Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλο ενα ποστ με λογο υπαρξης (να επιβεβαιωσει οσα εγραψα απο πανω). Συνεχισε :)

ΥΓ. Σημερα μαθαινουμε οτι αν εισαι ο πρωτος που απαντα για την μεταγραφη, ειναι επειδη τσουζει. Κι εσυ εισαι ο πρωτος που μου απαντησε, γιαυτο μαντεψε :devil: keep up!

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Αλλο ενα ποστ με λογο υπαρξης (να επιβεβαιωσει οσα εγραψα απο πανω). Συνεχισε.

Οσο λογο υπαρξης εχουν και οι φθηνοι αστεισμοι περι μαλτεζου, με ο,τι υφος απαντας αναλογη απαντηση παιρνεις. Κατα τ αλλα δε σε ξεσυνεριζομαι , εχεις "πλακωθει" με καθε πιθανο ποστερ εδω μεσα, ακομα ενας ειμαι στην μακρα λιστα σου...Αφου εχω παρατηρησει οτι αφου πλακωνεσαι με ολου τους ολυμπιακους, μετα πλακωνεσαι και με τους ομοιδεατες σου... Ελα, πες την αληθεια, οταν εισαι μονος σπιτι διαφωνεις με τον εαυτο σου ετσι; :P
Δημοσ.

thermosifounas mode on:

Πρεπει να ετσουξε πολυ αυτο με το Μαλτεζο! Λυσσαξε. Πολλη πικροχολιαση.

Παντως ετσι για την ιστορια, θα πρεπε σαν μανα στα ατυχη λογοπαιγνια να αποδεχεσαι και ατυχες χιουμορ γυρω απο αυτα.

Οσο για τις βαθυστοχαστες αναλυσεις σου επι προσωπικου (ητοι αν δεν εχουμε τι να πουμε στη συζητηση στην οποια χωθηκαμε, συνεχιζουμε γεμιζοντας παραγραφους για το χιουμορ, την ψυχοσυνθεση κλπ ασχετες αμπελοφιλοσφιες), μονο σε ατομο της νοημοσυνης "να παω να του κανω νια-νια-νια που πηρα τον Σερμαντινι" θα φανταζε αξιοπεριεργο οτι ειναι δυνατον στον κοσμο τουτο παναθηναικος με παναθηναικο να διαφωνει για τον Πανκο ή τα διοικητικα. Ευγε στην κοσμοθεωρια σου :devil:

Η πλακα ειναι οτι ερχεσαι να μιλησεις για το ποιος διαφωνει με ποιον οταν στο παρον τοπικ αυτος που ηρθε και αρχισε το flame εισαι εσυ. Θεουλης

Δημοσ.

Ρε Μidi τι θα γινει ποια αγορινα μου με σενα ? Θα σταματησεις να τρωγεσαι με ολους εδω μεσα ? Ημουν σιγουρος οταν ακουσα για το Σερμαντινι οτι θα ειχες γραψει εδω ενα καρο αηδιες ως συνηθως .Δεν μπορεις μια φορα να μιλησεις σαν ανθρωπος? Ολο ειρωνεια και προσωπικα σχολια εισαι .Μετα θα διαμαρτυρεσαι και θα κατσεις να κανεις αναφορες .Koυλαρε λιγο Χριστουγεννα bro εχουμε ...

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος τρωγεται με ποιον? Το ποστ #1336 εχει ιχνος flame προς καποιον? Ειναι προκλητικο για καποιον? Μολις απαντησεις σε αυτα τα ερωτηματα, απαντησε μου στα ιδια ερωτηματα και για το ποστ #1338 και επειτα μπορεις να ανακαλεσεις στο ποιος ηρθε να φαγωθει με ποιον, πραγμα στο οποιο βλεπω οτι με ευχαριστηση κανεις join παντως, παρα την δηθενικη ενοχληση σου.

ΥΓ. Φυσικα, περιμενω να μου πεις ποιες ειναι οι "αηδιες" που εγραψα για τον Σερμαντινι, μιας και το θεμα στο οποιο πατησαν τα 2 τρολλς της παρεας ειναι αυτο...

ΥΓ2. Τα παραπονα σου, σου ξαναειπα που. Οι δε υποδειξεις σου, σου ξαναειπα ποια διαδρομη ακολουθουν οταν απευθυνονται σε μενα...

Δημοσ.

Απ ο,τι διαβαζω αποκτηθηκε 5ρι γιατι ο Μπαρτζωκας σκεφτεται να χρησιμοποιει τον Παουελ και στο 4. Ο Μαυροειδης δε προκειται να φυγει, αλλα ειμαι περιεργη να δω πως θα μοιραστει ο χρονος.

Νταξεο αφου αποκτηθηκε ας ευχηθω να κανει τπτ σωστο.... Παντως λιγο υψος μας ελειπε :P

Α επισης: ο Μπεβερλυ στους Ροκετς. Παντα απορουσα γιατι δε τον κρατησαμε. Σκυλι ο παιχτης

Δημοσ.

Δεν παίζει να αποκτήθηκε για 4ος σέντερ ο Σερμαντίνι. Παίκτης των 12π. - 5.5ρ. πέρσυ, αποκλείεται να είναι πίσω απο τον Μαυροειδή. Για το ύψος του έχει πολύ γρήγορα πόδια και παίζει σωστά το pick n' roll. Και έχει και καλούτσικο σουτάκι απο τα 4-5 μέτρα. Η λογική λέει οτι ο Πάουελ και ο Χαϊνς θα παίζουν πιο πολύ στο 4, στην φυσική τους θέση δηλαδή. Για μένα ο Σερμαντίνι είναι πενταδάτος.

Δημοσ.

Ποιος τρωγεται με ποιον? Το ποστ #1336 εχει ιχνος flame προς καποιον? Ειναι προκλητικο για καποιον? Μολις απαντησεις σε αυτα τα ερωτηματα, απαντησε μου στα ιδια ερωτηματα και για το ποστ #1338 και επειτα μπορεις να ανακαλεσεις στο ποιος ηρθε να φαγωθει με ποιον, πραγμα στο οποιο βλεπω οτι με ευχαριστηση κανεις join παντως, παρα την δηθενικη ενοχληση σου.

ΥΓ. Φυσικα, περιμενω να μου πεις ποιες ειναι οι "αηδιες" που εγραψα για τον Σερμαντινι, μιας και το θεμα στο οποιο πατησαν τα 2 τρολλς της παρεας ειναι αυτο...

ΥΓ2. Τα παραπονα σου, σου ξαναειπα που. Οι δε υποδειξεις σου, σου ξαναειπα ποια διαδρομη ακολουθουν οταν απευθυνονται σε μενα...

A ρε Midi...Στο εχω πει εγω δεν κανω υποδειξεις ουτε παραπονα εχω ...Αν δεν καταλαβαινεις οτι γραφεις με λαθος υφος οκ. Τα posts σου ξαναλεω γραφονται  σε δημοσιο forum και τα γραφω οχι μονο για να τα βλεπεις εσυ ,οποτε το τι κανεις εσυ και τι διαδρομες ακολουθεις ουτε καν με απασχολει πιστεψε με ...Αν ηθελα εξαλλου θα σου εστελνα προσωπικα μηνυματα οποτε  λαθος καταλαβες ,again .....

Δημοσ.

Η χρονια κλεινει με τον ολυμπιακο πρωτο και αηττητο σε ολα τα ομαδικα αθληματα. Ποδοσφαιρο, μπασκετ, βολλευ, πολο βλεπουν την πλατη μας. :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...