Cossutius. Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 θα μας κοροιδευουν παλι επειδη δεν κερδισαμε τους τελειωμενους Μην μπαίνεις στο τριπακι μιας μικρής μειοψηφίας Παναθηναικών. Και με 18χρονους να παίζεις, πάλι ντέρμπι ειναι. Στο φινάλε οπως ειπα παραπάνω, αν το δούμε λογικά, ισοπαλία στην έδρα τους φέραμε. Δε χάθηκε και ο κόσμος. Ας τα βλέπει αυτά ο πρόεδρας.
Tilemaxx Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί όφειλαν να κερδίσουν; Μάλλον δεν κατανοείτε μερικοί τι ρόστερ έχουμε. Πάντως για τα ελληνικά δεδομένα ήταν καλό παιχνίδι με αρκετά υψηλό ρυθμό. Τα δύο γκόλ που φάγαμε ήταν courtesy of Holebas. Αυτά. 1
gchris7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Σπάνια το παίζω προπονητής αλλά το ματς νομίζω κρίθηκε στις κακες αλλαγές του Ζαρντιμ στο δεύτερο ημίχρονο και στην μη ύπαρξη παίχτη στο κέντρο που να ξέρει στοιχειώδη από μπάλα μετά από τον Ιμπαγασα.
Cossutius. Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Γιατί όφειλαν να κερδίσουν; Μάλλον δεν κατανοείτε μερικοί τι ρόστερ έχουμε. Πάντως για τα ελληνικά δεδομένα ήταν καλό παιχνίδι με αρκετά υψηλό ρυθμό. Τα δύο γκόλ που φάγαμε ήταν courtesy of Holebas. Αυτά. Δεν ειναι τόσο θέμα δυναμικότητας όσο το γεγονός πως προκειται για καλοπληρωμένους παίχτες, στην ώρα τους, θεωρητικά και πρακτικά καλύτερους ως μονάδες βάση αυτου που έχουμε δει μέχρι φέτος οι οποίοι παίζουν με απλήρωτους αθλητές που κάνουν μετριότατες εμφανίσεις. Οφειλαν να μη φανε 2ο γκολ. Το πρώτο το καταλαβαίνω. Το 2ο δεν έπρεπε να το φάνε.
Aloyminas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ αν ήμουν Μαρινάκης σήμερα θα έδιωχνα τον Ζαρντίμ. έλεος πια έχει καμία σχέση η φετινή ομάδα με την περσινή;Χ με τους πεθαμένους;
Cossutius. Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Ο Ζαρντίμ έκανε 2 λάθη. Πρωτον οτι ξεκίνησε με Ιμπα, αντί για Μασάδο. Αποτέλεσμα, μολις κουράστηκε ο Ιμπα και βγήκε, φάγαμε το 2ο. Δεύτερον, δεν έβαλε ποτέ τον Μητρογλου τη στιγμή που μπορούσε να βγάλει τον Τσιμπούρ που είχε φάει τα ψωμιά του απ το 70. Αποψή μου αυτή, χωρις φυσικά να πιστεύω οτι ο Μασάδο θα τα κατάφερνε καλυτερα στο 1ο ημιχρονο. Απλά θεωρώ οτι ο Ιμπα δε πρέπει να ξεκινάει, αλλά να τελειώνει ένα ματς.
LRoi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Σπάνια το παίζω προπονητής αλλά το ματς νομίζω κρίθηκε στις κακες αλλαγές του Ζαρντιμ στο δεύτερο ημίχρονο και στην μη ύπαρξη παίχτη στο κέντρο που να ξέρει στοιχειώδη από μπάλα μετά από τον Ιμπαγασα. Στο κακό στήσιμο του Ζαρντίμ, στις κακές αλλαγές και στον άθλιο Χολέμπας κρίθηκε το ματσάκι. Πήραμε Χ με την ψυχή στο στόμα και ανεξάρτητα από το τι λένε οι βάζελοι (που ποσώς με ενδιαφέρει), αυτό με ενοχλεί περισσότερο. Αυτό και η έλλειψη μαχητικότητας σε όλο το Β' ημίχρονο, το πούλημα της μπάλας, η μαζική οπισθοχώρηση, η σκανδαλώδης απουσία κέντρου, που είχε σαν αποτέλεσμα με μία κάθετη ο βάζελος να κάνει φάσεις σωρηδόν και η έλλειψη πλάνου αγωνιστικού και ψυχολογικού. Επίσης κάτι πρέπει να γίνει με το Φουστέρ, το παιδί παρουσιάζει κόμπλεξ, κάθε φορά που βρίσκεται απέναντι από την αντίπαλη εστία. Τέλος, η έμπνευση με Σιόβα αντί Κοντρέρας, μας στοίχισε το πρώτο γκολ. Γιατί έπρεπε να γίνει rotation σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα οεο? Ο Μασάδο έδειξε παραπάνω πράγματα σήμερα, αλλά από τη στιγμή που μπήκε, η ομάδα έγινε ρδελο και έχασε την κατοχή της μπάλας, κάτι που πρέπει να προβληματίσει τον Ζαρντίμ. Τέλος, χοντρέ, ελπίζω να είδες σήμερα και να βγεις να δηλώσεις δημοσίως, ότι η φετινή ομάδα σε επίπεδο ρόστερ, είναι τρία σκαλοπάτια κάτω, γιατί μλκες δεν είμαστε. Εγώ αν ήμουν Μαρινάκης σήμερα θα έδιωχνα τον Ζαρντίμ. έλεος πια έχει καμία σχέση η φετινή ομάδα με την περσινή;Χ με τους πεθαμένους; Εγώ αν ήμουν Ζαρντίμ, θα έλεγα στο χοντρό να διώξει τον εαυτό του, γιατί έφυγε ένας σκασμός παίχτες και αντικαταστάθηκαν από αλχημείες που προσπαθεί να κάνει ο Ζαρντίμ, προσπαθώντας να κάνει τον Μασάδο, Ιμπαγάσα και τον Χολέμπας, Ρομπέρτο Κάρλος. 1
Tilemaxx Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δεν φταίει ο Ζαρτίμ. Είναι πολύ καλός προπονητής, αλλά όσο και καλός να είσαι, ακόμα και ο Σέρ Άλεξ που λέει ο λόγος, με Μοντέστο και Μανιάτη στο κέντρο δεν μπορείς και πολλά. Με την περσυνή πολύ καλή ομάδα ο Ζαρντίμ φέτος θα έκανε παπάδες.
nash-gf Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ αν ήμουν Μαρινάκης σήμερα θα έδιωχνα τον Ζαρντίμ. έλεος πια έχει καμία σχέση η φετινή ομάδα με την περσινή;Χ με τους πεθαμένους; Για συγκρινε ομως και λιγο το φετινο ροστερ με το περσινο... Μηπως και γι αυτο ο Ζαρντιμ φταιει;;; Χωρις εξτρεμ, χωρις αμυντικο χαφ αλλα φταιει ο Ζαρντιμ που βαζει τον Μασαδο στο πλαι και τον Μοντεστο βασικο, λες κι εχει αλλους. Κατα τ' αλλα μαυρα χαλια σημερα με εξαιρεση ενα 20λεπτο που βαλαμε και τα γκολ. Απλα η ευθυνη δεν ειναι ΜΟΝΟ του προπονητη.
gchris7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δεν φταίει ο Ζαρτίμ. Είναι πολύ καλός προπονητής, αλλά όσο και καλός να είσαι, ακόμα και ο Σέρ Άλεξ που λέει ο λόγος, με Μοντέστο και Μανιάτη στο κέντρο δεν μπορείς και πολλά. Με την περσυνή πολύ καλή ομάδα ο Ζαρντίμ φέτος θα έκανε παπάδες. Μια χαρά τα έχει πάει ο Ζαρντιμ. Πολύ καλές εμφανίσεις στο CHL και αήττητος σε 14 ματς στην Ελλάδα. Η αλήθεια όμως να λέγετε, η ομάδα δεν έχει δείξει προσωπικότητα και κάποιες φορές με το ροτεισον που κάνει προβληματίζει. 1
konstantinos77 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Ο Ολυμπιακος επαιξε οπως ακριβως περιμενα ,δηλαδη οτι εκανε με τον Παοκ και με την Αεκ .Μια ομαδα με κακη νοοτροπια που για καποιο λογο πιστευαν οι παιχτες οτι θα κερδισουν ετσι και αλλιως ,με κεντρο της πλακας που πλην Ιμπαγασα αποτελειται απο παιχτες που δεν ξερουν μπαλα και με εναν ποδοσφαιριστη στο δεξι ακρο της αμυνας που ειναι ντροπη να φοραει την φανελα του Ολυμπιακου και να παιζει ποδοσφαιρο και κυριως να πληρωνεται απο αυτο . Για μενα ο Παναθηναικος αξιζε να κερδισει δεν κερδισε ομως γιατι δεν ειναι καλυτερη ομαδα απο τον Ολυμπιακο και ακριβως το στοιχειο οτι επαιξε πολυ καλα και ο Ολυμπιακος πολυ χαλια και δεν κερδισε ο Παο το καταδεικνυει.Αυτα τωρα που λενε καποιοι οτι απεδειξε ο Παναθηναικος οτι ειναι ισοδυναμη ομαδα με τον ΟΣΦΠ και μπλα μπλα μπλα , αυτα τωρα ειναι εκ του ασφαλους .Οταν εισαι 16 βαθμους πισω ,γνωριζεις οτι δεν εχεις να χασεις τιποτα παρα μονο να κερδισεις απο το ντερμπι και εχεις κερδισει τον Ολυμπιακο στους τελευταιους 16 αγωνες 1 φορα ,που στο φιναλε μια στο τοσο θα παιξεις και καλυτερα και ειδικα στην εδρα σου του πουστη ,τοτε το πιο ευκολο πραγμα ειναι να βγεις δηθεν "ηθικος νικητης" και κατι τετοιες λαλακιες που ακουγονται δεξια αριστερα. Εξαλλου και αλλες ομαδες εχουν παιξει ή θα παιξουν καλυτερα απο τον Ολυμπιακο στο μελλον σε καποιο μεταξυ τους παιχνιδι ...Ο πρωταθλητισμος ομως ειναι αλλο πραγμα και σημερα εγινε ενα ντερμπι που ο Παναθηναικος ειχε περισσοτερα κινητρα και πληγωμενο εγωισμο αλλα δεν κανει πρωταθλητισμο η ομαδα του και για αυτο κρινεται λιγοτερο αυστηρα αλλα εκ του ασφαλους οπως ειπα .
margaritagr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Ο ζαρντιμ σημερα κι οι αλλαγες του ηταν οτι να ναι. Και δυστυχως δεν ηταν η πρωτη φορα. Ο ανθρωπος δε βλεπει τις αδυναμιες παιχτων και δυσκολα κανει σωστα πραγματα οταν το ματς στραβωνει. Οι δικοι μας λογω της βαθμολογικης διαφορας το χανε στ @@ τους το ματς. Δεν εχει αλλη εξηγηση το οτι δε τρεχανε καν. Ηταν τελειως ανιωθοι, ανευροι λες και παιζανε με τη κερκυρα. Κι αυτο ηταν το χειροτερο για μας που βλεπαμε ετσι την ομαδα. Τεσπα ελπιζω να μη ξαναχουμε τετοιο προσωπο
alexis333 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Ο Ζαρντιμ ειναι οτι να ναι .. Μονο και μονο επειδη το πρωταθλημα μας ειναι Β κατηγοριας δε φαινονται ολα τα λαθη που εχει κανει εως τωρα ... 1
gchris7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Ο Ζαρντιμ ειναι οτι να ναι .. Μονο και μονο επειδη το πρωταθλημα μας ειναι Β κατηγοριας δε φαινονται ολα τα λαθη που εχει κανει εως τωρα ... Και πέρυσι τα ιδία σκατά ήταν το πρωτάθλημα και είχαμε και παίχτες όπως Μιραλας, Μελμπεργκ, Ορμπαιθ... Θυμάσαι μήπως πως ήμασταν πέρυσι τέτοια εποχή?
alexis333 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Και πέρυσι τα ιδία σκατά ήταν το πρωτάθλημα και είχαμε και παίχτες όπως Μιραλας, Μελμπεργκ, Ορμπαιθ... Θυμάσαι μήπως πως ήμασταν πέρυσι τέτοια εποχή? Οχι δεν ηταν τα ιδια σκατα το πρωταθλημα .. Και ο Βαλβερδε εκανε δουλεια που φαινοταν στο γηπεδο .. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις