Cossutius. Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ναι ρε...τα χε σκάσει ο Σωκρατες για τα καλά τότε. Και γενικά κάθε χρόνο τα έσκαγε για 1-2 παίχτες ονοματα. (βασικος λογος που έγινε αγαπημένος σε όλους μας...οπως και για το γεγονος οτι δεν άφησε τον Καπετάνιο να μας κάνει νέο ΟΦΗ) Η ουσια ειναι ομως οτι στην Ευρωπη δε κάναμε τιποτε πέρα απο παροδικές επιτυχίες. Εδω αλλάζουν τα πράγματα. Ο Μαρινάκης φτιαχνει κάτι διαφορετικο το οποίο μέσα σε 2 χρόνια έχει πετυχει ότι δε πετυχαίναμε σε 10ετίες. Ας δουμε τι θα κάνει τωρα με δεδομένη τη πωληση του Μητρογλα. Τοτε Α δεν ειχαμε προπονητη Τον καλυτερο και πιο επετυχημένο προπονητή ειχαμε. Τον Μπάγεβιτς. Και γενικά πέρασαν αρκετοι καλοί προπονητές. Ακόμα και ο sir Takis δε τα πήγε άσχημα. Τι εννοείς ηταν μεγάλη η ψαλίδα? Όπου Ζινταν και Ντελ πιέρρο, τώρα έχεις Μέσι και Κριστιάνο, Ιμπραιμοβιτς, Φαλκαο, Καβάνι, Νειμάρ, Πιρλο, Ριμπερί, Ρόμπεν κτλ κτλ Η ψαλίδα πάντα μεγάλη ειναι...Η Μαντσεστερ παίζει με έναν απ τους καλυτερους επιθετικους στον κόσμο, τον Ρουνει, έναν απ τους καλυτερους μεσους, Ποπγκά, Γιανγκ, Βαλένσια, έχει φαν πέρσι....Η ψαλίδα κλείνει όχι επειδή ειναι κακοί οι άλλοι, αλλά επειδή εμείς αρχίζουμε και παίζουμε καλύτερα. Στον 30χρονο επιθετικό, Νέλσον Βαλντές, έχει στρέψει το βλέμμα του ο Ολυμπιακός για τον αντικαταστάτη του Κώστα Μήτρογλου, εφόσον διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες και ο διεθνής επιθετικός μετεγγραφεί στην Φούλαμ. Οι «ερυθρόλευκοι», βρίσκονται σε συζητήσεις με την πλευρά του Παραγουανού επιθετικού και βρίσκονται σε καλό δρόμο για να συμφωνήσουν με τον έμπειρο παίκτη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν εξετάζουν και τις περιπτώσεις άλλων επιθετικών.Το περασμένο καλοκαίρι ο Βαλντές παραχωρήθηκε από την Βαλένθια στην Αλ Τζαζίρα της Σαουδικής Αραβίας, ενώ στο παρελθόν είχε απασχολήσει ξανά τους νταμπολούχους Ελλάδας. Στην καριέρα, έχει περάσει από τη Μπουντεσλίγκα, όπου φόρεσε τις φανέλες των Βέρντερ και Ντόρτμουντ, ενώ έπαιξε και δύο σεζόν στην Ισπανία. Αρχικά με την Ερκουλες (2010-11) και στη συνέχεια (ως δανεικός) με τη Βαλένθια (2012-13). Με την Εθνική Παραγουάης, ο 30χρονος επιθετικός, έχει 66 συμμετοχές και 12 γκολ με την Ανδρών, ενώ έχει και 4 συμμετοχές (1 γκολ) με την under-20. http://www.sport-fm.gr/article/fabori-o-nelson-baldes/747127 Υποθέτω επιλογή της τελευταιας στιγμης για να μας καλύψει εως το καλοκάιρι...'έμπειρος αλλά με καθοδική πορεία.
Jenkins Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Έισι Λο τέλος. Μέχρι και για να κόψει το μπάσκετ διαβάζω. Έφαγε κατάρα ο άνθρωπος, δυστυχώς. Τι επιβεβαιώθηκε? τα δινουν εν τέλη? Θα τα δώσουν μωρέ και δεν θα μπορούμε να πούμε οχι.
noob Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Καλή συνέχεια παιχταρά μου. Σαγαπαει ολη η Ελλάδα. Εισαι ο καγκουρας της καρδιας μας A ρε Κοσσούτιους μαυρόγατα τον έφαγες τον Κωστάκη..!
Jenkins Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Χοντρέ, διαβάζω για Βαλντέζ. Ποιον Βαλντέζ της Αλ Τζαζίρα ρε νούμερο? Βάλε το χέρι στην τσέπη και φέρε κανονικό επιθετικό, ειδάλλως θα έχουμε πρόβλημα. 20 μύρια από το πουθενά και μου κοιτάς παλαίμαχους από την Αραβία να πούμε... 2
Cossutius. Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μη περιμένεις σοβαρο παίχτη τώρα. Οποιον πάρει προσωρινή λύση για το 6μηνο θα ειναι. Το καλοκαίρι ότι γίνει. Βαλντεζ πάντως ούτε εγω θέλω... Ημαρτον! 1
kirileman Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 20 μύρια από το πουθενά και μου κοιτάς παλαίμαχους από την Αραβία να πούμε... 3 παίχτες των 6 εκ. θέλω, τίποτα άλλο. Τα 2 που περισσεύουν του τα χαρίζω. 1
Mirlogria Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Τα οικονόμησε πάλι ο Βαγγέλας! Όσο γι'αυτούς που θα πάρει,κλασικές φθηνομεταγραφές (άλλωστε τα λεφτά στην ΚΕΔ πιάνουν περισσότερο τόπο)... Mεταγραφές σα του Τζιοβάνι και του Ριβάλντο γινονται μια φορά τα 20 χρόνια. . . . Μη περιμένεις σοβαρο παίχτη τώρα. Και του Ισραηλινού ΑΝ γίνει στον Π.Α.Ο.Κ. τέτοια μεταγραφή θα είναι...εγώ πάντως αν ήμουν οπαδός του Ολυμπιακού κι έβλεπα το Δενδροπόταμο να χτυπάει τέτοιους παικταράδες,θα έπαιρνα τον Μαρινάκη στο κυνήγι! Τον καλυτερο και πιο επετυχημένο προπονητή ειχαμε. Τον Μπάγεβιτς. Και γενικά πέρασαν αρκετοι καλοί προπονητές. Ακόμα και ο sir Takis δε τα πήγε άσχημα. Χοχοχοχοχο χαχαχαχαχα χιχιχιχιχι!Μπα σε καλό σου μ'έκανες και γέλασα...
konstantinos77 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Χοντρέ, διαβάζω για Βαλντέζ. Ποιον Βαλντέζ της Αλ Τζαζίρα ρε νούμερο? Βάλε το χέρι στην τσέπη και φέρε κανονικό επιθετικό, ειδάλλως θα έχουμε πρόβλημα. 20 μύρια από το πουθενά και μου κοιτάς παλαίμαχους από την Αραβία να πούμε... Με Μιραλας παντως τον ξεχναω τον Μητρογλου ..
Cossutius. Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Γιατι τη 10ετια του 90 υπήρξε καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα;; Οσο για το αν ο Ισραηλινός ειναι επίπεδο Τζιοβανι, με το συμπάθειο αλλα γελάω εγω τώρα.
margaritagr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ποιον Μιραλας? αυτον που παιζει βασικος στην πρεμιερ? αρδιες του γαυρου μην ασχολειστε. Ο Βαλντεζ δεν ειναι κακη περιπτωση παντως. Αλλωστε τωρα παμε σε λυσεις αναγκης, το καλοκαιρι τα σπουδαια.
~mxls~ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μεταγραφές τουλάχιστον 5 μυρίων και άνω... Μάλιστα. Να ήταν άλλες εποχές πες πάει στα κομμάτια, ας είναι. Αλλά ΣΗΜΕΡΑ βλέπουν τους άλλους "μεγάλους" να παρακάλανε με sms κοσμο να βάψει κάγκελα και άλλοι να δεινοπαθούν 2 κατηγορίες παρακάτω... Για πρώτη φορά στα μεταγραφικα ο ΟΣΦΠ λειτουργεί στα πρότυπα κάθε σύγχρονου ευρωπαϊκου συλλογου. 1
adi32 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 οσο κι αν ειχα 5% πιθανοτητες να αποκλεισω την MU μου φαινεται ασχημο να ξεπουλαω ολη την ομαδα παραμονες του αγωνα πετωντας στην ουσια κι αυτο το 5% και τα ονειρα των οπαδων που κανονικα δεν πρεπει να πανε στο γηπεδο αν δεν τους βαλεις εισιτηριο 5ε
margaritagr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 @adi ο Μαρινακης δεν αποφασιζει μονος του. Υπαρχει και το θελω του παιχτη, που οφειλει να σεβαστει. Ο Μητρογλου υπεγραψε νεο συμβολαιο για να φυγει η ρητρα των 8Μ, με την υποσχεση οτι δε θα του κοψουν το δρομο. Αν δε το χε κανει, τωρα η Φουλαμ θα δινε 8Μ και θα χε τελειωσει το θεμα εδω και μερες.
Jenkins Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Την Μάντσεστερ πάντως δεν θα την περάσεις με την επίθεση, αλλά με την άμυνα. 1
konstantinos77 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Την Μάντσεστερ πάντως δεν θα την περάσεις με την επίθεση, αλλά με την άμυνα. Οχι λαθος σκεπτικο αλλα πες μου το γκολ ποιος θα το βαλει ..Γιατι θες γκολ οπως και να χει ..Ο Μανιαταρος ή ο Μασαδο ? Ο Σαβιολα μηπως ? Μπλεξαμε μαστορα ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις