Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φεισα και Μανιάτης οι χειρότεροι αυτή τη στιγμή.

Ο Φέισα δε στρίβει και δε κοβει με τίποτα. Ο Μανιάτης κουρασμενος.

Ακολουθεί και ο Τοροσιδης. Πολυ κακη μέρα και αυτός.

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

μεχρι στιγμης μονο τον αμπντουν εχω δει να παιρνει μπαλλα και να προσπαθει να κανει κατι..

α και τον καρολ με αυτο που επιασε τωρα (!!!!). απιστευτο..

Δημοσ.

ας εβγαζε μασαδο. ο αμπντουν ηταν ο μονος κεφατος!

ρε τον ΚΙΛΛΕΡ!!!! απιστευτος!

Δημοσ.

Επιτελους μπηκε η κωλομπαλα.

Παντως ειναι φοβερο το πως αντιδρα η ομαδα οταν δεχεται γκολ, δεν ειναι ευκολο να κανεις ανατροπες σε τετοια ματς.

Ηταν σωστο που μπηκε ο φουστερ βοηθησε πολυ. Καλα για τον πιστολερο τι να πουμε, μεγαλος παιχτης. Το οτι εβγαλε ομως τον αμπντουν ηταν απ τις χειροτερες κινησεις που εχω δει

Δημοσ.

καλα τον ιμπαγασα στο 82 γιατι τον εβαλε; για να παρει καμμια συμμετοχη επειδη ειναι νιουφης;;;;

Δημοσ.

τσιμπησαμε και το μυριακι της νικης, τσιμπησαμε κανα βαθμο για την ελλαδα, η αρσεναλ παει γερα για πελατισσα....ωραιο βραδακι αποψε :)

Δημοσ.

Πλεον η κωλοτουμπα τινει να γινει συνηθεια στο παρόν τοπικ απο εμένα.

Ειναι ο Ολυμπιακος του 2ου ημιχρονου. Τέλος.

Τιμια εμφάνιση οπως ειπώθηκε, κακοι οι μέσοι εκτος του Γκρέκο που προσπάθησε. Πάνε για καθαρή νικη με τον ΠΑΟ να τελειώνουμε.

Δημοσ.

Πελατισσα την αρσεναλ, τριες νικες σε τρια σερι παιχνιδια. Ειχαμε τη κατοχη, ειχαμε τις φασεις, δικαιως ηρθε η νικη. Ο φουστερ εκανε καλο παιχνιδι στη θεση του μετριοτατου φεισα, ο μητρογλου απλα τεραστιος.

Ο αμπντουν ηταν πολυ καλος , μαλλον ηθελε να τον ξεκουρασει για τον ελληνα πελατη? δε ξερω δε πολυειχε νοημα η αλλαγη.

Ο μασασο τουλαχιστον εβγαλε και δυο σωστες μοαλιες, ο ντιακιτε επισης μου αρεσε. Ανετα μπορει να παιζει στο πρωταθλημα βασικος, σεντρα εχει δυο κλασεις καλυτερη απ του Τοροσιδη.

Ο Γκρεκο επισης μου αρεσε, ο μανιατης αν και δεν ηταν καλος, τουλαχιστον σκοραρε.

Παμε τωρα για νικη επι του παο στο οακα, και μια καλη κληρωση στο γιουροπα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...