washcloud Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 ..ε και 'συ ρε DK τώρα... Εννοείται ότι ο Μαξ εννοεί ότι "ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να κάνει ό,τι θέλει"... Και μέχρι ΕΝΟΣ σημείου, καθ' ό,τι όντως ιδιοκτησία του, θα τον "δικιολογήσει" κι ο κόσμος, με την έννοια ότι θα συνεχίζει να τσοντάρει με εισιτήρια...Δηλαδή ΘΑ ΠΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ότι "όντως δικιά του είναι η ομάδα = αυτός έχιε βάλει λεφτά". Και μέχρι ενός σημείου, και πάλι δίκιο θα έχουν. Διότι από πότε έγινε κοινοκτημοσύνη μια ΚΑΕ, και δη η συγκεκριμένη, για να έχει κι ο κόσμος άποψη; Όταν αγοράζει κανείς εισιτήρια, δεν αγοράζει και μετοχές... Βέβαια από εκεί και πέρα, μπαίνουν στη μέση "λεπτές ισορροπίες", όπως αν στραβώσει ΠΟΛΥ, πολύς κόσμος, έχει τη δύναμη, γυρίζοντάς του την πλάτη = δεν παίρνει εισιτήρια, να του κάνει ζημιά. Αλλά για να γίνει αυτό, θέλει πολλή οργάνωση και πρακτικά θα είναι πάντα από ένα έως πολλά βήματα ο κάθε πρόεδρος = θα την ανθιστεί, θα ξεπουλήσει το σύμπαν, και άντε κουρευτείτε που θα χάνω εγώ από τα δικά μου λεφτά... Θεωρητικά, το πράγμα θα μπορούσε να σκαλώσει, στο αν τον ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ άμεσα όλο αυτό. Καθώς δε νομίζω κανείς εδώ να πιστεύει ότι "θα του πληγώσουν τα παναθηναϊκά του αισθήματα, καθώς θα βλέπει τον κόσμο να του γυρνάει την πλάτη και την ομάδα να καταρρέει οικονομικά και συνεπώς αγωνιστικά"... ΑΝ υπάρχει ένα πραγματικά...ευαίσθητο σημείο, είναι να του "σαμποτάρει¨" ο κόσμος την...ΒΙΑΝΕΞ... (πχ κομμένα τα φάρμακα από εκεί). Γίνονται όμως αυτά τα πράγματα...; Δεν γίνονται....Είναι κάτι σαν την πολιτικο-οικονομική κατάσταση που βιώνουμε : ο κόσμος έχει φτάσει να ψηφίζει κατά 1/5 αυτούς που ψήφιζε χειροπόδαρα κάποτε, κι όμως αυτοί πάλι είναι πάνω και κάνουν κουμάντο...Διότι απλώς και ΠΡΑΚΤΙΚΑ, μόνο αν/όταν θέλουν οι ίδιοι οι κουμανταδόροι αλλάζουν πράγματα... Τέλος, προφανώς και δεν είναι τόσο βλαμμένος ο Τράκης, "ν' αλλάξει το χρώμα της φανέλα σε κόκκινο, έτσι επειδή κι όποτε του γκαβλώσει", στο τραβηγμένο παράδειγμα που δίνεις. Θα τον φάνε ζωντανό (στην κυριολεξία όμως) την άλλη στιγμή κι όλας. (Όχι ότι τίποτε είναι αδύνατο βέβαια, αν ξανακοιτάξουμε προς πολιτική μεριά, που ο πράσινος ήλιος ΠΑΣΟΚ έγινε μαύρη Ελιά....Τα πάντα θέλουν χρόνο, κατάλληλο τάιμινγκ και συνθήκες, και τελικά....όλα γίνονται....). Τεσπα, ξαναλέω, χωνέψτε το : τέλος τα παλιά. Λεφτά γιοκ. Γιατί αν υπήρχαν λεφτά, (αυτό συμπεριλαμβάνει τα όποια οφέλη είχαν οι Γιαννακό από το να "διατηρούν την ΚΑΕ ΠΑΟ") και δη για σκόρπισμα, ούτε μνημόνια θα είχαμε, ούτε οι Σέρβοι θα είχαν φύγει, ούτε οι παικταράδες, ούτε τίποτα. Και στο κάτω-κάτω, αν είναι να βλέπουμε καλό μπασκετάκι, μη σώσει και ξαναπάρει ελληνική ομάδα Ευρωλίγκα. Ας τις παίρνουν με σούπερ-Αμερικάνους, σούπερ-Σέρβους και σούπερ-οτιδήποτε όσοι έχουν λεφτά. Εμένα πάντως δε με χαλάει να βλέπω 20χρονους κι 25χρονους να τα δίνουν όλα, αντί να σκουπίζουν τους πάγκους. Εκτός κι αν σας έχει μείνει απωθημένο το πόσα ευρωπαϊκά έχει κρεμασμένα στο ταβάνι του Παλάθιο (ε και; Χεστήκαμε. Ειδικά όταν έχει μια εικοσαετία να βάλει καινούριο...). ...Μίντι, αν δεν εννοείται, να τονίσω ότι αυτό που είπα περί τρακοσυμπεριφορών, δεν το είπα για να τονίσω τις συμπεριφορές και το πώς "οφείλετε ν' αντιδράσετε" - το ξέρω πολύ καλά ότι και εδώ μέσα μια χαρά τον στολίζετε για τις καφροκινήσεις του. Το είπα για να τονίσω πιο πολύ εκεί έχει νόημα να εκφράζετε τον θυμό σας, παρά στις διοικητικές του κινήσεις, καθώς όπως εξήγησα, "δικό του είναι το μαγαζί". Για να στο πω κι αλλιώς : πες πως πάτε να του σφίξετε τα κωλιά οι παναθηναϊκοί, του Τράκη (πες ρε παιδί μου, ότι βρίσκετε έναν τρόπο). Τί θα κάνει δηλαδή; Θα σας "ακούσει"; Στην τελική θα σας πατήσει κι ένα σιχτίρ, και θα πει "εγώ άλλο δεν ασχολούμαι, κι ούτε άλλα λεφτά βάζω, κι όποιος από σας θέλει να κάνει τον πρόεδρο αναλαμβάνωντας τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το ΑΦΜ της ΚΑΕ, ας ορίσει". Θα πουλήσει κι ότι παίκτες θα είναι να πουλήσει κάποιο Καλοκαίρι, και θα σας αφήσει με το...κασκόλ στο χέρι. Ή τα βλέπω λάθος; Αν ναι πες μου πού... Όποιος έχει την ψευδαίσθηση ότι "έχει δύναμη η φωνή του τη σήμερον ημέρα", μακάριος εστί. Πάψτε να κάνετε σαν κερατωμένη γκόμενα που "δεν μπορεί να χωνέψει αυτό που της συνέβη και φωνάζει στον τσιλιμπουρδελιάρη λες και μπορεί να του ασκήσει κάποια εξουσία" : για να έκανε αυτό που έκανε ο άλλος, γραμμένη την είχε (...ίσως να έχει και τη δικαιολογία ότι "δεν τράβαγε άλλο μαζί της" μάλιστα...).
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 wash συμφωνοι δικο του ειναι το μαγαζι. Σανο στον κοσμο να μην πουλαει περι ελληνοποιησης, ή "ελα σπιτι σου να παμε στην κορυφη της Ευρωπης" ή "μπαινω στην ΠΑΕ με 20εκατομυρια μινιμουμ". Και επισης μια που ειμαστε απτους συλλογους που φημιζονται για τις καλες τους συμπεριφορες ειδικα προς οσους εχουν προσφερει, μην μου τελειωνεις ετσι Μασιουλις-Λασμε και κυριως, αφου τους τελειωνεις πες κανα ευχαριστω ρε υπανθρωπε ειδικα στο Λιθουανο που κατεθεσε ψυχη για παρτη σου και για τον κοσμο σου και που τον διωχνεις για 2η φορα μεσα σε 1 χρονο ενω μαζι με ΔΔ ειναι ο μονος που αφηνει τα κοκαλα του μεσα στο γηπεδο. Επισης το επιχειρημα "τους διωχνω για να μειωσω μπατζετ" σταματαει εκει που διωχνει τον Μασιουλις αλλα κραταει τον πολυ ακριβοτερο (και αχρηστοτερο και ιδιας ηλικιας) ανεκδοτο Μαυροκεφαλιδη. Αλλα βλεπετε, ο Ρωσοποντιος ειναι δικη του επιλογη για σπασιμο στα αυγα, που να τον διωξει...Ετσι γινεται ο σχεδιασμος της ομαδας. 1
antreaslam Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 είχα πολύ σέξ στη δουλειά, και δε πήρα χαμπάρι τι εγινε στο μπάσκετ! Συγγνώμη, αλλά REALLY?> Διώχνει Τον ΜΑΣΙΟΥΛΙΣ???????????????? Ρε τράκη, πας καλά αγορίνα μου? Να δεχθώ ότι διώχνεις τον λάσμε για μείωση κόστους (αν και νομίζω ότι το συμβόλαιό του, είναι ίδιο με του μαυροκεφαλίδη), αλλά είναι τρομερά άκομψο να του το δηλώνεις έτσι. Για τον λιθουανό όμως, είναι ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ που εκανες, και χέστηκα αν πας για ελληνοποιηση ή όχι!είναι μαγκιά σου να μειώσεις το μπάτζετ ΟΣΟ γουστάρεις, αλλά όχι έτσι... 1
Atallos1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 UHM WTF IS HAPPENING Προταση του Παο για αγορα (!) του Μαντζαρη!
Pankar95 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Ποιο πιθανό είναι να έρθουν Λάνγκφορντ και Χίκμαν πακέτο παρά να έρθει ο Μάντζαρης.
Demon13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 UHM WTF IS HAPPENING Προταση του Παο για αγορα (!) του Μαντζαρη! Zητάει πόσα θέλετε για να σας τα μετρήσει Για να μην σας τον πάρει τζάμπα του χρόνου. Τον θέλω και εγώ αυτόν τον παίχτη(μαζί με Βουγιούκα Καλάθη), δεν ξέρω το πως θα γίνει και αν θα γίνει.
john1987 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Επειδή ο Μάντζαρης δεν είναι χαρακτήρας τύπου Σπανούλη/Περπέρογλου δε νομίζω ότι θα αφήσει τον Ολυμπιακό.Παρ'όλα αυτά θεωρώ ότι θα ήταν μια καλή αμυντικογενής προσθήκη στα γκαρντ.
Jenkins Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Zητάει πόσα θέλετε για να σας τα μετρήσει Για να μην σας τον πάρει τζάμπα του χρόνου. Ποιος θα τον πάρει τσάμπα του χρόνου? Ο παραιτηθείς πρόεδρος?
rizla7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 ο τράκης μια χαρά κίνηση κάνει...λέει ανοιχτά στο μαντζαρη πριν τη συνάντηση με τους αγγελόπουλους.."εγώ σε θέλω στην ομάδα"... αν ανανεώσει..κλείνει την πορτα στον παναθηναικό για πάντα....αν δεν ανανεώσει, είναι σα να λέει στα αδερφια...του χρονου φευγω για τον παναθηναικό...δε νομίζω οι αγγελόπουλοι να τον δώσουν τώρα και ας μην ανανεώσει, αλλά θα ναι στην ομάδα ένα χρόνο ακόμα με την αίσθηση οτι του χρόνου θα φύγει.... εκεί ποντάρει ο τράκης....αν ο μαντζαρης αποφασίσει ή οχι να κλείσει την πορτα για παντα στην "ομάδα" του.... αν "αναγκάσει" τα αδέρφια να τον δώσουν τώρα(πολύ χλωμό) θα ναι και ουσιαστική και επικοινωνιακή νίκη, ύστερα από όσα άκουσε τις τελευταίες μέρες.. αν δεν ανανεώσει, κρατάει σοβαρές ελπίδες για του χρόνου να τον αποκτήσει... αν ανανεώσει...χάνει για πάντα ένα παίχτη που ποτέ δεν είχε όμως ούτε ποτέ ήταν εύκολη περίπτωση, για να χρεωθεί οποιαδήποτε αποτυχία απόκτησης.
thanos77 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 μεχρι την αλλη βδομαδα ο παιχτης θα κανει αναπροσαρμογη συμβολαιου για αλλα 3 χρονια ακομη ...και εκει θα γκρεμιστουνε ολα τα ονειρα για τον ΄΄βαζελο΄΄ ματζαρη . θα μπει ο καθε κατεργαρης στον παγκο του
firewalker Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δεν κάνει ο Μάτζαρης για τον Παναθηναϊκό. Του έχουν δηλιτηριάσει την ψυχή εκεί. Μακάρι να μην έρθει. 2
Danbo Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δεν κάνει ο Μάτζαρης για τον Παναθηναϊκό. Του έχουν δηλιτηριάσει την ψυχή εκεί. Μακάρι να μην έρθει. Εχεις δικιο φιλε...Μονο εσεις Π.Α.Ο.Φ (Παναθηναικος Αγνος Ομιλος Φωτοστεφανων)
firewalker Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Καλήτερα από Ο.Σ.Φ.Π. Όπως το έχουν ανεπτυγμένο σε σύνδεσμο στον Πειραιά. Φ. Όπως, Φ__ιστών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις