Cossutius. Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Φεισα και Μανιάτης οι χειρότεροι αυτή τη στιγμή. Ο Φέισα δε στρίβει και δε κοβει με τίποτα. Ο Μανιάτης κουρασμενος. Ακολουθεί και ο Τοροσιδης. Πολυ κακη μέρα και αυτός.
Rabican Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 μεχρι στιγμης μονο τον αμπντουν εχω δει να παιρνει μπαλλα και να προσπαθει να κανει κατι.. α και τον καρολ με αυτο που επιασε τωρα (!!!!). απιστευτο..
kirileman Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Έβγαλε Αμπντούν για να βάλει Μήτρογλου; Για κανένα λόγο!.. Καλύτερα να μασάς...
Rabican Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 ας εβγαζε μασαδο. ο αμπντουν ηταν ο μονος κεφατος! ρε τον ΚΙΛΛΕΡ!!!! απιστευτος!
margaritagr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Επιτελους μπηκε η κωλομπαλα. Παντως ειναι φοβερο το πως αντιδρα η ομαδα οταν δεχεται γκολ, δεν ειναι ευκολο να κανεις ανατροπες σε τετοια ματς. Ηταν σωστο που μπηκε ο φουστερ βοηθησε πολυ. Καλα για τον πιστολερο τι να πουμε, μεγαλος παιχτης. Το οτι εβγαλε ομως τον αμπντουν ηταν απ τις χειροτερες κινησεις που εχω δει
Rabican Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 καλα τον ιμπαγασα στο 82 γιατι τον εβαλε; για να παρει καμμια συμμετοχη επειδη ειναι νιουφης;;;;
kirileman Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Άλλη μια τίμια εμφάνιση στο τσουλού (παραπάνω από τίμια, θα έλεγα), προχωράμε στο γιουρόπα.
Alxnks Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 τσιμπησαμε και το μυριακι της νικης, τσιμπησαμε κανα βαθμο για την ελλαδα, η αρσεναλ παει γερα για πελατισσα....ωραιο βραδακι αποψε
Cossutius. Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Πλεον η κωλοτουμπα τινει να γινει συνηθεια στο παρόν τοπικ απο εμένα. Ειναι ο Ολυμπιακος του 2ου ημιχρονου. Τέλος. Τιμια εμφάνιση οπως ειπώθηκε, κακοι οι μέσοι εκτος του Γκρέκο που προσπάθησε. Πάνε για καθαρή νικη με τον ΠΑΟ να τελειώνουμε.
margaritagr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Πελατισσα την αρσεναλ, τριες νικες σε τρια σερι παιχνιδια. Ειχαμε τη κατοχη, ειχαμε τις φασεις, δικαιως ηρθε η νικη. Ο φουστερ εκανε καλο παιχνιδι στη θεση του μετριοτατου φεισα, ο μητρογλου απλα τεραστιος. Ο αμπντουν ηταν πολυ καλος , μαλλον ηθελε να τον ξεκουρασει για τον ελληνα πελατη? δε ξερω δε πολυειχε νοημα η αλλαγη. Ο μασασο τουλαχιστον εβγαλε και δυο σωστες μοαλιες, ο ντιακιτε επισης μου αρεσε. Ανετα μπορει να παιζει στο πρωταθλημα βασικος, σεντρα εχει δυο κλασεις καλυτερη απ του Τοροσιδη. Ο Γκρεκο επισης μου αρεσε, ο μανιατης αν και δεν ηταν καλος, τουλαχιστον σκοραρε. Παμε τωρα για νικη επι του παο στο οακα, και μια καλη κληρωση στο γιουροπα
Cossutius. Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 TI ΓΚΟΛΑΡΑ πέταξε ο Μητρογκολ πάλι!!! Ρίξε δύο τέτοια και στο ΟΑΚΑ ρε τεράστιε.
alexis333 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 O ανθρωπος μας για φετος στο Τσαμπιονς Λιγκ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις