Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Η ομάδα πρέπει να αλλάξει όνομα, να το κάνει Ο.Σ.Φ.Ιησού.Από.Ναζαρέτ. Έχει αναστήσει κόσμο και κοσμάκη.

Mπα, ακολουθει προβλεπόμενη πορεία, ειναι αξιο απορίας που δεν έκανε ήττα με τόσο μετριες εμφανίσεις στον 1ο γύρο όπως επίσης πως καταφερε να χασει στο σεφ η Φενερ, ανασταίνοντας έστω και για λίγο τον οσφπ. 

Δημοσ.

Η μη ανανεωση του Αντιτς ειναι το μεγαλυτερο σφαλμα του Μπαρτζωκα.

Μιλας για τον παιχτη που αποκαλουσε δημοσιως τον προπονητη του Μιστερ Μπιν? :lol:

Που διαφωνεις?

Νομιζω πρεπει να μας απαντησει ο Λανγκφορντ και η Αρμανι σε τετοιες ΔΥΣΚΟΛΕΣ ερωτησεις...

Ωστοσο εγω δε διαφωνησα καπου, μια καλησπερα μπηκα να σου πω απλα :)

Sold out θα είναι με Μπάρτσα.

Αντε ρε θηρια θα κοψετε το αστρονομικο νουμερο των 8.000 εισητηριων (αυτο ειναι το sold out σας :lol: ) σε αγωνα Ευρωλιγκας με την Μπαρτσα?

Σκεψου οτι με το καφενειο που σου εριξε την 30ποντη (διαφορά) χθες, ο ναος του ΟΑΚΑ ειχε sold out γαυρου επι 2 :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις τώρα το διάβασα, http://www.eurohoops.net/el/2014/01/one-on-one-el/40154 . Εξαιρετική ανάλυση.

Μάγκες η κατάσταση είναι πολύ ζόρικη. Δε φτάνει που έχουμε τους τραυματισμούς, ένας εκ των οποίων είναι ο Λο ο οποίος αποτελούσε τον εναλλακτικό δημιουργικό πόλο του Ολυμπιακού, οι Λοτζέσκι, Ντάνστον οι οποίοι ήταν εντυπωσιακοί στο ξεκίνημα, τώρα φαίνονται έξω απ' τα νερά τους. 

Ο Μπιάνκι πρέπει να έκανε πολύ ώρα φροντιστήριο στους παίκτες του τον ημιτελικό του κυπέλλου. Φαντάζομαι ο Μπαρτζώκας θα προσαρμόσει τη τακτική του γιατί μετά και απ' αυτό το ματς αν δε βελτιώσουμε την αντίδρασή μας σε τέτοιου τύπου πίεση απ' τον αντίπαλο θα έχουμε τεράστια προβλήματα. Και το κόλπο με τον Περπέρογλου σαν τεσσάρι για τόσο χρονικό διάστημα φαίνεται να το καταλαβαίνουν σιγά σιγά οι αντίπαλοι.

Δημοσ.

Αντε ρε θηρια θα κοψετε το αστρονομικο νουμερο των 8.000 εισητηριων (αυτο ειναι το sold out σας :lol: ) σε αγωνα Ευρωλιγκας με την Μπαρτσα?

Σκεψου οτι με το καφενειο που σου εριξε την 30ποντη (διαφορά) χθες, ο ναος του ΟΑΚΑ ειχε sold out γαυρου επι 2 :lol:

ξεχνας μια διαφορα ,οτι εμεις πληρωνουμε για να μπουμε μεσα ,σε αντιθεση με σας. στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο και θα κανουμε ταμειο ..σε οποια κατασταση και αν βρισκομαστε και με ξενους διαιτητες στα μεταξυ μας παιχνιδια θα ξεφτιλιστειται ,στοιχηματιζω και την πεθερα μου 

Δημοσ.

Μιλας για τον παιχτη που αποκαλουσε δημοσιως τον προπονητη του Μιστερ Μπιν? :lol:

...

Δεν τον έτζασε για το χιούμορ του. Ταχύτητα, λάθος πάσες, πολλά τραβηγμένα 3ποντα. Θες κι'αλλα; Στο ΝΒΑ του'κατσε ο τραυματισμός Χόρφορντ κουτί. Ρολίστας είναι, όπως και στον ΟΣΦΠ άλλωστε. Μ'άρεσε σαν παίχτης.

...

Με την Μπάρτσα έχουν ήδη φύγει όλα τα καλα εισιτήρια. Το μεσημέρι που έκλεισα εγώ κάτι λίγα είχαν μείνει.

..σε οποια κατασταση και αν βρισκομαστε και με ξενους διαιτητες στα μεταξυ μας παιχνιδια θα ξεφτιλιστειται ,στοιχηματιζω και την πεθερα μου 

Kάποιος θέλει να χάσουμε :P

Δημοσ.

τουλαχιστον αν ειναι να χασουμε ,ας χασω και αυτην μαζι .. :-)

Εγω που δεν εχω πεθερα προς το παρον, στοιχηματιζω το ελληνικο χρεος. Αν χασω το στοιχημα κερδιζεις το χρεος, αν χασεις το στοιχημα κερδιζω την πεθερα :lol:

Θα σας διασυρουμε ρε.

Δημοσ.

Εγω που δεν εχω πεθερα προς το παρον, στοιχηματιζω το ελληνικο χρεος. Αν χασω το στοιχημα κερδιζεις το χρεος, αν χασεις το στοιχημα κερδιζω την πεθερα :lol:

Θα σας διασυρουμε ρε.

το χοντρυνες ..για να σε πεισω  παντως  κενταει υπεροχα σεμεδακια και μοιαζει στον τσουκαλα <στο μαλλι ολοιδιες ειναι >  :-)  πραγματικα θα επαιρνες κατι πολυ καλο ...

παντως η εμφανιση που καναμε στο μιλανο ηταν αναλογη με αυτη του οακα θα επρεπε και σενα να σε προβληματιζει αυτο

Δημοσ.

Αν επιβεβαιωθει, ναι λογικα ο Μπεγκιτς κουναει μαντηλι

Edit:εχουνε μπλεξει οι αρδ τους παιχτες. Ειναι πολυ φρεσκια η ειδηση και υπαρχει μπερδεμα. Ο Μπεγκιτς ειναι δεδομενο οτι θα φυγει κατα 99% δηλαδη αλλα δε ξερουμε αν αυτο θα γινει πριν το τελος του πρωτου γυρου.

Δημοσ.

Τι δουλειά έχει ο Μπέγκιτς στην ίδια πρόταση με τον Morris?

Αν έρθει ο Morris, ο Λο είναι εκτός ομάδας οριστικά

Τι σκ@τά, θα αλλάξουμε τη μισή ομάδα Γενάρη μήνα?

Ρε Αγγελόπουλοι, ψηλό που χρειαζόμαστε θα πάρουμε ή θα μείνουμε με τον λευκό Πάουελ?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...