Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νταξει το ματς δεν υπαρχει, καποιος θα βγαλει τρελλα φραγκα σημερα

O Xoλεμπας σιγουρα το χει παιξει ασσο παντως :devil:

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

θα το φαμε. 3-2 θα ληξει... αμα χασει και η μπαρτσα σημερα, θα ειναι η καταραμενη κυριακη!!!

Δημοσ.

Aπλά ντροπη τους. Ελεος.

2 παιχνίδια είχαν να παίξουν στο Ελλ. Πρωτάθλημα και στο 1ο το φαγαν στο 90 στο δεύτερο...ημαρτον!!!

Όπως γράφει και κάποιος σε ένα άλλος φόρουμ, ότι και να γινει σε αυτά τα 5 λεπτά, ο ΠΑΟ μας έπαιξε στα ίσα και αυτό δείχνει πως προετοιμάστηκε σωστά για το ματς σε αντίθεση με εμάς.

Τώρα θα ξεκινήσουμε οι αμφισβητήσεις. Εμείς το προκαλούμε αυτό με τη μέτρια απόδοση.

Τραγικός Ζαρντιμ. Μητρογλου στο 90!!!!!!!

Ελεος έβαλε τον Κοντρέρας. Να κρατήσει το Χ λέμε!!!!

Δημοσ.

σιοβας: με γαμησε ρε μαλακα (ο τραυματισμος του)

σχολιαστης: φαινεται οτι ποναει ο σιοβας

απλα ελεος

σε ντερμπι και δεν μου βαζεις τον μητρογλου; ποσο χαζος εισαι ρε ζαρντιμακο; χασε και παραιτησου αμεσως (επιτελους θα διωξουμε προπονητη εχουμε να το κανουμε καιρο χαχαχαχααχχαχα)

Δημοσ.

Η που το ματς ειναι καραστημμενο ή που οι δικοι μας βαριοντουσαν τρελα. Παντως ειναι ντροπη να μη κερδισουν σημερα

λες και τους ειπαν να κυνηγησουν το χ ρε γαμωτο για να εχει "ενδιαφερον" το πρωταθλημα

Δημοσ.

Μωρέ κανένα ενδιαφερον δεν έχει το πρωτάθλημα.

Απλά δώσαμε δικαίωμα αμφισβήτησης.

α μπραβο. εμενα αυτο με ενοχλει περισσοτερο. θα μας κοροιδευουν παλι επειδη δεν κερδισαμε τους τελειωμενους

Δημοσ.

Να υπενθυμίσουμε φυσικά, πως δε χάσαμε το παιχνίδι. Απλά ήρθε ισοπαλία.

Αυτό για να μη χάνουν και κάποιοι τον ύπνο τους.

Οκ όλοι περιμέναμε μια εύκολη νίκη, αλλά αποδεικνύεται για πολλοστή φορά πως όσο αδύνατος και αν είναι ο αντίπαλος, πάντα παραμένει ντέρμπι.

Δημοσ.

Κοιτα να δεις αυτοι παιξανε το μεγιστο, εμεις το ελαχιστο, κι ηρθε χ. Αυτο λεει πολλα. Εγω ευχαριστημενη ομως δεν ειμαι. Και στη τουμπα και σημερα ΟΦΕΙΛΑΝ να κερδισουν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...