν πιο ευκολες. Κατα τ αλλα βατη δε λες τη γιουναιτεντ για κανενα λογο. Το οτι δεν ειναι σε τοπ φορμα δε σημαινει οτι δε μπορει να ριξει 3-4 σε ελληνικη ομαδα. Μπορει και μαλιστα ευκολα.

Οποτε παμε να κανουμε το παιχνιδι μας, με προσοχη στην αμυνα κι αν γινει κανα θαυμα καλοδεχουμενο

Σαλκε? 2η βγηκε αυτη οποτε δεν υπηρχε περιπτωση να την συναντησετε.

Δημοσ.

Τώρα μπήκες στον κόπο να μου εξηγήσεις τι σημαίνει "βατός-η"; Εξήγησέ τα σε εκείνους που τη χαρακτήρισαν έτσι.

Eνταξει γενικα το ειπα ,εσυ παρτο και πετα το τι να σου πω ... :P Aπλα ειναι στην νοοτροπια μας επειδη πχ δεν πετυχαμε την Μπαρτσελονα ,Ρεαλ να θεωρουμε οτι η Μαντσεστερ ειναι μια ευκολη κληρωση δηλαδη παμε στο αλλο ακρο .Εδω αλλοι παρακαλαγανε για την Ντορτμουντ ενταξει δηλαδη ...Να σας πω και το αλλο αν θελετε την γνωμη μου , η Μπαρτσα μπορει και να σε λυπηθει η Ντορτμουντ ποτε. :P Eνταξει και εγω Μαντσεστερ ηθελα οχι μονο επειδη ειναι σε σχετικα κακη κατασταση αλλα και επειδη ειναι και μεγαλο ονομα .Μην ακουω-διαβαζω ομως οτι επειδη δεν παει καλα στην p.l την εχει ο Ολυμπιακος ημαρτον ...Ειμαι περιεργος κιολας να μαθω ποσοι εχουν κατσει να δουν ακομα και φετος  την ταχυτητα και μονο (δεν λεω για τα υπολοιπα) που εχει μια ομαδα σαν την Μαντσεστερ στις πτερυγες και στο κεντρο και να κατσουν να την συγκρινουν με αυτη του Ολυμπιακου.

Δημοσ.

Δύσκολα τα πράγματα. Η Μάντσεστερ ίσως να φαντάζει πιο εύκολη σε σχέση με τις άλλες (αυτή την εποχή βέβαια, γιατί τα παιχνίδια θα γίνουν σε 2,5 μήνες και πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει) αλλά παραδοσιακά δεν μας πάει η Αγγλία καθόλου.

Αλλά, πάμε να κάνουμε καμίνι το Καραϊσκάκη στο πρώτο ματς, να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα (γιατί όχι και την νίκη) και μετά το άγχος θα είναι στην πλευρά της Μάντσεστερ.

Για μένα που υποστηρίζω και Λίβερπουλ, θα είναι διπλή χαρά να αποκλειστούν οι αχώνευτοι.

Δημοσ.

Τι διαβαζουμε εδω μεσα?Βατη η Μαντσεστερ?Ναι δεν ειναι Μπαγερν αλλα βατη???Λες και εγινε ο Ολυμπιακος υπερδυναμη του τσου λου ξαφνικα.Θα προτιμουσα Ντορτμουντ(!!!) λεει και Σαλκε(που βγηκε 2η..... facepalm).Ξεχνατε βεβαια οτι οι Γερμανικες ομαδες κανουν διαλλειμα ενος μηνος και το φεβρουαριο θα γ@μανε και θα δερνουνε...

Τιποτα εγω πιστευω σε μια καλη παρουσια απλα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...