gchris7 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Εγώ πάντως δεν θυμάμαι ποτέ τον Ολυμπιακό να παίζει καμιά φοβερή μπάλα στο πρωτάθλημα όταν παράλληλα είχε υποχρεώσεις στο CHL. Ακόμα και πέρυσι με τον Βαλβερδε, που κατά κοινή ομολογία ήταν ένας εξαιρετικός coach, όσο είχαμε παιχνίδια στο CHL, όχι μόνο δεν παίζαμε καλή μπάλα στο πρωτάθλημα αλλά κάναμε και πολλές γκέλες. Η ομάδα άρχισε να ρολάρει και να δείχνει το πραγματικό πρόσωπο της αφού αποκλειστηκαμε. Ο Ζαρντιμ είναι μόλις κάτι μήνες στην Ελλάδα και έχει μια ομάδα φανερά αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι αλλά τουλάχιστον παίρνει τα αποτελέσματα. Btw, το κενό ενός παίχτη στυλ Ορμπαιθ που θα μπορεί να οργανώνει, να κρατάει και να μοιράζει την μπάλα στο κέντρο, νομίζω είναι φανερό. Φιλότιμος ο Μοντεστο αλλά αυτό το πράγμα δεν μπορεί να το κάνει και όταν έχεις Ιμπαγασα εκτός και Μασαντο να έχει οποιοδήποτε άλλο ρόλο εκτός από οργανωτικό, τότε υπάρχει πρόβλημα. Θέλω να δω Σιοβα αντί Μοντεστο, νομίζω ότι σε αυτό το κομμάτι μπορεί να δώσει περισσότερα.
Sred Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μια χαρα ειναι ο Ζαρντιμ, Εγω θελω να τον δουμε τον πορτογαλο στην συνεχεια και με καποιες προσθηκες στο ροστερ,παντως ξαναλεω μεχρι στιγμης ειμαι ικανοποιημενος. 1
adi32 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 http://www.sport-fm.gr/article/596280 Βρηκε το μπελα του κι αυτος Θα τον βαλει σημερα λεει με την Παναχαικη Στα σοβαρα ματς τον ξεκουραζει για να παιζει ο παικταρας ο Μασαδο
Rabican Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 βασικα επρεπε να εχουμε ριξει 4-5 στον cool-alexi, αλλα τεσπα...
vlachaquito Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Το παιχνιδι δεν το ειδα, αλλα απο οτι διαβασα, παλι μετριοι και αδιαφοροι οι αναπληρωματικοι. Μηπως τελικα ο ζαρντιμ εχει δικιο που δεν βαζει μεσα κατι βλαχοδημους φετφα κλπ στα δυσκολα, αφου δεν το εχουν προς στιγμην???
alexis333 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Το παιχνιδι δεν το ειδα, αλλα απο οτι διαβασα, παλι μετριοι και αδιαφοροι οι αναπληρωματικοι. Μηπως τελικα ο ζαρντιμ εχει δικιο που δεν βαζει μεσα κατι βλαχοδημους φετφα κλπ στα δυσκολα, αφου δεν το εχουν προς στιγμην??? Οχι , οχι , οχι ... Αν δε παρουν παιχνιδια πως θα δειξουν αν αξιζουν ή οχι ? Και μιλαμε για πρωταθλημα Β' κατηγοριας .... Δεν υπαρχει δικιολογια ..
margaritagr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Πωπω σφαξιμο σημερα. Δεν εχουμε παρει μπονους βολων σε καμια απο τις 3 περιοδους, δωσανε και μια τ.π ανυπαρκτη στον μπαρτζωκα, φαουλ παιρνουμε τα 2 απο τα δεκα.
dismemberer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δε ξερω ρε μαγκες αν θα παρουμε πρωταθλημα η αν θα παμε στο final4 αλλα η ομαδα μας ειναι πολυ καβλα. Αυτο και μονο μου αρκει. 1
konstantinos77 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Παιδια μην αγχωνεστε ....Ζαλγκιρις παρε μια φαπα να χεις ,ετσι για να μαθεις και εσυ τι εστι πρωταθλητης Ευρωπης .Που ειχες παρει και πολυ αερα...
margaritagr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Πολυ πολυ μεγαλο διπλο! Εχει τρομερα κακαλα αυτη η ομαδα λεμε!!!!!
Andy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 μοιραζουμε πονο!!με τν παπανικολαου τι παιχτηκε 1.40 πριν το τελος;;δεν προσεχα εκεινη την στιγμη και ειδα που εκανε κατι χειρονομιες οταν τον εβγαλε
Tilemaxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Απίστευτο μάτς, άμυνες επιπέδου τελικού Ευρωλίγκας. Ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ μια ομάδα που μπορεί να φοβηθεί ο Ολυμπιακός στη συνέχεια. Φοβεροί γι' άλλη μια βραδιά Σπανούλης-Πάουελ-Παπανικολάου. MVP ο Μάτζαρης με τις φοβερές του άμυνες σε όλες τις κατοχές τις Ζαλγκίρις. Βοήθησε σημαντικά και ο Περπέρογλου. Κρίμα πάντως που μαλακιστήκαμε στο πρώτο ματς στο ΣΕΦ και τώρα τρέχαμε να καλύψουμε την διαφορά. Αν και μπορεί και να μας συμφέρει να βγούμε δεύτεροι αλλά δεν θα πρέπει να διαλέξουμε αντίπαλο, ας μας φοβούνται οι υπόλοιποι. Υ.Γ: A ρε μυρωδιά Μπαρτζώ...
dismemberer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Και επειδη δε κολοτουμπιαζω, θα ρωτησω το ιδιο που ελεγα στην αρχη(που καποιες ψυχες οι οποιες χαθηκαν ξαφνικα μας ειχαν ηδη βγαλει την απογοητευση της διοργανωσης..) και το ιδιο που ρωτησα για τη Ζαλγκιρις πριν μερικες μερες. Το γεγονος οτι εχουμε ρολλαρει τοσο νωρις δεν ειναι λιγο ανησυχητικο? Το να παμε ετσι εως το Λονδινο ειναι απο δυσκολο ως αδυνατο. edit : Προς θεου, δε γκρινιαζω. Γουσταρω τρελα αυτη την ομαδα. Απλη απορια ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις