Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός


The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σεβαστό το πώς το βλέπει ο καθένας.

Πάντως η Μπάρτσα, "ΛΟΓΙΚΑ" ξαναλέω, θ' ανέβει. Έχουν γυρίσει και οι τραυματίες της, κι ας πέρασε περίοδο ντεφορμέ (...άλλο το δεν είμαι για πολλά - άλλο το είμαι ντεφορμέ/με προβλήματα). Συνεπώς για 'μένα είναι στανταράκι οι ήττες από τις ισπανικές. Προφανώς και δε θα βγω σε περίπτωση που πάει έτσι να πω "αμ το έλεγα εγώ", καθώς απλά προβλέψεις κάνουμε (όσο κι αν βασίζονται σε κάποια δεδομένα). Πόσο μάλλον όταν τίποτε δεν είναι αδύνατον να γίνει.

 

Όσο όμως περί "αυτοκτονίας", νομίζω ότι πάει πιο μακρυά από απλά "προβλέψεις" : Όπως εξήγησα, τα πράγματα ΕΙΝΑΙ δύσκολα για τον ΠΑΟ. Συνεπώς νομίζω ότι κακώς το βλέπεις ως "αρκούν μόνο δύο συγκεκριμένες νίκες, κι αν δεν τις κάνεις, αυτοκτόνησες". Άσε δε που όπως επίσης είπα, αν έρθουν έτσι τα πράγματα, μπορεί η διαφορά 4ης με 5ης θέσης να παιχτεί μέχρι και στον πόντο. Αν δηλαδή παίξεις με την Άλμπα μέσα στο ΟΑΚΑ και χτυπάει αυτή το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, σημαίνει ότι μόνο τυχαία δεν θα είναι η φάση (διότι υπό κανονικές συνθήκες, θα μιλούσαμε για καθάρισμα αυγού). Οπότε, είτε χάσεις, είτε κερδίσεις, μόνο αυτοκτονία δεν θα είναι.

(...γι' αυτό και έδωσα έναν καθαρότερο ορισμό πριν του τί εστί "αυτοκτονία" για 'μένα : να πάρεις την Μακ στο γήπεδό της -φαντάζει απίστευτα δύσκολο- και μετά να πετάξεις αυτή τη νίκη στα σκουπίδια χάνοντας από μια Ζαλγκίρις ή από μια Γαλατά, οι οποίες θεωρητικά είναι σαφώς πιο...χτυπήσαμπλ από μια Μακ. Και μετά να έχεις να παίξεις παιχνίδι με τσίτα τα νεύρα με την Άλμπα...)

 

 

*...καλή διασκέδαση btw

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • MiDi_MiLiZ

    2161

  • DKNI

    1827

  • firewalker

    1268

  • 8elwADSL

    955

ΑΝ ο τωρινος Γιανκοβιτς ειναι ο ιδιος παιχτης και του χρονου που θα ληγει το συμβολαιο του, ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ δεν θα με απασχολησει σχεδον καθολου η μεταγραφη του στους απεναντι. Συναισθηματικα/οπαδικα, δεν θελω να τον δω, οπως δεν ηθελα να δω ουτε τον Ραιτ απο 'κει οταν τον αφησαμε εμεις, οπως προτιμουσα να μην δω ουτε και τον Περπερογλου.

 

Διαλεγεις εσυ σε ποιο απτα 2 σκελη απευθυνεται η ερωτηση σου και παιρνεις την απαντηση που αντιστοιχει.

Για καποιο λογο περιμενες οτι μετα απο 2 χρονια Πεδουλακη, ο Βλαντο με το που θα παιζει 25-30' επι Ιβανοβιτς για 6 μηνες, θα φτασει να γινει Ντεκι.

Επειδη εφτασε τα 24 στα 25 πια, δεν ειναι παραλογο να πει καποιος "αμα δεν παιξει τωρα, ποτε θα παιξει"

 

Μιλας για ενα ταβανι το οποιο περιμενες να το πιασει σε 6 μηνες με μονο ουσιαστικα επιχειρημα "αν δεν το κανει στα 25, δεν θα το κανει ποτε".

Να σου θυμησω απλα οτι ο Διαμαντιδης ηρθε 24 χρονων στον Παναθηναικο

 

Για μενα ο Βλαντο παιζει ηδη. Και πιστευω οτι μπορει να βελτιωθει και αλλο.

Η 2ετια Πεδουλακη τον καθυστερησε πολυ αλλα εχει ακομα χρονο

 

Αν και του χρονου που λες παιζει στο ιδιο επιπεδο εγω και παλι δεν θελω να τον δω στον γαυρο γιατι

α. το επιπεδο του ακομα και τωρα εμενα δεν με χαλαει

β. πιστευω οτι εχει 1-2 χρονια ακομα να κανει το παραπανω

 

Επισης, προσπαθω να καταλαβω τι ακριβως με ρωτας

Αν αυτος ο Βλαντο ειναι παικτης που μου κανει ή αν αυτος ο Βλαντο ειναι παικτης που μου αρκει?

 

Ο φετινος Γιανκοβιτς μεχρι στιγμης δεν σου αρεσει ή δεν σου αρεσει αρκετα ωστε να πεις "να το τριαρι μας για αλλα 10 χρονια"?

Δεν ξερω τι λες, εγω εδω μεσα ελεγα πως οτιδηποτε λιγοτερο απο 5-2 στον 1ο γυρο με τετοιο προγραμμα θα ειναι mega fail και ουσιαστικα θα μας μειωνει τις πιθανοτητες για προκριση.

Με τη Μακαμπι δεδομενο δε το ελεγες, αλλα ηταν εντος εδρας, αρα μυριζε νικη.

Με την Αλμπα απλα ηταν ενα εκτος με πολυ κατωτερης δυναμικης αντιπαλο, οπως θα ειναι κι αυτα του 2ου γυρου με Ζαλγκιρις, Γαλατα, Ερυθρο Αστερα.

Η Μπαρτσελονα ποσο ηρθε στην πολυ κατωτερη Αλμπα?

Ποσο ηρθε το ματς στο Ισραηλ με την πολυ κατωτερη Αλμπα?

 

Το 5-2 ειναι μια χαρα δεδομενων των συνθηκων. Δεν υπαρχει λογικη να θεωρουσε καποιος ισαξιο το Αλμπα-Παναθηναικος με το Παναθηναικος-Ζαλγκιρις και να απαιτουσε το 5-2

 

Ηδη εισαι +1 απο Μπαρτσελονα (λογω Αλμπα) ακομα και αν χασουμε στο Ισραηλ που ήδη εχασαν και οι Ισπανοι.

Η δε Μακαμπι εκαψε 1/2 απο τις καλες τις νικες, με την ηττα απο Αλμπα (ηττα που δεν εχουμε κανεις εμεις)

 

Απλα με ηττα στο Ισραηλ σου φευγει η Μακαμπι για τη 2η θεση. Μετα παιζεις τα παντα με Μπαρτσελονα. Αν νικησουμε και καλυψουμε και το -4 μετα θα μας αρκουν 3 νικες για να μην βγουμε 4οι

 

Το βασικο παντως για μενα ειναι να μην πεσουμε με ΤΣΣΚΑ με μειονεκτημα (ειδικα τωρα που γυρναει ο Κιριλενκο).

Ακομα και 4οι αν ειναι ο γαυρος πρωτος το προτιμω

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να λεω τα ιδια παλι;

http://www.insomnia.gr/topic/458077-παναθηναϊκός/?p=53811729

 

btw δεν με απασχολει αν ο Πεδουλακης του ελεγε "hi με λενε Αρτζυ και θα σε ταβανιασω", δεν με ενδιαφερει αν τον αδικησε, με ενδιαφερει το σημερα και το αυριο της ομαδας. Σημασια εχει που βρισκομαστε αυτη τη στιγμη. Για καποιους λογους που υποθετεις (κακος Αρτζυ) λες τελικα, οτι λεω κι εγω: Εχει καθυστερησει να εξελιχθει. Που διαφωνεις λοιπον;

 

Βεβαια εγω λεω και κατι ακομη: οτι δεν εχει δειξει και κανενα δυνατο στοιχειο στο παιχνιδι του , ενα σημειο αναφορας (πχ ο Φωτσης στα 19 εδειχνε αλμα-ταχυτητα, ο Τσαρτσαρης εδειχνε δυναμη και οξυδερκεια, ο ΔΔ εδειχνε αμυνα και εκρηξη, ο Καλαθης εδειχνε ταχυτητα, ντριμπλα, δημιουργια, ο Παπανικολαου αλμα και παθος κλπ κλπ κλπ).

Κι επειδη απο την αρχη της σεζον παιρνει 30 λεπτα (εσυ το λες λιγο χρονο, εγω το λεω αρκετο για να δειξει κανεις το potential του εστω σε 2-3 ματς), κι επειδη λοιπον σε 1 μηνα γινεται 25, 2 χαρτια του εχουν μεινει: Ειτε να αλλαξει εικονα στους εναπομειναντες 3 μηνες της σεζον (εστω στα πιο κρισιμα), ειτε την επομενη σεζον για να προλαβει το τρενο του late bloomer, μετα το χανει κι αυτο και απλα καταληγουμε στο 2017 με εναν Καλαιτζη στη θεση 3.

 

Δεν προδικαζω οτι θα μεινει στασιμος, με το "μεχρι στιγμης" τον κρινω.  Με το μεχρι στιγμης συμφωνουμε οτι ειναι ενας "σταθερος παιχτης που προσφερει και στις 2 πλευρες του γηπεδου", αλλα απο ενα διαφημισμενο ταλεντο εγω περιμενω να δω σε τι ειναι ικανος να ανεβασει επιπεδο τον ΠΑΟ τα επομενα χρονια κι ακομα δεν εχω δει. Εσυ μπορεις να δωσεις απαντηση σε αυτο ;

 

Η Μπαρτσελονα ποσο ηρθε στην πολυ κατωτερη Αλμπα?

Ποσο ηρθε το ματς στο Ισραηλ με την πολυ κατωτερη Αλμπα?

Ελα νταξει, κοντρα για την κοντρα.

Συζηταμε για την ομαδα που παρακαλαγες να σου κατσει στον ομιλο σου στο τοπ16 αντι της Ουνιξ του ...Αρτζυ; Αυτην που με σποντες περασε στο τοπ16 την τελευταια αγωνιστικη; Ομαδα φοβητρο, εχει μελλον μπροστα της :lol:

 

Το επιχειρημα των 2 αποτελεσματων που εχει παρει για να υποστηριξεις οτι σκεφτοσουν διαφορετικο αποτελεσμα απο νικη μεσα στην Γερμανια, δεν περιμενα να το ακουσω απο σενα. H τουλαχιστον θα περιμενα να το πεις πιο ειλικρινως εξεφρασμενο δηλαδη "δεν σταυρωνουμε διπλο ουτε στην Πυλαια πώς δενεις κομπο το διπλο στη Γερμανια;". Ετσι ναι, δεχομαι οτι το διπλο εκει μεσα ηταν μεγαλη υποθεση.

 

Αφου το θες ετσι ομως, οτι νικησε Μακαμπι και Μπαρτσελονα, αρα ουαου:

Μακαμπι: Μιλαμε για την ομαδα που εχασε εντος εδρας απο καποια Τσεντεβιτα με διψηφια διαφορα.

Μπαρτσελονα: Πες μας ποσες και ποιες απουσιες ειχε στη Γερμανια και σε τι κατασταση βρισκοταν τοσο σε Ευρωλιγκα οσο και σε Ισπανικο πρωταθλημα. Μετα συζηταμε για το κατορθωμα της Αλμπα (που εκεινη την περιοδο το κανανε αλλες 2-3 ομαδες).

 

ΥΓ. Με ηττα στο Ισραηλ ως 6 ποντους μενεις στη διεκδικηση της 2ης θεσης. Φυσικα πρεπει να παμε Τελ Αβιβ και να χτυπησουμε το παιχνιδι απο τη στιγμη που το χτυπησαν αλλοι κι αλλοι. Συνεχιζω να πιστευω παντως οτι η Μπαρτσελονα θα παρουσιασει το γνωστο της προσωπο στο Β γυρο. Ειδικα αν νικησει μεσα στο ΟΑΚΑ, θα ειναι φαβορι για 2η θεση.

Aντιθετα με την Μακαμπι που εχει Ρεαλ και Μπαρτσελονα εκτος εδρας, αρα δεν την πολυβλεπω να διεκδικει επανοδο στη 2η θεση με 2 διαφαινομενες ηττες συν οτι αλλο προκυψει. Αν κανει υπερβασεις στην Ισπανια, αλλαζει.

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mπηκε ο Βιτορ Περειρα μεσα στο γηπεδο και βριστηκε με καποιους στην κερκιδα -γαυρος απο κουνια να σημειωσουμε αρα και γεννημενος εχθρος των Παναθηναικων- . Στη συνεχεια επεμεινε να προκαλει τον κοσμο λεγοντας "μπειτε μεσα". Και μπηκαν.

 

Πηγη: sport24.gr

 

 

Παλι Πειραιωτικο ηθος διδασκουν.

 

Αν και δε θα επρεπε να ψαρωνει ο κοσμος στις γνωστες προκλησεις τους. Κριμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το να μιλας για ηθος ρε συ Midi οταν κουβαλανε τα λοσταρα με τα fullface κ σπας παλι τα παντα , ε θελει λιγο θρασος ομως..

Θρασος θελει επισης να εκτελεις εντολες εργοδοτων, και να προκαλεις "αυτους με τους λοστους και τα fullface", ζητωντας τους στο τελος να "μπουν μεσα".
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Nαι , πηγε ο Μαρινακης στον Περειρα κ του ειπε προκαλεσε τους..

Παλι θα κλαινε τα λεφτα τους οσοι πηγαν γιατι παει για εκενωση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι πιο πιθανο σεναριο ειναι ο 2 μηνων προπονητης να το πηρε πολυ πατριωτικα και να σκεφτηκε "τι να κανω σημερα σαν μεγαλος προπονητης; Ας παω να βριστω με την κερκιδα και μετα να τους πω να ερθουν μεσα".

 

Με αυτο το ονειρο πρεπει να ζουσε οταν ερχοταν Ελλαδα. Δηλωμενος γαυρος αλλωστε, πως να κρατηθει να μην τραμπουκιστει λιγο με την αντιπαλη κερκιδα;

 

Ο σκοπος να προβοκαρει τον κοσμο, με τις συνεπειες να ειναι σε βαρος του ΠΑΟ, δεν μας περνα απτο μυαλο. Γατα ο χοντρος, τα κανονισε παλι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πράσινο DNA μίλησε. Ντου και ξύλο το σύνθημα.

 

Υγεία, εξυγίανση, ισονομία. Να πώς ονειρεύονται το ελληνικό ποδόσφαιρο οι πρασινοφρουροί αυτής της χώρας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πράσινο DNA μίλησε. Ντου και ξύλο το σύνθημα.

 

Υγεία, εξυγίανση, ισονομία. Να πώς ονειρεύονται το ελληνικό ποδόσφαιρο οι πρασινοφρουροί αυτής της χώρας.

 

Hδη εφυγε ενας για το νοσοκομειο

 

#Ηθος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Hδη εφυγε ενας για το νοσοκομειο

 

#Ηθος

 

Σύμφωνα με τη "λογική" κάποιων εδώ μέσα, δικαίως έφαγε στα μούτρα το ποτήρι ο Αναστασίου επειδή τόλμησε να αντιμιλήσει στην εξέδρα

 

#Pao_Thriskeia_Xilo&Ygeia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...