thanos77 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Πράγματι, διοτι ζωης και θανάτου δεν ειναι ένα παιχνιδι με τον ΠΑΟ το οποιο δεν ειναι καν νοκ αουτ. Δε καταλαβαίνω γιατι πρέπει να αγχωθουν οι αθλητές. απο βαθμολογικη αποψη εκτος του οτι θα εξασφαλιζαμε σε μεγαλο βαθμο την δευτερη θεση ,παντα μετραει και το πρεστιζ..μπορει να μην τους μεταδιδεις το ανγχος, αλλα τους προκαλεις την ηττοπαθεια. 7-1 τον εχει ο αρτζι ..πρωτα απο ολα πρεπει να το παρει εγωιστικα και ο ιδιος
Aristomaxos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 στο κατω κατω δεν κριθηκε ακομα τιποτα,ετσι νομιζω τουλαχιστον. To αν κρίνει ή όχι κάτι αυτή η ήττα σαφώς και δε μπορούμε να το πούμε ακόμα. Αυτό θα μπορούμε να το κάνουμε μετά τη λήξη του αγώνα του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη. Στα 4 ματς (με ΠΑΟ, Φενερ, Μιλάνο, Μπάρτσα) θέλουμε 2 νίκες. Το αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ ήταν αρνητικό, οπότε θες διπλό τώρα στη Πόλη ή στη Βαρκελώνη. Αν χάσουμε και στη Πόλη και στη Βαρκελώνη, τότε θα θυμηθούμε ξανά τη τεράστια ευκαιρία που χάσαμε χθες για να πάρουμε το ματς.
~mxls~ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Έχει πολλά καλά στο παιχνίδι του ο Μπαρτζώκας παίδες, μην ακούω γενική απαξίωση. Κυριότερο ατού τις σεμινιαρικές θέσεις-αποστάσεις παιχτών επιθετικά. Είμαστε οι καλύτεροι στην Ευρώπη σ'αυτο, και είναι ΠΟΛΥ δύσκολο για κάθε προπονητή να το εφαρμόσει. Και μιλάμε για Έλληνα έτσι. Εκμεταλλεύεται όσοι λίγοι το weak side, αρκετες πρωτοβουλίες στο τρανζίσιον που όσο να'ναι συμβάλει στο θέαμα. Ναι έχει σημασία αυτο για κάποιους περίεργους σαν εμένα ας πούμε που δεν μου αρκει το αποτέλεσμα. Θέμα στο ριμπάουντ, χάι ποστ και ντράιβ αμυντικα υφίστανται. Επίσης για όποιον διαβάζει τις δηλώσεις του, δεν μπορει παρα να σε κερδίσει με τις τεκμηριωμένες απαντήσεις. Προφανώς προσπερνώ τις όποιες άστοχες δηλώσεις. Δικαίωμά του. Αυτο το μπάσκετ έχει κερδίσει το χειροκρότημα φιλάθλων πανευρωπαϊκα. Το να βλέπω Ιταλούς, Γάλλους, Ισπανούς, Τούρκους κτλ να χειροκροτούν στο τέλος, εμένα με χαροποιεί. Και κάθε λάτρη του αθλήματος. Έχει βρει τρόπο να "εξουδετερώσει" Σπαν ο Πεδουλάκης. Τέτοια απίστευτη αποτελεσματικότητα σίγουρα απορρέει και από την αναποτελεσματικότητα του Μπαρτζο να βρει "τρικ", αλλά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Κόψτε γκρίνιες και δώστε ώθηση στην ομάδα λεω εγώ.. Αλλα μπορούμε να μιλάμε για κοράκια-άχρηστους-φαπ κτλ. Νταξ γίνεται κι αυτο.. 1
Cossutius. Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 απο βαθμολογικη αποψη εκτος του οτι θα εξασφαλιζαμε σε μεγαλο βαθμο την δευτερη θεση ,παντα μετραει και το πρεστιζ..μπορει να μην τους μεταδιδεις το ανγχος, αλλα τους προκαλεις την ηττοπαθεια. 7-1 τον εχει ο αρτζι ..πρωτα απο ολα πρεπει να το παρει εγωιστικα και ο ιδιος Αρχίζοντας απ το τέλος...So what που τον έχει 7-1? Αυτό που μένει στην ιστορία ειναι ο 2 φορές πρωταθλητής Ευρώπης και το ποιος θα βγει μετά πρωταθλητής στην Ελλάδα. 10-0 να μας έχει, αν δε πάρει Ευρωπαικό φέτος ο ΠΑΟ, κανεις δε θα το θυμάται.Ασε μη γινει κανα κουλό και πάμε εμεις πάλι καναν τελικο. Το θέμα του πρεστιζ απ την άλλη...Σίγουρα στην έδρα σου πρέπει να νικάς τον Παναθηναικό ειδικά αν αυτό είναι παιχνίδι που προσφέρει πρωταθλημα. Γενικά...χαλαρώστε.
dekulinkgr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Έχει βρει τρόπο να "εξουδετερώσει" Σπαν ο Πεδουλάκης. Τέτοια απίστευτη αποτελεσματικότητα σίγουρα απορρέει και από την αναποτελεσματικότητα του Μπαρτζο να βρει "τρικ", αλλά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Βασικα δεν χρειαζεται και μεγαλη προσπαθεια για να γινει αυτο καθως στο οακα ο σπανουλης ειναι σαν να μην υπαρχει.Ανυπαρκτος οποτε παμε οακα. 1
~mxls~ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Έχει καταφέρει να περιορίσει και άλλους ικανους γκαρντ ο ΠΑΟ. Ας αναγνωρίσουμε την ικανότητα αυτη του Αρτζι. Δεν είναι κακό. Ως κόουτς δεν θα τον ήθελα στον ΟΣΦΠ.
Cossutius. Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Υπάρχει ένας σύλλογος που έχει κάνει βήματα μπροστά. Πρέπει και οι υπόλοιποι σύλλογοι να προχωρήσουν μπροστά, αλλά αυτό δεν εξαρτάται από εμένα», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της UEFA. Παράγκα Βαγγέλα με Πλατινί. 1
stamatinho Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 2014 και βγαινει μια ελληνικη ομαδα champions league δεν εχει αδικο. Εχω ξεχασει πως ειναι να παιζει ευρωπη παο,αεκ,αρης.
Gigamestin Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 παιδες δεν μπορω τους κλαψες.μια ηττα ειναι οπως οι αλλες.εχετε παρατηρησει οτι καθε παιχνιδι που περναει ο μπαρτζωκας δείχνει καλυτερη αντιμετώπιση στο παιχνίδι?το ταμειο γινεται τον μαιο οχι τον μαρτιο οπως ειπα και πιο πανω.νροπη να καταδικαζετε την ομαδα οταν δεν τη στηριζατε και στα καλυτερα της.ολυμπιακοι του καναπε και του ιντερνετ ειστε καποιοι
~mxls~ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 2014 και βγαινει μια ελληνικη ομαδα champions league δεν εχει αδικο. Εχω ξεχασει πως ειναι να παιζει ευρωπη παο,αεκ,αρης. Δεν δίνουν άδειες σε ομάδες που έχουν φέσια.
stamatinho Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δεν δίνουν άδειες σε ομάδες που έχουν φέσια. Και εγω αν σε αφησω χωρις δουλεια φεσια θα εχεις.
~mxls~ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Και εγω αν σε αφησω χωρις δουλεια φεσια θα εχεις. Άν έκανα επι χρόνια αγορές με χρήματα δυσανάλογα των εσόδων μου, θα με κυνηγούσαν τα χρέη ούτως ή άλλως. 1
Chris_85 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Έτσι, έτσι, να χαιρεστε, έχετε ομαδάρα, μας λιώσατε κτλ. Αν δεν περάσετε πάλι στο Φαιναλ 4 (3η χρονιά δεν είναι), ξέρετε εσείς.. Η παράγκα της Ευρωλίγκας που μισεί τον Παο θα φταιει
Προτεινόμενες αναρτήσεις