Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1)Τουλάχιστον είναι άδεια για ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ (γκαούγκανος Ελλαδιστάνικος λαός που πέρα απ'τη μπάλα δε ξέρει να παρακολουθεί/εκτιμά τίποτ'άλλο κ.α.),

2)Αυτά τα "ανήκει στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης" πέστα σε κανέναν άσχετο με το άθλημα,γιατί εγώ μπορώ να σου απαριθμήσω πολύ πρόχειρα τουλάχιστον 50-60 (και λίγες λέω) Ευρωπαϊκές ομάδες που αν έπαιζαν αντίπαλοι σου αύριο θα σου έριχναν 3μπαλο στο ρελαντί! ;)

Μια φορά στα 5 χρόνια (έχοντας σαφώς βατό όμιλο) τυχαίνει και περνάς στην επόμενη φάση και το θεωρείς επιτυχία;

Αν έτσι είχαν στο μυαλό τους την "επιτυχία" στην Porto όχι Champions League δε θα έπαιρναν,ούτε τα σύνορα της Πορτογαλίας δε θα περνούσαν...

η μπενφικα και η παρι ειναι βατος ομιλος ? ρε φιλε δειχνεις οτι το κατχεις το τοπι αλλα  εκτηθεσαι με αυτα που λες

• Like 1
  • Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Για μέσο που ανέφερε ένας φίλος δώσαμε 4 μυρια στη Μπαστια για έναν ταλαντούχο παίχτη και πήραμε δανεικό με όψιν ακόμα έναν.

Το ότι οι παίχτες δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμα, ειναι μέσα στο παιχνίδι.

http://www.transfermarkt.de/de/sambou-yatabare/transfers/spieler_93309.html

Αν τον έπαιρνε 4 θα είχε βουίξει η κοινωνία!Πάνω από 2-2,5 ως "transfer fee" για ΕΝΑΝ παίκτη (πλην Riera κι αυτό όταν πρωτοπήρε την Π.Α.Ε. για να σας γλυκάνει) πότε έδωσε ο χοντρός;

η μπενφικα και η παρι ειναι βατος ομιλος ? ρε φιλε δειχνεις οτι το κατχεις το τοπι αλλα  εκτηθεσαι με αυτα που λες

Αν περνούσε μια ομάδα,δεν θα ήταν...εφόσον όμως πας με κλειστά μάτια για τη 2η θέση (έχοντας ένα μεγαθήριο που δε χαρίζεται σε κανέναν) κι έχεις από εκεί και πέρα ένα group 3 ομάδων με μια αντίπαλο επιπέδου Π.Α.Ο.Κ. (6 σίγουροι πόντοι) και την Benfica που αν τη βρεις λίγο ντεφορμέ κι εσύ πατάς καλά είναι στα μέτρα σου (και πάντα συγκρίνοντας με τις ομάδες που παίζουν στους άλλους ομίλους) τότε ο όμιλος σου φαντάζει βατός και η πρόκριση σου δείχνει να έχει καλές πιθανότητες (όπως αρχικά είχε ορθώς εκτιμηθεί και από εσάς τους ίδιους)...

Θα μπορούσες να είχες π.χ. 1 Paris 1 Real Madrid και μια Anderlecht ή 3 Benficες,θα ήταν χειρότερα τα πράγματα!Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι το γιατί...

το δικο μας ταβανι ειναι ποια ο ατρομητος ...γιατη καλη και η ευρωπη αλλα στην ευρωπη ειμαστε ο ατρομητος  της ευρωπης  μην σου πω και καλλονη ..και οσο υπαρχουν τοσο ηττοπαθεις ολυμπιακοι που δεν πιστευουν στην προκριση τοσο μικρος συλλογος θα ειμαστε στην ευρωπη ..οτι πετυχαμε στην ευρωπη το πετυχαμε με κοκκαλη τελος ερχονταν η ρεαλ και η μαντσεστερ στο οακα και πηγαιναμε για την νικη ,  ,μακαρι να μην ξαναβγαλει η ελλαδα ομαδα απευθειας στο τσου λου ,τετοιος λαος που ειμαστε δεν μας αξιζει τιποτα καλυτερο απο το ελληνικο πρωταθλημα..βαγγελας ρε μονο βαγγελας

Προσυπογράφω το post σου και δηλώνω ότι σαν Έλληνας φίλαθλος,θεωρώ υπέρτατη ντροπή (μεταξύ πολλών άλλων σοβαρότερων φυσικά) που ΚΑΜΙΑ εκ των "μεγάλων" ιστορικά ομάδων μας δεν κατάφερε ΠΟΤΕ στην ιστορία να κατακτήσει έναν οποιοδήποτε Ευρωπαϊκό τίτλο!

Όλες οι χώρες ανεξαρτήτου ποδοσφαιρικού μεγέθους (ακόμα και οι Ρουμάνοι π.χ.) έχουν να καυχιούνται για κάποιο κύπελλο Πρωταθλητριών,UEFA,Κυπελλούχων,Εκθέσεων,whatever...

Γιατι συνεχιζετε και του απαντατε? Μας εχει χαλασει αρκετες σελιδας απο το νημα της ομαδας μας..

Δίκιο έχεις,γράψε κάνα σύνθημα να ανέβει λίγο το επίπεδο!

Δημοσ.
Αν τον έπαιρνε 4 θα είχε βουίξει η κοινωνία!Πάνω από 2-2,5 για ΕΝΑΝ παίκτη (πλην Riera κι αυτό όταν πρωτοπήρε την Π.Α.Ε. για να σας γλυκάνει) πότε έδωσε ο χοντρός;

http://www.pamesports.gr/257136/pairnei-skepovits-o-olympiakos

Προσυπογράφω το post σου και δηλώνω ότι σαν Έλληνας φίλαθλος,θεωρώ υπέρτατη ντροπή (μεταξύ πολλών άλλων σοβαρότερων φυσικά) που ΚΑΜΙΑ εκ των "μεγάλων" ιστορικά ομάδων μας δεν κατάφερε ΠΟΤΕ στην ιστορία να κατακτήσει έναν οποιοδήποτε Ευρωπαϊκό τίτλο!

Εσυ μπορεις να νιώθεις όση ντροπή θέλεις. Προσωπικά αισθάνομαι υπερηφανος και έχω να καυχιέμαι για ένα Ευρωπαικό σε εθνικό επίπεδο και αρκετές αξιοπρεπέστατες παρουσίες στην Ευρώπη.

Δε με ενοχλεί που μπαίνεις να πεις τη γνώμη σου.

Ενοχλεί που μπήκες για να εκνευρίσεις και να επιβάλεις τη γνωμη σου, χωρις να γνωρίζεις το παραμικρό για την ομάδα που κατακρίνεις.

Δεν είσαι μόνο αντιολυμπιακός. Είσαι και απληροφόρητος, φέρνοντας ως παράδειγμα τον Σαββίδη που δεν γνωριζες πως πηρε παίχτη για 6 μήνες, διότι ο ίδιος ο παιχτης δεν καταδέχτηκε να κάτσει παραπάνω. Ηρθε να πάρει τα φράγκα και να πάει κάπου αλλού σε ενα πρωτάθλημα που ο μονος στοχος του ΠΑΟΚ ειναι να βγει...δεύτερος!!!!

γιατί εγώ μπορώ να σου απαριθμήσω πολύ πρόχειρα τουλάχιστον 50-60 (και λίγες λέω) Ευρωπαϊκές ομάδες που αν έπαιζαν αντίπαλοι σου αύριο θα σου έριχναν 3μπαλο στο ρελαντί

...όσο πρόχειρα τρώμε τριμπαλο απ τον καθένα ε? Ακομα ένας που έχει μείνει 20 χρόνια πίσω...

Στο ξαναπα...νομιζεις οτι μιλάς σε 12χρονα?

Ο Ολυμπιακός ειναι ένας συλλογος που εφαρμόζει μια πρωτοπόρα για τα Ελληνικά δεδομένα τακτική.

Αγοράζει φθηνά, φτιάχνει παίχτες, πουλάει ακριβά.

Έχει μόνιμα ως στόχο τις 16 καλυτερες ομάδες της Ευρώπης και το double στην Ελλάδα.

Η Πόρτο για να λειτουργησει έτσι, έκανε 20 χρόνια. Ο Ολυμπιακός μέσα σε 3 χρόνια με τη διοικηση Μαρινάκη, έχει πουλήσει με απιστευτα ποσά παίχτες που ούτε θα το φανταζόταν κανεις οτι θα ειχαν ποτέ τέτοια αξία.

Έχετε λυσάξει απ το κακό σας καποιοι.

Κάγκουρα τον ανεβάζατε και τον κατεβάζατε τον Μητρογλου, 15 εκατομμύρια αξία τωρα ο παιχταράς και οι ίδιοι άνθρωποι που αρχές του έτους πίστευαν οτι ο Μητρογλου θα έπρεπε να σταλεί δανεικός και πάλι, τώρα λένε οτι επρεπε να τον πουλήσουμε με 30.

Ο Μανωλάς έφυγε απ την ΑΕΚ, παλτό τον ανέβαζαν και τον κατέβαζαν οι Αεκτζηδες και άσχετο τον έλεγαν οι δικοί μας και τον γιουχαραν στην αρχη. 8 μυρια προταση απ τη Νάπολι, προχθές ο Μανωλάς (και ο Βαγγελας δε τον πούλησε..ημαρτον!!8 μυρια για τον Μανωλά!!!Πόσο τεράστιος εισαι ρε φίλε!!!)

Φετφατζίδης, αιώνιο ταλέντο, 4,5 μυρια. Φέισα άσχετος, 4,5 μυρια.

Τσιμπουρ αποτυχημένος, 1,5. Αμπντούν λίγος, 2,5.

Μιραλλάς, ο μέτριος δανεικός, 7.

Βάις, ο ελεύθερος, 5 μύρια.

Εξαιρετικό μάνατζμεντ, απο 2 εξαιρετικους και επαγγελματίες παράγοντες οπως ο Καρεμπέ και ο Ισά (δουλειά τους ειναι όλα).

Εξαιρετικός προπονητης που έκλεισε στόματα με την ομάδα να παίζει σε πολλές περιπτώσεις εξαιρετική μπάλα.

Και εξαιρετικοί παίχτες που συνεχώς εναλλάσσονται. Εφυγε ο Μητρογλας μένει ο 20χρονος Ολαιτάν. Σε 2 χρόνια θα χει πουληθεί με κανα 10άρι αυτος.

ΕΤΣΙ φτιαχνεις ομάδα κυριοι.

Πουλώντας, μαζεύοντας φράγκα σιγά σιγά, βγάζοντας δικούς σου παιχτες και κάποια στιγμή θα μπορεις να χτυπάς με τους ΔΙΚΟΥΣ σου παίχτες και 2-3 πολύ δυνατες μεταγραφές, τις Μπαρτσελόνες και τα χρέη των δισεκατομμυρίων που έχουν.

Και τροφοδοτείς και την εθνικη με παιχταράδες που αν περίμενε τους άλλους θα χε μεινει με τον Γκέκα και τον Χαριστέα. Που αντι να βγάλετε καναν παιχτη απ τις ακαδημίες σας, ή να πάρετε καποιο φθηνό ταλέντο τη στιγμη που οι ομάδες σας χρωστανε της Μιχαλούς, φέρνετε αμφιβόλου αξίας άσχετους απο δω και απο εκει για να βγάνετε 3ο-4οι και πονάνε τα μάτια μας απ το ερασιτεχνικό επιπεδο παιχνιδιου.

• Like 1
Δημοσ.

και για να πουμε καμια μ@λ@κια ,αντε τωρα με καραγκουνη και μητρογλου στην ιδια ομαδα να πεισεις τους  αγγλους πως οι εληνες ειμαστε ομορφαντρες

• Like 1
Δημοσ.

και για να πουμε καμια μ@λ@κια ,αντε τωρα με καραγκουνη και μητρογλου στην ιδια ομαδα να πεισεις τους  αγγλους πως οι εληνες ειμαστε ομορφαντρες

Κουκλοι ειναι και οι 2.

Παρακαλώ για την αντικειμενική άποψη της Μαργαρίτας :)

Δημοσ.

Αχαχαχα!

Ο Μητρογλου ειναι χαλια, ο Καρα απο την αλλη..... Ε δε περιγραφεται ο ανθρωπος. Τον εχω αφισσα πανω απ το κρεββατι μου και τη φιλαω καθε βραδυ πριν κοιμηθω :P

• Like 1
Δημοσ.

μην την ακους μητρο  μια χαρα εισαι αγορινα μου εχεις και κολοφτιαγμενο glx ..απλα τωρα στην αγγλια μαθε να μουτζωνεις με το δεξι ...θα μας λειψεις βρε μπαγασα 

• Like 2
Δημοσ.

Αχαχαχα!

Ο Μητρογλου ειναι χαλια, ο Καρα απο την αλλη..... Ε δε περιγραφεται ο ανθρωπος. Τον εχω αφισσα πανω απ το κρεββατι μου και τη φιλαω καθε βραδυ πριν κοιμηθω :P

Μιχαλάκης...τώρα Καραγκούνης...βγαίνουν στη φορα τα παναθηναϊκα αισθήματα :P

• Like 2
Δημοσ.

ενα θα πω...ηγετης δεν ηταν αλλα όσο αγαπήθηκε αυτός ο αθλητής... Και μάλιστα απo πολύ κοσμο οχι μονο απ τους γαβρους...

Γιατι περα απο παιχταρα ειναι και γαμω τα παιδια :-)

• Like 1
Δημοσ.

Σε λίγο θα ακούσουμε ότι μπήκε και μέσα με πωλήσεις Μήτρογλου, Βάις, Φέισα, Αμπντούν, Τζιμπουρ και με λεφτά από πρόκριση στους 16... Α, και οι δύο καλύτεροι παίκτες που φέραμε είναι δανεικοί!

Δεν ζήτησε κανείς να φέρει τον Φαλκάο αλλά οκ (έστω έναν σαν τον Στολτίδη στα καλά του μπορεί να βρει και με λίγα χρήματα), τρία χρόνια τώρα έχουν πονέσει τα μάτια μας με αυτό το κέντρο και μία σωστή κίνηση δεν γίνεται.

Τώρα γούστα είναι αυτά, σε ορισμένους αρέσει έτσι ο Ολυμπιακός...

Δεν ειπε κανεις οτι μπηκε μεσα στις μεταγραφες.Δεν εβγαλε ομως κερδη αυτα τα ποσα που λετε,10-20-50εκ ευρω..Δειτε κανεναν ισολογισμο,σας το ξαναειπα..Την περυσινη σεζον ειχε κερδη ο Ολυμπιακος 70 χιλ μονο.Αστρονομικο ποσο ε?

Ξερετε,μια ομαδα εχει και εξοδα,και ο Ολυμπιακος ειναι μια ομαδα που εχει ΚΑΙ χρεη,και πληρωνει δοσεις για δανεια,για το Καραισκακης,συμβολαια,ταξιδια,εξοδα πρετοιμασιας..Δειτε τον ισολογισμο,περυσι με ολες τις πωλησεις και με ολα τα εσοδα-εξοδα ειχε κερδη μονο 70χιλ ευρω...

Και επισης,δεν μπορω να καταλαβω καποιους που συγκρινουμε τα μεγεθη Πορτο-Ολυμπιακος..Οταν φιλε μου η Πορτο αγοραζει εναν παικτη 10-15εκ (αρα τα σκαει) ξερει οτι αυτος ο παικτης θα  φυγει με 40-45εκ ευρω.Διοτι αλλο η εμπορικοτητα της Πορτο και του Πορτογαλεζικου πρωταθληματος και αλλο της SL,του Πλατανια και της Βεροιας!Εχει μια διαφορα δεν νομιζεις? Ο Μητρογλου αν επαιζε στην Πορτο και εκανε αυτες τις εμφανισεις εκει,πιστευεις οτι θα τον πουλουσε με λιγοτερο απο 25εκ ευρω?

Ο Μαρινακης οταν πηρε τον Ολυμπιακο επενδυσε καποια χρηματα,σαν επιχειρησματιας ειναι λογικο να θελει να κανει αποσβεση των χρηματων αυτων,οπως θα εκανα και εγω και εσυ ο ιδιος σε μια επιχειρηση σου.Και απο την στιγμη που μπορει ανετα να ειναι στους στοχους του που βαζει καθε χρονο και να τους πετυχαινει δεν βλεπω τον λογο να σκασει για 3-4 παικτες 5-6εκ ευρω για παικτες και δινοντας αλλα 1.5-2εκ τον χρονο μισθο σε καθε εναν απο αυτους για να περασει στους 16 του CL και για να παρει το πρωταθλημα παιζοντας με εναν χρεωκοπημενο ΠΑΟ και με τον Πλατανια..

Και τελος να σου πω,η ΠΟΡΤΟ φιλε μου,αυτο με το "καταστημα" αγορων-πωλησεων,για να καταφερει να φτασει εδω που ειναι τωρα,χρειαστηκε 15-20 χρονια..Δεν γινεται απο την μια στιγμη στην αλλη. Η μοναδικη φορα που πηγε να το κανει αυτο ομαδα ηταν η πολυμετοχικοτητα του ΠΑΟ που πηγε να ρηξει με την μια 120εκ ευρω για να τα σαρωσει ολα και βγηκε τελευταιος με 1 βαθμο στο CL,και αυτα για 120εκ ευρω.Την συνεχεια την ξερεις,κατεληξε να χανει παικτες με 20-30χιλ ευρω και να μην μπορει να παρει αδεια να παιξει Ευρωπη..

Αν εσυ θελεις να δεις στην ομαδα σου τον Ροναλντινιο,τον Εσιεν,τον Μπερμπατοφ,τον Τουρε κτλ και σε 2 χρονια να καταντησεις σαν τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ,απλα να εχεις να λες οτι εφερα και ειδα αυτους τους παικτες,συγγνωμη φιλε μου αλλα δεν θα παρω..Προτειμω να ειμαι σταθερα στους 16 του CL σχεδον καθε χρονο και να ειμαι στους στοχους μου παρα να δω την ομαδα μου κοντα στην χρεωκοπια οπως πηγα να την δω αν δεν ερχοταν ο Μαρινακης (που σημαιωτεον,θα εφτανε σε αυτο το σημειο λογω των μεγαλων μεταγραφων και του "παρε παρε,λεφτα υπαρχουν" του Κοκκαλη).

Προτειμω να εχω μια οικονομικη υγεια στον Συλλογο μου και φτιαχνοντας το ονομα του στο παζαρι των μεταγραφων και βημα βημα θα μπορεσω να κανω και την υπερβαση για το CL ειτε στο EL καλυτερα..

Ολα βημα βημα γινονται και χτιζονται σιγα σιγα..Εκει που παλευα να αποκλειστω χωρις βαθμους,να παρω και κανεναν ετσι για το γαμωτο με παθητικο 15 γκολ σε καθε ομιλο,καθε χρονια τωρα τα τελευταια χρονια ειμαι σταθερα ειτε στο EL,ειτε στους 16 του CL,χανοντας μαλιστα 2 φορες την προκριση στην ισοβαθμια..

• Like 1
Δημοσ.

ενα θα πω...ηγετης δεν ηταν αλλα όσο αγαπήθηκε αυτός ο αθλητής... Και μάλιστα απo πολύ κοσμο οχι μονο απ τους γαβρους...

Γιατι περα απο παιχταρα ειναι και γαμω τα παιδια :-)

μονο που δεχτηκε την αναπροσαρμογη συμβολαιου, δειχνει ποσο σεβονταν τον συλλογο ..δεν με χαλασε τοσο η μεταγραφη του μιραλας οσο του μητρογλα ..για να μην θυμηθω και της δηλωσεις του για νικη της αντερλεχτ ,,οσο λατρεψα τον βαλβερδε  σαν προπονητη δεν θα συνγχωρεσω οτι δεν δουλεψε πανω στον μητρογλου ..καποια στιγμη θα επιστρεψει παλι πισω  σε μας  ...εις το επανιδειν 

Δημοσ.

δεν ξερω  τι παιχτηκε  ,αλλα δεν του εδωσε την ευκαιρια να καθιερωθει . τον βαλβερδε τον γουσταρω με τα χιλλια  αλλα σε αυτο το θεμα ηταν λαθος  

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...