Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Η διαφορα ειναι οτι στο μπασκετ τρωγονται 2,αγγελ με γιαννακ.<br>

Στο ποδοσφαιρο ειναι μπλεγμενοι 302,εκει το χανουμε

Ενταξει παιδια μη τσακωθουμε και για ρους υμνους.Και στη πολη μου την καλαματα ο υμνος λεει εχει 11 λιονταρια αλλα καταντησαν 11 μη πω..

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Πανευρωπαϊκέ πρωταθλητή σε όλα τα σπορ Παντοτινέ!

fixed.

Δεν καταλαβαινεις απολυτως τιποτα.Το "ετσι οπως το λες εσυ ναι" ηταν στην διατυπωση την οποια εκανε ο Σταματης (υποθετω οτι τον λενε ετσι)

Τωρα θα μου πεις αυτο το "ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ" απο που προκυπτει?

Πανευρωπαϊκέ πρωταθλητή σε όλα τα σπορ Παντοτινέ!

fixed.

Τι εγινε? Εξαφανιστηκες παλι?

Θα μας πεις που ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ που λες? Και μαλιστα πρωταθλητης σε ΟΛΑ...

Επισης θα μας πεις την αναλυση σου για το σφαξιμο στο Αγρινιο του Παναθηναικου,το σφαξιμο της Καλλονης χθες και το σφαξιμο του ΠΑΟΚ σημερα?

Το 2014,εκτος απο.... του ΠΑΟ ξεκινησε και με υπεκφυγες οπου δεν μας συμφερει..

Δημοσ.

Ακούστε τι ρώτησε ένας δημοσιογραφάκος τον Μπαρτζώκα και πως πολύ σωστά ξηγήθηκε ο κόουτς ! 

Στο video η συνέντευξη του Μπαρτζώκα αρχίζει απ' το σημείο 6.15.

http://www.redplanet.gr/basket/a1_basket/eksw-frenwn-o-mpartzwkas-sth-synenteyksh-tupoy.2582409.html

• Like 1
Δημοσ.

Βαλτη ερωτηση μωρε στη θεση του κοουτς δε θ απαντουσα καν.

(οπως δε θεωρω τυχαια και την ανακοινωση κατα του κοουτς απο την καε βαζελος λιγο πριν το ματς με τη Φενερ. Ο,τι μπορει κανει το παιδι.)

Δημοσ.

Και επειδη τα γεγονοτα και οι τιτλοι μιλανε απο μονα τους και δεν εχουμε τι να πουμε το ριξαμε στο τρολαρισμα...

Αλλα εγω θα το κανω λιανα και ας καταλαβαν ΟΛΟΙ τι ειπα.

Ο μπασκετικος παναθηναικος ειναι  η μεγαλυτερη και πιο επιτυχημενη ομαδα τα τελευταια 20 χρονια ανεξαρτητως αθληματος.

Και φυσικα οχι σε επιπεδα ψωροκωσταινας, αλλα σε ευρωπαικο και σε παγκοσμιο επιπεδο!

Οποιος διαφωνει ας το κανει με επιχειρηματα και οχι μουγκριζοντας...

Δηλαδη συγκρινεις μπασκετ με  αλλα αθληματα ?Δεν νομιζω πως γινεται αυτο , οπως και να το παρεις δεν στεκει , αλλο η Euroleague αλλο το Champions League ,αλλα τα μεγεθη αλλος ο ανταγωνισμος ολα διαφορετικα.

Ειναι πολυ οπαδικο αυτο που λες , πρεπει να φορας μεγαλες παρωπιδες :P

Apples and oranges my friend.

Δημοσ.

Και μιας και πιασαμε το μπασκετακι

Για πες μου κατι.

Απο το 1994 εως το 2014=20 χρονια

Πια ομαδα απο ολη την ευρωπη πηρε 6 ευρωπαικα?Ειναι μονο ο Παναθηναικος?Ναι η οχι?

Θα σου πω εγώ: Ναι, είναι. Ποια όλη την Ευρώπη όμως? Ασχολείται όλη η Ευρώπη με το μπάσκετ?

Βγάλε έξω Ισπανία, Ιταλία, Ρωσία, Ελλάδα, Ισραήλ, Λιθουανία, Ρωσία και εσχάτως και Τουρκία, άντε να βάλουμε και Γαλλία. Πέρα από αυτές τις χώρες, ποιος άλλος ασχολείται με το μπάσκετ, για να έχουν βαρύτητα 6 ευρωπαϊκά σε 20 χρόνια και 3 ευρωπαϊκά του Ολυμπιακού για να μη λες ότι υποτιμώ μόνο τα δικά σας?

Από το 92 και μετά ρίξε μια ματιά εδώ ποιες χώρες μονοπωλούν τους τίτλους. Το μπάσκετ δεν είναι ποδόσφαιρο, 9 στις 10 ο καλύτερος θα κερδίσει. Η μεγαλύτερη ομάδα αυτή την εικοσαετία είναι η ποδοσφαιρική Barcelona, γιατί κατάφερε να συνδυάσει τίτλους με υπερθέαμα. Τέλος. Όλα τα υπόλοιπα είναι παρηγοριά στον κάθε πικραμένο (δεν εννοώ εσένα προσωπικά φυσικά)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μίδι Μίλιζ, είτε σου αρέσει, είτε όχι, ο Ολυμπιακός σαν σύλλογος έχει ευρωπαϊκές και παγκόσμιες επιτυχίες που θα ζήλευαν και μεγαλύτερα club της Ευρώπης. Γιατί ευρωπαϊκό σε μπάσκετ, πόλο, βόλλευ, τα δημοφιλέστερα ομαδικά στην Ευρώπη δηλαδή και αξιοπρεπείς πορείες στo Champions League δεν έχουν ούτε σύλλογοι όπως η Barcelona και η Ρεάλ. Σου αρέσει, δεν σου αρέσει, αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειπα πουθενα παγκοσμιως btw.

Το αρχικο επιχειρημα στο οποιο επελεξες να μην απαντησεις εφοσον φυσικα προερχοταν απο ομοιδεατη σου ηταν αυτο

¨Ο μπασκετικος παναθηναικος ειναι  η μεγαλυτερη και πιο επιτυχημενη ομαδα τα τελευταια 20 χρονια ανεξαρτητως αθληματος.

Και φυσικα οχι σε επιπεδα ψωροκωσταινας, αλλα σε ευρωπαικο και σε παγκοσμιο επιπεδο"

Δημοσ.

Παιδιά προφανώς δεν μας απασχολεί τι κάνει ο αντίπαλος. Αναγνωρίζεται φυσικά οτι έχει 6 ευρωπαϊκά, αλλά εμείς κοιτάμε την ομάδα μας. Με την ίδια λογική όλοι στην Ευρώπη θα έπρεπε να υποστηρίζουν τη Ρεάλ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, λόγω των τίτλων της. Ειλικρινά η συζήτηση δεν καταλήγει πουθενά.

Δημοσ.

Δεν είπαν παγκοσμίως, αλλά ο άλλος "η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο" έγραψε και μια χαρά τοποθετήθηκαν υπέρ αυτής της άποψης.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού λοιπόν διάβασες τι είχε γράψει ο Crom και κατάλαβες, περιμένω να καταλάβεις και την έννοια της λέξης σύλλογος, γιατί η διατύπωση του Crom στην αρχή ήταν "σε όλα τα αθλήματα", aka σύλλογος 

Και βάζω μέσα μόνο τα ομαδικά, γιατί σε ατομικά, όπως η κολύμβηση κλπ, πάμε σε παγκόσμια

Δημοσ.

Το αρχικο επιχειρημα στο οποιο επελεξες να μην απαντησεις εφοσον φυσικα προερχοταν απο ομοιδεατη σου ηταν αυτο

¨Ο μπασκετικος παναθηναικος ειναι  η μεγαλυτερη και πιο επιτυχημενη ομαδα τα τελευταια 20 χρονια ανεξαρτητως αθληματος.

Και φυσικα οχι σε επιπεδα ψωροκωσταινας, αλλα σε ευρωπαικο και σε παγκοσμιο επιπεδο"

Βασικα ο crom δεν ξερω καν τι ομαδα ειναι και δεν απαντησα σε αυτον (ασε δε που με αυτον συνηθως ειμαι σε διαμαχη για το θεμα του Μουρινιο, αρα δεν ειχα καμια καψα να υποστηριξω αυτον) αλλα σε σε ποστς που μιλουσαν περι Αρη .

Τωρα που διαβασα και τα ποστ του crom , βλεπω πως οντως μιλησε για υφηλιο εχοντας πρωτα αφησει το ΝΒΑ στην ακρη. Οχι οτι θελω να τον υποστηριξω, αλλα ουσιαστικα εχει πει και ο ιδιος οτι μετα το ΝΒΑ, ειναι ο ΠΑΟ. Πραγμα με το οποιο δε συμφωνω γιατι ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι παιζει με τους τιτλους παγκοσμιως γινα να μπορεσω να το στηριξω.

Εγω επιμενω και ρωταω πως γινεται να βριζεις οποιον τελος παντων εγραψε -αστοχα- οτι ο ΠΑΟ ειναι η πιο επιτυχημενη ομαδα παγκοσμιως και να εχεις αφησει αβαβα τον ισχυρισμο οτι αυτη ειναι ο ΟΣΦΠ ειναι  λογω πολο+βολει? Μια που κρινεις τις γελοιοτητες ετσι αυστηρα δηλαδη, πώς και σου ξεφυγε η μια?

Αφού λοιπόν διάβασες τι είχε γράψει ο Crom και κατάλαβες, περιμένω να καταλάβεις και την έννοια της λέξης σύλλογος, γιατί η διατύπωση του Crom στην αρχή ήταν "σε όλα τα αθλήματα", aka σύλλογος

Nαι τι? Σαν συλλογος εισαι εσυ πιο επιτυχημενος την τελευταια 20ετια λογω 1 ευρωπαικου σε βολει+πολο?(σε ευρωπαικο επιπεδο, πιο εξω δεν ξερω τι παιζει). Ε, ας σου απαντησει ο θερμοσιφωνας σε αυτο , οπως τον εκοψα καλα τα λεει οσον αφορα τα κριτηρια.
Δημοσ.

Nαι τι? Σαν συλλογος εισαι εσυ πιο επιτυχημενος την τελευταια 20ετια λογω 1 ευρωπαικου σε βολει+πολο?(σε ευρωπαικο επιπεδο, πιο εξω δεν ξερω τι παιζει). Ε, ας σου απαντησει ο θερμοσιφωνας σε αυτο , οπως τον εκοψα καλα τα λεει οσον αφορα τα κριτηρια.

Από εσένα είμαι σίγουρα. Έχεις ευρωπαϊκό σε πόλο, βόλλευ? Δε Νομίζω Τάκη. Κοινώς έχω ευρωπαϊκούς τίτλους στα 3 από τα 4 δημοφιλέστερα ομαδικά της Ευρώπης. 

Εκτός αν νομίζεις ότι όταν παίζει στο μπασκετικά ΟΑΚΑ από τα μεγάφωνα το "Σύλλογος μεγάλος" εννοεί μόνο το ποδόσφαιρο για το οποίο γράφτηκε ο ύμνος.

Παρατηρώ μια τεράστια δυσκολία να κατανοήσεις την έννοια σύλλογος πάντως

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...